Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Ovo su hitni zahtjevi turističkog sektora kojima žele
Hrvatsku vratiti u zeleno
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-su-hitni-zahtjevi-turistickog-sektora-kojima-zele-hrvatsku-vratiti-u-zeleno/2291008.aspx
Ključno je da se kontaktira i konzultira Sladoljeva, pa šta on kaže!
Mislim da je ključno da nazovemo stožer od Malte i pitamo ih zašto su tako dobri, a mi nismo.
Ako ti još nešto nije jasno pogledaj kako s epidemijom stoje najprocjepljenije zemlje, a kako one koje to nisu.
slika sve govori...
U Bosni jest poumiralo najviše per capita, al sad je de facto nema i niti se ljudi drže ikakvih mjera
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
michaellcmacha wrote:Ero tu sam gdje jesam, u ovom trenutku imamo par zaraženih sobarica. Mebadžeri već neko vrijeme komuniciraju da će nastupiti radpašoj kad nam dođu englezi. Radnici su uglavnom iz BiH i oni su svi cijepljeni sa 2 doze, i englezi su također cijepljeni sa dvije doze...
Aj sad ti posijeci šikaru i raščisti i razbustri vidike
Koja ste Županija?
2018-04-10
mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:Pa ne bude plenki zatvarao sezonu, sezonu će zatvoriti CIJEPLJENI ENGLEZI...Eroo wrote:O ubrzanom zatvaranju turističke sezone. A o čemu ti razmišljaš?mutava baštarda wrote:cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
Problem je što AZ cijepivo ne neutralizira virus, isto tako masa mularije nije cijepljena.
2018-04-10
Pitaćemo sladoljeva pa šta on kaže.michaellcmacha wrote:
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Nijedno cjepivo ne neutralizira virus, a sva ga onemogućavaju da se prikači na receptore. .Hektorović wrote:Problem je što AZ cijepivo ne neutralizira virus, isto tako masa mularije nije cijepljena.
2016-07-22
Eroo wrote:Nijedno cjepivo ne neutralizira virus, a sva ga onemogućavaju da se prikači na receptore. .Hektorović wrote:Problem je što AZ cijepivo ne neutralizira virus, isto tako masa mularije nije cijepljena.
Neutraliziraju
Službeno od Moderne
https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/moderna-provides-clinical-update-neutralizing-activity-its-covid/
2018-04-10
https://www.news-medical.net/news/20210126/Moderna-vaccine-fully-neutralizes-new-SARS-CoV-2-variants-study-shows.aspx
[size=32]Moderna vaccine fully neutralizes new SARS-CoV-2 variants, study shows[/size]
[size=32]Moderna vaccine fully neutralizes new SARS-CoV-2 variants, study shows[/size]
2018-04-10
Hektorović wrote:Eroo wrote:Nijedno cjepivo ne neutralizira virus, a sva ga onemogućavaju da se prikači na receptore. .Hektorović wrote:Problem je što AZ cijepivo ne neutralizira virus, isto tako masa mularije nije cijepljena.
Neutraliziraju
Službeno od Moderne
https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/moderna-provides-clinical-update-neutralizing-activity-its-covid/
Neutraliziing activity, a ne virus. To je ipak nešto drugo.
2016-07-22
Researchers in the United States have conducted a study showing that Moderna’s mRNA-1273 vaccine neutralizes all circulating variants of severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) tested to date.
2018-04-10
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Otok BračHektorović wrote:michaellcmacha wrote:Ero tu sam gdje jesam, u ovom trenutku imamo par zaraženih sobarica. Menadžeri već neko vrijeme komuniciraju da će nastupiti radpašoj kad nam dođu englezi. Radnici su uglavnom iz BiH i oni su svi cijepljeni sa 2 doze, i englezi su također cijepljeni sa dvije doze...
Koja ste Županija?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne kažem da cijepiva ne pomažu, ali to šta si stavio u sebe, niti je cijepivo, a koliko pomaže vidi se po tome što najprocjepljenije zemlje imaju najveće probleme, neprocjepljene nemaju.epikur37 wrote:
a snijeg je vruć i crne boje
...
narode lažu i truju nas :)
Ako stožer kaže da je snijeg vruć i crne boje normalno da ćemo vjerovati jer ako kažemo suprotno završiti ćemo kao Krešimir Pavelić koji je usput samo pročitao javne podatke.
Jedino što se malo zaletio je hapšenje, ali to svi priželjkujemo u sebi, a ne na glas.
[url=[/url]
Na snimci je vladina zgrada.
Pitam se kako bi Don Anemio podnio ovakav susret s razdraganim biračkim tijelom.
trenutno u njemačkoj aktualnije je poplava, desila se humanitarna katastrofa.
pa je korona trenutno u šturcu.
selo u kojem sam živio 2019e par mjeseci kompletno je zbrisano s površine i završilo je na brani par kilometara niže.
bračni par koji je iznajmljivao apartmane, čistim slučajem izbjegao val pa su preživjeli.
malo o ozbiljnim temama.
pa je korona trenutno u šturcu.
selo u kojem sam živio 2019e par mjeseci kompletno je zbrisano s površine i završilo je na brani par kilometara niže.
bračni par koji je iznajmljivao apartmane, čistim slučajem izbjegao val pa su preživjeli.
malo o ozbiljnim temama.
2014-12-30
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nisi ti razumio ništa kad je cijepljenje u pitanju. Nije to cijepi se i odmah si otporan na virus.
Treba tu i vrijeme i odizvan imunitet, koji to vijek i u svim slučajevima baš i nije.
Ja sam 2x cijepljen ali ne znam jesam li i uspješno cijepljen.
Pošto nisam imao baš nikakve reakcije nakon cijepljenja imam obavezu sumnjati u uspješnost.
I dalje živim po novom normalnom...pranje ruku, noišenje maski u zatvorenim prostorima
i ne družim se s onima koji nisu cijepljeni, ili se ne ponašaju kako sam gore naveo.
Ja i ti zasigurno ne bi zagrljeni pivali gange...
2016-07-22
Eroo wrote:
Nisi ti razumio ništa kad je cijepljenje u pitanju. Nije to cijepi se i odmah si otporan na virus.
Treba tu i vrijeme i odizvan imunitet, koji to vijek i u svim slučajevima baš i nije.
Ja sam 2x cijepljen ali ne znam jesam li i uspješno cijepljen.
Pošto nisam imao baš nikakve reakcije nakon cijepljenja imam obavezu sumnjati u uspješnost.
I dalje živim po novom normalnom...pranje ruku, noišenje maski u zatvorenim prostorima
i ne družim se s onima koji nisu cijepljeni, ili se ne ponašaju kako sam gore naveo.
Ja i ti zasigurno ne bi zagrljeni pivali gange...
Ma razumim ja tebe
To je ka kad te ujde poskok
Pa ne znaš jel ispustio otrov il nije
Pošto je uspješnost kod cijepiva 95%, a kod placeba 94,5 ti se misliš jesi li u onih 5%, a jebi ga ja sam bio u onih 5,5
Sad sam miran.
Što se tiče broda, na putu je za Japan i do tamo će svi steći prirodni imunitet.
kolega mislim da je kriva usporedba.
to je kada te upikne pčela.
moja bivša skoro dva put gecrkt-budeletina ju vozila na hitnu.
mene ispikali stršljeni pa nikaj.
to je bliža usporedba.
a, pride mi je ex alergična na histaminik, tako da kada se škampi tjeraju ja radim buzaru.
sli, ne jede ju. čim vidi ikru, zaboravi.
ero je klasični bosanski kreten koji je završio u sloveniji na baušteli.
malo je cinkao, malo ŠURovao i eto ga s 55 završio srednju.
to je bliža usporedba.
a, pride mi je ex alergična na histaminik, tako da kada se škampi tjeraju ja radim buzaru.
2014-12-30
veber wrote:kolega mislim da je kriva usporedba.
to je bliža usporedba.
Kada sam se odlučio učiti raditi s pčelama poveza sam se s jednim starijim pčelarom pa bi mu pomagao. Nikada mi nije dao da koristim za zaštitu ništa osim kape s mrežicom koja nije stegnuta oko vrata. Dolazio bi kući s rukama kao šapama od medvida. Nakon par godina ubolo me oko 70 komada, nisam niti otišao u bolnicu.
To se nekada u WHO zvalo imunitet, ali sada to ne postoji, nego se imunitet postiže samo cijepivom.
Snijeg je vruć i crne je boje
michaellcmacha likes this post
Ode nam Lauc zahvaljujući kojem nismo imali policijski sat i smrtnost kao Slovenci:
Kenwood Kenon: Ograđujemo se od Laucovih izjava o covidu
Kenwood Kenon: Ograđujemo se od Laucovih izjava o covidu
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema