Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
vrijeme ce pokazati kud ce ga ovo odvestimarcellus wrote:dijagram wrote:vrijeme ce pokazati kako stoje stvari
vrijeme je već pokazalo, Rimac je neizostavan igrač u tehnologiji električnih auta visokih performansi
hoćeš nešto brzo i na struju, ideš njemu da ti razvije tehnologiju
ima profita, nema profita, napredak, propast, buducnost je neizvjesna
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
naravno, da će kaja, safet. čak i ti kontrirati mojem upisu.marcellus wrote:Hektorović wrote:veber wrote:naravno.marcellus wrote:veber wrote:
FSB u zagrebu je jak i možeš vući mladu radnu snagu.
rimac baš ne uzima te s FSB-a, uzima stručne ljude iz inozemstva s radnim iskustvom
koji će mu kurac pripravnici
sada hrvatsko ne valja.
tko završi FSB sigurno nije pripravnik.
ovisno o smjeru studiraš da si štreber 5 ili 6 godina.
dodatni semestri.
kada dobiješ diplomu s FSB zg zna se tko si.
FSB i FER su općenito dobri faxovi koji su na svijetskoj razini.
jesu, ali rimac ne uzima previše tih friško s faksa.
u pravilu uzima s iskustvom u auto industriji, izvana
znamo se, dok je bio u vodama relija, a svi se znamo. radio sam mu neke stvari.
(tvojoj kćeri sam odprintao kosi toranj, referenca)
nikad nisam naplatio.
ponudio mi je fer plaću, nemrem reći da nije.
ali nijemci su ponudili daleko veću.
a, možemo se prepucavati do sutra.
znamo se godinama.
pa onda nema nisam znao, nisam rekao ili sl.
zato smanji doživljaje.
rimac je postao glavni nr1 dobavljač dijelova za porš
u sklopu toga je potpisan ugovor o razvojnom centru
i testnom polju, jer zeleni u njemačkoj jedu govna.
(ali nakon kaj je ispalo da je zelena prepisivala, a nije u kradezeju-frka živa)
veber-
2014-12-30
elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
bulazniš.marcellus wrote:dijagram wrote:vrijeme ce pokazati kako stoje stvari
vrijeme je već pokazalo, Rimac je neizostavan igrač u tehnologiji električnih auta visokih performansi
kaj ti znaš o tehnologiji, stuji, o općenito cijelom procesu?
stari moj, ne znaš ti nikaj.
znaš li ti što je tehnologija, a što je proizvodnja.
do nedeavno si se jako zalagao da se ukine i da svi živimo od turizma.
prvo se uhvati lopate, a onda pričaj o obliku lopate.
veber-
2014-12-30
Jebi ga. Neka tradicija se mora odrzhati. Daklem. Mater ercegovachku, pere novce shta je otac pokrao, jebeni adznjara, kupuje dijelove na ali expess i sastavlja doma, Bandich mu pogodovao,itd, itd, itd......... Jebi ga bit che chudno da ga svi odjednom hvale. Drz se mali pljuvat che te opet chim dobiju prigodu...... MuhahahahahahaaKila mozga....
2014-04-14
Mate je hercegbosansko čudo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma elekto motor ima u svemu prednost ispred motora s unutarnjim sagorjevanjem.Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
moment imaš od sada pa do sutra.
potrošnja niska.
problem je napajanja.
problem je u tome da ona krava se fura na margaret i bulazni o nula emisije, a jebe joj se kaj eu firme ruše prašume u brazilu.
kao mi smo u belgiji pa nas se to ne tiče.
a, sve je počela krava štasijeva, muti.
veber-
2014-12-30
Mislim da je trebao otici van.
2014-04-14
Bugati Ciron
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bugatti_Chiron
Sad umisto fosilnog motora ide motor Rimac ovdje
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bugatti_Chiron
Sad umisto fosilnog motora ide motor Rimac ovdje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
muhaaahahhahahabraham wrote:Jebi ga. Neka tradicija se mora odrzhati. Daklem. Mater ercegovachku, pere novce shta je otac pokrao, jebeni adznjara, kupuje dijelove na ali expess i sastavlja doma, Bandich mu pogodovao,itd, itd, itd......... Jebi ga bit che chudno da ga svi odjednom hvale. Drz se mali pljuvat che te opet chim dobiju prigodu...... MuhahahahahahaaKila mozga....
zakaj ne napišeš kaj radiš u šveckoj?
već 20ak godina loviš muhe.
ili ti kao serbinjo možeš 30 000USD mjesečno, ali ti se neda pa muhe loviš.
veber-
2014-12-30
Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
ja sam na skuter stavio zvono, kao ono kad se loncija za poklade....
2015-08-06
Ja danas dici iza kuće kad san vidija na ćemu se voze mora s prozora viknit da ne idu na cestu s time jer se to ne čuje i da su oni mali i ne bi to smili uopće vozit.epikur37 wrote:Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
Voze neki mali motor na struju. Još da izađe na cestu. Nit to čuješ nit nji vidiš. Pokupit će ih netko. Ne čuješ i ne vidiš. Onda san in reka da ni slučajno s tim na cestu ne idu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja danas dici iza kuće kad san vidija na ćemu se voze mora s prozora viknit da ne idu na cestu s time jer se to ne čuje i da su oni mali i ne bi to smili uopće vozit.epikur37 wrote:Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
Voze neki mali motor na struju. Još da izađe na cestu. Nit to čuješ nit nji vidiš. Pokupit će ih netko. Ne čuješ i ne vidiš. Onda san in reka da ni slučajno s tim na cestu ne idu.
