Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Htio bih priznati sve, možda će mi biti lakše.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
???bogomdani wrote:e sad bih stavio neku zensku Prdaru,da ukocene opustim,ali ce starhy to smatrati provokacijom,pa onda necu...onanisite Ukoceni
Trinity-
2014-04-17
No comment...Trinity wrote:???bogomdani wrote:e sad bih stavio neku zensku Prdaru,da ukocene opustim,ali ce starhy to smatrati provokacijom,pa onda necu...onanisite Ukoceni
Guest- Guest
"Nažalost, u Hrvatskoj još uvijek imamo klimu koja ne potiče ulaganja. Procedure su zamršene i dugotrajne, regulatorni se okvir prečesto mijenja, a neki u administraciji sebi dopuštaju da vas prebacuju od jednog referenta do drugog. Vlada čini pomake i mijenja okvir razmišljanja i rada, no otpori su veliki. U Hrvatskoj postoji puno potencijala, ali se moramo usmjeriti na konstruktivne promjene, a ne se stalno boriti protiv njih. Svijet se mijenja velikom brzinom i ne možemo raditi isto kao prije 20 ili 30 godina"
2015-08-08
Evo slobodno stavi neku mušku šunku. Ne ću brisati, obećajem.jastreb wrote:Ali nije Ok kada netko sa foruma uklanja moje slike.michaellcmacha wrote:ma sve 5 horni.. samo ti ureduj, kad ja malo pretjeram ti slobodno opleti... neću se ja ljutiti ni ak me pošalješ na hlađenje... ;), al ovo sa upozorenjem je ok... tek tolko da manager pozvizdi od muke što me nisi udaljio s terena.... inače nije bed ni udaljavanje...
Slike koje ne bi uklonio ni Henok sa svog ultrakatoličkog bloga.
Trinity-
2014-04-17
s obzirom na abuse prijavu, koja je po svoj prilici došla s net.hr, pušu i na hladno.
šteta bi bilo da ukinu forum zbog gluposti, a polako saživljava.
šteta bi bilo da ukinu forum zbog gluposti, a polako saživljava.
2014-12-30
Ja sam najveća budala na svijetu. Čitav moj život je neprekidni niz pogrešaka, promašaja i neuspjeha.
crvenkasti-
2014-04-17
u dvije rečenice nestručan mandatar bez političkog legitimiteta sve pojasnio....michaellcmacha wrote:"Nažalost, u Hrvatskoj još uvijek imamo klimu koja ne potiče ulaganja. Procedure su zamršene i dugotrajne, regulatorni se okvir prečesto mijenja, a neki u administraciji sebi dopuštaju da vas prebacuju od jednog referenta do drugog. Vlada čini pomake i mijenja okvir razmišljanja i rada, no otpori su veliki. U Hrvatskoj postoji puno potencijala, ali se moramo usmjeriti na konstruktivne promjene, a ne se stalno boriti protiv njih. Svijet se mijenja velikom brzinom i ne možemo raditi isto kao prije 20 ili 30 godina"
2015-08-08
a, jel može cijelo tijelo. s prednje strane :DTrinity wrote:
Evo slobodno stavi neku mušku šunku. Ne ću brisati, obećajem.
2014-12-30
aj što svetozar začatava temu al kud i triny... :))veber wrote:a, jel može cijelo tijelo. s prednje strane :DTrinity wrote:
Evo slobodno stavi neku mušku šunku. Ne ću brisati, obećajem.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nemoj reci da nisi pitala...Trinity wrote:???bogomdani wrote:e sad bih stavio neku zensku Prdaru,da ukocene opustim,ali ce starhy to smatrati provokacijom,pa onda necu...onanisite Ukoceni
Kako je tesko naci negolu zensku guzicu..
Guest- Guest
Tema se ključa.
Trinity-
2014-04-17
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OREŠKOVIĆ TRAŽI STRUČNJAKE I MEĐU LIJEVIMA? “Otvoreni smo za sve koji imaju nešto ponuditi”
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
Page 9 of 9