Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
šta manager zna šta je salo, a šta leđni špek.......;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Lijepa boja i lijepo prošarana sa špekom kako se vidi, ima koheziju i nije se rasušio i raspao u sredini što se zna dogoditi kad nemaš masnoće u njemu.bogomdani wrote:nemam pojma..recimo ovako..slinio sam nad narezanim kulenovima,onima velikima i debelima,koje rijetko jos tko pravi,jer nema dovoljno hladne i suhe zime,i u mesu gotovo da nije bilo masnoce...prelijepo izgleda..veber wrote:ne sramoti se. najbolji špek stavlja se u kulen.bogomdani wrote:
osim toga,salo ne ide u u te proizvode samo kobasice,ali ti naravno nemas pojma,..Sto Svabo zna o Gastronomiji...
Guest- Guest
prije sam radio salame. razlika od kulena je ta da ne ide paprika već samo papar.tre911 wrote:veber wrote:ne sramoti se. najbolji špek stavlja se u kulen.bogomdani wrote:
osim toga,salo ne ide u u te proizvode samo kobasice,ali ti naravno nemas pojma,..Sto Svabo zna o Gastronomiji...
no da napraviš dobro pun kurac zajebancije, a kako nemam hladnu komoru, a vrijeme je takvo kakvo je, odustao sam.
2014-12-30
Šunke su pak nes posve drugo...
Malce editirano.
Trinity
Malce editirano.
Trinity
Guest- Guest
Meso za kulen mora prije punjenja biti kao dobra žbuka.
Kad ga baciš na plafon mora ostat gore sljepljeno.
Kad ga baciš na plafon mora ostat gore sljepljeno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I batak.bogomdani wrote:Šunke su pak nes posve drugo...
I ovo je također editirano.
T
2014-04-22
Moja žena ima veću. Sami celulit.
crvenkasti-
2014-04-17
inače ova slika je vizualni predložak vezan uz krađu 300 kg kulena iz slatine kad su lopovi u ime ureda predsjednika, dok je stolovao bljedoliki zajebali ljude i sfrkali im 300 kila mesnih prerađevina između ostalog i kulenja... a to narezano je kulen a ne kulenova seka...... ovo je kulenova seka
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Da, mislio sam da ljudi znaju razliku, u svakom slučaju veselje i jedno i drugo.michaellcmacha wrote:inače ova slika je vizualni predložak vezan uz krađu 300 kg kulena iz slatine kad su lopovi u ime ureda predsjednika, dok je stolovao bljedoliki zajebali ljude i sfrkali im 300 kila mesnih prerađevina između ostalog i kulenja... a to narezano je kulen a ne kulenova seka...... ovo je kulenova seka
Guest- Guest
vili40 wrote:ne znam dal sam dobro zapamtio jer sam to čuo onako na brzinu u prolazu,da imamo agenciju koja prati kilažu u hrvata,ne znam sad kako se ono točno zove.
Imamo i agenciju za nadzor rada agencija.
Trinity-
2014-04-17
ma ovaj googler nema veze s vezom... al dobro nek brsla kad ga brslanje veseli....
2015-08-08
ma znaju. oni koji konzumiraju.tre911 wrote:Da, mislio sam da ljudi znaju razliku, u svakom slučaju veselje i jedno i drugo.michaellcmacha wrote:inače ova slika je vizualni predložak vezan uz krađu 300 kg kulena iz slatine kad su lopovi u ime ureda predsjednika, dok je stolovao bljedoliki zajebali ljude i sfrkali im 300 kila mesnih prerađevina između ostalog i kulenja... a to narezano je kulen a ne kulenova seka...... ovo je kulenova seka
2014-12-30
Jel o tome pričao onaj pokajnik uhljeb što je primao 17 000 kn plaću a ništa nije radio da bi se nakon tog pokajanja našao na listi za sabor?Trinity wrote:vili40 wrote:ne znam dal sam dobro zapamtio jer sam to čuo onako na brzinu u prolazu,da imamo agenciju koja prati kilažu u hrvata,ne znam sad kako se ono točno zove.
Imamo i agenciju za nadzor rada agencija.
Guest- Guest
u prvom postu o kulenu i seki mu, krivo sam napisao, salo.michaellcmacha wrote:šta manager zna šta je salo, a šta leđni špek.......;)
ide najbolji špek. krt.
za salamu znam da ide 20%, 10% konjetine i ostatak meso buta, očišćeno od žilica i opni.
2014-12-30
A zašto???jastreb wrote:I batak.bogomdani wrote:Šunke su pak nes posve drugo...
T
Puksa vida,pa bio sam toliko pristojan da sam objavio odjevenu ženu.
Postali ste osjetljivi poput ovih iz Glasa koncila.
2014-04-22
Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zašto?epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
pa to prvo mora dirat.
2014-12-30
Zašto? Ovaj je srezao sve živo pa nisi ni zucnio jebote!!!epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
Guest- Guest
tre911 wrote:Zašto? Ovaj je srezao sve živo pa nisi ni zucnio jebote!!!epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
Kako nisam, u štrajku sam bio i to sve...
Plaće se ne smiju dirati, svejedno koja vlast.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:A zašto???jastreb wrote:I batak.bogomdani wrote:Šunke su pak nes posve drugo...
T
Puksa vida,pa bio sam toliko pristojan da sam objavio odjevenu ženu.
Postali ste osjetljivi poput ovih iz Glasa koncila.
Trinity-
2014-04-17
Ja bih vam uz rezanje plaća dao u koncesiju i 10 ari zemlje.epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OREŠKOVIĆ TRAŽI STRUČNJAKE I MEĐU LIJEVIMA? “Otvoreni smo za sve koji imaju nešto ponuditi”
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
Page 5 of 9