Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
ako nije tajna čime se baviš, koje su ti vještine?debotoijusto wrote:nemam poslove s drzavom idem na raspisane natjecaje , ako projekt prodje neko vrijeme imam posao/novac , dakle sve sto bi i ti mogao raditi bez vecih problema ako poznajes materiju ljude koji projekt mogu zavrsit i nemas dugova na firmuNeoliberalni portugalac wrote:debelotijesto će izgubiti privliegirane stranačke poslove sa državom, i neće moći plaćati život u Zgu, vrijeme za vraćanje roditeljima u Split :)
de-centralizacija press
ako ne prodjes ostaje ti raditi za onoga tko je prosao a nije u stanju to odraditi
isto tako posjedujem i vjestine rukama koje su trazene na trzistu a jos ih strojevi nisu naucili
imam i hobije koje bi u nevolji mogao pretvoriti u posao s malo srece
dakle ne ocekujem skoro povratak u split
Guest- Guest
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Tako duhan na crno možeš usporediti sa onim jeftinim alkoholom kojeg na crno proizvode Rusi i masovno umiru od njega.
Dakle ono što je kod alkohola jeftini špirit kojeg piju nklošari,to je kod duhana ovo što ljudi masovno motaju i švercaju po Hrvatskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nema ovo veze sa 91.-om... logika je jednostavna... ako debilko ima ratu kredita od 3000 kuna koju otplaćuje temeljem izmišljenih poslova u pošti koje mu pak sređuju partijski drugovi, istu mora i nadalje plaćati... s obzirom da promjenom vlasti, a pogotovo instalacijom na vrh čovjeka poput oreškovića, takav vid stjecanja prihoda ne bi trebao biti moguć, debilko će morati smisliti novi način kako da uprihodi sredstva za vraćati kredit, i eto njega na šalteru autobusnog kolodvoragdje kupuje kartu za stuttgart, a u ruksaku umjesto pribadača i selotejpa za ljepiti panoe, fangla (mistrija), žlica i gleter.... opcija protjerivanja nije izgledna, eventualno ako mad zox pomahnita do kraja pa pokuša izvesti državni udar... e jebiga onda lako moguće da ni ne stigne na autobusni kolodvor nego preko žilet žice pjehaka...jastreb wrote:Ma dobro što ti to zboriš?michaellcmacha wrote:tako je, sve je za ljude, pa tako i mogućnost da ti kupiš kartu za stuttgart i odeš lijepiti pločice švabi u kupatilu za 9 eura po satu...jer ovdje više neće za tebe biti hljeba... jel to ok...
Šta ti misliš da ti je ovo 1991-va?
2015-08-08
eto ga još jedan lik poput managera iz vinkovaca, sve neš uvijeno, a ne vidi da svojim upisom jasno prokazuje sam sebe... kao on sposoban pobijediti na natječaju, kakvom kurčevom natječaju kad je sam rekao da je odraživao poslove iz treće ruke, a tu nema nikakvih natječaja... posao je dobio marasov kum, a on ga ustupio prijatelju s kojim je išao na partijski seminar, a ovaj ga pak ustupio debilku... i sad on drobi o nekom natječaju.... ko i onaj debil o manageriranju u audiju...Neoliberalni portugalac wrote:ako nije tajna čime se baviš, koje su ti vještine?debotoijusto wrote:nemam poslove s drzavom idem na raspisane natjecaje , ako projekt prodje neko vrijeme imam posao/novac , dakle sve sto bi i ti mogao raditi bez vecih problema ako poznajes materiju ljude koji projekt mogu zavrsit i nemas dugova na firmuNeoliberalni portugalac wrote:debelotijesto će izgubiti privliegirane stranačke poslove sa državom, i neće moći plaćati život u Zgu, vrijeme za vraćanje roditeljima u Split :)
de-centralizacija press
ako ne prodjes ostaje ti raditi za onoga tko je prosao a nije u stanju to odraditi
isto tako posjedujem i vjestine rukama koje su trazene na trzistu a jos ih strojevi nisu naucili
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ako je "rastrošni" tuki dok je bio živ mogao s budžetom koji u zadnjoj godini njegovog života nije prelazio 50 milijardi kn, onda ne znam kome danas treba budžet od 120 milijardi... osim što tuki nije dijelio lijevim medijima, režimskim umjetnicima, i peder udrugama
marcellus wrote:ako je "rastrošni" tuki dok je bio živ mogao s budžetom koji u zadnjoj godini njegovog života nije prelazio 50 milijardi kn, onda ne znam kome danas treba budžet od 120 milijardi... osim što tuki nije dijelio lijevim medijima, režimskim umjetnicima, i peder udrugama
Hitler ti je "Hićo", Tuđman "Tuki".
Kako Antu zoveš? Anči?
crvenkasti-
2014-04-17
prvo su zamazali oči velikim infrastrukturnim projektima koje je vodio "uspješni manager Rast-ko" a onda su nastavili sa ustrojavanjem cijele mreže sisača državnog novca od gonga pa nadalje....ako ništa ne napravi, a njih pobriše gumicom, već je dovoljno napravio....
2015-08-08
pa Toni..:Dcrvenkasti wrote:marcellus wrote:ako je "rastrošni" tuki dok je bio živ mogao s budžetom koji u zadnjoj godini njegovog života nije prelazio 50 milijardi kn, onda ne znam kome danas treba budžet od 120 milijardi... osim što tuki nije dijelio lijevim medijima, režimskim umjetnicima, i peder udrugama
Hitler ti je "Hićo", Tuđman "Tuki".
Kako Antu zoveš? Anči?
