Avioni Rafale uznemirili Srbiju
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Avioni Rafale uznemirili Srbiju
Normalno da su zaostali. Kraj 20 stoljeća a oni pričaju o etnički čistoj državi u kojoj će živit samo Srbi dakle SPC a sve ostale u raku.kaya wrote:Jesu bogami. Pa kak ne bi bili kada su s turcima jurišali na europu u ime alaha.RayMabus wrote:I danas su oni zaostali mentalno.
Šta je to nego zaostalost.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stivo za retardirane, doduse to ti i je citalacka publika.marcellus wrote:
http://www.klobuk.info/78-vijesti/109-genetska-laboratorija-u-vancouveru-dokazala-srbi-su-genetski-turci
Interesantnije je da današnji Srbi imaju u krvi najveći postotak turske krvi : altajsko-anatolski (turski) haplotip Hg2 sa ukupno 49% u krvi Srba. Oni se danas slobodno mogu nazvati po genetici pravoslavnim turcima!
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Kosovska bitka 1389, 7 godina kasnije srbi su već bili vjerne sluge turskim gospodarima u bitci kod Nikopolja a da ne pričamo dalje o njihovom sluganskom mentalitetu dokle god je turska bila jaka no kad je oslabila oni su okrenili priču da su zapravo bili okupirani i zabili nož j leđa dojučerašnjim gospodarima. Potpuno su poprimili turski način razmišljanja i skloni su intrigama, laganju, sjedenju na više stolica, spletkarenju, izdaji...nema takvog naroda u evropi kao što su srbi.kaya wrote:Pa mislila sam da zajebavate zbog turske okupacije. Koja to uopće izgleda nije ni bila .Šandor Winnetou wrote:kayo pa mi ovdje to godinama pričamo ali si mislila da ih samo zajebavamokaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
Veli mehmed šalji janjičare na konstatinopolj a ono udarili srbi u šarenim kapama, a turska kraljica princeza dragana navija.
Ja gledam šta je ovo, jesu mi se pobrkali filmovi..
Bili su okupirani ko mi u austrougarskoj, malo sutra.Šandor Winnetou wrote:Kosovska bitka 1389, 7 godina kasnije srbi su već bili vjerne sluge turskim gospodarima u bitci kod Nikopolja a da ne pričamo dalje o njihovom sluganskom mentalitetu dokle god je turska bila jaka no kad je oslabila oni su okrenili priču da su zapravo bili okupirani i zabili nož j leđa dojučerašnjim gospodarima. Potpuno su poprimili turski način razmišljanja i skloni su intrigama, laganju, sjedenju na više stolica, spletkarenju, izdaji...nema takvog naroda u evropi kao što su srbi.kaya wrote:Pa mislila sam da zajebavate zbog turske okupacije. Koja to uopće izgleda nije ni bila .Šandor Winnetou wrote:kayo pa mi ovdje to godinama pričamo ali si mislila da ih samo zajebavamokaya wrote:Baš nešto gledam ovih dana osmans , netflix seriju. Pa bokte ovi serbi su se borili u turskoj vojsci, ženili plemkinje za sultane.
Pa vi ste turci bokte.
Veli mehmed šalji janjičare na konstatinopolj a ono udarili srbi u šarenim kapama, a turska kraljica princeza dragana navija.
Ja gledam šta je ovo, jesu mi se pobrkali filmovi..
Ovi ovdje su se u stvari spasili da ne postanu turci.
Umjesto da nam budu zahvalni udarilo na nas.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bilo je takvih stvari i kod Hrvata ( vidi pod Hercegovina ) i drugih al kod njih je to baš izraženo.
Ima splet okolnosti jer Mađari odnosno ugarsko hrvatsko kraljevstvo je bilo katoličko a oni pravoslavni pa nisu vojnu pomoć dobili odnosno jesu nešto al nedovoljno pa su bile dvi struje ; jedna da se bore protiv osmanlija a jedna se svrstala na stranu osmanlija.
I onda jedni druge radili probleme i otvorili Turcima prodor prema ugarsko hrvatskom kraljevstvu. U koji upada i Bosna pa su svoju krunu dali bosanskom kralju kako bi on bio odgovoran za zaštitu Srbije al nije došla pomoć ni u Bosnu iako je Papa inzistira na tome.
