Vratite lovu, lopovi!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Vratite lovu, lopovi!
Krleza je obranio hrvatski jezik pred opancarskom agresijomfridrih-niche wrote:I Krleža je bija Jugoslaven...Roland Deschain wrote:Pa to se zna da je Smoje bio Jugoslavenčina i Orjunaš.
I Stulic isto...
Ocemo sve te velikane bacat u blato?
Ka da niko nije zivija u bivšoj Jugi, sad bi se svi prali od te činjenice, lol...
;)
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kako god, ja ne drečim kontra hdz-a da bi zatim glasovao za hdz.fridrih-niche wrote:Ma ti si shizofreni idiot...
Prvo si hardcore komunist, a onda si Tattin mali HDZ-ovac...
Svašta...
;)
nema u tebi poštenja da bi priznao kako ste se sami sjebali, uvijek drugi za nešto krivi.
sad kad lukša ne jebe sektu 2% i radi isto što je mamić u početku radio u dinamu u krizna vremena, odjednom ste kuco. licemjeri.
o tome ti pišem već 10 godina i sad odjednom sam shizofren, a vi ste pametni.
e, to koliko ste pametni sad se lijepo vidi.
puši kurac, idiote.
sitting_bull-
2015-09-28
Al je bija Jugoslavencina, kako bi Tominjo reka...FRANK wrote:Krleza je obranio hrvatski jezik pred opancarskom agresijomfridrih-niche wrote:I Krleža je bija Jugoslaven...Roland Deschain wrote:Pa to se zna da je Smoje bio Jugoslavenčina i Orjunaš.
I Stulic isto...
Ka da niko nije zivija u bivšoj Jugi, sad bi se svi prali od te činjenice, lol...
;)
;)
Guest- Guest
To jestefridrih-niche wrote:Al je bija Jugoslavencina, kako bi Tominjo reka...FRANK wrote:Krleza je obranio hrvatski jezik pred opancarskom agresijomfridrih-niche wrote:I Krleža je bija Jugoslaven...Roland Deschain wrote:Pa to se zna da je Smoje bio Jugoslavenčina i Orjunaš.
I Stulic isto...
;)
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
krleža je bio genije ispred vremena, a i sada je aktualan:FRANK wrote:Krleza je obranio hrvatski jezik pred opancarskom agresijomfridrih-niche wrote:I Krleža je bija Jugoslaven...Roland Deschain wrote:Pa to se zna da je Smoje bio Jugoslavenčina i Orjunaš.
I Stulic isto...
;)
Teške je nam, teške je nam
na kokošji paši,
s prepunčecom, z grintom, z ternom,
žalosnimi pajdaši.
sitting_bull-
2015-09-28
puši ti kurac, lukši, sektaški idiote.fridrih-niche wrote:Svetina?
Puši kurac, ko te jebe...
<3
možda lukša napravi klub od hajduka i spasi kaj je sekta ujebala.
sitting_bull-
2015-09-28
Ostavi me vise na miru, prokleta narkomancino!sitting_bull wrote:puši ti kurac, lukši, sektaški idiote.fridrih-niche wrote:Svetina?
Puši kurac, ko te jebe...
<3
možda lukša napravi klub od hajduka i spasi kaj je sekta ujebala.
Guest- Guest
Jedan od slavnijih. Mi se koljemo a pedercina koja je sebi umislila da je japanski haiku master uzima lovu.End wrote:još jedan predivan dan na forumu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:NOGOMETNI klub Dinamo od 2007. godine do danas, u vrijeme dok je klub vodio Zdravko Mamić, a Grad Zagreb Milan Bandić, dobio je izravno na račun više od 350 milijuna kuna našeg novca.fridrih-niche wrote:Lopovcine šugave...
Pljuc!
;)
Kada se tom iznosu pribroji i proračunski novac koji je otišao za sanaciju maksimirskog stadiona od 1997. godine do danas, dobije se iznos veći od milijardu kuna..
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:NOGOMETNI klub Dinamo od 2007. godine do danas, u vrijeme dok je klub vodio Zdravko Mamić, a Grad Zagreb Milan Bandić, dobio je izravno na račun više od 350 milijuna kuna našeg novca.fridrih-niche wrote:Lopovcine šugave...
Pljuc!
;)
Kada se tom iznosu pribroji i proračunski novac koji je otišao za sanaciju maksimirskog stadiona od 1997. godine do danas, dobije se iznos veći od milijardu kuna..
End wrote:još jedan predivan dan na forumu
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ja sam samo pitao jel' ovo kaj su Škorini objavili o Smoji istina ili nije ... A vi sad u tu priču upleli Krležu ... Kao prvo Krleža i Smoje ne mogu u istu rečenicu, ali baš po ničemu ... Krleža je bio književnik kojemu čak ni Tito nije mogao ništa, a Smoje je bio humorista iliti obični zajebant i skroz nebitno piskaralo naspram Krleže ... Ali ako je stvarno držao stranu Miloševiću, kako ovi pišu, onda nije ni zajebant nego je bio zajeban u mozak ...
Zeko-
2015-08-26
Hoće li lopovi ikad vratiti lovu koju su pokrali?fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:NOGOMETNI klub Dinamo od 2007. godine do danas, u vrijeme dok je klub vodio Zdravko Mamić, a Grad Zagreb Milan Bandić, dobio je izravno na račun više od 350 milijuna kuna našeg novca.fridrih-niche wrote:Lopovcine šugave...
Pljuc!
;)
Andreas Goldberger wrote:Hoće li lopovi ikad vratiti lovu koju su pokrali?fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:NOGOMETNI klub Dinamo od 2007. godine do danas, u vrijeme dok je klub vodio Zdravko Mamić, a Grad Zagreb Milan Bandić, dobio je izravno na račun više od 350 milijuna kuna našeg novca.fridrih-niche wrote:Lopovcine šugave...
Pljuc!
;)
Nemoj spinat bezveze, zna se na što sam mislio. Smoje je bio po uvjerenju Jugoslaven i takvo mu je bilo i djelovanje. Mrzio je sve što ima veze sa Zagrebom ko Amper i Baka. Svaka čast njemu na pisanju, Malo misto je remek djelo ali mogao bih do sutra izvlačiti njegove istupe gdje pokazuje tko je i što je.fridrih-niche wrote:I Krleža je bija Jugoslaven...Roland Deschain wrote:Pa to se zna da je Smoje bio Jugoslavenčina i Orjunaš.
I Stulic isto...
;)
Sto drugo lopovi mogu nego napadati u stilu svog gazde, osudenog kriminalca u bijegu. Pricamo o lopovluku, kriminalu i kradi, a oni se Smoje uvatili...fridrih-niche wrote:
I Krleža je bija Jugoslaven...
I Stulic isto...
;)
Guest- Guest
Smoje je legenda grada Splita...
I to je sve šta se triba znat na tu temu...
;)
I to je sve šta se triba znat na tu temu...
;)
Guest- Guest
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» lopovi ferenčak i vrdoljak za HDZ ostali lopovi iz HNS-a protiv
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 11