Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
Oš reći da su domaći čvarci i kulen ili slanina ili peka ili kobaja...loša hrana? A ne, vrhunska delicija i ne damo to nikome da nam otme!!!bogomdani wrote:francuzi dobro i kvalitetno jedu,a In vino Veritas...tre911 wrote:Ovo za alkohol je čista glupost. Ako je tako zašto francuzi imaju maleni postotak moždanih i srčanih udara iako truse litru vina dnevno?jastreb wrote:Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Tako duhan na crno možeš usporediti sa onim jeftinim alkoholom kojeg na crno proizvode Rusi i masovno umiru od njega.
Dakle ono što je kod alkohola jeftini špirit kojeg piju nklošari,to je kod duhana ovo što ljudi masovno motaju i švercaju po Hrvatskoj.
Guest- Guest
Re: Sindikati o budućem premijeru: "Orešković je otvoreni predstavnik krupnog kapitala"
crvenkasti wrote:marcellus wrote:ako je "rastrošni" tuki dok je bio živ mogao s budžetom koji u zadnjoj godini njegovog života nije prelazio 50 milijardi kn, onda ne znam kome danas treba budžet od 120 milijardi... osim što tuki nije dijelio lijevim medijima, režimskim umjetnicima, i peder udrugama
Hitler ti je "Hićo", Tuđman "Tuki".
Kako Antu zoveš? Anči?
kak ti zoveš miloševića, sloba?
bobo :D
2014-12-30
Pa svaki alkohol i je štetan u nerazumnim količinama. No poanta je u tome da nije isto piti neko fino pivce ili piti špirit kojeg kroneri proizvode i piju.tre911 wrote:Čakaj ti si rekao da je svaki alkohol štetan a ja sam se na to replicirao, metilni alkohol je štetan a danas ga svako ko pravi rakiju zna izbaciti tako da ostane onaj fini dobri alkohol što ti tijelo grije a dušu razgali :))jastreb wrote:Zato jer piju fina i strogo klasificirana vina.tre911 wrote:Ovo za alkohol je čista glupost. Ako je tako zašto francuzi imaju maleni postotak moždanih i srčanih udara iako truse litru vina dnevno?jastreb wrote:Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Tako duhan na crno možeš usporediti sa onim jeftinim alkoholom kojeg na crno proizvode Rusi i masovno umiru od njega.
Dakle ono što je kod alkohola jeftini špirit kojeg piju nklošari,to je kod duhana ovo što ljudi masovno motaju i švercaju po Hrvatskoj.
Oni ne piju vina,oni uživaju u vinina. Ali u pravim vinima.
Bi vraga bili tako zdravi da piju Feštu ili Ribar.
A naglasak je bio na duhanu. Ja ne mogu podnijeti kad mi netko dođe u dnevni i zapali cigaretu sa duhanom "na crno". To smrdi ko kuga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zove ga "mili moj", al sa sjetom...
2015-08-08
cuh da su izvrsni,da tuku sve dimljeno meso u Europi,osim izvornog Madjarskog,ali jos ne probah..tre911 wrote:Oš reći da su domaći čvarci i kulen ili slanina ili peka ili kobaja...loša hrana? A ne, vrhunska delicija i ne damo to nikome da nam otme!!!bogomdani wrote:francuzi dobro i kvalitetno jedu,a In vino Veritas...tre911 wrote:Ovo za alkohol je čista glupost. Ako je tako zašto francuzi imaju maleni postotak moždanih i srčanih udara iako truse litru vina dnevno?jastreb wrote:Pa svaki je duhan štetan,baš kao i alkohol.vili40 wrote:ja sam skoro umro od smijeha kad je društvo za zaštitu potrošača apeliralo na građane da ne kupuju duhan na crno jer je štetan po zdravlje
Guest- Guest
Točno. Jedino mi kulenova seka ne leži.tre911 wrote:Oš reći da su domaći čvarci i kulen ili slanina ili peka ili kobaja...loša hrana? A ne, vrhunska delicija i ne damo to nikome da nam otme!!!
Uz to zaboravio si i fiš!
2014-04-22
Jure, nsrićo, valjda Boban.veber wrote:bobo :D
nije crvenkasti te fele ;)Ero wrote:Jure, nsrićo, valjda Boban.veber wrote:bobo :D
2014-12-30
Jeđah nedavno kulenovu seku od jelenjeg mesa,ljutu,mirisnu,ukusnu..Madjari radili i prodavali na bozicnim standovima,kod mene u Svabiji..e jesam se otelio zderuci to..jastreb wrote:Točno. Jedino mi kulenova seka ne leži.tre911 wrote:Oš reći da su domaći čvarci i kulen ili slanina ili peka ili kobaja...loša hrana? A ne, vrhunska delicija i ne damo to nikome da nam otme!!!
Guest- Guest
onda nisi jeo kulenovu seku.bogomdani wrote:
Jeđah nedavno kulenovu seku od jelenjeg mesa,ljutu,mirisnu,ukusnu..Madjari radili i prodavali na bozicnim standovima,kod mene u Svabiji..e jesam se otelio zderuci to..
kulen i njegova sestra se rade isključivo od svinjskog mesa i svinjskog sala.
2014-12-30
Joj, da, sjećam se, išli smo u Mađarsku po vajkrem i zimsku.
crvenkasti-
2014-04-17
I još nešto?crvenkasti wrote:Joj, da, sjećam se, išli smo u Mađarsku po vajkrem i zimsku.
2014-04-22
Mdobro..recimo ekvivalent po formatu,nacinu pravljenja,koristenju najkvalitetnijih komada mesa i zacinjavanju..veber wrote:onda nisi jeo kulenovu seku.bogomdani wrote:
Jeđah nedavno kulenovu seku od jelenjeg mesa,ljutu,mirisnu,ukusnu..Madjari radili i prodavali na bozicnim standovima,kod mene u Svabiji..e jesam se otelio zderuci to..
osim toga,salo ne ide u u te proizvode samo kobasice,ali ti naravno nemas pojma,..Sto Svabo zna o Gastronomiji...
no fancy,nisam izdrzao..
Guest- Guest
Stavio sam točkice jer mi se ne da sve nabrajati ali kad si spomenio reći ću i za slavonski čobanac, ko ga je jedanput probao taj se toga ne odriče. A što se tiče kulenove seke možda si naletio na nešto lošiju izvedbu, no kada se u njoj osjeti bijeli luk, dobra ljuta paprika, dobar omnjer soli....ludilo brale, LUDILO!!jastreb wrote:Točno. Jedino mi kulenova seka ne leži.tre911 wrote:Oš reći da su domaći čvarci i kulen ili slanina ili peka ili kobaja...loša hrana? A ne, vrhunska delicija i ne damo to nikome da nam otme!!!
Guest- Guest
ne sramoti se. najbolji špek stavlja se u kulen.bogomdani wrote:
osim toga,salo ne ide u u te proizvode samo kobasice,ali ti naravno nemas pojma,..Sto Svabo zna o Gastronomiji...
2014-12-30
Nisam neki ljubitelj čo(r)banca,iako kad se kuha obavezno smažem 2-3 tanjura.tre911 wrote:Stavio sam točkice jer mi se ne da sve nabrajati ali kad si spomenio reći ću i za slavonski čobanac, ko ga je jedanput probao taj se toga ne odriče. A što se tiče kulenove seke možda si naletio na nešto lošiju izvedbu, no kada se u njoj osjeti bijeli luk, dobra ljuta paprika, dobar omnjer soli....ludilo brale, LUDILO!!jastreb wrote:Točno. Jedino mi kulenova seka ne leži.tre911 wrote:Oš reći da su domaći čvarci i kulen ili slanina ili peka ili kobaja...loša hrana? A ne, vrhunska delicija i ne damo to nikome da nam otme!!!
2014-04-22
Ide kako ne, moraš staviti malo sala sa leđa da nahrani meso inače bude i seka i kulen suhoparni a onda nemaju šmek koji trebaju imati. Ne ide ti čisto meso ni u kulen niti u seku.bogomdani wrote:Mdobro..recimo ekvivalent po formatu,nacinu pravljenja,koristenju najkvalitetnijih komada mesa i zacinjavanju..veber wrote:onda nisi jeo kulenovu seku.bogomdani wrote:
no fancy,nisam izdrzao..
Guest- Guest
veber wrote:ne sramoti se. najbolji špek stavlja se u kulen.bogomdani wrote:
Guest- Guest
nemam pojma..recimo ovako..slinio sam nad narezanim kulenovima,onima velikima i debelima,koje rijetko jos tko pravi,jer nema dovoljno hladne i suhe zime,i u mesu gotovo da nije bilo masnoce...prelijepo izgleda..veber wrote:ne sramoti se. najbolji špek stavlja se u kulen.bogomdani wrote:
Guest- Guest
šta manager zna šta je salo, a šta leđni špek.......;)
2015-08-08
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OREŠKOVIĆ TRAŽI STRUČNJAKE I MEĐU LIJEVIMA? “Otvoreni smo za sve koji imaju nešto ponuditi”
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
» Francuska smekšala stav o budućem statusu KiM
» Kapitalizam bez kapitala
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» HRVATSKI PREDSTAVNIK U BRISELU SILOVAO PSE!
Page 4 of 9