Ima splet okolnosti jer Mađari odnosno ugarsko hrvatsko kraljevstvo je bilo katoličko a oni pravoslavni pa nisu vojnu pomoć dobili odnosno jesu nešto al nedovoljno pa su bile dvi struje ; jedna da se bore protiv osmanlija a jedna se svrstala na stranu osmanlija.
I onda jedni druge radili probleme i otvorili Turcima prodor prema ugarsko hrvatskom kraljevstvu. U koji upada i Bosna pa su svoju krunu dali bosanskom kralju kako bi on bio odgovoran za zaštitu Srbije al nije došla pomoć ni u Bosnu iako je Papa inzistira na tome.
2014-04-11
o čem pričaš ti bokte? ban jelačić je vješao pobunjenike protiv beča po cijelom kraljevstvu, napao je mađare koji su se htjeli odvojit (ono kaj mi slavimo s ponosom, ko neki konjušari), austrijska vojska mu je podigla spomenik u zagrebu usprkos protivljenju građana zagreba i na prosvjedu protiv tog spomenika je masovno pohapšeno i poubijano hrpa građana. e ti poubijani su bili borci za hrvatstvo i slobodu a ne taj bečki konjušar.kaya wrote:
Bili su okupirani ko mi u austrougarskoj, malo sutra.
o kakvoj ti okupaciji pričaš kad je taj konjušar simbol hrvatstva?
Guest- Guest
Dijelom tocno i dijelom netocno..pobunili su se madjaroni...hrvatima nije pasala ni austrija ni madjarska jer je ova posljednja imala pretenzije na hrvatsku...ebenica wrote:o čem pričaš ti bokte? ban jelačić je vješao pobunjenike protiv beča po cijelom kraljevstvu, napao je mađare koji su se htjeli odvojit (ono kaj mi slavimo s ponosom, koji neki konjušari), austrijska vojska mu je podigla spomenik u zagrebu usprkos protivljenju građana Zagreba i na prosvjedu protiv tog spomenika je masovno pohapšeno i poubijano hrpa građana. e ti poubijani bili su borci za hrvatstvo i slobodu a ne taj bečki konjušar.kaya wrote:
Bili su okupirani ko mi u austrougarskoj, maloj sutra.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisu fantazije..Pirate wrote:Koja fantaziranja, popij lijekove pa se obrati u centralnu komandu GF aka Vrapce sanatorij.RayMabus wrote:Morat ćete radit vježbe uskoro po Vojvodini u slučaju vazdušnog napada iz smjera Mađarske.RayMabus wrote:Evo za tebe jedna tema za proučavanje dok drkaš kurac na poslu ( tko to radi u ovu uru !?!?!? ) jer si mi se ti najviše smija kad san ja priča da je Nostradamus napisa da Srbiji opasnost dolazi iz MađarskePirate wrote:Evo na poslu gdje cu biti. Bas sam ja na aparatima, boli me kurac za avione, ionako ce primarno biti za pokazivanje misica i da se luzeri mogu uzbudjivati u stilu mnogo smo jaki i to je to. Isto kao i srpski migovi svojevremeno, nit sam ja likovao, nit se uzbudjivao oko nabavke istih jer kao sto vec rekoh, osim paradiranja nece imati nikakvu drugu efektivu. Ja se jedino uzbudjujem oko novih proizvodnih pogona i R&D centara, opcenito gospodarstvo je moj domen interesiranja.Noor wrote:gde si lepi? vidim i ti na aparatimaPirate wrote:Kakva kolektivna masturbacija na rafale, Marc i Longy nemoraju ni jesti, njih hrani potencijalni imaginarni napad rafalima na Srbiju.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46978-orban-se-povukao-palo-kinesko-veleuciliste-u-budimpesti
Vid ujkići
Prije će Mađarska izvršiti vazdušni napad na Srbiju nego Hrvatska.
2014-04-11
Nemojte tako o srbljima.
Oni si vole umisljati da su junaci i slicno.
Oni si vole umisljati da su junaci i slicno.
dijagram-
2015-08-09
ebenica wrote:o čem pričaš ti bokte? ban jelačić je vješao pobunjenike protiv beča po cijelom kraljevstvu, napao je mađare koji su se htjeli odvojit (ono kaj mi slavimo s ponosom, ko neki konjušari),kaya wrote:
Bili su okupirani ko mi u austrougarskoj, malo sutra.
slavimo pobjedu nad mađarskim nacionalistima koji su, usput, imali vrlo ružne planove s nama.
