Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Oh moglo bi.mutava baštarda wrote:Što bi moglo poći po zlu?mutava baštarda wrote:Najgorljiviji je HDZ BiH u dijasporiT. wrote:I to svih naroda i narodnosti, dobi i gendera...mutava baštarda wrote:AssadNaPodmornici wrote:Oleg Maštruko
Naivan, mlad i glup, do pred par godina JEZIVU SMRTONOSNU PANDEMIJU sam zamišljao drugačije - kao mješavinu Sutjeske i Černobila i nekog romana Stephena Kinga, dok hrabri znanstvenici negdje rade na razvoju cjepiva. Kada ga otkriju, slijedi navala na taj čarobni spas.... Nisam mislio da će usred strave i užasa ljudima biti prioritet odlazak NA MORE.
Dakle strogo smo podijeljeni na dva tabora - histeričare koji žele permanentni policijski sat i 6 doza cjepiva jer jedan brand im nije dovoljan, te na ekipu koja odoše na more.... like it's 1977 u Jugi or something. Moj godišnji mi niko ne bu sjebal! Histerizirajte kad se vratim s MORA.
Stephen King na aparatima.....
Mislim da su se svi Bosanci na forumu cijepili. To govori samo za sebe
Da nakon par godina dobiju gadne deformacije od cjepiva i postanu vlaji.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Nadri Hrvati su se kroz povijest uglavnom naučili rušiti, nikad izgrađivati.Ra wrote:Svi Bosanci su se cijepili dok Šunjevci hrabro drže prvu crtu obrane, slobode časti i poštenja. Ni zrno žita mrskom neprijatelju.T. wrote:I to svih naroda i narodnosti, dobi i gendera...mutava baštarda wrote:AssadNaPodmornici wrote:Oleg Maštruko
Naivan, mlad i glup, do pred par godina JEZIVU SMRTONOSNU PANDEMIJU sam zamišljao drugačije - kao mješavinu Sutjeske i Černobila i nekog romana Stephena Kinga, dok hrabri znanstvenici negdje rade na razvoju cjepiva. Kada ga otkriju, slijedi navala na taj čarobni spas.... Nisam mislio da će usred strave i užasa ljudima biti prioritet odlazak NA MORE.
Dakle strogo smo podijeljeni na dva tabora - histeričare koji žele permanentni policijski sat i 6 doza cjepiva jer jedan brand im nije dovoljan, te na ekipu koja odoše na more.... like it's 1977 u Jugi or something. Moj godišnji mi niko ne bu sjebal! Histerizirajte kad se vratim s MORA.
Njima je i Rimac nešto strano i neprihvatljivo, jer im kvari self-confidence.
Općenito ne podnose stvaraoce i pametnije od sebe.
Jednom roblje uvijek roblje, zarobljeno u svojoj zarobljenosti.
Nikad nisam mogao ni pomisliti i da bih ovako nešto mogao napisati.
Što sam duže na ovom forumu sve više sam uvjereniji u gore napisano.
Čast izuzecima, kako se to obično kaže na kraju.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
A slušaj, iako ima dosta naivne čeljadi, poput ja sam sad zaštićen/a amo sad opet po starom, ili ako se cijepim moći ću putovati i ići u šoping...Ra wrote:Oh moglo bi.mutava baštarda wrote:Što bi moglo poći po zlu?mutava baštarda wrote:Najgorljiviji je HDZ BiH u dijasporiT. wrote:I to svih naroda i narodnosti, dobi i gendera...mutava baštarda wrote:AssadNaPodmornici wrote:Oleg Maštruko
Da nakon par godina dobiju gadne deformacije od cjepiva i postanu vlaji.
jedno je sigurno, a to je redovno procjepljivanje populacije dva puta godišnje( svako 6 miseci što potvrđuje naručena količina cijepiva) protiv prehlade zbog koje mi nije niti nos procurio, a sve sa cijepivom koje je napravljeno na novoj netestiranoj tehnologiji na osnovu vjeruj mi majke mi od korporacije koja ga je proizvela s tim da svaki prijašnji pokušaj bi završavao smrću zamoraca.
Ovo je previše i za HDZ.
Ako se ovako žestoko Bosanci nastave cijepiti, lako šta će postati vlaji, mogli bi imati demografske gubitke veće nego kada su im uveli struju pa ekipa išla ljubiti žice od sreće.
Zena mi se Prvi puta cjepila,a prije toga bila deficitarna u B12 i Jodu,sada prima brutalne injekcije B12 da bi uopce mogla funkcionirati..Imate moju podrsku za cjepljenje,ja ne hvala...
8,200+ umrlih i 40,000 trajnih invalida.
Bez pravovremeno poduzetih mjera brojke bi bile višestruko veće, ne zna se koliko višestruko,
a s poređenjem s bergamom na prst procjenjujem dođemo do brojke 24,000 umrlih i oko 160,000 trajnih invalida.
Svi, koji imaju barem zrno soli u glavi, mogu sami doći do ovakvog zaključka.Amen.
Bez pravovremeno poduzetih mjera brojke bi bile višestruko veće, ne zna se koliko višestruko,
a s poređenjem s bergamom na prst procjenjujem dođemo do brojke 24,000 umrlih i oko 160,000 trajnih invalida.
Svi, koji imaju barem zrno soli u glavi, mogu sami doći do ovakvog zaključka.Amen.
2016-07-22
40% ljudi u Engleskoj misli da maske trebamo nositi ZAUVIJEK
Moja prima svaka 3 mjeseca injekciju B12 već nekoliko godina, 2x je cijepljena...sve normalno.Hartmann wrote:Zena mi se Prvi puta cjepila,a prije toga bila deficitarna u B12 i Jodu,sada prima brutalne injekcije B12 da bi uopce mogla funkcionirati..Imate moju podrsku za cjepljenje,ja ne hvala...
Subotom smo na obiteljskim ručkovima, baš kao u stara dobra vrimena.
OP.: Prije par godina mi je ženi podivljao B12, tako da ga je imala nekoliko puta
više nego što je potrebno, produžili primanje injekcije na 6 mjeseci i nakon toga opet smanjili
tajming na 3 mjeseca.
Ne budi medicinski stručnjak ako to nisi!
2016-07-22
Jedan (barem) u sloveniji isto misli...mutava baštarda wrote:40% ljudi u Engleskoj misli da maske trebamo nositi ZAUVIJEK
T.- Posts : 17558
2014-04-14
michaellcmacha likes this post
Ero koliko je mrtvih od cijepiva i koliko je trajnih invalida... Ne pitam za dugoročne posljedice. Znam za tri slučaja da su ljudi umrli nakon cijepljenja u mom kraju s tim da je jedan bio ispod 40... Jel Capak uspio iskopati podatke?Eroo wrote:8,200+ umrlih i 40,000 trajnih invalida.
Nema niti potrebe,kad pogledam zenu,i vidim je preblijedu,bez energije,sa jakim glavoboljama i vrtoglavicom,variranjem krvnog tlaka i vjecito smorenu...ne dao Bog ikome takvo nesto.PRIJE CJEPIVA,uglavnom povremeni umor i to je to,NAKON vakcine,UZAS..Pa sad ti meni sTRUCNJACE reci,sto da se radi?Primi i druga doza,koja ce napraviti STO?Eroo wrote:Moja prima svaka 3 mjeseca injekciju B12 već nekoliko godina, 2x je cijepljena...sve normalno.Hartmann wrote:Zena mi se Prvi puta cjepila,a prije toga bila deficitarna u B12 i Jodu,sada prima brutalne injekcije B12 da bi uopce mogla funkcionirati..Imate moju podrsku za cjepljenje,ja ne hvala...
OP.: Prije par godina mi je ženi podivljao B12, tako da ga je imala nekoliko puta
više nego što je potrebno, produžili primanje injekcije na 6 mjeseci i nakon toga opet smanjili
tajming na 3 mjeseca.
Sama zena je rekla da nece drugu dozu primiti,a od prve je proslo oko 14 dana..Hajmo genijalac,nesto uceno da kazes?
Zimi ću je zasigurno nositi zauvijek. Japanci su nosili maske i prije corone.mutava baštarda wrote:40% ljudi u Engleskoj misli da maske trebamo nositi ZAUVIJEK
Kad radiš u polju: nosi masku i rukavice. I ne mašaj se za usta!
Trećina populacije ima rane na želudcu i dvanaesterniku upravo zbog ne nošenja
maski i rukavica. Naime, bakterije, koje uzrokuju ranu, žive isključivo u zemlji.
Dakle, za ubuduće, barem češće peri ruke!
2016-07-22
Cujem i da je jednoj kolegici ovdje umro otac,RIP,nakon primanja vakcine,sto samo potvrdjuje onu teoriju,da vakcina pojacava simptome genetski urodjenih "manjkavosti" u nasem organizmu,a cini mi se kako je kolega Gnjec o tome,kao i jos par drugih osoba prije pisalo na jednoj zasebnoj temi,koju vise ne mogu naci
Hartmann wrote:Nema niti potrebe,kad pogledam zenu,i vidim je preblijedu,bez energije,sa jakim glavoboljama i vrtoglavicom,variranjem krvnog tlaka i vjecito smorenu...ne dao Bog ikome takvo nesto.PRIJE CJEPIVA,uglavnom povremeni umor i to je to,NAKON vakcine,UZAS..Pa sad ti meni sTRUCNJACE reci,sto da se radi?Primi i druga doza,koja ce napraviti STO?Eroo wrote:Moja prima svaka 3 mjeseca injekciju B12 već nekoliko godina, 2x je cijepljena...sve normalno.Hartmann wrote:Zena mi se Prvi puta cjepila,a prije toga bila deficitarna u B12 i Jodu,sada prima brutalne injekcije B12 da bi uopce mogla funkcionirati..Imate moju podrsku za cjepljenje,ja ne hvala...
tajming na 3 mjeseca.
Sama zena je rekla da nece drugu dozu primiti,a od prve je proslo oko 14 dana..Hajmo genijalac,nesto uceno da kazes?
Morate najprije pronaći razlog zašto ima pomanjkanje B12.
Razloga mogu biti 2: 1) distrofija želudačne sluznice i 2) propad ćelija za prihvat B12 u ileumu.
Ne postoje nikakve brutalne inekcije B12, već samo normalne i za sve pacijente iste.
Možeš samo smanjiti ili produžiti rok kad se prima injekcija B12.
Neki je primaju na mjesec dana, neki na 3 mjeseca, a neki na 6 mjeseci.
B12 se skladišti u jetri i odatle ide u koštanu srž, gdje se proizvode
normalni eritociti. Ako toga nema onda imaš pernicioznu anemiju,
sa svim znakovima koje si gore naveo: propadanje ovojnica na perifernim živcima,
umiranje signala u gležnjevima, gubitak ravnoteže, propadanje bubrega, vida, mozga itd...
Kontrolirati krv redovito. Ne samo B12 nego i folnu kiselinu, kao i Fe.
2016-07-22
da safetu vele iz partije da mu je dobro jebati s magarcem, lik bi potražio donkija i za svaki slučaj primo ti puta.
nakon par dana kada bi objavili vijest da nije u pitanju firma donki već manki, ovaj bi potrčao kod tri mankija.
koji teški udbaški idiot.
nakon par dana kada bi objavili vijest da nije u pitanju firma donki već manki, ovaj bi potrčao kod tri mankija.
koji teški udbaški idiot.
2014-12-30
Za svaki slučaj.Eroo wrote:Hartmann wrote:Nema niti potrebe,kad pogledam zenu,i vidim je preblijedu,bez energije,sa jakim glavoboljama i vrtoglavicom,variranjem krvnog tlaka i vjecito smorenu...ne dao Bog ikome takvo nesto.PRIJE CJEPIVA,uglavnom povremeni umor i to je to,NAKON vakcine,UZAS..Pa sad ti meni sTRUCNJACE reci,sto da se radi?Primi i druga doza,koja ce napraviti STO?Eroo wrote:Moja prima svaka 3 mjeseca injekciju B12 već nekoliko godina, 2x je cijepljena...sve normalno.Hartmann wrote:Zena mi se Prvi puta cjepila,a prije toga bila deficitarna u B12 i Jodu,sada prima brutalne injekcije B12 da bi uopce mogla funkcionirati..Imate moju podrsku za cjepljenje,ja ne hvala...
tajming na 3 mjeseca.
Morate najprije pronaći razlog zašto ima pomanjkanje B12.
Razloga mogu biti 2: 1) distrofija želudačne sluznice i 2) propad ćelija za prihvat B12 u ileumu.
Ne postoje nikakve brutalne inekcije B12, već samo normalne i za sve pacijente iste.
Možeš samo smanjiti ili produžiti rok kad se prima injekcija B12.
Neki je primaju na mjesec dana, neki na 3 mjeseca, a neki na 6 mjeseci.
B12 se skladišti u jetri i odatle ide u koštanu srž, gdje se proizvode
normalni eritociti. Ako toga nema onda imaš pernicioznu anemiju,
sa svim znakovima koje si gore naveo: propadanje ovojnica na perifernim živcima,
umiranje signala u gležnjevima, gubitak ravnoteže, propadanje bubrega, vida, mozga itd...
Kontrolirati krv redovito. Ne samo B12 nego i folnu kiselinu, kao i Fe.
2016-07-22
zamisli da su star worsi izašli u današnje vrijeme?mutava baštarda wrote:40% ljudi u Engleskoj misli da maske trebamo nositi ZAUVIJEK
dart wader je bio kul, sada bi bio turbo.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Zimi ću je zasigurno nositi zauvijek. Japanci su nosili maske i prije corone.mutava baštarda wrote:40% ljudi u Engleskoj misli da maske trebamo nositi ZAUVIJEK
maski i rukavica. Naime, bakterije, koje uzrokuju ranu, žive isključivo u zemlji.
Ja sam generacija koja je lizala bateriju od 9v da vidi jel' puna.
Ne liži prste prije nego što opereš ruke i 'se bu ok.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Zimi ću je zasigurno nositi zauvijek. Japanci su nosili maske i prije corone.mutava baštarda wrote:40% ljudi u Engleskoj misli da maske trebamo nositi ZAUVIJEK
2016-07-22
veber wrote:zamisli da su star worsi izašli u današnje vrijeme?mutava baštarda wrote:40% ljudi u Engleskoj misli da maske trebamo nositi ZAUVIJEK
dart wader je bio kul, sada bi bio turbo.
Emperor Palpatine
for a safe and secure society
Hartmann wrote:Nema niti potrebe,kad pogledam zenu,i vidim je preblijedu,bez energije,sa jakim glavoboljama i vrtoglavicom,variranjem krvnog tlaka i vjecito smorenu...ne dao Bog ikome takvo nesto.PRIJE CJEPIVA,uglavnom povremeni umor i to je to,NAKON vakcine,UZAS..Pa sad ti meni sTRUCNJACE reci,sto da se radi?Primi i druga doza,koja ce napraviti STO?Eroo wrote:Moja prima svaka 3 mjeseca injekciju B12 već nekoliko godina, 2x je cijepljena...sve normalno.Hartmann wrote:Zena mi se Prvi puta cjepila,a prije toga bila deficitarna u B12 i Jodu,sada prima brutalne injekcije B12 da bi uopce mogla funkcionirati..Imate moju podrsku za cjepljenje,ja ne hvala...
tajming na 3 mjeseca.
Još jednom "Perniciozna anemija" je jako opasna bolest - u prijevodu znači "potajni ubica".
Dolazi polako...umor, znojenje it, a onda ide i "bezrazložno" padanje i slično.
U početku krvna ispitivanja mogu uputiti na pogrešan zaključak da se radi o krvnom raku,
pa čak i na epilepsiju (zbog padova). Kroz sve ovo je prošla moja gospođa.
Postala je na 3/4 invalid, ali to ne prihvaća. Svaki dan gura kolica ispred sebe i obiđe
sve šoping centre i troši li troši...
U kuhinji je samostalna i ne pušća me ni blizu, osim kad neke domaće piliće treba razrezati.
I da, za lovljenje komaraca sam ja zadužen.
Tako, kolega, ženu odvedi kod hematologa ito čim prije. Vidi zašto se joj ne skladišti
dovoljna količina B12 u jetri. Znakove koje si naveo upravo upućuju na to.
Postao sam znalac za ovu bolest, jer me situacija na to prisilila.
Godinu i pol sam samo ovo studirao ...Da to nisam, radio danas bi moja gospođa bila pokojna.
A evo je, tu je, kao ruža u proljeće...dok me sekira znam da je sve u redu.
2016-07-22
daj, kretenčina drobi da je to nevjerovatno.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Zimi ću je zasigurno nositi zauvijek. Japanci su nosili maske i prije corone.mutava baštarda wrote:40% ljudi u Engleskoj misli da maske trebamo nositi ZAUVIJEK
one od 4,5V su bile zanimlivije.
-ajd probaj polaritet?
-pa ne znam čini mi se isto
-nisi dobro probao, zarotiraj baterija pa probaj
i tak, testiranje polova baterije i jel puna.
skroz sam zaboravio na tu metodu.
(zanimljivi su safetovi upisi o higijeni, a živio je sa stokom do odlaska u jna. tamo je naučio da osim opanaka postoje i cipele. s 28 je naučio vezat vezice. onda je u jna bezbednjak prepoznao njegove vrijednosti pa je završio školu, zatim ga je udba hitila u kontejner di je bilježio, kuvertirao i ivodio teške proračuna. tipa da je 1% od 100 ipak jedan. tu tešku računicu percent bi do gableca obavio. sori, malice. nakon malice bi krenuo računati drugih 1% koji mu do kraja smjene ne bi štimali jer je zaboravio onih prvih prije malice)
teška kretenčina, govedo i cinkaroš.
veber-
2014-12-30
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu