Avioni Rafale uznemirili Srbiju
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Avioni Rafale uznemirili Srbiju
Dakle , počmite vežbati.RayMabus wrote:Sad čekamo izbore u Mađarskoj pa će mađarske ustaše doć na vlast i odma tenzije s Rumunjskom a to je istočna Mađarska a ona je od Dunava pa na istok.
Dakle poviše Vojvodine.
Pa će se Piratu i sličnima upalit lampica zašto ja kažem da veća opasnost od zračnih napada za Srbiju dolazi iz smjera Mađarske a ne Hrvatske.
Malo sporo pale al skužit će uskoro.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moraš ih malo podjebavat. Samo nije to podjebavanje bezveze.
Nisu oni taj Trialiton prežalili a sad ujkići dođu na vlast to će odma bit tenzije s Rumunjskom.
Nisu oni taj Trialiton prežalili a sad ujkići dođu na vlast to će odma bit tenzije s Rumunjskom.
2014-04-11
ebenica wrote:ne, nego bi onda išli u rat s mađarima, opravdano a ne konjušarski i sluganski.marcellus wrote:drugim riječima da je Kossuthova revolucija uspjela sad bi govorili mađarski i bili dio mađarske
je, da, zločesti reakcionarni ban jelačić
aha, ko i protiv srba, nakon 72 godine okupacije.
samo ne znam s kim. I kako.
Je, s turcima smo možda trebali. I srbima a da ti budeš paša.ebenica wrote:
ne, nego bi onda išli u rat s mađarima, opravdano a ne konjušarski i sluganski.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
1848. smo odigrali vrlo ružnu ulogu, bili smo na krivoj strani povijesti, a tako nam je i bečki dvor vratio.
Mogu opravdati da smo zaratili s Mađarima zbog njihovog hegemonizma, ali prava je istina da smo išli spašavati cara, a ne boriti se za hrvatsku samosvojnost.
Josip Jelačić za mene ostaje krajnje negativna osoba iz hrvatske povijesti, sitni plemić rođen da služi, bez da traži išta za svoj narod i svoju rascjepkanu domovinu (koju je car mogao ujediniti jednim potezom pera).
Mogu opravdati da smo zaratili s Mađarima zbog njihovog hegemonizma, ali prava je istina da smo išli spašavati cara, a ne boriti se za hrvatsku samosvojnost.
Josip Jelačić za mene ostaje krajnje negativna osoba iz hrvatske povijesti, sitni plemić rođen da služi, bez da traži išta za svoj narod i svoju rascjepkanu domovinu (koju je car mogao ujediniti jednim potezom pera).
niels-
2021-04-26
ti bi mi bila u haremu. trebali smo.kaya wrote:Je, s turcima smo možda trebali. I srbima a da ti budeš paša.ebenica wrote:
Guest- Guest
kaya wrote:Je, s turcima smo možda trebali. I srbima a da ti budeš paša.ebenica wrote:
ono kužiš u rat protiv mađara bi išli nakon što bi nas zgazili, okupirali, razoržali, ukinuli hrvatski jezik i nacionalno ime i autonomiju.
ebenica lukavac
Last edited by marcellus on 7/6/2021, 19:08; edited 1 time in total
ebenica wrote:ti bi mi bila u haremu. trebali smo.kaya wrote:Je, s turcima smo možda trebali. I srbima a da ti budeš paša.ebenica wrote:
a, ti bi bio eunuh? Čuvao harem?
a kad bi to napravili? dok se tuku s austrijancima?marcellus wrote:kaya wrote:Je, s turcima smo možda trebali. I srbima a da ti budeš paša.ebenica wrote:
ono kužiš u rat proti mađara bi išli nakon što bi nas zgazili, okupirali, ukinuli hrvatski jezik i nacionalno ime.
ebenica lukavac
ai skači iz kamiona, pametnije ti je.
Guest- Guest
iebote :/marcellus wrote:ebenica wrote:ti bi mi bila u haremu. trebali smo.kaya wrote:Je, s turcima smo možda trebali. I srbima a da ti budeš paša.ebenica wrote:
a, ti bi bio eunuh? Čuvao harem?
Guest- Guest
ebenica wrote:a kad bi to napravili? dok se tuku s austrijancima?marcellus wrote:kaya wrote:Je, s turcima smo možda trebali. I srbima a da ti budeš paša.ebenica wrote:
ono kužiš u rat proti mađara bi išli nakon što bi nas zgazili, okupirali, ukinuli hrvatski jezik i nacionalno ime.
ebenica lukavac
a nego kak? Ono, čekaš da oni pobijede austrijance i nas pa onda zaratiš protiv njih?
jebote vojnog genija.
Ne vidim to baš tako s obzirom na neke političke okolnosti u tom vremenu.niels wrote:1848. smo odigrali vrlo ružnu ulogu, bili smo na krivoj strani povijesti, a tako nam je i bečki dvor vratio.
2014-04-11
skoči mi skoči mi , skok.marcellus wrote:ebenica wrote:a kad bi to napravili? dok se tuku s austrijancima?marcellus wrote:kaya wrote:Je, s turcima smo možda trebali. I srbima a da ti budeš paša.ebenica wrote:
ebenica lukavac
a nego kak? Ono, čekaš da oni pobijede austrijance i nas pa onda zaratiš protiv njih?
jebote vojnog genija.
Guest- Guest
koje su to okolnosti? austrijsko-mađarski rat bi iscrpio jednu i drugu stranu tko god pobijedio i teško da bi imale snage za novi a mi bi u tom periodu jačali.RayMabus wrote:Ne vidim to baš tako s obzirom na neke političke okolnosti u tom vremenu.niels wrote:1848. smo odigrali vrlo ružnu ulogu, bili smo na krivoj strani povijesti, a tako nam je i bečki dvor vratio.
ili ti hoćeš reć' da bi izgubili s tom perjanicom od vojskovođe kojem pjevamo pjesme da ustane? pa to je nemoguće.
Guest- Guest
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Revolutions_of_1848_in_the_Italian_statesebenica wrote:koje su to okolnosti? austrijsko-mađarski rat bi iscrpio jednu i drugu stranu tko god pobijedio i teško da bi imale snage za novi a mi bi u tom periodu jačali.RayMabus wrote:Ne vidim to baš tako s obzirom na neke političke okolnosti u tom vremenu.niels wrote:1848. smo odigrali vrlo ružnu ulogu, bili smo na krivoj strani povijesti, a tako nam je i bečki dvor vratio.
ili ti hoćeš reć' da bi izgubili s tom perjanicom od vojskovođe kojem pjevamo pjesme da ustane? pa to je nemoguće.
2014-04-11
ebenica wrote:koje su to okolnosti? austrijsko-mađarski rat bi iscrpio jednu i drugu stranu tko god pobijedio i teško da bi imale snage za novi a mi bi u tom periodu jačali.RayMabus wrote:Ne vidim to baš tako s obzirom na neke političke okolnosti u tom vremenu.niels wrote:1848. smo odigrali vrlo ružnu ulogu, bili smo na krivoj strani povijesti, a tako nam je i bečki dvor vratio.
mi bi jačali nakon što bi nas mađari zgazili i razoružali?
vojni genij.
je, rat četnika i partizana u srbiji je sjebao srbe dok smo mi vojno jačali. Pa su zato srbi ušli u zagreb, i ostali tamo pol stoljeća na vlasti.
ono... dete kreten
Ne bi se oni izmrcvarili nego bi talijanske državice do nogu potuke Austriju.
I onda imaš problem.
I onda imaš problem.
2014-04-11
ebeničina strategija: Prvo čekaš da izgubiš rat i da te okupiraju, pa se onda ideš branit
jel tebi teško pratit slijed događaja? popi neki kuirac kai piju stari ljudi da ti mozak brže radi, jel ginko?marcellus wrote:ebenica wrote:koje su to okolnosti? austrijsko-mađarski rat bi iscrpio jednu i drugu stranu tko god pobijedio i teško da bi imale snage za novi a mi bi u tom periodu jačali.RayMabus wrote:Ne vidim to baš tako s obzirom na neke političke okolnosti u tom vremenu.niels wrote:1848. smo odigrali vrlo ružnu ulogu, bili smo na krivoj strani povijesti, a tako nam je i bečki dvor vratio.
mi bi jačali nakon što bi nas mađari zgazili i razoružali?
vojni genij.
je, rat četnika i partizana u srbiji je sjebao srbe dok smo mi vojno jačali. Pa su zato srbi ušli u zagreb, i ostali tamo pol stoljeća na vlasti.
ono... dete kreten
mađari su zaratili sa austrijskim dvorom, jel pratiš? austrijska vojska je krenula na mađarsku, jel pratiš? dogodio se sukob te dvije vojske, jel pratiš? austrijska je pobijedila zahvaljujući konjušarima bana jelačića, jela pratiš? di si ti tu ugurao razoružavanje i gaženje? to je bilo u mađarskoj, sukob koji nije imao veze s nama i koji smo mogli iskoristit na svoju korist, ali nismo, nego smo bili konujušari...jel ti to dovoljno jasan slijed događaja? nemoj buncat bokteiebo glupog.
Guest- Guest
tak je. i jučer je u kini puhao vjetar.RayMabus wrote:Ne bi se oni izmrcvarili nego bi talijanske državice do nogu potuke Austriju.
I onda imaš problem.
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» NATO počeo s nuklearnim vježbama "Steadfast Noon"-sudjeluju i avioni Rafale F3R
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
Page 7 of 10