Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Poznati glumac Robert de Niro izjavio je da se lično oseća kao Srbin, i da je najveća nepravda učinjena Srbima od strane Evrope, ali i čitavog sveta, kada je odlučeno 1999. da se bombarduje ova mala zemlja
Robert de Niro je u razgovoru za britanske medije izjavio da je Srbija jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama.
Čuveni američki glumac je rekao da je najveća nepravda ucinjena Srbima od strane Evrope, ali i celog sveta, kada je odlučeno 1999. da se bombarduje ova mala zemlja, preneo je Sputnjik.
Glumac je istakao da je viđe puta govorio da se i lično oseća kao Srbin, ali da mu nije jasno zbog čega postoje sukobi medju Srbima, Hrvatima i Bošnjacima, kada je reč o gotovo istom narodu, koji je istorija razdvojila.
On je rekao da voli da dođe u Srbiju i da mu se sviđa Beograd, u kom je boravio dosta davno.
De Niro je rekao da bi želeo da snima istorijski film u Srbiji o Srbiji. Naročito su mu inspirativne srpske istorijske ličnosti, poput Draže Mihailovića, koji je bio prvi gerilski borac protiv fašizma i Slobodana Miloševića koji je, po njemu, tragična ličnost šekspirovskog kalibra.
Poznati glumac Robert de Niro izjavio je da se lično oseća kao Srbin, i da je najveća nepravda učinjena Srbima od strane Evrope, ali i čitavog sveta, kada je odlučeno 1999. da se bombarduje ova mala zemlja
Robert de Niro je u razgovoru za britanske medije izjavio da je Srbija jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama.
Čuveni američki glumac je rekao da je najveća nepravda ucinjena Srbima od strane Evrope, ali i celog sveta, kada je odlučeno 1999. da se bombarduje ova mala zemlja, preneo je Sputnjik.
Glumac je istakao da je viđe puta govorio da se i lično oseća kao Srbin, ali da mu nije jasno zbog čega postoje sukobi medju Srbima, Hrvatima i Bošnjacima, kada je reč o gotovo istom narodu, koji je istorija razdvojila.
On je rekao da voli da dođe u Srbiju i da mu se sviđa Beograd, u kom je boravio dosta davno.
De Niro je rekao da bi želeo da snima istorijski film u Srbiji o Srbiji. Naročito su mu inspirativne srpske istorijske ličnosti, poput Draže Mihailovića, koji je bio prvi gerilski borac protiv fašizma i Slobodana Miloševića koji je, po njemu, tragična ličnost šekspirovskog kalibra.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Robert de Niro: Osećam se kao Srbin
Još će reći i da je Assad u pravu, a ne Isil.
crvenkasti-
2014-04-17
zasto imam osjećaj da je de niro upoznao nekog stevu koji je mu je malo objasnio istoriju genocidisanja srpskog puka pa lupeta?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:zasto imam osjećaj da je de niro upoznao nekog stevu koji je mu je malo objasnio istoriju genocidisanja srpskog puka pa lupeta?!
A onaj osjećaj smušenosti i praznine u glavi, jel ti se pojačao?
crvenkasti-
2014-04-17
Čuj upoznao. De Niro je bio po Srbiji još dok je bio nepoznat. Ostao bez para i prenoćišta a neki domaćin ga pozvao i ugostio kao najrođenijeg. Valjda mu se zato i ćerka zove Drina.kaja_333 wrote:zasto imam osjećaj da je de niro upoznao nekog stevu koji je mu je malo objasnio istoriju genocidisanja srpskog puka pa lupeta?!
Evo Crvenkasti se oseća kao Hrvat pa ja ne kažem da je upoznao nekog Hrvoja koji ga je zaludeo.
Čekaj malo,onda je i Maksa Luburića vjerovatno nekada neki srpski domaćin dobro ugostio,jer se i njegova kćerka zvala Drina.dzango wrote:Čuj upoznao. De Niro je bio po Srbiji još dok je bio nepoznat. Ostao bez para i prenoćišta a neki domaćin ga pozvao i ugostio kao najrođenijeg. Valjda mu se zato i ćerka zove Drina.kaja_333 wrote:zasto imam osjećaj da je de niro upoznao nekog stevu koji je mu je malo objasnio istoriju genocidisanja srpskog puka pa lupeta?!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne znam za njega. Ali njegovu ženu sigurno.jastreb wrote:Čekaj malo,onda je i Maksa Luburića vjerovatno nekada neki srpski domaćin dobro ugostio,jer se i njegova kćerka zvala Drina.dzango wrote:Čuj upoznao. De Niro je bio po Srbiji još dok je bio nepoznat. Ostao bez para i prenoćišta a neki domaćin ga pozvao i ugostio kao najrođenijeg. Valjda mu se zato i ćerka zove Drina.kaja_333 wrote:zasto imam osjećaj da je de niro upoznao nekog stevu koji je mu je malo objasnio istoriju genocidisanja srpskog puka pa lupeta?!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Drina nije njegova kćerka, nju je posvojio.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Koji ti je taj sa avatara? Mnogo je ružan.
Miljuš, četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
de niro, da ti bre objasnim kako nas zajebava celi svet i vatikan a mi pošteni..i onda set laži na rubu znanstvene fantastike...ovaj valjda u čudu ..o my god..unbelivable! i eto..čovjek lupa gluposti po svijetu, sramoti se se samo umjesto da drži glume
2015-08-15
kaja_333 wrote:de niro, da ti bre objasnim kako nas zajebava celi svet i vatikan a mi pošteni..i onda set laži na rubu znanstvene fantastike...ovaj valjda u čudu ..o my god..unbelivable! i eto..čovjek lupa gluposti po svijetu, sramoti se se samo umjesto da drži glume
Nisi ti kriva, imaš osjećaj.
crvenkasti-
2014-04-17
Još hoće da snima film o Draži Mihailoviću. Kako se ne nađe neki Hrvoje da mu objasni kako su ustaše bile na strani pravde i neshvaćeni?kaja_333 wrote:de niro, da ti bre objasnim kako nas zajebava celi svet i vatikan a mi pošteni..i onda set laži na rubu znanstvene fantastike...ovaj valjda u čudu ..o my god..unbelivable! i eto..čovjek lupa gluposti po svijetu, sramoti se se samo umjesto da drži glume
pa vidim, takve gluposti jedino tamo možeš čuti..dzango wrote: De Niro je bio po Srbiji još dok je bio nepoznat.
2015-08-15
Sva su deca naša i svi smo mi Srbi.crvenkasti wrote:Drina nije njegova kćerka, nju je posvojio.
De Niro se osjeća kao Srbin, ja kao Hrvat, a Kaja smušeno.
crvenkasti-
2014-04-17
da, opće pa nije naletio na nekog četnika koji mu je malo pričao o istoriji. kao da ja odem u afriku pa mi neki poglavica koji je pojeo ženu ispriča da je on zapravo superdzango wrote:
Još hoće da snima film o Draži Mihailoviću.
2015-08-15
Mislim da bi ti taj poglavica prije rekao da mu je žena bila super.kaja_333 wrote:da, opće pa nije naletio na nekog četnika koji mu je malo pričao o istoriji. kao da ja odem u afriku pa mi neki poglavica koji je pojeo ženu ispriča da je on zapravo superdzango wrote:
Još hoće da snima film o Draži Mihailoviću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Robert de Niro kupuje Titov stan
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» propali bivši glumac r. de niro teško obolio od TDS-a...
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 1 of 7