Pametno, doduše diskovi kočnica često škripuckaju pa se to čuje.
Ovaj moj je choperast, prebacim još nogu preko prednje vilice i na mobitel stavim born to be wild ...znaš koji gušt i zahebancija :)
2015-08-06
kada bi te opalio po gubici, ne bi trebao zvono.epikur37 wrote:Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
zvonil bi sam po sebi
veber-
2014-12-30
pa imam doma hibrid, non stop je zaštekanveber wrote:ma elekto motor ima u svemu prednost ispred motora s unutarnjim sagorjevanjem.Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
moment imaš od sada pa do sutra.
potrošnja niska.
problem je napajanja.
problem je u tome da ona krava se fura na margaret i bulazni o nula emisije, a jebe joj se kaj eu firme ruše prašume u brazilu.
kao mi smo u belgiji pa nas se to ne tiče.
a, sve je počela krava štasijeva, muti.
dijagram wrote:vrijeme ce pokazati kud ce ga ovo odvestimarcellus wrote:dijagram wrote:vrijeme ce pokazati kako stoje stvari
ima profita, nema profita, napredak, propast, buducnost je neizvjesna
stvar je jasna, Rimac ne smije proizvesti godišnje više od 100 auta pod svojim imenom zbog ugovora s igračima poput aston martina i vjerojatno i ferrarija, jer bi im zapišao teritorij.
pinninfarina battista je ionako rimac nevera s malo drukčijim felgama i panelima. Proizveden u rimcu, jer pinninfarina nema svoju tvornicu od osamdesetih.
dakle, ogromni troškovi razvoja se dijele na više jedinica, u tome je kvaka, budući bugattiji će ispod karoserije imati rimac everything
a bugatti nije gubitaš nego cash cow, već dulje godina, iako se ne radi o velikom novcu ali je besperspektivan jer nemaju nikakvu svoju tehnologiju
veber wrote:kada bi te opalio po gubici, ne bi trebao zvono.epikur37 wrote:Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
zvonil bi sam po sebi
ma totalna forica je
urbani odmetnik :)
2015-08-06
epikur37 wrote:veber wrote:kada bi te opalio po gubici, ne bi trebao zvono.epikur37 wrote:Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
zvonil bi sam po sebi
ma totalna forica je
gdje si to nabavio?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
a kreteni na elektricnim romobilima voze nogostupima među pješacima i pokose ih u trenuRayMabus wrote:Ja danas dici iza kuće kad san vidija na ćemu se voze mora s prozora viknit da ne idu na cestu s time jer se to ne čuje i da su oni mali i ne bi to smili uopće vozit.epikur37 wrote:Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
hjooj, kako bi ga ja s guštom zritala
abraham wrote:Jebi ga. Neka tradicija se mora odrzhati. Daklem. Mater ercegovachku, pere novce shta je otac pokrao, jebeni adznjara, kupuje dijelove na ali expess i sastavlja doma, Bandich mu pogodovao,itd, itd, itd......... Jebi ga bit che chudno da ga svi odjednom hvale. Drz se mali pljuvat che te opet chim dobiju prigodu...... MuhahahahahahaaKila mozga....
čitam jebote srbi mu se dive na svojim portalima i pišu kako će oni motat kablove za bugatti, plata 400 evra...
ono, pizdu materinu, ameri ga smatraju ravnim musku, švabe je zajebao jer je porsche htio u biti preko dila preuzet rimca a u biti je rimac ostao ne samo u sedlu nego uletio među vrhunske igrače, ali hrvati pitaju zašto se bugati ne šerafi u hrvatskoj, jebo to razvoj i te priče, goni u kurac inženjere i dizajnere, proizvodnja je zarada, onaj s bor mašinom i šrafcigerom, po katekizmu marksizma sve drugo nije pravi poso...
Hektorović wrote:epikur37 wrote:veber wrote:kada bi te opalio po gubici, ne bi trebao zvono.epikur37 wrote:Noor wrote:elektricni auti zvuče sablasno s onim tihim šištanjem...to ne čuješ, samo doleti
zvonil bi sam po sebi
ma totalna forica je
gdje si to nabavio?
Kupio od lika u Zatonu kod Skradina, inače firma je iz Zegeja.
7000 kn.
2015-08-06
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Rimac automobili preuzima Bugatti
» Bomba!Rimac se sprema preuzeti Bugatti
» Europskih 1,5 mlrd. kn neće dobiti tvrtka Rimac Automobili već Project 3 Mobility
» Mate Rimac digao kredit od 30 mil. kuna, tvrtka mu ostvarila rekordne prihode u iznosu 30 mil. kn
» Ukrajinci najavili nova ulaganja u Hrvatsku, tvrtka je trenutačno vodeća u Europi
» Bomba!Rimac se sprema preuzeti Bugatti
» Europskih 1,5 mlrd. kn neće dobiti tvrtka Rimac Automobili već Project 3 Mobility
» Mate Rimac digao kredit od 30 mil. kuna, tvrtka mu ostvarila rekordne prihode u iznosu 30 mil. kn
» Ukrajinci najavili nova ulaganja u Hrvatsku, tvrtka je trenutačno vodeća u Europi
Page 2 of 11