ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozbiljna korona tema - zbirno

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 Empty Re: Ozbiljna korona tema - zbirno

Post by mutava baštarda Sat 17 Jul - 13:31

AssadNaPodmornici wrote:https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762

inače evo Židovi dokazali ono što ja i mutavi i drugi tvrdimo po forumu, na kontri eri, epiju itd..

Prirodni imunitet, dakle ljudi koji su preboljeli koronu je pun kurac bolji nego od ljudi koji su cijepljeni. Nenad Jadrić Dauenahuer sa indexa tvrdi drugačije. Izrael tvrdi drugačije.
To zna svaki Dr i kazati će ti nasamo jer
Pivac koji najranije kukuriče ostane bez glave.
A što se tiče procjepljenost u zdravstvu, velikim naporima našeg dragog premijera i njegovih ministara postigli su se zapanjujući rezultati u izgradnji socijalizma:
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 Img_2361

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Jul - 13:32

Sad idemo dotuč još ovo par kretena koje želi da ovo društvo a samim time i oni koji vladaju s njime preživi.

Bez ovaca nema vođa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 17 Jul - 13:33

mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762

inače evo Židovi dokazali ono što ja i mutavi i drugi tvrdimo po forumu, na kontri eri, epiju itd..

Prirodni imunitet, dakle ljudi koji su preboljeli koronu je pun kurac bolji nego od ljudi koji su cijepljeni. Nenad Jadrić Dauenahuer sa indexa tvrdi drugačije. Izrael tvrdi drugačije.
To zna svaki Dr i kazati će ti nasamo jer
Pivac koji najranije kukuriče ostane bez glave.
A što se tiče procjepljenost u zdravstvu, velikim naporima našeg dragog premijera i njegovih ministara postigli su se zapanjujući rezultati u izgradnji socijalizma:
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 Img_2361

laže vlada, lažu doktori, kruže lažne potvrde, normalno da nitko nikome nevjeruje
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Slovoslagar Sat 17 Jul - 13:33

(1) Ovo se nadovezuje na onaj video od mutavog (i.e. mikrobiolog Sucharit Bhakdi)
https://www.globalresearch.ca/the-killer-in-the-bloodstream-the-spike-protein/5747572

... Some researchers say the risk from the vaccine may be greater than that from the actual virus in healthy people. This would be especially true for the young, whose immune systems deal with the virus successfully. In contrast, the vaccine has a device that protects the spike protein mechanism against immediate destruction by the body, in order to promote the immune response.

Repeat: ” the vaccine has a device that protects the spike protein mechanism against immediate destruction by the body, in order to promote the immune response.”

What does that mean? Does it mean that the spike protein created by the vaccine lingers on indefinitely risking a potential flare-up sometime in the future if another virus emerges or if the immune system is compromised? Will the people who have been vaccinated have the Sword of Damocles hanging over their heads until the day they die?

Dr Judy Mikovits thinks so. “Mikovits thinks the COVID-19 vaccine is a bioweapon designed to destroy your innate immunity and set you up for rapid onset of debilitating illness and premature death. She too suspects many will die rather rapidly. “It’s not going to be ‘live and suffer forever,” she says. “It’s going to be suffer five years and die.” (Mercola.com)” .....

(2) Priča iz Britanije
https://www.globalresearch.ca/uk-research-group-coronavirus-vaccine-unsafe-humans-due-adverse-events/5749913

.... However, researchers at the Evidence-based Medicine Consultancy (EbMC) research group based in Bath, England unveiled concerning findings. EbMC Director Dr. Tess Lawrie wrote about her group’s findings in a June 9 letter to the MHRA Chief Executive Officer Dr. June Raine.

Lawrie wrote in her letter that between Jan. 4 and May 6 of this year, a total of 888,196 adverse events and 1,253 deaths were reported to Yellow Card. Similar to VAERS data, these were not directly proven as correlated with the COVID-19 vaccine. Despite this, the EMBC director raised safety concerns for those getting the vaccine. She wrote that given the Yellow Card figures, “the MHRA now has more than enough evidence … to declare the COVID-19 vaccine unsafe for use in humans.”