Kossuth je bio mađarski nacionalist i velikomađar te je poput svih onih koji su bili na putu ostvarenja Velike Mađarske bio protivnik Hrvatske i Hrvata, ali i drugih naroda u Kraljevini Ugarskoj (Slovaka, Rumunja...). Mađarski pokret koji je Kossuth predvodio zalagao se za Ugarsku koja bi se prostirala "od Jadrana do Karpata" i bila homogena, ne priznajući autonomni položaj Hrvatskoj koji je Hrvatska imala kroz stoljeća zajedničke države. To velikomađarsko nastojanje osobito se vidjelo u ugarskom novodonesenom zakonu po kojem se mađarski jezik obvezatno uči u svim školama; Kossuth je čak poricao hrvatsko ime i narodnost.
a tebe i komunističku povijest koju si učio o "reakcionarnim rvatima" i "progresivnim mađarima" nabijem na kurac. Iako je i moj kurac vjerojatno pametniji od tvoje glave.
crnogorci oko dubrovnika 1991 su ono kaj je jelačić radio po mađarskoj.vuksadinare wrote:Dijelom tocno i dijelom netocno..pobunili su se madjaroni...hrvatima nije pasala ni austrija ni madjarska jer je ova posljednja imala pretenzije na hrvatsku...ebenica wrote:o čem pričaš ti bokte? ban jelačić je vješao pobunjenike protiv beča po cijelom kraljevstvu, napao je mađare koji su se htjeli odvojit (ono kaj mi slavimo s ponosom, koji neki konjušari), austrijska vojska mu je podigla spomenik u zagrebu usprkos protivljenju građana Zagreba i na prosvjedu protiv tog spomenika je masovno pohapšeno i poubijano hrpa građana. e ti poubijani bili su borci za hrvatstvo i slobodu a ne taj bečki konjušar.kaya wrote:
Bili su okupirani ko mi u austrougarskoj, maloj sutra.
Guest- Guest
tak da, ne vidim problem s banom jelačićem, borio se za kog je trebalo i u interesu hrvatske.
Inače taj Košut je bio nešt poput Šešelja, ono bio je najveći od velikomađara, mađarska do tokija, mrzio je hrvate i slovake, ali je sam bio slovak
drugim riječima da je Kossuthova revolucija uspjela sad bi govorili mađarski i bili dio mađarske
je, da, zločesti reakcionarni ban jelačić
Šta im nije uspilo tad uspilo im je par godina kasnije kad je Prusija napadla Austriju i uzela Bavarsku pa Beč nije ima druge nego da pristane na AU.marcellus wrote:drugim riječima da je Kossuthova revolucija uspjela sad bi govorili mađarski i bili dio mađarske
Trajala 40 godina. Još dan danas kmeče za Trialitonom.
2014-04-11
ne, nego bi onda išli u rat s mađarima, opravdano a ne konjušarski i sluganski.marcellus wrote:drugim riječima da je Kossuthova revolucija uspjela sad bi govorili mađarski i bili dio mađarske
ono kai je parodija ovog imbecilnog naroda je kad se ruga drugima a sam ne vrijedi kurca, imamo 30 godina dokaza.
Guest- Guest
Sad čekamo izbore u Mađarskoj pa će mađarske ustaše doć na vlast i odma tenzije s Rumunjskom a to je istočna Mađarska a ona je od Dunava pa na istok.
Dakle poviše Vojvodine.
Pa će se Piratu i sličnima upalit lampica zašto ja kažem da veća opasnost od zračnih napada za Srbiju dolazi iz smjera Mađarske a ne Hrvatske.
Malo sporo pale al skužit će uskoro.
Dakle poviše Vojvodine.
Pa će se Piratu i sličnima upalit lampica zašto ja kažem da veća opasnost od zračnih napada za Srbiju dolazi iz smjera Mađarske a ne Hrvatske.
2014-04-11
Ebenica je mađaron, lupa guposti i nadrdan je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dakle , počmite vežbati.RayMabus wrote:Sad čekamo izbore u Mađarskoj pa će mađarske ustaše doć na vlast i odma tenzije s Rumunjskom a to je istočna Mađarska a ona je od Dunava pa na istok.
Dakle poviše Vojvodine.
2014-04-11
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» NATO počeo s nuklearnim vježbama "Steadfast Noon"-sudjeluju i avioni Rafale F3R
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
Page 6 of 10