ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozbiljna korona tema - zbirno

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 28 Empty Re: Ozbiljna korona tema - zbirno

Post by veber 11/7/2021, 13:47

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:40% ljudi u Engleskoj misli da maske trebamo nositi ZAUVIJEK
Zimi ću je zasigurno nositi zauvijek. Japanci su nosili maske i prije corone.
Kad radiš u polju: nosi masku i rukavice. I ne mašaj se za usta!
Trećina populacije ima rane na želudcu i dvanaesterniku upravo zbog ne nošenja
maski i rukavica. Naime, bakterije, koje uzrokuju ranu, žive isključivo u zemlji.
Dakle, za ubuduće, barem češće peri ruke! :D

Ja sam generacija koja je lizala bateriju od 9v da vidi jel' puna.
daj, kretenčina drobi da je to nevjerovatno.
one od 4,5V su bile zanimlivije.
-ajd probaj polaritet?
-pa ne znam čini mi se isto
-nisi dobro probao, zarotiraj baterija pa probaj
i tak, testiranje polova baterije i jel puna.

skroz sam zaboravio na tu metodu.

(zanimljivi su safetovi upisi o higijeni, a živio je sa stokom do odlaska u jna. tamo je naučio da osim opanaka postoje i cipele. s 28 je naučio vezat vezice. onda je u jna bezbednjak prepoznao njegove vrijednosti pa je završio školu, zatim ga je udba hitila u kontejner di je bilježio, kuvertirao i ivodio teške proračuna. tipa da je 1% od 100 ipak jedan. tu tešku računicu percent bi do gableca obavio. sori, malice. nakon malice bi krenuo računati drugih 1% koji mu do kraja smjene ne bi štimali jer je zaboravio onih prvih prije malice)

teška kretenčina, govedo i cinkaroš.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 11/7/2021, 13:47

Sledovanje
Izrael 9miliona stanovnika 36 miliona cijepiva
Hrvatska 4 miliona 18miliona naručenih cijepiva...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 11/7/2021, 13:51

mutava baštarda wrote:
Sledovanje
Izrael 9miliona stanovnika 36 miliona cijepiva
Hrvatska 4 miliona 18miliona naručenih cijepiva...
Rezerviranih i ne naručenih.
Voliš ti usklađivat činjenice s vlastitim uvjerenjem i ne obrnuto.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 11/7/2021, 13:54

Eroo wrote:8,200+ umrlih i 40,000 trajnih invalida.
Bez pravovremeno poduzetih mjera brojke bi bile višestruko veće, ne zna se koliko višestruko,
a s poređenjem s bergamom na prst procjenjujem dođemo do brojke 24,000 umrlih i oko 160,000 trajnih invalida.
Svi, koji imaju barem zrno soli u glavi, mogu sami doći do ovakvog zaključka.Amen.
prestani lagat
da. umrlo je 8000 ljudi u zemlji za koju stalno objavljuješ podatke.
čiji stožer je politički i koji sere, a ti jedeš.
proporcionalno njemačka ima 1000 na milju
a zemlja o kojo nmaš nikakvog prava pisati, koja ti je dala državljanstvo ima 2000 na milju

koji jebeni invalidi?

ukupno u populaciji je ispod 3% preboljelih s nekim posljedicama.

govno četničo-udbaško prestani lagat.

odjebi konjino nepismena.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 11/7/2021, 14:04

Eroo wrote:
Hartmann wrote:
Eroo wrote:
Hartmann wrote:Zena mi se Prvi puta cjepila,a prije toga bila deficitarna u B12 i Jodu,sada prima brutalne injekcije B12 da bi uopce mogla funkcionirati..Imate moju podrsku za cjepljenje,ja ne hvala... No
Moja prima svaka 3 mjeseca injekciju B12 već nekoliko godina, 2x je cijepljena...sve normalno.
Subotom smo na obiteljskim ručkovima, baš kao u stara dobra vrimena.
OP.: Prije par godina mi je ženi podivljao B12, tako da ga je imala nekoliko puta
       više nego što je potrebno, produžili primanje injekcije na 6 mjeseci i nakon toga opet smanjili
       tajming na 3 mjeseca.
Ne budi medicinski stručnjak ako to nisi!
Nema niti potrebe,kad pogledam zenu,i vidim je preblijedu,bez energije,sa jakim glavoboljama i vrtoglavicom,variranjem krvnog tlaka i vjecito smorenu...ne dao Bog ikome takvo nesto.PRIJE CJEPIVA,uglavnom povremeni umor i to je to,NAKON vakcine,UZAS..Pa sad ti meni sTRUCNJACE reci,sto da se radi?Primi i druga doza,koja ce napraviti STO?
Sama zena je rekla da nece drugu dozu primiti,a od prve je proslo oko 14 dana..Hajmo genijalac,nesto uceno da kazes?

Još jednom "Perniciozna anemija" je jako opasna bolest - u prijevodu znači "potajni ubica".
Dolazi polako...umor, znojenje it, a onda ide i "bezrazložno" padanje i slično.
U početku krvna ispitivanja mogu uputiti na pogrešan zaključak da se radi o krvnom raku,
pa čak i na epilepsiju (zbog padova). Kroz sve ovo je prošla moja gospođa.
Postala je na 3/4 invalid, ali to ne prihvaća. Svaki dan gura kolica ispred sebe i obiđe
sve šoping centre i troši li troši... :D
U kuhinji je samostalna i ne pušća me ni blizu, osim kad neke domaće piliće treba razrezati.
I  da, za lovljenje komaraca sam ja zadužen. :)
Tako, kolega, ženu odvedi kod hematologa ito čim prije. Vidi zašto se joj ne skladišti
dovoljna količina B12 u jetri. Znakove koje si naveo upravo upućuju na to.
Postao sam znalac za ovu bolest, jer me situacija na to prisilila.
Godinu i pol sam samo ovo studirao ...Da to nisam, radio danas bi moja gospođa bila pokojna.
A evo je, tu je, kao ruža u proljeće...dok me sekira znam da je sve u redu.

Kolega, Hartmann, ako ti je stalo do žene, a predpostavljam da je, ne dozvoli da stvari idu svojim putem.
Ne postoji nijedan liječnik koji bi mogao brinuti o zdravlju tvoje gospođe kao ti. Ti si taj, koji moraš znati što
ti je činiti. Simptomi koje ima upućuju na to da problem još niste riješili. Pomanjkanje B12 znači pomanjkanje ZDRAVIH
I ZRELIH eritrocita, koji su jedini koji nose kisik do cjelokupnog staničnog sustava. Makrocitni eritrociti ne mogu vršiti
tu funkciju. Ne trebam ovdje naglašavati što to u konačnici znači.
Ako te nešto više zanima oko ovoga, mogu ti dati više uputa na PP. Slobodan si me kontaktirat i veoma rado ću ti
reći sve što znam o ovome.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by epikur37 11/7/2021, 14:15

Upravo mi se iskrcao dr. sci kemije, znanstvenik na istraživanju raka u Budimpešti i njegova supruga.

Cijepili se oboje u ožujku i oboje glasaju za Orbana.

Divan svijet :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo 11/7/2021, 14:24

@Hartman, ako čitaš ove komentare, provjeri je li tvoja gospođa uz B12 dobivala 
i folnu kiselinu + Fe (sirup!!!)? Ako nije provjeri kako s toji s ovim. 
Obično uz pomanjkanje B12 ide i pomanjkanje folne i željeza.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 11/7/2021, 16:01

Eroo wrote:@Hartman, ako čitaš ove komentare, provjeri je li tvoja gospođa uz B12 dobivala 
i folnu kiselinu + Fe (sirup!!!)? Ako nije provjeri kako s toji s ovim. 
Obično uz pomanjkanje B12 ide i pomanjkanje folne i željeza.
konjino udbaška, to je svetoje.
žena odavno otišla od njega.
sin ga ne ferma.
banka mu uzela auto etc.

i daj ne bulazni po forumu.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 11/7/2021, 17:06

epikur37 wrote:Upravo mi se iskrcao dr. sci kemije, znanstvenik na istraživanju raka u Budimpešti i njegova supruga.

Cijepili se oboje u ožujku i oboje glasaju za Orbana.

Divan svijet :)

Danas mi izgleda kao da ste popravili i epidemiološku sliku. Smanjili ste broj aktivno pozitivnih,
pa čak i 14 dnevnu incidencu. Vidjet ćemo sutra je li ovo slučajno ili se radi o trendu.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Noor 11/7/2021, 17:34

Hartmann wrote:Cujem i da je jednoj kolegici ovdje umro otac,RIP,nakon primanja vakcine,sto samo potvrdjuje onu teoriju,da vakcina pojacava simptome genetski urodjenih "manjkavosti" u nasem organizmu,a cini mi se kako je kolega Gnjec o tome,kao i jos par drugih osoba prije pisalo na jednoj zasebnoj temi,koju vise ne mogu naci
ako misliš na mene, da...moj stari je umro, ali 2 mjeseca nakon prve doze Astre...
ne od cjepiva, nego se zarazio

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo 11/7/2021, 17:44

Noor wrote:
Hartmann wrote:Cujem i da je jednoj kolegici ovdje umro otac,RIP,nakon primanja vakcine,sto samo potvrdjuje onu teoriju,da vakcina pojacava simptome genetski urodjenih "manjkavosti" u nasem organizmu,a cini mi se kako je kolega Gnjec o tome,kao i jos par drugih osoba prije pisalo na jednoj zasebnoj temi,koju vise ne mogu naci
ako misliš na mene, da...moj stari je umro, ali 2 mjeseca nakon prve doze Astre...
Astra ima poprilično niži postotak zaštite od Pfizera i Moderne, posebno kad je prva doza u pitanju.
Čini mi se  da je u pitanju zaštita oko 76%, jedino za 2 doze se kaže da je 100% sigurna protiv smrti.
Ako sam dobro upamtio onda 24% nije zaštićeno protiv zaraze, ali, naglašavam, nisam baš siguran.
Nekoliko mojih iz šire obitelji su cijepljeni s AZ (kći i zet, te sestra i tata od zeta, na primjer).
Inače kod starijih ljudi je općenito upitna količina proizvodnje antitijela s cijepljenjem.
Neki imaju sasvim dovoljno a neki čak i samo oko 30%. Za sebe ne znam i ne želim znati.
Učinio sam ono što je trebalo i sad  što Bog da. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 11/7/2021, 19:58

Noor wrote:
Svetoje je komad budale...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2021, 20:02

Noor wrote:

Moja iskrena sućut Noor.

Ali ....  zar ga barem prva doza već nije trebala koliko-toliko zaštiti?

I ... zar nije trebal biti razmak od cijepljenja do cijepljenja od četiri tjedna (jedan mjesec)?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/7/2021, 20:33

Ra wrote:
mutava baštarda wrote:
mutava baštarda wrote:
T. wrote:
mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Oleg Maštruko 
Naivan, mlad i glup, do pred par godina JEZIVU SMRTONOSNU PANDEMIJU sam zamišljao drugačije - kao mješavinu Sutjeske i Černobila i nekog romana Stephena Kinga, dok hrabri znanstvenici negdje rade na razvoju cjepiva. Kada ga otkriju, slijedi navala na taj čarobni spas.... Nisam mislio da će usred strave i užasa ljudima biti prioritet odlazak NA MORE.

Dakle strogo smo podijeljeni na dva tabora - histeričare koji žele permanentni policijski sat i 6 doza cjepiva jer jedan brand im nije dovoljan, te na ekipu koja odoše na more.... like it's 1977 u Jugi or something. Moj godišnji mi niko ne bu sjebal! Histerizirajte kad se vratim s MORA. 

Stephen King na aparatima.....

Mislim da su se svi Bosanci na forumu cijepili. To govori samo za sebe B-)  
I to svih naroda i narodnosti, dobi i gendera...
Najgorljiviji je HDZ BiH u dijaspori :)
Što bi moglo poći po zlu?
Oh moglo bi. 
Da nakon par godina dobiju gadne deformacije od cjepiva i postanu vlaji.  :rasta
a ća im fali e! :D

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2021, 20:35

Šandor Winnetou wrote:
Ra wrote:
mutava baštarda wrote:
mutava baštarda wrote:
T. wrote:
mutava baštarda wrote:
Naivan, mlad i glup, do pred par godina JEZIVU SMRTONOSNU PANDEMIJU sam zamišljao drugačije - kao mješavinu Sutjeske i Černobila i nekog romana Stephena Kinga, dok hrabri znanstvenici negdje rade na razvoju cjepiva. Kada ga otkriju, slijedi navala na taj čarobni spas.... Nisam mislio da će usred strave i užasa ljudima biti prioritet odlazak NA MORE.

Dakle strogo smo podijeljeni na dva tabora - histeričare koji žele permanentni policijski sat i 6 doza cjepiva jer jedan brand im nije dovoljan, te na ekipu koja odoše na more.... like it's 1977 u Jugi or something. Moj godišnji mi niko ne bu sjebal! Histerizirajte kad se vratim s MORA. 

Oh moglo bi. 
Da nakon par godina dobiju gadne deformacije od cjepiva i postanu vlaji.  :rasta

Ne ''ća'' ... samo ''ča''.

A Vlaji su su ''što/šta''!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/7/2021, 20:40

Sovak wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Ra wrote:
mutava baštarda wrote:
mutava baštarda wrote:
T. wrote:
mutava baštarda wrote:

Oh moglo bi. 

Ne ''ća'' ... samo ''ča''.

A Vlaji su su ''što/šta''!
nebitno prika, ra je pukla dio vica i ja se nadovezao. Ako ne znaš vic neće ti djelovati moj post smisleno :)

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Eroo 11/7/2021, 20:45

Ra wrote:
mutava baštarda wrote:
mutava baštarda wrote:
T. wrote:
mutava baštarda wrote:

Oh moglo bi. 

Nagovori muža (partnera) da se pelcuje, nećeš požalit. :clown
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 11/7/2021, 21:02

Noor wrote:
sori.
iskrena sućut. nisam znao.
ili sam previdio.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Ra 11/7/2021, 21:09

Eroo wrote:
Ra wrote:
mutava baštarda wrote:
Oh moglo bi. 

Nagovori muža (partnera) da se pelcuje, nećeš požalit. :clown
Ni u ludilu. On će biti druga polovica eksperimenta. Imati ćemo fifti fifti mogućnost preživljavanja.  B-)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 11/7/2021, 21:15

Noor wrote:
A i ti si je preboljela i imaš posljedice i sada (ako sam dobro povezala)? 
Žao mi je draga. Zbog vas oboje... :(
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/7/2021, 14:11

Evo sad bar znamo da je procijepljenost zdravstvenih radnika na razini 30-35%, a nezdravstvenih radnika u javnim i državnim sustavima te državnoj upravi i ministarstvima manja od 30%.
Jbg to je na tragu onog o čemu sam pisao na temelju saznanja iz prve ruke u sisačkoj bolnici

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics