Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Ja bih vam uz rezanje plaća dao u koncesiju i 10 ari zemlje.epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Ero wrote:Ja bih vam uz rezanje plaća dao u koncesiju i 10 ari zemlje.epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
A ti bi svašta, Krim u Ukrajini, jedinstvenu Bih.....no međutim ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma ok ti si mislio na špek, ne sumnjam u to, ali on nije na niš mislio, blebno je bez veze ono o mađarima i jelenjem mesu.... on nema pojma da je jelenje meso kiselo...veber wrote:u prvom postu o kulenu i seki mu, krivo sam napisao, salo.michaellcmacha wrote:šta manager zna šta je salo, a šta leđni špek.......;)
ide najbolji špek. krt.
za salamu znam da ide 20%, 10% konjetine i ostatak meso buta, očišćeno od žilica i opni.
2015-08-08
ma nemoj!epikur37 wrote:
Plaće se ne smiju dirati, svejedno koja vlast.
a zašto se ne bi dirale?
tko god krene u rezove javnog sektora ima moju apsolutnu podršku.
2014-12-30
Ma daj, štrajkao protiv njega zbog plaća, nezadovoljan bio zbog gendera, nije ništa napravio za HB i opet si mu davao deklarativnu podršku?epikur37 wrote:tre911 wrote:Zašto? Ovaj je srezao sve živo pa nisi ni zucnio jebote!!!epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
Kako nisam, u štrajku sam bio i to sve...
Guest- Guest
ma nece , budu ukinuli placanje interneta pederskim udrugama , to dovoljno za rast od 6% smanjivanje PDV na 19% i upola mir/soc... s malo srece i bozicnica penzicima na kraju uspjesne godineepikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epi ni ne zna što će ga snaći... bude samo jedan dan ošo po plaću a šalter majstorica mu kaže dođite sutra... ili još bolje preksutra.... i eto tuzlaka na hrvatskim ulicama ... uznemirenog jel...;)tre911 wrote:Zašto? Ovaj je srezao sve živo pa nisi ni zucnio jebote!!!epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
2015-08-08
veber wrote:ma nemoj!epikur37 wrote:
a zašto se ne bi dirale?
E a sad bih ja trebao reći da treba još opteretiti privatni sektor ;)
Znači ako samo pomisli...svi na ulice ...a ima nas oho-ho :)
2015-08-06
jebga. gugl je super samo moraš imati predznanje i filtrirat doivenu informaciju.michaellcmacha wrote:ma ok ti si mislio na špek, ne sumnjam u to, ali on nije na niš mislio, blebno je bez veze ono o mađarima i jelenjem mesu.... on nema pojma da je jelenje meso kiselo...veber wrote:u prvom postu o kulenu i seki mu, krivo sam napisao, salo.michaellcmacha wrote:šta manager zna šta je salo, a šta leđni špek.......;)
ide najbolji špek. krt.
za salamu znam da ide 20%, 10% konjetine i ostatak meso buta, očišćeno od žilica i opni.
ono što sam jeo kod mačka bilo je ok, no bila je miješana kobasica sa svinjskim mesom.
2014-12-30
debotoijusto wrote:ma nece , budu ukinuli placanje interneta pederskim udrugama , to dovoljno za rast od 6% smanjivanje PDV na 19% i upola mir/soc... s malo srece i bozicnica penzicima na kraju uspjesne godineepikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
nevladine udruge sve maknuti s cice, u stavri zabraniti.
2015-08-06
I ovo lizanje se svakako može protumačiti, zavisi kako na sve gledaš. Jel znaš ono kad je lik došao kod psihijatra i ovaj mu pokaže kuću i pita što je to. Kaže lik pi**a, pokaže mu auto i opet odgovor pi**a, pokaže loptu isto, pokaže drvo opet isto...kaže njemu psihić da je opterećen pi***a a ovaj će njemu; JA OPTEREĆEN A TI STALNO PI***E POKAZUJEŠ???Trinity wrote:jastreb wrote:A zašto???jastreb wrote:I batak.bogomdani wrote:Šunke su pak nes posve drugo...
I ovo je također editirano.
T
Puksa vida,pa bio sam toliko pristojan da sam objavio odjevenu ženu.
Postali ste osjetljivi poput ovih iz Glasa koncila.
Guest- Guest
sto ce mi predznanje za ono sto Madjari najbolje prave??...netko je trpao u usta jelenji qrc pa misli da je jelenje meso kiselo..veber wrote:jebga. gugl je super samo moraš imati predznanje i filtrirat doivenu informaciju.michaellcmacha wrote:ma ok ti si mislio na špek, ne sumnjam u to, ali on nije na niš mislio, blebno je bez veze ono o mađarima i jelenjem mesu.... on nema pojma da je jelenje meso kiselo...veber wrote:u prvom postu o kulenu i seki mu, krivo sam napisao, salo.michaellcmacha wrote:šta manager zna šta je salo, a šta leđni špek.......;)
ide najbolji špek. krt.
ono što sam jeo kod mačka bilo je ok, no bila je miješana kobasica sa svinjskim mesom.
Guest- Guest
onda vam nece dirati place budu srezali 20-30% nepotrebnihepikur37 wrote:veber wrote:ma nemoj!epikur37 wrote:
a zašto se ne bi dirale?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
naravno da ćeš to reći.epikur37 wrote:
no privatni sektor je opterećen do kraja.
doprinosi na moju plaću, koja je za hrvatske prilike velika, ogromni su.
skoro 100%
ne vidim razlog zašto ne bi malo srezali javni sektor.
2014-12-30
MALO???bogomdani wrote:Šunke su pak nes posve drugo...
Malce editirano.
Trinity
Ne budi ljubomorna na dobru šunku..
Guest- Guest
Dobar je epi, malo zbrčkan i luta no ima on potencijala samo da mu se izbije RS iz glave.michaellcmacha wrote:epi ni ne zna što će ga snaći... bude samo jedan dan ošo po plaću a šalter majstorica mu kaže dođite sutra... ili još bolje preksutra.... i eto tuzlaka na hrvatskim ulicama ... uznemirenog jel...;)tre911 wrote:Zašto? Ovaj je srezao sve živo pa nisi ni zucnio jebote!!!epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
Guest- Guest
ne samo to,epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
nego RH ima fenomen da imamo među najviše profesora po učeniku, a očajne rezultate.. dakle u startu ima hrpa profesora koji su pretplaćeni i prekobrojni.
dakle u startu ima tu prostora za normalnu vlast i za opuštanje i rezanje plaća.
a ne samo to, nego ima hrpa bzvznih predmeta koji se doslovno mogu ukinuti(što predaje ekipa sa politologije i filozofije, gdje ti spadaš), a umjesto tih bzvznih predmeta se može ubaciti obavezni sat informatike, pa čak i nešto tipa osnove financija i poduzetništva, itd.
tako u normalnoj jakoj državi, sa normalnom elitom na vlasti, ti bi bio prvi srezan ;)
Last edited by Neoliberalni portugalac on Sat 26 Dec - 14:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
tenkre moraš malo bolje googlati... nebitno jel se radilo o glocku ili o kulenovoj seki... ;)
2015-08-08
to što si ti jeo nešto, što je tebi fino ne znači da je vrh vrhova.bogomdani wrote:sto ce mi predznanje za ono sto Madjari najbolje prave??...netko je trpao u usta jelenji qrc pa misli da je jelenje meso kiselo..
jednom sam belgijance odveo na ručak.
do tada su mislili da je francuska kuhinja vrh.
nikad čuli za mlince ili štrukle.
2014-12-30
to je jedna od točki plana reformi... epi nek se također obrati ovom poznavatelju kulenja i kulenovih seki, da ga usmjeri prema sobičku iz kojeg će zorom ranom hitati da zaradi lebac germanski...Neoliberalni portugalac wrote:ne samo to,epikur37 wrote:Ako bude dirao plaće u javnom sektoru, svi na ulice!
nego RH ima fenomen da imamo među najviše profesora po učeniku, a očajne rezultate.. dakle u startu ima hrpa profesora koji su pretplaćeni i prekobrojni.
dakle u startu ima tu prostora za normalnu vlast i za opuštanje i rezanje plaća.
a ne samo to, nego ima hrpa bzvznih predmeta koji se doslovno mogu ukinuti(što predaje ekipa sa politologije i filozofije, gdje ti spadaš), a umjesto tih bzvznih predmeta se može ubaciti obavezni sat informatike, pa čak i nešto tipa osnove financija i poduzetništva, itd.
tako u normalnoj jakoj državi, sa normalnom elitom na vlasti, ti bi bio prvi srezan ;)
2015-08-08
Davezu,pa skini mi se sa qrca,dosadan si..daj curi posalji pola kile trave,koju si u opkladi izgubio..
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OREŠKOVIĆ TRAŽI STRUČNJAKE I MEĐU LIJEVIMA? “Otvoreni smo za sve koji imaju nešto ponuditi”
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
Page 6 of 9