Nevera
Page 13 of 16
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Nevera
Glede putovanja, u nedostatku vlakova često sam se vozio autobusima. Uvijek bih zaspao nakon prvih 5 kilometara i probudio se na odredištu. Kao teleportacija.
Problem je što me to hvata i u autu :)
Zato žena vozi.
Ali svejedno nekako sam stiješnjen u automobilu, predugo sjedim u istom položaju, nekako nisko.
Onda gledam ravno u cestu pa me uspavljuje...pa dosadno.
Zato žena vozi.
Ali svejedno nekako sam stiješnjen u automobilu, predugo sjedim u istom položaju, nekako nisko.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
puno mi je ugodnije u Mercu CLAepikur37 wrote:Noor wrote:ja tjedno tučem 1000 km, pa se ne žalim :)veber wrote:nije mi neugodno, već je zamorno.epikur37 wrote:veber wrote:vožnja u autu mi je tlaka.
zamorno
Meni neugodno iskustvo koje pokušavam izbjeći kad god mogu.
da dođeš na posao, vura, da se vratiš vura.
zato biram manje urbane cjeline. nema gužvi, nema jebade s parkingom, s biciklom sve napraviš.
a ako ćemo oko slobode, kaić je onda zakon.
nema tog džipa koji može do vale do koje dođeš s kaićem i pentom.
da ne tipkam o konjici iza. unutar 1h imaš krug od 60km.
uf!
valja to odvoziti
da razmisliš o karijeri čazmatrans
a i s karijerom sam zadovoljna
epikur37 wrote:Glede putovanja, u nedostatku vlakova često sam se vozio autobusima. Uvijek bih zaspao nakon prvih 5 kilometara i probudio se na odredištu. Kao teleportacija.
Zato žena vozi.
Volio bih putovati ali sa dosta više komfora.
Nekakv pristojan vlak koji ima spavaća kola, restoran vagon i lijepu trasu.
Ili kruzer sa svim sadržajima za lijepo putovanje.
Neku opciju u kojoj mogu normalno živjeti dok putujem. Kamper nam je opcija, bar.
Kad me staviš u automobil na put, kao sardina sam i to traje satima...
2015-08-06
epikur37 wrote:epikur37 wrote:Glede putovanja, u nedostatku vlakova često sam se vozio autobusima. Uvijek bih zaspao nakon prvih 5 kilometara i probudio se na odredištu. Kao teleportacija.
Zato žena vozi.
Volio bih putovati ali sa dosta više komfora.
Nekakv pristojan vlak koji ima spavaća kola, restoran vagon i lijepu trasu.
Ili kruzer sa svim sadržajima za lijepo putovanje.
Neku opciju u kojoj mogu normalno živjeti dok putujem. Kamper nam je opcija, bar.
Kad me staviš u automobil na put, kao sardina sam i to traje satima...
Prije COVID-a bila je linija Zagreb-Zurich, relativno nedavno remontirana spavaća kola.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:
Super izgleda.
Ma željeznica je zakon, nadam se da će se i kod nas vratiti u punom sjaju.
2015-08-06
Željeznica... meh. Piletina, pivo, pijani kreteni, imam od željeznice traume iz djetinjstva
Željeznica je za vesterne i krimiće.
Ne dolazi u obzir. Jedino transsibirska pruga, iako bih i tamo uzeo radije kakav Lear ili Gulfstream, ako već mogu birati. :)
Ne dolazi u obzir. Jedino transsibirska pruga, iako bih i tamo uzeo radije kakav Lear ili Gulfstream, ako već mogu birati. :)
niels-
2021-04-26
marcellus wrote:Željeznica... meh. Piletina, pivo, pijani kreteni, imam od željeznice traume iz djetinjstva
HŽ danas ima uglavnom suvremene vagone na IC linijama, prvi razred je ugodniji od bilo kojeg aviona koji leti po europskim linijama.
Čak u BiH su jako dobri vagoni.
Neka korist i od korupcije.
2018-04-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Super izgleda.
Pa koliko vidim ovaj sad infrastrukturni investicijski ciklus upravo će gledati popraviti stanje željenica.
Vagoni su solidni, kao i lomkomotive, problem je željeznička infrastruktura.
2018-04-10
niels wrote:Željeznica je za vesterne i krimiće.
Željeznica je udobnija od bilo koje avionske prve klase koja leti po europskim linijama.
2018-04-10
ja sam u vlaku za stubake pala u nesvjest i ostala na nogama jer nisi imao gdje pastimarcellus wrote:Željeznica... meh. Piletina, pivo, pijani kreteni, imam od željeznice traume iz djetinjstva
a u vlaku iz sarajeva sam ljubovala
nisam tada pala u nesvjest
Sora wrote:
aupičkumaterinu
vlak definitivno otpada, ne želim tako nešto nikad vidjet
marcellus wrote:Sora wrote:
aupičkumaterinu
vlak definitivno otpada, ne želim tako nešto nikad vidjet
pa naravno
ne želim ni ja tebe zamisliti u tom vlaku
umjesto jednog pravog putnika
da te pravi baja dohvatio pala bi ti u nesvjest sigurnoSora wrote:ja sam u vlaku za stubake pala u nesvjest i ostala na nogama jer nisi imao gdje pastimarcellus wrote:Željeznica... meh. Piletina, pivo, pijani kreteni, imam od željeznice traume iz djetinjstva
Hektorović wrote:niels wrote:Željeznica je za vesterne i krimiće.
Željeznica je udobnija od bilo koje avionske prve klase koja leti po europskim linijama.
Letio sam par puta, ali razmaci onda i danas nisu bili za usporediti.
Putovao si jer te firma negdje poslala i debelo pravdala. Avion nije bio za prosječni džep.
Mene je više zanimala tehnika od putovanja. Zvuči nepojmljivo, ali pustili su me u pilotsku kabinu “prije leta”, na kraju sam više bio tamo nego na svom mjestu.
Neću prežaliti Concorde, ali to je bilo potpuno nepristupačno. A i ta karta je bila komercijalno neodrživa.
niels-
2021-04-26
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Super izgleda.
Pa koliko vidim ovaj sad infrastrukturni investicijski ciklus upravo će gledati popraviti stanje željenica.
Vagoni su solidni, kao i lomkomotive, problem je željeznička infrastruktura.
Trebalo bi, udobno,lagano i komforno.
Čitaš, surfaš, prošetaš se, odeš nešto popiješ, baciš oko na krajolik a kod dužih putovanja pružiš se.
Komfor, jes.
2015-08-06
Usput: More je divota, 21,5 stupnjeva.
Jutros u 6:30 prije posla bacio sam 1,5 km plivanje, nisam se tuširao ostavio sam sol i otišao na posao.
Pomoćnice su me prosto rastrgale :D
Jutros u 6:30 prije posla bacio sam 1,5 km plivanje, nisam se tuširao ostavio sam sol i otišao na posao.
2015-08-06
bićeš ti dobar matori perverznjak, svijetla budućnost ti je osiguranaepikur37 wrote:Usput: More je divota, 21,5 stupnjeva.
Ima neki film s Tomom Hanksom i Leonardom di Capriom, gdje je bio lijepi dočaran taj glamour avioputovanja 70-ih.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou wrote:bićeš ti dobar matori perverznjak, svijetla budućnost ti je osiguranaepikur37 wrote:Usput: More je divota, 21,5 stupnjeva.
A čuj, moraš malo prašine baciti :D
2015-08-06
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Page 13 of 16