Lawrie then asked urgent questions for the MHRA to answer as the soonest. She asked how many people have died within 28 days of vaccination and how many people have been hospitalized for the same period. She also asked the total number of people disabled by the vaccination. ....
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Jul - 13:42

Stigla mi je pica. Dok budem jeo vruće kriške zamišljati ću kako se ovi na vlasti ( političari , uprava ) tresu oćel il neće Merkel ključ za Hrvatsku.

Nije im lako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 17 Jul - 13:44

RayMabus wrote:Stigla mi je pica. Dok budem jeo vruće kriške zamišljati ću kako se ovi na vlasti ( političari , uprava ) tresu oćel il neće Merkel ključ za Hrvatsku.

Nije im lako.

Ništa bolje nego vruće bijelo pecivo i gledat kako vladajući propadaju....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by immortal Sat 17 Jul - 14:00

RayMabus wrote:Stigla mi je pica. Dok budem jeo vruće kriške zamišljati ću kako se ovi na vlasti ( političari , uprava ) tresu oćel il neće Merkel ključ za Hrvatsku.

Nije im lako.
zamisli da padaju komunjare
pomognem ti

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 17 Jul - 14:05

Slovoslagar wrote:(1) Ovo se nadovezuje na onaj video od mutavog (i.e. mikrobiolog Sucharit Bhakdi)
https://www.globalresearch.ca/the-killer-in-the-bloodstream-the-spike-protein/5747572

... Some researchers say the risk from the vaccine may be greater than that from the actual virus in healthy people. This would be especially true for the young, whose immune systems deal with the virus successfully. In contrast, the vaccine has a device that protects the spike protein mechanism against immediate destruction by the body, in order to promote the immune response.

Repeat: ” the vaccine has a device that protects the spike protein mechanism against immediate destruction by the body, in order to promote the immune response.”

What does that mean? Does it mean that the spike protein created by the vaccine lingers on indefinitely risking a potential flare-up sometime in the future if another virus emerges or if the immune system is compromised? Will the people who have been vaccinated have the Sword of Damocles hanging over their heads until the day they die?

Dr Judy Mikovits thinks so. “Mikovits thinks the COVID-19 vaccine is a bioweapon designed to destroy your innate immunity and set you up for rapid onset of debilitating illness and premature death. She too suspects many will die rather rapidly. “It’s not going to be ‘live and suffer forever,” she says. “It’s going to be suffer five years and die.” (Mercola.com)” .....

(2) Priča iz Britanije
https://www.globalresearch.ca/uk-research-group-coronavirus-vaccine-unsafe-humans-due-adverse-events/5749913

.... However, researchers at the Evidence-based Medicine Consultancy (EbMC) research group based in Bath, England unveiled concerning findings. EbMC Director Dr. Tess Lawrie wrote about her group’s findings in a June 9 letter to the MHRA Chief Executive Officer Dr. June Raine.

Lawrie wrote in her letter that between Jan. 4 and May 6 of this year, a total of 888,196 adverse events and 1,253 deaths were reported to Yellow Card. Similar to VAERS data, these were not directly proven as correlated with the COVID-19 vaccine. Despite this, the EMBC director raised safety concerns for those getting the vaccine. She wrote that given the Yellow Card figures, “the MHRA now has more than enough evidence … to declare the COVID-19 vaccine unsafe for use in humans.”

Lawrie then asked urgent questions for the MHRA to answer as the soonest. She asked how many people have died within 28 days of vaccination and how many people have been hospitalized for the same period. She also asked the total number of people disabled by the vaccination. ....
pogledat cu onaj video ima tjedan dana, iman vremena , sada mi je pauza par dana, ali trenutno.. nešto kodiram ahaha
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 17 Jul - 14:07

epikur37 wrote:

Nije im lako.

Ništa bolje nego vruće bijelo pecivo i gledat kako vladajući propadaju....
Ne vlada , društvo.

HDZ se ne može restirati jer su mu tvorničke postavke 200 bogatih obitelji koji vladaju Hrvatskom. Utemeljio Tuđman.

Pa nije Plenkovic tek tako stavio Dalić u Koprivnicu ni Filipovića kao slabog kandidata za Bandića.

Pa možda je 95% ljudi u ovoj državi glupo al ja nisam među njima.

Trajat ćete još par godina a onda nepovratno pa pa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Sat 17 Jul - 14:16

ono kaj pišemo mjesecima.
neke uopće ne uhvati.
neki imaju da niti neznaju
i dio ima tešku klinčku sliku.
naravno dio umre.

sada, ako me testiraju svaki drugi dan, a sa zaraženima sam, kako to da nemam ili zašto nismo svi u samoizolaciji.

i koji je smisao cijepljenja ako safet ili epi mogu prenest na mene?

zašto kao necijepljen nemrem u hrvatsku-mogu s 10 dana karantene

i zašto kada se vratim moram u karantenu?

ima tu čudnih stvari.
zato sam rekao djeci neka dođu kod mene par mjeseci i tko jebe koronu.
ovdje u bavarskoj sve radi.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sat 17 Jul - 14:39

Slovoslagar wrote:]She asked how many people have died within 28 days of vaccination and how many people have been hospitalized for the same period[/color][/b]. She also asked the total number of people disabled by the vaccination. ....[/size]
Podaci za Škotsku koja ima preko 5 miliona stanovnika su nešto više od pet tisuća.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sat 17 Jul - 14:40

mutava baštarda wrote:
Slovoslagar wrote:]She asked how many people have died within 28 days of vaccination and how many people have been hospitalized for the same period[/color][/b]. She also asked the total number of people disabled by the vaccination. ....[/size]
Podaci za Škotsku koja ima preko 5 miliona stanovnika su nešto više od pet tisuća.
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 E6swot12

2015-09-14

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 17 Jul - 15:08

Antivakseri vidim radno... borba!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sat 17 Jul - 15:14

epikur37 wrote:Antivakseri vidim radno... borba!
Ne volim kategorije mi i vi , ali
Mi razmjenjujemo podatke, a vi utjehe; bit će bolje, lošije danas za bolje sutra i tako to.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by dijagram Sat 17 Jul - 16:10

Evidentno smo yoda i ja u pravu.

Ostali grijese, ponesto pogode, ponesto fale i tako iz dana u dan.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sat 17 Jul - 16:41

dijagram wrote:Evidentno smo yoda i ja u pravu.

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 Img_2362
Samo je jedna osoba bila u pravu, a ona se nalazi na slici iznad

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Sat 17 Jul - 17:16

mutava baštarda wrote:

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 Img_2362
Samo je jedna osoba bila u pravu, a ona se nalazi na slici iznad

nitko od ovih zločinaca na slici nije u pravu pa čak i onaj koji se kleo u imunitet krda a znamo da je imunitet krda nemoguća misija. ali svi oni su krivi za smrt ljudi jer ih nisu liječili dokazano učinkovitim protuvirusnim lijekovima dostupnima u svakoj trafici i kiosku takoreć. mogli su spasiti 99% teško bolesnih ali nisu pustili su ih da umru samo zato da bi preko leševa mogli osvariti svoju zločinačku agendu sijajući strah, paniku i nazi mjere.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 17 Jul - 23:23

"Korona party" u Banjoj Luci: Dodik zapjevao 

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 210717118.12_xxl

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 210717118.3_xxl

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 210717118.5_xxl

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 43 210717118.10_xxl
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by T. Sat 17 Jul - 23:48

Kanada naručila 60 miljona doza boostera za 2024. ...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 18 Jul - 1:19

Yoda je imao prilike jučer čuti kako se ja izravno borim sa virusom u sobi tik do moje, jbg nije strašno, imam špricu, masku, zaštitne naočale, svetu vodicu u vidu nekog dezinficijensa sa visokim udjelom alkohola i opleti po mrskom neprijatelju.
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 18 Jul - 9:07

T. wrote:Kanada naručila 60 miljona doza boostera za 2024. ...
Zašto ove dvi za gluve?

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics