Avioni Rafale uznemirili Srbiju
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Avioni Rafale uznemirili Srbiju
već sam ti je pojasniocrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Za razliku od vas mi imamo svoje riječi dočim vi nemate svojih riječi nego ste sve maznuli od drugih, od šargarepe do onog famoznog BREpizzon wrote:satnik :) satnija, bojnik, bojisnica :)
ne mogu da verujem da te reci realno
koristite :)
Jel znaš ti etimologiju riječi "šargarepa"?
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Jebem mu mater, ne cmizdite stalno, nego drugi put izađite na megdan...toliku ste prašinu u bežaniji digli te 1995 da je sljedeća zima bila jedna od najhladnijih u 50 godina...usporili ste klimatske promjene bokte, a smetaju vam neki tamo izrazi...
darth_vader-
2014-04-17
lepo kazes oficir, kapetan, major,
general...
ko ceo svet...
rat, ratište
a ne bojosnica, sto se vezuje za cin bojnik.
ali, nema veze, vazno da je vama ok ;)
general...
ko ceo svet...
rat, ratište
2020-04-21
pizzon wrote:časnik i dočasnik :)
to morada da prvi nesto slavi
pa časti društvo :)
dočasnik mu dodje ko asistent
ds mu se nadje oko organizacije
slavlja, da sve bude ok :)
Imali smo mi i rojnik i dorojnik, ali to je bilo stvarno glupo, pa smo to izbacili.
crvenkasti-
2014-04-17
Šandor Winnetou wrote:već sam ti je pojasniocrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Za razliku od vas mi imamo svoje riječi dočim vi nemate svojih riječi nego ste sve maznuli od drugih, od šargarepe do onog famoznog BREpizzon wrote:satnik :) satnija, bojnik, bojisnica :)
ne mogu da verujem da te reci realno
koristite :)
Jel znaš ti etimologiju riječi "šargarepa"?
zaboravio sam
crvenkasti-
2014-04-17
jasambrend wrote:Jebem mu mater, ne cmizdite stalno, nego drugi put izađite na megdan...toliku ste prašinu u bežaniji digli te 1995 da je sljedeća zima bila jedna od najhladnijih u 50 godina...usporili ste klimatske promjene bokte, a smetaju vam neki tamo izrazi...
mi bezali :)
i to malo sto je bilo napustlo je hr
jos 91 ili ?
2020-04-21
jasambrend wrote:Jebem mu mater, ne cmizdite stalno, nego drugi put izađite na megdan...toliku ste prašinu u bežaniji digli te 1995 da je sljedeća zima bila jedna od najhladnijih u 50 godina...usporili ste klimatske promjene bokte, a smetaju vam neki tamo izrazi...
nemoj da ludujete
hrvatska nema kapacitete da vodi
frontalni rat sa srbijom
to nije realno
2020-04-21
jedino mozete da napadate lokalne srbe.
tu ste najbolji
tu ste najbolji
2020-04-21
Nije. Realno je da to odradimo s Bugarima.pizzon wrote:jasambrend wrote:Jebem mu mater, ne cmizdite stalno, nego drugi put izađite na megdan...toliku ste prašinu u bežaniji digli te 1995 da je sljedeća zima bila jedna od najhladnijih u 50 godina...usporili ste klimatske promjene bokte, a smetaju vam neki tamo izrazi...
nemoj da ludujete
hrvatska nema kapacitete da vodi
frontalni rat sa srbijom
to nije realno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Veliš nije fer da smo se naoružali i jebali vam kevu. Jebeš rat ako vam je protivnik naoružan, ratovi se vode samo kad nađete izdajicu koji razoruža vlastiti narod, e tada ste najjači u klanju i protjerivanju domicilnog stanovništva, tu ste na samom vrhu i doslovce nenadjebivi.pizzon wrote:jedino mozete da napadate lokalne srbe.
tu ste najbolji
Za to treba imati muda jebiga.jasambrend wrote:Jebem mu mater, ne cmizdite stalno, nego drugi put izađite na megdan...toliku ste prašinu u bežaniji digli te 1995 da je sljedeća zima bila jedna od najhladnijih u 50 godina...usporili ste klimatske promjene bokte, a smetaju vam neki tamo izrazi...
pizzon wrote:jedino mozete da napadate lokalne srbe.
tu ste najbolji
Nisu trebali čačkati... što ih niste branili? Koji kurac cvilite non-stop? Baš plačipičke...
darth_vader-
2014-04-17
a i nije mi poznato da je iko
od nas u jna koristio reci,
narednik, djeneral ili sl.
jednostvno to je bilo nemoguce
s i nismo bili optereceni time
2020-04-21
pizzon wrote:jedino mozete da napadate lokalne srbe.
tu ste najbolji
mi napali njih?
Optereceni ste vi prvo sami sobom, pa nama, pa ostatkom "regiona", pa ostatkom svijeta. Toliko optereceni da ne mozete da spavate, a nije da nije lijepo vidjeti tu ludost dok se odvija u vasoj prciji tamo daleko.pizzon wrote:a i nije mi poznato da je iko
omni-
2014-04-12
Pa u hrvatskom jeziku imaš riječi ratište, bojište i bojišnica.pizzon wrote:lepo kazes oficir, kapetan, major,
general...
ko ceo svet...
rat, ratište
Riječi ratište i bojište rekao bih da su istoznačnice. Imaju značenje šireg geografskog prostora unutar kojeg se ratuje ili se očekuje da će se ratovati.
Riječ bojišnica nema to značenje. Bojišnica je vrlo specifičan dio ratišta/bojišta - to je crta dodira protivničkih snaga, odnosno linija duž koje se najneposrednije odvijaju ratne operacije.
Slovoslagar-
2021-04-25
Rafali ga sludili, i satnici i časnici i bojnici, i oluja pa mu se sve pomješalo, imaj malo razumjevanjamarcellus wrote:pizzon wrote:jedino mozete da napadate lokalne srbe.
tu ste najbolji
mi napali njih?
omni wrote:Optereceni ste vi prvo sami sobom, pa nama, pa ostatkom "regiona", pa ostatkom svijeta. Toliko optereceni da ne mozete da spavate, a nije da nije lijepo vidjeti tu ludost dok se odvija u vasoj prciji tamo daleko.pizzon wrote:a i nije mi poznato da je iko
Šta će tek biti kad kupimo tenkove Leopard 2 ?Šandor Winnetou wrote:Rafali ga sludili, i satnici i časnici i bojnici, i oluja pa mu se sve pomješalo, imaj malo razumjevanjamarcellus wrote:pizzon wrote:jedino mozete da napadate lokalne srbe.
tu ste najbolji
mi napali njih?
Kupujmo evropsko.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nije fer, kako će nas napasti ako budemo naoružani, KAKO?RayMabus wrote:Šta će tek biti kad kupimo tenkove Leopard 2 ?Šandor Winnetou wrote:Rafali ga sludili, i satnici i časnici i bojnici, i oluja pa mu se sve pomješalo, imaj malo razumjevanjamarcellus wrote:pizzon wrote:jedino mozete da napadate lokalne srbe.
tu ste najbolji
mi napali njih?
Kupujmo evropsko.
Šandor Winnetou wrote:nije fer, kako će nas napasti ako budemo naoružani, KAKO?RayMabus wrote:Šta će tek biti kad kupimo tenkove Leopard 2 ?Šandor Winnetou wrote:Rafali ga sludili, i satnici i časnici i bojnici, i oluja pa mu se sve pomješalo, imaj malo razumjevanjamarcellus wrote:pizzon wrote:jedino mozete da napadate lokalne srbe.
tu ste najbolji
mi napali njih?
Kupujmo evropsko.
da, u biti kad su to srbi ratovali protiv nekog tko je bio naoružan?
Similar topics
» NATO počeo s nuklearnim vježbama "Steadfast Noon"-sudjeluju i avioni Rafale F3R
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Rafale Vs F-35 : Which One Wins
Page 2 of 10