Avioni Rafale uznemirili Srbiju
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Avioni Rafale uznemirili Srbiju
Glup si.ebenica wrote:tak je. i jučer je u kini puhao vjetar.RayMabus wrote:Ne bi se oni izmrcvarili nego bi talijanske državice do nogu potuke Austriju.
I onda imaš problem.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
naravno da jesam. a ti si pametan. sretan?RayMabus wrote:Glup si.ebenica wrote:tak je. i jučer je u kini puhao vjetar.RayMabus wrote:Ne bi se oni izmrcvarili nego bi talijanske državice do nogu potuke Austriju.
I onda imaš problem.
Guest- Guest
Pa jesi glup si.ebenica wrote:naravno da jesam. a ti si pametan. sretan?RayMabus wrote:Glup si.ebenica wrote:tak je. i jučer je u kini puhao vjetar.RayMabus wrote:Ne bi se oni izmrcvarili nego bi talijanske državice do nogu potuke Austriju.
I onda imaš problem.
2014-04-11
pa to sam i rekao, a ti si pametan dok pričaš o talijanskim gradovima koji bi pregazili i austriju i rusiju u isto vrijeme pa bi eto mi imali problem.RayMabus wrote:Pa jesi glup si.ebenica wrote:naravno da jesam. a ti si pametan. sretan?RayMabus wrote:Glup si.ebenica wrote:tak je. i jučer je u kini puhao vjetar.RayMabus wrote:Ne bi se oni izmrcvarili nego bi talijanske državice do nogu potuke Austriju.
I onda imaš problem.
Guest- Guest
Prouči povjest. Ne da mi se uopće i objašnjavat u kakvoj bi se situaciji našla Hrvatska da su Talijani i Mađari uspili 1848 skršit vojno Austriju.ebenica wrote:pa to sam i rekao, a ti si pametan dok pričaš o talijanskim gradovima koji bi pregazili i austriju i rusiju u isto vrijeme pa bi eto mi imali problem.RayMabus wrote:Pa jesi glup si.ebenica wrote:naravno da jesam. a ti si pametan. sretan?RayMabus wrote:Glup si.ebenica wrote:tak je. i jučer je u kini puhao vjetar.RayMabus wrote:Ne bi se oni izmrcvarili nego bi talijanske državice do nogu potuke Austriju.
I onda imaš problem.
2014-04-11
a ti se sigurno pitaš kakve veze rusi imaju s tim ;)RayMabus wrote:Prouči povjest. Ne da mi se uopće i objašnjavat u kakvoj bi se situaciji našla Hrvatska da su Talijani i Mađari uspili 1848 skršit vojno Austriju.ebenica wrote:pa to sam i rekao, a ti si pametan dok pričaš o talijanskim gradovima koji bi pregazili i austriju i rusiju u isto vrijeme pa bi eto mi imali problem.RayMabus wrote:Pa jesi glup si.ebenica wrote:naravno da jesam. a ti si pametan. sretan?RayMabus wrote:Glup si.ebenica wrote:tak je. i jučer je u kini puhao vjetar.RayMabus wrote:Ne bi se oni izmrcvarili nego bi talijanske državice do nogu potuke Austriju.
I onda imaš problem.
Guest- Guest
Znam kakve Rusi imaju veze s tim. Tvoj problem je šta ti misliš da postoje dvije 1848 godine i dvije Austrije i da napad Talijana i Mađara na istu stvar nije dogovoren.ebenica wrote:a ti se sigurno pitaš kakve veze rusi imaju s tim ;)RayMabus wrote:Prouči povjest. Ne da mi se uopće i objašnjavat u kakvoj bi se situaciji našla Hrvatska da su Talijani i Mađari uspili 1848 skršit vojno Austriju.ebenica wrote:pa to sam i rekao, a ti si pametan dok pričaš o talijanskim gradovima koji bi pregazili i austriju i rusiju u isto vrijeme pa bi eto mi imali problem.RayMabus wrote:Pa jesi glup si.ebenica wrote:naravno da jesam. a ti si pametan. sretan?RayMabus wrote:Glup si.ebenica wrote:tak je. i jučer je u kini puhao vjetar.RayMabus wrote:Ne bi se oni izmrcvarili nego bi talijanske državice do nogu potuke Austriju.
I onda imaš problem.
2014-04-11
Evo ih i ovdje uoči drugog svjetskog rata
2014-04-11
Sad ćemo vidit kakva će im geopolitika bit u drugom kvartalu 21 stoljeća
Već se dosta toga nadzire samo još nisu došli nacionalisti na vlast u Italiji
Već se dosta toga nadzire samo još nisu došli nacionalisti na vlast u Italiji
2014-04-11
dok samo nanjusimo gde su :)
i avioni se kradu :)
i avioni se kradu :)
2020-04-21
sve cesce koristite rec avion
imate hr.rec "zrakoplov "
avion je izvorno srpska rec :)
2020-04-21
Vama su "izvorne" srpske riječi dolazile iz Grčka, a ponekad i i Rusije.pizzon wrote:sve cesce koristite rec avion
Avio je naziv koji dolazi sa zapada, dakle, radi se o izvorno hrvatskom nazivu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
avion je francuska rec
koju mi koristimo
vasa je zrakoplov
moze i vazduhoplov,
to je nasa rec
ali se koristi kao pojam
vazduhoplovstvo
koju mi koristimo
vasa je zrakoplov
moze i vazduhoplov,
to je nasa rec
ali se koristi kao pojam
vazduhoplovstvo
2020-04-21
Eroo wrote:Vama su "izvorne" srpske riječi dolazile iz Grčka, a ponekad i i Rusije.pizzon wrote:sve cesce koristite rec avion
Avio je naziv koji dolazi sa zapada, dakle, radi se o izvorno hrvatskom nazivu.
Dizete ruke od novokomponovanog HR turbo jezika iz 90-ih
Btw, ne kaze se na Hrvatskom avion, vec aviJon.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kultni Aviogenex, Avio uglavnom na Istoku Evrope, Slovenske zemlje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pizzon wrote:sve cesce koristite rec avion
avion
Avion, the French and Spanish name for airplane (powered fixed-wing aircraft); coming from Latin "avis" (bird). Same family as "aviation"
Uh latinski. Vatikan, belosvetska zavera, svi nas mrze....marcellus wrote:pizzon wrote:sve cesce koristite rec avion
avion
Avion, the French and Spanish name for airplane (powered fixed-wing aircraft); coming from Latin "avis" (bird). Same family as "aviation"
omni-
2014-04-12
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» NATO počeo s nuklearnim vježbama "Steadfast Noon"-sudjeluju i avioni Rafale F3R
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
Page 8 of 10