Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
O ubrzanom zatvaranju turističke sezone. A o čemu ti razmišljaš?mutava baštarda wrote:cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Eroo wrote:O ubrzanom zatvaranju turističke sezone. A o čemu ti razmišljaš?mutava baštarda wrote:cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
Razmišljam koliko će se Kenwood Kenon teliti, dok ne oteli gore navedene modele epidemiološke borbe.
Ako sezona propadne i epidemija se na jesen razbukta, obavezno cijepljenje bi trebalo uslijediti.
2/3 sabora će izglasati bezproblema
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa dobro ima uvijek 1/3 koja će lako mobilizirati necijepljene. Mislim da bi se moglo dogoditi malo žešće sranje u državi s obzirom da je DP stranka koja je u tih 1/3.epikur37 wrote:Ako sezona propadne i epidemija se na jesen razbukta, obavezno cijepljenje bi trebalo uslijediti.
Volio bi da dođe do toga.
mutava baštarda wrote:Pa dobro ima uvijek 1/3 koja će lako mobilizirati necijepljene. Mislim da bi se moglo dogoditi malo žešće sranje u državi s obzirom da je DP stranka koja je u tih 1/3.epikur37 wrote:Ako sezona propadne i epidemija se na jesen razbukta, obavezno cijepljenje bi trebalo uslijediti.
znači škoro i hasanče pokreću oružani ustanak
treba javiti vučini da se probudi
počimlje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Fiat iustitia pereat mundus.mutava baštarda wrote:Pa dobro ima uvijek 1/3 koja će lako mobilizirati necijepljene. Mislim da bi se moglo dogoditi malo žešće sranje u državi s obzirom da je DP stranka koja je u tih 1/3.epikur37 wrote:Ako sezona propadne i epidemija se na jesen razbukta, obavezno cijepljenje bi trebalo uslijediti.
2016-07-22
epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Pa dobro ima uvijek 1/3 koja će lako mobilizirati necijepljene. Mislim da bi se moglo dogoditi malo žešće sranje u državi s obzirom da je DP stranka koja je u tih 1/3.epikur37 wrote:Ako sezona propadne i epidemija se na jesen razbukta, obavezno cijepljenje bi trebalo uslijediti.
znači škoro i hasanče pokreću oružani ustanak
treba javiti vučini da se probudi
počimlje
Meni je Hasan postao junak, a sprdao sam se s njim od kada je ušao u Sabor.
Jedini je jasno rekao da se neće cijepiti.
Hasan reče i ja idem. Hrvatska do Drine. Di mi je vuk?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ovo su hitni zahtjevi turističkog sektora kojima žele
Hrvatsku vratiti u zeleno
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-su-hitni-zahtjevi-turistickog-sektora-kojima-zele-hrvatsku-vratiti-u-zeleno/2291008.aspx
Ključno je da se kontaktira i konzultira Sladoljeva, pa šta on kaže!
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-su-hitni-zahtjevi-turistickog-sektora-kojima-zele-hrvatsku-vratiti-u-zeleno/2291008.aspx
2016-07-22
Evo još jednom MANJE OD 35% cijepljenih u MINISTARSTVU ZDRAVSTVA, a u cjelokupnom zdravstvenom sustavu MANJE OD 50%.
samo liječnici obiteljske medicine su cijepljeni u većem postotku od 90%, njihove sestre oko 60%.
Bolnički sustavi ukupno oko 50%
samo liječnici obiteljske medicine su cijepljeni u većem postotku od 90%, njihove sestre oko 60%.
Bolnički sustavi ukupno oko 50%
2015-08-08
mutava baštarda wrote:Eroo wrote:O ubrzanom zatvaranju turističke sezone. A o čemu ti razmišljaš?mutava baštarda wrote:cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
Neodgovorne osobe poput tebe i Epija ugrožavaju sezonu.
Svijet drumom, a ti šumom...pazi da ne zalutaš, ako već i nisi.
2016-07-22
Pa ne bude plenki zatvarao sezonu, sezonu će zatvoriti CIJEPLJENI ENGLEZI...Eroo wrote:O ubrzanom zatvaranju turističke sezone. A o čemu ti razmišljaš?mutava baštarda wrote:cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eroo wrote:Ovo su hitni zahtjevi turističkog sektora kojima žele
Mislim da je ključno da nazovemo stožer od Malte i pitamo ih zašto su tako dobri, a mi nismo.
Ako ti još nešto nije jasno pogledaj kako s epidemijom stoje najprocjepljenije zemlje, a kako one koje to nisu.
slika sve govori...
michaellcmacha wrote:Pa ne bude plenki zatvarao sezonu, sezonu će zatvoriti CIJEPLJENI ENGLEZI...Eroo wrote:O ubrzanom zatvaranju turističke sezone. A o čemu ti razmišljaš?mutava baštarda wrote:cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:Pa ne bude plenki zatvarao sezonu, sezonu će zatvoriti CIJEPLJENI ENGLEZI...Eroo wrote:O ubrzanom zatvaranju turističke sezone. A o čemu ti razmišljaš?mutava baštarda wrote:cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
Samo vi šibajte šumom i ne okrećite se.
2016-07-22
Evo zadnja vijest je da bas ENGLEZI Hrvatsku stavljaju na ZELENU LISTU za svoje građane od 19. srpnja.
Plan je da nam iz engleske dnevno sleti 25-30+ zrakoplova
Taman da nam u narednih 14 dana sjebu šefa, stanicu i pol kilometra pruge
Plan je da nam iz engleske dnevno sleti 25-30+ zrakoplova
Taman da nam u narednih 14 dana sjebu šefa, stanicu i pol kilometra pruge
Last edited by michaellcmacha on 16/7/2021, 15:06; edited 1 time in total
2015-08-08
Ero tu sam gdje jesam, u ovom trenutku imamo par zaraženih sobarica. Mebadžeri već neko vrijeme komuniciraju da će nastupiti radpašoj kad nam dođu englezi. Radnici su uglavnom iz BiH i oni su svi cijepljeni sa 2 doze, i englezi su također cijepljeni sa dvije doze...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:Pa ne bude plenki zatvarao sezonu, sezonu će zatvoriti CIJEPLJENI ENGLEZI...Eroo wrote:O ubrzanom zatvaranju turističke sezone. A o čemu ti razmišljaš?mutava baštarda wrote:cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
Samo vi šibajte šumom i ne okrećite se.
Aj sad ti posijeci šikaru i raščisti i razbustri vidike
2015-08-08
mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Ovo su hitni zahtjevi turističkog sektora kojima žele
Mislim da je ključno da nazovemo stožer od Malte i pitamo ih zašto su tako dobri, a mi nismo.
Ako ti još nešto nije jasno pogledaj kako s epidemijom stoje najprocjepljenije zemlje, a kako one koje to nisu.
slika sve govori...
U Bosni jest poumiralo najviše per capita, al sad je de facto nema i niti se ljudi drže ikakvih mjera
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema