Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
veber wrote:onda te ja pokupim s hornetom jer si zabrijao da imaš prednost. i završimo na groblju.epikur37 wrote:to je to...Hektorović wrote:Nešto ovako, idealno
Izveo sam sebi struju na parking ispred zgrade....parkiram..uštekam i idem leć
Sutra pun i spreman za lokalni đir.
ja zbog budale, ti jer si zabrijao da za 200€ imaš motor.
to pod obavezno zabraniti, kao i "romobile" na struju.
Pa to vozi po autocesti a ne po gradu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ok.marcellus wrote:
dakle 50 bosanaca u molsheimu će i dalje proizvodit bugatije, 2500 genijalaca u hrvatskoj će ih razvijat
kojih 2500?
onih koji su završili fax u njemačkoj?
pa trče raditi za 2000€
ili mi koji smo završili pa radimo u njemačkoj
za tvoju polugodišnju pamfletnu plaću?
daj malo elaboriraj.
veber-
2014-12-30
PR stručnjakinja Aleksandra Kolarić objavila je na Facebooku status koji je izazvao nemalu pažnju na društvenim mrežama.
Ona se referirala na Rimčev skandalozan odgovor kojim je ''odbrusio'' i uvrijedio njezinoga partnera, Zoranu Jokanoviću, koji je komentirao na njegovom FB profilu.
Objavu Aleksandre Kolarić prenosimo u cijelosti:
"MATE RIMAC I PASMINA
Mlad, kažu fenomenalno uspješan, poduzetnik mi dragog na FB-u zbog pitanja vezanog uz financiranje njegovog posla nazvao PASMINOM. Ljude su pasminom tj. životinjama nazivali i s životinjama uspoređivali nacisti. I mnogi drugi fašisti. Od šarafljenja i izuma poduzetnik to nije stigao naučiti. Kao što nije u stanju niti kontrolirati svoj jezik i ponašanje.
Kakav li je taj poduzetnik poslodavac kad ovako razgovara s nepoznatim ljudima po Facebooku i to uoči velike medijske priče koju će večeras, kažu, plasirati?
Poduzetnik se zove Mate Rimac. Ako je to, kao što kaže FB, njegov profil", napisala je Kolarić objavivši fotografiju komentara s Facebooka.
Na jedno od pitanja postavljenih u komentaru ("Jesam li ja nešto krivo shvatio? Rimac automobili kupuju Bugatti, a Hrvatska će im dati milijardu-dvije novca kao pomoć?"), Rimac je izgleda izgubio živce i odgovorio:
"Država nema nikakve veze s ovim. Da podsjetim RA su do sad platili 20 milijuna eura u državni proračun, a dobili dva milijuna iz proračuna, a pet milijuna od EU. Hrvatska od ovoga može jedino golemo profitirati. Ali to samo tvoja pasmina ne razumije", napisao je Rimac.
Uh vech sam se prepao da sam ja jedini.... Idi u bosnu majku ti lopovsku......Kila mozga.........
Ona se referirala na Rimčev skandalozan odgovor kojim je ''odbrusio'' i uvrijedio njezinoga partnera, Zoranu Jokanoviću, koji je komentirao na njegovom FB profilu.
Objavu Aleksandre Kolarić prenosimo u cijelosti:
"MATE RIMAC I PASMINA
Mlad, kažu fenomenalno uspješan, poduzetnik mi dragog na FB-u zbog pitanja vezanog uz financiranje njegovog posla nazvao PASMINOM. Ljude su pasminom tj. životinjama nazivali i s životinjama uspoređivali nacisti. I mnogi drugi fašisti. Od šarafljenja i izuma poduzetnik to nije stigao naučiti. Kao što nije u stanju niti kontrolirati svoj jezik i ponašanje.
Kakav li je taj poduzetnik poslodavac kad ovako razgovara s nepoznatim ljudima po Facebooku i to uoči velike medijske priče koju će večeras, kažu, plasirati?
Poduzetnik se zove Mate Rimac. Ako je to, kao što kaže FB, njegov profil", napisala je Kolarić objavivši fotografiju komentara s Facebooka.
Na jedno od pitanja postavljenih u komentaru ("Jesam li ja nešto krivo shvatio? Rimac automobili kupuju Bugatti, a Hrvatska će im dati milijardu-dvije novca kao pomoć?"), Rimac je izgleda izgubio živce i odgovorio:
"Država nema nikakve veze s ovim. Da podsjetim RA su do sad platili 20 milijuna eura u državni proračun, a dobili dva milijuna iz proračuna, a pet milijuna od EU. Hrvatska od ovoga može jedino golemo profitirati. Ali to samo tvoja pasmina ne razumije", napisao je Rimac.
Uh vech sam se prepao da sam ja jedini.... Idi u bosnu majku ti lopovsku......Kila mozga.........
2014-04-14
Hektorović wrote:veber wrote:onda te ja pokupim s hornetom jer si zabrijao da imaš prednost. i završimo na groblju.epikur37 wrote:to je to...Hektorović wrote:Nešto ovako, idealno
seljak
on bi po gradu turirao i vozio bijesnih 150 ks
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bosanac!epikur37 wrote:Hektorović wrote:veber wrote:onda te ja pokupim s hornetom jer si zabrijao da imaš prednost. i završimo na groblju.epikur37 wrote:to je to...Hektorović wrote:Nešto ovako, idealno
seljak
nikako da shvatite(aorist) ti i marc i ostali teroristi.
ja isključivo sjedam na bike malo boljih performarsi.
za razliku od vas ne trebam se pokazivati s tačkama.
a, ti tvoja hanuma i sl. kada potegnete ručicu za pranje stakla, pogledajte da li je motociklist iza vas. u sredini trake ka i sva druga motona vozila.
pa dok ti bosančero kao i ostali bosančerosi pogledajte u jebeni retrovizor jer iza nij niđamotor već sudionik u prometu.
i mojoj kacigi treba cca 1 sec da vrati sliku.
zato svi vi jebači u prometu, pogledaje tko je iza vas.
veber-
2014-12-30
marcellus wrote:veber wrote:kaj tebe jebe?marcellus wrote:
- glup narod u pizdu materinu... još tri rimca i ovo bi bila irska, ali jebiga... nije to to, ćaća mu je hercegovac i lopov...
do nedavno si bio protiv bilo koje proizvodnje, sada se zalažeš za istu.
proizvodnja bugattija ostaje u francuskoj.
razvoj i dizajn sele u hrvatsku.
dakle 50 bosanaca u molsheimu će i dalje proizvodit bugatije, 2500 genijalaca u hrvatskoj će ih razvijat
230 Bosanaca
https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/sto-je-rimac-dobio-s-bugattijem-reporter-auto-kluba-posjetio-je-sjediste-tvrtke-u-francuskoj-15085844
Evo baš lijepa priča o povijesti Bugatija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i po gradu vozim 102 kw
2014-12-30
veberu, daj se sredi
Ž ...gemištek jedan :)
2015-08-06
Tvornica ima 230 radnika a Bugati koji sad rade s VW motorom rade ga pola godine.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/sto-je-rimac-dobio-s-bugattijem-reporter-auto-kluba-posjetio-je-sjediste-tvrtke-u-francuskoj-15085844
Sad VW ne želi više fosilna goriva i oni će sad tu radit to isto samo novi model s električnim motorom.
Sve ok. Nema smsila ovo da ide u Hrvatsku kad oni to tamo imaju i stručni su i to je povijesna lokacija. Sve ok.
Sad VW ne želi više fosilna goriva i oni će sad tu radit to isto samo novi model s električnim motorom.
Sve ok. Nema smsila ovo da ide u Hrvatsku kad oni to tamo imaju i stručni su i to je povijesna lokacija. Sve ok.
2014-04-11
zakaj vi nacisti dok kao vozite auto ne pogledate u retrovizor i onda krenete prati šajbu?epikur37 wrote:veberu, daj se sredi
ajd mi to objasni.
jel ti znaš majmune kada opereš šajbu a meni zasereš vizir da sam ja sekundu slijep?
boli tebe kurac.
voziš tačke i jebe ti se za druge u prometu.
veber-
2014-12-30
to nam je u krvi :pveber wrote:zakaj vi nacistiepikur37 wrote:veberu, daj se sredi
2015-08-06
Meni je ovo sve novo. Em električni motor em uvik mi je asocijacija na automobilsku industriju bila traka i tisuće radnika koji nešto tuckaju na toj pokretnoj traci a ne ovo.
Zanimljivo je to sve. Uglavnom i u svakom slučaju ovo je plus.
Zanimljivo je to sve. Uglavnom i u svakom slučaju ovo je plus.
2014-04-11
RayMabus wrote: uvik mi je asocijacija na automobilsku industriju bila traka i tisuće radnika koji nešto tuckaju na toj pokretnoj traci a ne ovo.
to je još od forda
ali
ide
novo, novo rvijeme
2015-08-06
Ne , imaš i auta na električni pogon masovna proizvodnja. Isto ti je pokretna trka. Kao pokretna trka. Proizvodni proces jel.epikur37 wrote:RayMabus wrote: uvik mi je asocijacija na automobilsku industriju bila traka i tisuće radnika koji nešto tuckaju na toj pokretnoj traci a ne ovo.
to je još od forda
ali
ide
novo, novo rvijeme
No dobro ovo je trkači automobili , mala količina , nije pokretna traka nego sve ručno al košta.
No uglavnom sve ok s obzirom da do jučer nismo imali ništa kad sse gleda ikakva automobilska industrija.
2014-04-11
kad se meni neko (ne motor, Bože oslobodi) otraga zakelji za štosdenfer, s guštom perem.zadnju šajbuveber wrote:zakaj vi nacisti dok kao vozite auto ne pogledate u retrovizor i onda krenete prati šajbu?epikur37 wrote:veberu, daj se sredi
ajd mi to objasni.
jel ti znaš majmune kada opereš šajbu a meni zasereš vizir da sam ja sekundu slijep?
boli tebe kurac.
voziš tačke i jebe ti se za druge u prometu.
veber wrote:ok.marcellus wrote:
kojih 2500?
pa trče raditi za 2000€
daj malo elaboriraj.
kod rimca je plaća razvojnog inženjera 7000 eura
abraham wrote:PR stručnjakinja Aleksandra Kolarić objavila je na Facebooku status koji je izazvao nemalu pažnju na društvenim mrežama.
Morat će početi paziti što piše
Zapadni woke ne praštaju takve stvari. A njegova klijentela je woke.
2018-04-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:veber wrote:onda te ja pokupim s hornetom jer si zabrijao da imaš prednost. i završimo na groblju.epikur37 wrote:to je to...Hektorović wrote:Nešto ovako, idealno
seljak
Kriza srednjih godina
2018-04-10
veber wrote:ok.marcellus wrote:
kojih 2500?
pa trče raditi za 2000€
daj malo elaboriraj.
Završio si srednju školu, a predstavljaš se kao direktor svemira. Daj prestani mazat ljude
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
da vas sve ižmikam nemate para za jedan Bugatti. a tu ga serete ko da ste milijarderi. da ovaj dripac proizvodi low cost el. auto još bi i razumio ali marčelo i ekipa nemaju za kafu sutra u bircu platit.
Guest- Guest
marcellus wrote:veber wrote:ok.marcellus wrote:
kojih 2500?
pa trče raditi za 2000€
daj malo elaboriraj.
kod rimca je plaća razvojnog inženjera 7000 eura
kaj je to razvojni inženjer?
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Rimac automobili preuzima Bugatti
» Bomba!Rimac se sprema preuzeti Bugatti
» Europskih 1,5 mlrd. kn neće dobiti tvrtka Rimac Automobili već Project 3 Mobility
» Mate Rimac digao kredit od 30 mil. kuna, tvrtka mu ostvarila rekordne prihode u iznosu 30 mil. kn
» Ukrajinci najavili nova ulaganja u Hrvatsku, tvrtka je trenutačno vodeća u Europi
» Bomba!Rimac se sprema preuzeti Bugatti
» Europskih 1,5 mlrd. kn neće dobiti tvrtka Rimac Automobili već Project 3 Mobility
» Mate Rimac digao kredit od 30 mil. kuna, tvrtka mu ostvarila rekordne prihode u iznosu 30 mil. kn
» Ukrajinci najavili nova ulaganja u Hrvatsku, tvrtka je trenutačno vodeća u Europi
Page 4 of 11