Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Lažovčino cigojnerska, ne bavi se Ero ni malo težim problemima na ovom forumu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
@mutava_baštarda, daj samo malo smanji potpis, s mobitela je malo prevelik i prelazi okvire posta-
a zašto si mutavog cinkao adminu turčine? vidio sam da si označio jedan njegov post koji je išao adminu.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
ECDC danas: Jadranska obala s otocima u žutom.
2016-07-22
Eroo wrote:Lažovčino cigojnerska, ne bavi se Ero ni malo težim problemima na ovom forumu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
@mutava_baštarda, daj samo malo smanji potpis, s mobitela je malo prevelik i prelazi okvire posta-
a zašto si mutavog cinkao adminu turčine? vidio sam da si označio jedan njegov post koji je išao adminu.
udba. ostala ti profesionalna navika.
Guest- Guest
Eroo wrote:ECDC danas: Jadranska obala s otocima u žutom.
odgmiži na svoju temu turčine (bosanski!)
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
nije nitko cinkao-
Nisam te još dao na ignore, iako sam razmišljao na tu temu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Lažovčino cigojnerska, ne bavi se Ero ni malo težim problemima na ovom forumu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
Samo ne pretjeruj z gadostima, a posebno se ne istčavaj s lažima. OK?
2016-07-22
Eroo wrote:Nisam te još dao na ignore, iako sam razmišljao na tu temu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Lažovčino cigojnerska, ne bavi se Ero ni malo težim problemima na ovom forumu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
ti ćeš meni naređivati kako ću i što pisati turčine? jebote isukrst ovu temu spamaš i trolaš brutalno. odgmiži na svoju temu i lijepi sličice. udbašu.
Guest- Guest
Ovdje sam se raskomodao i ne ide se mi nikud.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nisam te još dao na ignore, iako sam razmišljao na tu temu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Lažovčino cigojnerska, ne bavi se Ero ni malo težim problemima na ovom forumu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
ti ćeš meni naređivati kako ću i što pisati turčine? jebote isukrst ovu temu spamaš i trolaš brutalno. odgmiži na svoju temu i lijepi sličice. udbašu.
2016-07-22
Eroo wrote:ECDC danas: Jadranska obala s otocima u žutom.
Da ne potone prebrzo.
2016-07-22
Eroo wrote:Ovdje sam se raskomodao i ne ide se mi nikud.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nisam te još dao na ignore, iako sam razmišljao na tu temu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Lažovčino cigojnerska, ne bavi se Ero ni malo težim problemima na ovom forumu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
kic?
Guest- Guest
kic wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
nije nitko cinkao-
daj makni ovu tursku budaletinu era barem sa ove teme da možemo normalno funkcionirati. kreten namjerno trola i spama temu uz što ponižava i omalovažava svakog forumaša koji mu nije po njegovom metru.
Guest- Guest
Ako ga ja pozovem banirat će , bolje čkomi.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ovdje sam se raskomodao i ne ide se mi nikud.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nisam te još dao na ignore, iako sam razmišljao na tu temu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Lažovčino cigojnerska, ne bavi se Ero ni malo težim problemima na ovom forumu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
kic?
2016-07-22
aj makni se sa ove teme
@gnječ ne vrijeđaj turke.
upoznao sam neke, gospoda su za ovog.
poturica. pokatolik, član partije od malih nogu.
nema kaj pametnije raditi, prijatelja nema, pa drka po forumu.
iznoseći krive podatke.
(i kada ga netko pozove u goste nakon godinuipol lik se mora time pohvaliti-ono, malo su me pozvali na obiteljsko okupljanje. teži oblik goveda)
upoznao sam neke, gospoda su za ovog.
poturica. pokatolik, član partije od malih nogu.
nema kaj pametnije raditi, prijatelja nema, pa drka po forumu.
iznoseći krive podatke.