Dragoljub je Draza, Franjo je Frenki..;-)
2014-04-12
Debelana pressvili40 wrote:ne znam dal sam dobro zapamtio jer sam to čuo onako na brzinu u prolazu,da imamo agenciju koja prati kilažu u hrvata,ne znam sad kako se ono točno zove.Neoliberalni portugalac wrote:pederske te udruge, ne samo peerske , nego antifašističke, partizanske, ured mesića, pa i klub dinamo, itd, zakačilo se tih parazita na proračun koliko god hoćeš...debotoijusto wrote:koji si ti naivan likmichaellcmacha wrote:tu će ušparati 2-3 milijarde, zatim će inzistirati da se ukinu radna mjesta tipa pomoćnik pomoćnikovog pomoćnika, tajnica sekretaričine tajnice što bi značilo nulovanje više od pola agencija za istraživanje ruda u panonskoj nizini i gubljenje vremena i tu ušparati još bar 5 milijardi... i to je već milijarda eura a sezona još nije ni počela....
porezna politika se vodi zakonima velikih brojki , ukidanjem poticaja pederskoj udruzi za internet moze pridobiti dio javnosti , smanjivanjem 100-ak kn umirovljenicima , dovoljno da grintaju a ne bune se , namakne se novac
Guest- Guest
ne. jer moraju koristiti križiće za fuge.crvenkasti wrote:
Kaj Arapi ne znaju lijepiti pločice?
probali s polumjesecima ali nije išlo.
2014-12-30
VKV uhljebNeoliberalni portugalac wrote:ako nije tajna čime se baviš, koje su ti vještine?debotoijusto wrote:nemam poslove s drzavom idem na raspisane natjecaje , ako projekt prodje neko vrijeme imam posao/novac , dakle sve sto bi i ti mogao raditi bez vecih problema ako poznajes materiju ljude koji projekt mogu zavrsit i nemas dugova na firmuNeoliberalni portugalac wrote:debelotijesto će izgubiti privliegirane stranačke poslove sa državom, i neće moći plaćati život u Zgu, vrijeme za vraćanje roditeljima u Split :)
de-centralizacija press
Guest- Guest
Ja zadovoljan!
Fino jedan desničar, kapitalist i nacionalist iz emigracije premijer!
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Krupni kapital je dobar,ako u medjuvremenu ga ne usitne..
Guest- Guest
Ovo za alkohol je čista glupost. Ako je tako zašto francuzi imaju maleni postotak moždanih i srčanih udara iako truse litru vina dnevno?jastreb wrote:Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Tako duhan na crno možeš usporediti sa onim jeftinim alkoholom kojeg na crno proizvode Rusi i masovno umiru od njega.
Dakle ono što je kod alkohola jeftini špirit kojeg piju nklošari,to je kod duhana ovo što ljudi masovno motaju i švercaju po Hrvatskoj.
Guest- Guest
Fali još samo kralj iz Italije.Antijunak wrote:Ja zadovoljan!
2014-04-22
Zato jer piju fina i strogo klasificirana vina.tre911 wrote:Ovo za alkohol je čista glupost. Ako je tako zašto francuzi imaju maleni postotak moždanih i srčanih udara iako truse litru vina dnevno?jastreb wrote:Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Oni ne piju vina,oni uživaju u vinina. Ali u pravim vinima.
Bi vraga bili tako zdravi da piju Feštu ili Ribar.
2014-04-22
ne fali, imamo viška, a od desničara, kapitaliste i nacionaliste očekujemo da višku osigura za kartu i uljudno vas uputi da zaradite ojere... poslije ih možete donijet doma...jastreb wrote:Fali još samo kralj iz Italije.Antijunak wrote:Ja zadovoljan!
2015-08-08
francuzi dobro i kvalitetno jedu,a In vino Veritas...tre911 wrote:Ovo za alkohol je čista glupost. Ako je tako zašto francuzi imaju maleni postotak moždanih i srčanih udara iako truse litru vina dnevno?jastreb wrote:Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Guest- Guest
Čakaj ti si rekao da je svaki alkohol štetan a ja sam se na to replicirao, metilni alkohol je štetan a danas ga svako ko pravi rakiju zna izbaciti tako da ostane onaj fini dobri alkohol što ti tijelo grije a dušu razgali :))jastreb wrote:Zato jer piju fina i strogo klasificirana vina.tre911 wrote:Ovo za alkohol je čista glupost. Ako je tako zašto francuzi imaju maleni postotak moždanih i srčanih udara iako truse litru vina dnevno?jastreb wrote:Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Guest- Guest
tre911 wrote:Čakaj ti si rekao da je svaki alkohol štetan a ja sam se na to replicirao, metilni alkohol je štetan a danas ga svako ko pravi rakiju zna izbaciti tako da ostane onaj fini dobri alkohol što ti tijelo grije a dušu razgali :))jastreb wrote:Zato jer piju fina i strogo klasificirana vina.tre911 wrote:Ovo za alkohol je čista glupost. Ako je tako zašto francuzi imaju maleni postotak moždanih i srčanih udara iako truse litru vina dnevno?jastreb wrote:Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Guest- Guest
Oš reći da su domaći čvarci i kulen ili slanina ili peka ili kobaja...loša hrana? A ne, vrhunska delicija i ne damo to nikome da nam otme!!!bogomdani wrote:francuzi dobro i kvalitetno jedu,a In vino Veritas...tre911 wrote:Ovo za alkohol je čista glupost. Ako je tako zašto francuzi imaju maleni postotak moždanih i srčanih udara iako truse litru vina dnevno?jastreb wrote:Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OREŠKOVIĆ TRAŽI STRUČNJAKE I MEĐU LIJEVIMA? “Otvoreni smo za sve koji imaju nešto ponuditi”
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
Page 3 of 9