Nevera
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Nevera
veber wrote:prednost centra zagreba,epikur37 wrote:kaj se tiče većih gradova....za normalan život javni gradski prijevoz
intevencije i hitnoća...taxi
kvart ...skuter, bicikl
Nikakva prednost to nije nego ti imaš neki kompleks vezano za to.
Svaki kvart je organizirana zajednica s infrastrukturom, čak sam uvjeren da su neki periferni kvartovi puno bolje povezani u svakodnevni život od centra Zagreba.
Problem je posao.....
Ako ti je posao izvan kvarta e tu te pojebe, rekla bi ona srpska novinarka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:daj bosanac, nemaš pojma o moru. o naviganju da ne tipkam.epikur37 wrote:veber wrote:di će gumenjak?epikur37 wrote:veber wrote:
radije od epija iznajmim ono kaj ne ide ni 8Nm i odbrbam na ugljen, tamo se provučem pa odem na vanjske otoke.
Ova tvoja švapčad bome i klupili kuću na Ravi za 225 000 EUR.
Sutra potpisuju kod JB
Danas zvali na cugu...prisretni.
Moja zadaća je da im nađem gumenjak za kupiti.
budu se ubili.
pretpostavljam da nikaj jače od 15ks
Malo blesavi pod stare godine, tvoja i marcova generacija 56 godina.
Imao firmu za organiziranje koncerta u Stuttgartu, dovodio Stonese i sl i sad mirovina.
Kaj god on bi gumenjak da može s Rave u ZD za sat vremena ako može takav jedan dobar za 20 000 EUR.
:)
Pomalo leći će on u gabarite i potrebe
Čak je manijak htio umjesto gumnejaka jet ski neki da s njim ide od Rave ovamo....neka nabrijana naivčina kao da je iz zegeja :)
priznaj koliko puta si kresnul po mulu?
malo te val hitio. dam se kladit da se neznaš bočno vezat.
a, za 20k dobiju fini čamac. 6m i 100-125ks.
rabljeni
Znam koliko znam, ali znam kroz prste, bitve i valove...
a najdraši su mi zagrepčanci koji kurca ne kuže kao ti, ili švapčad isto tako :)
no su najglasniji na terasi akd raspravljaju isto kao ti an forumu....njah, zagrebačka malograđanština.
2015-08-06
ti i slična ekipa imate kompleks centra zagreba.epikur37 wrote:veber wrote:prednost centra zagreba,epikur37 wrote:kaj se tiče većih gradova....za normalan život javni gradski prijevoz
kvart ...skuter, bicikl
Svaki kvart je organizirana zajednica s infrastrukturom, čak sam uvjeren da su neki periferni kvartovi puno bolje povezani u svakodnevni život od centra Zagreba.
Problem je posao.....
jedina zamjerka je parking.
unutar svakog kvarta nalazi se park i to doslovno. s drvećem, igralištem za djecu, sve u zelenilu. svi unutarnji prozori gledaju u parkove koji pripadaju kvartu. u našem slučaju održava ga zrinjevac. djeca za razliku od "modernih" kvartova ne moraju na ulicu već s dvorišnog ulaza ulaze u park. onda su došli vaši pa su od rimske zatvorene, domus, gradnje počeli raditi šatorsku-nomadsku arhitekturu gdje mjesto za za igru djece zamijenjuju kvadrati u tisućama eura.
do marca mi tim gadnim vlakom uz hod do GK-kustošija treba 15min, s biciklom 25, s autom cca 30-35.
živio sam u kući, sada je ex tamo, ma jebo ti to. stan je zakon-mislim moj je malo veći plus terasa plus balkon.
prvo sam oko kuće prorjedio stabla, nemreš ti počistiti koliko može pasti lišća.
onda sam sve oko kuće izbetonirao, jebena trava raste ko mutava.
jebo kuću.
veber-
2014-12-30
epikur37 wrote:veber wrote:prednost centra zagreba,epikur37 wrote:kaj se tiče većih gradova....za normalan život javni gradski prijevoz
kvart ...skuter, bicikl
Problem je posao.....
a jesi razmazenko
Noor wrote:epikur37 wrote:veber wrote:prednost centra zagreba,epikur37 wrote:kaj se tiče većih gradova....za normalan život javni gradski prijevoz
kvart ...skuter, bicikl
Problem je posao.....
a jesi razmazenko
Dobro, priznajem...razmazilo me :)
Ali putovao sam ja i iz Drniša u Zadar na posao jedno kratko vrijeme ili iz Kaštela u Sinj.
Ipak je ovako bolje, na velikom odmoru trknem doma pojest i popit gemišt :)
2015-08-06
Ja putujem kroz 4 županijeepikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:veber wrote:prednost centra zagreba,epikur37 wrote:kaj se tiče većih gradova....za normalan život javni gradski prijevoz
kvart ...skuter, bicikl
Problem je posao.....
a jesi razmazenko
Ali putovao sam ja i iz Drniša u Zadar na posao jedno kratko vrijeme ili iz Kaštela u Sinj.
Zeznuto, ali čovjek se navikne.Noor wrote:Ja putujem kroz 4 županijeepikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:veber wrote:prednost centra zagreba,epikur37 wrote:kaj se tiče većih gradova....za normalan život javni gradski prijevoz
kvart ...skuter, bicikl
Problem je posao.....
a jesi razmazenko
2015-08-06
maglev je isplativ isključivo kao brza veza centra i drugih stanica ili aerodromaveber wrote:stvar je u cijeni.
ono što navodiš za 70 platio si 10ke tisuća dolara.
danas ljudi koji su tako letjeli iznajme privatni avion i imaju full konfor.
isto tako ekipa ide na kruzer.
na kruzeru mogu završiti samo kao održavanje.
koji je smisao kruzera?
mali kruzer, 50ak ljudi, 2 tjedna pa swingaš. to mi je jasno.
ali u 6dana obići 12 gradova ne vidim neki smisao.
radije od epija iznajmim ono kaj ne ide ni 8Nm i odbrbam na ugljen, tamo se provučem pa odem na vanjske otoke.
ja se vozila tako u pekingu 20 min ono što bi trajalo 2 ure najmanje
Sora wrote:maglev je isplativ isključivo kao brza veza centra i drugih stanica ili aerodromaveber wrote:stvar je u cijeni.
ono što navodiš za 70 platio si 10ke tisuća dolara.
danas ljudi koji su tako letjeli iznajme privatni avion i imaju full konfor.
isto tako ekipa ide na kruzer.
na kruzeru mogu završiti samo kao održavanje.
koji je smisao kruzera?
mali kruzer, 50ak ljudi, 2 tjedna pa swingaš. to mi je jasno.
ali u 6dana obići 12 gradova ne vidim neki smisao.
ja se vozila tako u pekingu 20 min ono što bi trajalo 2 ure najmanje
Tko je tebe tako handrastu poslao u Peking?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Page 16 of 16