(i kada ga netko pozove u goste nakon godinuipol lik se mora time pohvaliti-ono, malo su me pozvali na obiteljsko okupljanje. teži oblik goveda)
2014-12-30
ti ćeš pozvati i rimca. i jacu i sanadera.Eroo wrote:Ako ga ja pozovem banirat će , bolje čkomi.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ovdje sam se raskomodao i ne ide se mi nikud.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nisam te još dao na ignore, iako sam razmišljao na tu temu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Lažovčino cigojnerska, ne bavi se Ero ni malo težim problemima na ovom forumu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Majko mila, kad ga probam čitati glavom okrećem koda sam na tenisu.kic wrote:
kic?
daj busdaletino iskompleksirana odjebi.
imaš svoju temu kenjaj po njoj, ostavi ostale na miru.
veber-
2014-12-30
:) pa ne znam.Eroo wrote:Ra wrote:Eroo wrote:Ra wrote:Taman posla. Ti bi sad hvatao ljude k'o piliće i bockao ih na silu.Eroo wrote:Svi, i mladi i stari, se moraju cijepiti, inače, kao što vidite, ovoj pošasti nema kraja.
Neka se cijepi tko želi cijepiti, nebitno je li razlog strah od bolesti, sloboda kretanja, rizik gubitka posla itd itd.
Onaj tko ne želi cjepivo će prije ili kasnije steći prirodni imunitet i to je to. Ne mora tražiti milijun opravdanja zašto se ne želi cijepiti niti prozivati one koji su se cijepili.
Što je svima? Kud ste zabrijali, pobogu?
Ne mogu vjerovati koje upise ostavljaju odrasli ljudi.
To je to, ali to nije sve. Ima i dodatak koji si preskočila.
Samo oboljeli o covida dobiju imunitet na (za sada je tako) odrđeno vrijeme.
Pitaš li se koliko će takav usput zaraziti drugih i potencionalno poslati u smrt?
To ne spada pod slobodnu volju već pod kriminal.
Vidjet ćeš, i toj mogućnosti će se na kraju stati u kraj.
Neću se ja pitati, bez brige, već će to diktirati situacija.
Kakvo slanje u smrt pobogu?*
kakva drama, gospe moja. Kao da se radujete da neistomišljenici nadrapaju do yaya.
Daj i ti ubaci neki abortus da pojačaš dojam
Od kud znaš da je prirodni imunitet privremen, a cijepljenih trajan?** Bit će to individualno i za jedne i za druge.
I cijepljeni mogu zaraziti kao i oni koji su preboljeli i imaju prirodni imunitet. Najte upirati prstom jedni u druge i radujte se ljetu i slobodi.
*Pa neki zaraženi i umru, nisi čula za to? U HR već nešto više od 8,200.
Uglavnom zaraženi prenose zarazu, osim ako se nešto nije promijenilo.
**Ne znam ni jedno ni drugo, niti sam to ikad rekao. Nego, odkud ti znaš da je obrnuto?
I da ti kažem, za vikend imamo širu obiteljsku zabavu...svi cijepljeni 2x i uživat
ćemo kao u dobra stara vremena. Važno je da smo učinili sve što je u našoj moći,
a ostalo je u Božjim rukama. Ne prihavaćam da bude u rukama onih koji misle
da imaju pravo širiti zarazu, jer je to njihova volja.
PS: ... i potencionalno poslati u smrt, sam napisao gore. Čitaj kako piše.
Zato ne prorokujem i ne tvrdim da je bilo tko u pravu (cijepljeni ili necijepljeni).
Vidjet ćemo kad dođe vrijeme za to.
Nadam se samo da su sve ptice zloslutnice bile u krivu procjenjujući koliko će biti mrtvih na "krivoj" strani.
Naravno da umiru kao i od gripe ili trovanja hranom, pada s lojtri ili kombinacije krivih lijekova (što je zamalo meni presudilo).
Umiru svakodnevno od karcinoma oni koji nisu stigli obaviti kemoterapije jer su ih liječnici otkantali u općem ludilu.
Umro je prijateljici sin 23 godine star...infarkt... a bio je jak kao bik. 90 kg čistih mišića, vatrogasac. Ustao je ujutro u 5 i samo se srušio natrag u postelju.
Bez korone i cjepiva.
Ljudi su umirali i prije korone i umirat će i kad je ne bude.
Čemu tolika drama i strah?
Uostalom svakodnevno umiru djeca od gladi, a u 21 stoljeću smo... i nitko se ne osvrće, ne lijepi slije, ne stavlja klipove ne pravi grafove.
Ovaj virus je paralizirao gospodarstvo, socijalne kontakte, ali je bome velikom broju ljudi paralizirao i mozak.
Ne možemo utjecati na pravila koja nam kroje drugi, ali možemo na svoj odnos naspram situacije u kojoj smo SVI ZAJEDNO, bez obzira jesmo li se cijepili ili ne.
Ova zluradost koja se proteže još od one tvoje teme je u najmanju ruku degutantna.
Pa tu ne mislim direktno na tebe (premda sam se navezala na tvoj post), nego na većinu gavranova koji stalno sviraju D mol i traže što crnje i što gore prognoze.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
venus će me se opet dohvatiti.
moj stari boluje od raka pluća. nakon testiranja krenuo je u terapiju s pametnim lijekom.
prvi ciklus je poklon od instituta za istragu karcinoma (dali su mu 50:50)
drugi ciklus sam ja platio-pun kurac i za njemačke prilike.
treći ciklus-srećom političar u hrvatskoj obolio pa je stavljen na listu.
participacija 5000kn, tako nekaj.
ciklusi idu stalno. dok si živ primaš terapiju.
jedan ciklus je deset terapija, a terapije imaju razmak tri tjedna.
cijena enormna, ali preživljivost isto takva.
smrad udbaški je izjavio da lažem i da se samo zračenjem i otvaranjem može spriječiti rak.
kod mog starog na vrijeme otkriven (79) sada je u 82goj.
stvar je da kod pametnih lijekova neke genske skupine jednostavno ne reagiraju, dok je smrtnost na jordanovcu minimalna što se tiče korone.
a, dio upisa ide i marcu. koji je protiv solidarnog zdravstvenog.
ne dao mu bog takve neke boleštine zvao bi kekina da mu pjeva za terapije.
moj stari boluje od raka pluća. nakon testiranja krenuo je u terapiju s pametnim lijekom.
smrad udbaški je izjavio da lažem i da se samo zračenjem i otvaranjem može spriječiti rak.
stvar je da kod pametnih lijekova neke genske skupine jednostavno ne reagiraju, dok je smrtnost na jordanovcu minimalna što se tiče korone.
2014-12-30
veber wrote:venus će me se opet dohvatiti.
Astigamande je ti utjerala strah u kosti.
Ovo boldano ti potpisujem.
Svima su usta puna tih naprednih ideja dok ne dođu u situaciju da nemaju čime platiti liječenje. Možda ne svoje, nego onih koji su im najbitniji... a to je čak i bolnije.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:Ljudi su umirali i prije korone i umirat će i kad je ne bude.
Čemu tolika drama i strah?*
Pa tu ne mislim direktno na tebe (premda sam se navezala na tvoj post), nego na većinu gavranova koji stalno sviraju D mol i traže što crnje i što gore prognoze.**
*Umire se i u ratu. Što se mora nije teško.
Ovdje je problem u neodgovornom ponašanju i neodgovornosti do onih koji nepotrebno umiru. A ima toga itekako.
** Ovdje ja često čujem sviranje u O-duru i to mi je jako odurno.Glasni su i vole lagati.
2016-07-22
Ooooo, evo i ti stiga sa šihta.AssadNaPodmornici wrote:aj makni se sa ove teme
Jeli ti poznanik sredio kod poznanika covid-potvrdu?
Jebiga, da si tražio od nekog ere već bi ima sređeno.
2016-07-22
cijepljenje obvezno u Turkmenistanu i Tajikistanu, Pakistan razmišlja o isključivanju struje za necijepljene, o čemu razmišlja Kenwood Kenon?
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
Page 37 of 50