Avioni Rafale uznemirili Srbiju
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Avioni Rafale uznemirili Srbiju
Pravi srbin je nestao sa carem lazarom..ovo frugo sve iza janjicari..kaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neki sultan osvaja sadašnji istanbul od rimskog cara i veli šalji janjičare. A janjičari srbi...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
:D
ajde dobro trebalo ti je da ih skužiš ali plavuša si pa ti je oprošteno
Uvijek protiv Europe, samo je pizzon izrod :Dkaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
omni-
2014-04-12
Izgleda bokte. Ovom slutanu koji je osvojio istanbul, tadašnji konstatinopolj pomajka srpkinja.vuksadinare wrote:Pravi srbin je nestao sa carem lazarom..ovo frugo sve iza janjicari..kaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
2015-08-15
A jesam ..marcellus wrote:kaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
:D
ajde dobro trebalo ti je da ih skužiš ali plavuša si pa ti je oprošteno
Ma znam ja to otprije al mislila sam da pretjerujete ipak.
Veli mehmed šalji treći red vojske , janjičare a ono srbi s mačetom stižu na juriš..
O majke ti mile...
2015-08-15
http://www.klobuk.info/78-vijesti/109-genetska-laboratorija-u-vancouveru-dokazala-srbi-su-genetski-turci
Interesantnije je da današnji Srbi imaju u krvi najveći postotak turske krvi : altajsko-anatolski (turski) haplotip Hg2 sa ukupno 49% u krvi Srba. Oni se danas slobodno mogu nazvati po genetici pravoslavnim turcima!
Njegov hrvatski dio je prevladao. Zato je takav.omni wrote:Uvijek protiv Europe, samo je pizzon izrod :Dkaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
Aj dobro, znam da nije nasretniji s tim al bar nije turčin.
2015-08-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Oni su se na Kosovu polju međusobno izdali.
Svašta tu ima. Ciganlija teška.
Svašta tu ima. Ciganlija teška.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima tu svega. Jedni drugima nogu spoticali u borbi za posjede pa stane na stranu sultana protiv tog drugog s kojim se bori za vlast i onda tako vlada dok je živ a posli i njega idući sultan proguta i ide dalje.
Ciganlija doslovce.
Ciganlija doslovce.
2014-04-11
kaya wrote:Znam da ti je šokantno zbog stogodišnje cenzure al hrvati su ti bili u vojsci puno prije nego od 1945 u jna od kada vas uvjeravaju da je hrvatska nastala.pizzon wrote:časnik i dočasnik :)
to morada da prvi, časnik,
nesto slavi pa časti društvo :)
dočasnik mu dodje ko asistent
ds mu se nadje oko organizacije
slavlja, da sve bude ok :)
Ovi činovi mislim idu još od au vojske.
Tako da ne trebaju oni kopirati rang od vas u vojsci.
A vama bi prikladnije bilo da vam činovi umjesto major i slično idu ; subaša, paša, alajbeg i tako.
Pa kad su se borili na turskoj strani .RayMabus wrote:Oni su se na Kosovu polju međusobno izdali.
O bože, bože..
Pa onda su se i ovi naši u vojnoj krajini borili u biti protiv svojih srba na granici.
Kao zipa na turke na granici fa ne dođu a turci milorad i živojin u šarenoj kapi..juriš šubašo..
2015-08-15
kayo pa mi ovdje to godinama pričamo ali si mislila da ih samo zajebavamokaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
I danas su oni zaostali mentalno. To se vidi po tome da su uspili na kraju 20 stoljeća izvesti onakav rat na tlu Europe po sistemu religija di je jedna srpska pravoslavna crkvica to je Srbija.
Dakle način razmišljanja di je crkva tu je i država.
Dakle način razmišljanja di je crkva tu je i država.
2014-04-11
Zato ih je i poćeralo sad u ovom zadnjem ratu.kaya wrote:Pa kad su se borili na turskoj strani .RayMabus wrote:Oni su se na Kosovu polju međusobno izdali.
O bože, bože..
Pa onda su se i ovi naši u vojnoj krajini borili u biti protiv svojih srba na granici.
Kao zipa na turke na granici fa ne dođu a turci milorad i živojin u šarenoj kapi..juriš šubašo..
Došli s Turcima.
2014-04-11
Inače, svi znaju za Kosovsku bitku, ali najveća osmanska pobjeda nad Srbima joj je prethodila - bitka na Marici u kojoj je 1000-4000 Osmanlija masakriralo 50.000 (srpski povjesničari) do 70.000 (po Britannici) Srba.
Ta srpska katastrofa se proučava na West Pointu pod military disasters. Tko ne vjeruje u ove brojke, neka provjeri po enciklopedijama i internetu, ni Srbi ne osporavaju da ih je samo šačica Osmanlija pokorila (kraljević Marko nakon toga postaje turski vazal i pogiba pomažući Osmanlijama u borbi protiv kršćana).
Ta srpska katastrofa se proučava na West Pointu pod military disasters. Tko ne vjeruje u ove brojke, neka provjeri po enciklopedijama i internetu, ni Srbi ne osporavaju da ih je samo šačica Osmanlija pokorila (kraljević Marko nakon toga postaje turski vazal i pogiba pomažući Osmanlijama u borbi protiv kršćana).
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Pa mislila sam da zajebavate zbog turske okupacije. Koja to uopće izgleda nije ni bila .Šandor Winnetou wrote:kayo pa mi ovdje to godinama pričamo ali si mislila da ih samo zajebavamokaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
Veli mehmed šalji janjičare na konstatinopolj a ono udarili srbi u šarenim kapama, a turska kraljica princeza dragana navija.
Ja gledam šta je ovo, jesu mi se pobrkali filmovi..
2015-08-15
Jesu bogami. Pa kak ne bi bili kada su s turcima jurišali na europu u ime alaha.RayMabus wrote:I danas su oni zaostali mentalno.
2015-08-15
Koja fantaziranja, popij lijekove pa se obrati u centralnu komandu GF aka Vrapce sanatorij.RayMabus wrote:Morat ćete radit vježbe uskoro po Vojvodini u slučaju vazdušnog napada iz smjera Mađarske.RayMabus wrote:Evo za tebe jedna tema za proučavanje dok drkaš kurac na poslu ( tko to radi u ovu uru !?!?!? ) jer si mi se ti najviše smija kad san ja priča da je Nostradamus napisa da Srbiji opasnost dolazi iz MađarskePirate wrote:Evo na poslu gdje cu biti. Bas sam ja na aparatima, boli me kurac za avione, ionako ce primarno biti za pokazivanje misica i da se luzeri mogu uzbudjivati u stilu mnogo smo jaki i to je to. Isto kao i srpski migovi svojevremeno, nit sam ja likovao, nit se uzbudjivao oko nabavke istih jer kao sto vec rekoh, osim paradiranja nece imati nikakvu drugu efektivu. Ja se jedino uzbudjujem oko novih proizvodnih pogona i R&D centara, opcenito gospodarstvo je moj domen interesiranja.Noor wrote:gde si lepi? vidim i ti na aparatimaPirate wrote:Kakva kolektivna masturbacija na rafale, Marc i Longy nemoraju ni jesti, njih hrani potencijalni imaginarni napad rafalima na Srbiju.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46978-orban-se-povukao-palo-kinesko-veleuciliste-u-budimpesti
Vid ujkići
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Normalno da su zaostali. Kraj 20 stoljeća a oni pričaju o etnički čistoj državi u kojoj će živit samo Srbi dakle SPC a sve ostale u raku.kaya wrote:Jesu bogami. Pa kak ne bi bili kada su s turcima jurišali na europu u ime alaha.RayMabus wrote:I danas su oni zaostali mentalno.
Šta je to nego zaostalost.
2014-04-11
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» NATO počeo s nuklearnim vježbama "Steadfast Noon"-sudjeluju i avioni Rafale F3R
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
Page 5 of 10