Vratite lovu, lopovi!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Vratite lovu, lopovi!
dva sektaša uboga jebu jedan drugoga.Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:NOGOMETNI klub Dinamo od 2007. godine do danas, u vrijeme dok je klub vodio Zdravko Mamić, a Grad Zagreb Milan Bandić, dobio je izravno na račun više od 350 milijuna kuna našeg novca.fridrih-niche wrote:Lopovcine šugave...
Pljuc!
;)
Kada se tom iznosu pribroji i proračunski novac koji je otišao za sanaciju maksimirskog stadiona od 1997. godine do danas, dobije se iznos veći od milijardu kuna..
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Strašno nešto...fridrih-niche wrote:Koje lopovcine, majko mila...Andreas Goldberger wrote:Lopovi i dalje negiraju kriminal i lopovluk:
Pravomoćna sudska presuda dakle ne vrijedi kao i neosporan dokaz da su aneksi ugovora u spomenutom slučaju antidatirani.
Policijska akademija 128
Pljuc!
;)
Guest- Guest
Vidiš da si povodio u srž, kada se mamićeva pseta dignu na zadnje noge...
Guest- Guest
kad se bratska srca slože i olovo plivat može!Princ od Čaira wrote:Vidiš da si povodio u srž, kada se mamićeva pseta dignu na zadnje noge... :bball:
bracala priprema teren za ljetovanje na "našem moru" pa se ulizuje sektašima.
sitting_bull-
2015-09-28
Sramota je ovako vrijeđati pse.Princ od Čaira wrote:Vidiš da si povodio u srž, kada se mamićeva pseta dignu na zadnje noge...
Divne životinje, često jako korisne.
Davno sam ja pronašao pravi naziv: "mamićeve izdrkotine".
Guest- Guest
složili se srbi i sektaši, svako malo jedan drugog jaši.Andreas Goldberger wrote:Sramota je ovako vrijeđati pse.Princ od Čaira wrote:Vidiš da si povodio u srž, kada se mamićeva pseta dignu na zadnje noge... :bball:
sitting_bull-
2015-09-28
Dalmatinac i srbin se udružili iliti navijači srpskog vojnog kluba i hrvatskog vojnog kluba i što uopće ne čudi, šire bratstvo i jedinstvo ... I baš su se našli - dalmatiner i srbin - dalmatiner je onaj točkasti pes, a srbin je još ružnija pasmina ...
Zeko-
2015-08-26
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Kad lopovcine vraćaju pare?
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Kad lopovcine vraćaju pare?
;)
u zamjenu za pare i kredite tovari daju yogurte i japanke
End- Posts : 21177
2015-08-25
Roland Deschain wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Kad lopovcine vraćaju pare?
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Roland Deschain wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Kad lopovcine vraćaju pare?
;)
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Roland Deschain wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Kad lopovcine vraćaju pare?
;)
Guest- Guest
Vratite više te pare, lopovi!fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Roland Deschain wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Kad lopovcine vraćaju pare?
;)
sitting_bull wrote:složili se srbi i sektaši, svako malo jedan drugog jaši.Andreas Goldberger wrote:Sramota je ovako vrijeđati pse.Princ od Čaira wrote:Vidiš da si povodio u srž, kada se mamićeva pseta dignu na zadnje noge...
debilu glupi, plitki.
nije to nikakva sloga, vec stvar cinjenica, vaspitanja i morala. ko je osudjeni lopov treba da ide u zatvor. nije to stvar ni srba, ni tovara, ni sekte, ni hrvata, ni marsovaca-vec je stvar morala, pravde i zakona.
zvaci taj mamicev sendvic dok jos ima para za podrigusu, i nastavi da budes njegovo verno pseto (mada svi znamo da ljudska pseta poput tebe i zeke budu verna gazdi do zadnjeg dinara).
Guest- Guest
"Mi smo more krvi prolili za bratstvo i jedinstvo naših naroda. E nećemo nikom dozvoliti da nam dira ili da ruje iznutra, da se ruši to bratstvo i jedinstvo." (drug tito)fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Roland Deschain wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Kad lopovcine vraćaju pare?
;)
sitting_bull-
2015-09-28
tovari srbi sve je to jedno te isto, jedni i drugi pokvarenjaci, lažljivci i mitomani
End- Posts : 21177
2015-08-25
"Ne treba uvek gledati samo masu, već treba videti svakog pojedinca, treba videti, osetiti, razumeti teškoće s kojima se pojedinac bori, treba nastojati da mu se pomogne i mora mu se pomoći." (drug tito)Princ od Čaira wrote:sitting_bull wrote:složili se srbi i sektaši, svako malo jedan drugog jaši.Andreas Goldberger wrote:Sramota je ovako vrijeđati pse.Princ od Čaira wrote:Vidiš da si povodio u srž, kada se mamićeva pseta dignu na zadnje noge... :bball:
debilu glupi, plitki.
nije to nikakva sloga, vec stvar cinjenica, vaspitanja i morala. ko je osudjeni lopov treba da ide u zatvor. nije to stvar ni srba, ni tovara, ni sekte, ni hrvata, ni marsovaca-vec je stvar morala, pravde i zakona.
zvaci taj mamicev sendvic dok jos ima para za podrigusu, i nastavi da budes njegovo verno pseto (mada svi znamo da ljudska pseta poput tebe i zeke budu verna gazdi do zadnjeg dinara).
korumpirani osječki sud je proveo novi bombaški proces po zakonu o zaštiti interesa hajduka koji zabranjuje svaki uspjeh dinama, a za glavne su optuženike izmislili braću mamić.
da parafraziram druga tita: "Ja sam dinamovac, te sam širio slavu dinama, naime, ako će sekta i dalje lagati i varati napaćeni hajdučki narod, da se silom osvoji neka titula, onda se sila sa silom suzbija. Ja držim, da je dokaze podmetnula policija i korumpirani suci u sprezi s vasionom i propalim drukerima".
a sad lijepo zagrli braću sektaše, pusti braću bajić, ili lepu lukić pa zaigrajte bratsko kolo!
sitting_bull-
2015-09-28
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» lopovi ferenčak i vrdoljak za HDZ ostali lopovi iz HNS-a protiv
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 11