Vratite lovu, lopovi!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Vratite lovu, lopovi!
10.000 eura po glavi svakoga od brace koji su bjedno pobjegli u Bih. Svakome tko brani tu bracu jebem majku mrtvu ili zivu.
Raspisane su tjeralice.
Ja sam.osobno obavjestio svoje imocane da je tjerica raspisana.
Docekati.
Opalii po glavi
Predati hrvatskoj policiji taj smrdljivi olos i uzeti nagradu.
Steta sto ne pise.
Ziv ili mrtav
Raspisane su tjeralice.
Ja sam.osobno obavjestio svoje imocane da je tjerica raspisana.
Docekati.
Opalii po glavi
Predati hrvatskoj policiji taj smrdljivi olos i uzeti nagradu.
Steta sto ne pise.
Ziv ili mrtav
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mada bih ja dzabe oteo bracu i dao ih hrvatskom pravosudju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Malo je 10.000 €. Bolje su na Divljem zapadu plaćali.
Istina, 10.000 je kurac, kad ti ovaj da 20.000 da ga pustiš na miru ... A treba i doć do njih od ovih kaj ih čuvaju ...
Zeko-
2015-08-26
gledaj ovog jadnika s ovom slikom.
bože, baci cigli i budi precizan...
Guest- Guest
Ma i to je previse za taj sljam. Jebem majku ponavljam jeben majku svima koji ih brane. Ja bih dzabe odradio. Bih zdravlha mi moje troje diceRoland Deschain wrote:Malo je 10.000 €. Bolje su na Divljem zapadu plaćali.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Lako ih je oteti. Zdravlja mi moje trohe djece ali zivotom se kunem da sam ih spreman dzabe odrafitZeko wrote:Istina, 10.000 je kurac, kad ti ovaj da 20.000 da ga pustiš na miru ... A treba i doć do njih od ovih kaj ih čuvaju ...
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:gledaj ovog jadnika s ovom slikom.
2015-09-13
FRANK wrote:Princ od Čaira wrote:gledaj ovog jadnika s ovom slikom.
Guest- Guest
tolike priče o velikim banditima, a nagrada za kurac.FRANK wrote:Ma i to je previse za taj sljam. Jebem majku ponavljam jeben majku svima koji ih brane. Ja bih dzabe odradio. Bih zdravlha mi moje troje diceRoland Deschain wrote:Malo je 10.000 €. Bolje su na Divljem zapadu plaćali.
dakle, nije riječ oo banditima, nego su zajebali neke bandite pa se sve svodi na osobnu osvetu.
a ti očigledno ne voliš svoju dicu, ili sumnjaš da su tvoja kad se tako lako kuneš u njihovo zdravlje.
uostalom, od imotskog do međugorja je tek nešto više od sat vremena vožnje, a možeš usput svratiti i kod branimira glavaša.
jah.
pas koji laje ne ujeda.
sitting_bull-
2015-09-28
Dečki, ne se žestiti ... Ja nisam od onih koji napuštaju prijatelje u nevolji ...fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Princ od Čaira wrote:gledaj ovog jadnika s ovom slikom.
Zeko-
2015-08-26
Zeko, frend u nevolji!
Nudi utočište i rame za plakanje svim kriminalcima...
<3
Nudi utočište i rame za plakanje svim kriminalcima...
<3
Guest- Guest
Ne svim, samo prijateljima i to onima za koje me još nitko nije uvjerio da su kriminalci ...
Zeko-
2015-08-26
Ja bum sam ponovil da ak bracu Mamic pravomocno osude, u zatvor s njima i vratit lovu Dinamu.
Guest- Guest
Zeko wrote:Dečki, ne se žestiti ... Ja nisam od onih koji napuštaju prijatelje u nevolji ...fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Princ od Čaira wrote:gledaj ovog jadnika s ovom slikom.
Kapiram tvoju poentu-pas je najbolji čovekov prijatelj...
Guest- Guest
A gle, bolje biti i pas nego srbin ...Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Dečki, ne se žestiti ... Ja nisam od onih koji napuštaju prijatelje u nevolji ...fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Princ od Čaira wrote:gledaj ovog jadnika s ovom slikom.
Kapiram tvoju poentu-pas je najbolji čovekov prijatelj...
Zeko-
2015-08-26
Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Dečki, ne se žestiti ... Ja nisam od onih koji napuštaju prijatelje u nevolji ...fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Princ od Čaira wrote:gledaj ovog jadnika s ovom slikom. :fpalm:
Kapiram tvoju poentu-pas je najbolji čovekov prijatelj... :bball:
tako to izgleda iz tvoje pseće perspektive?
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:NOGOMETNI klub Dinamo od 2007. godine do danas, u vrijeme dok je klub vodio Zdravko Mamić, a Grad Zagreb Milan Bandić, dobio je izravno na račun više od 350 milijuna kuna našeg novca.fridrih-niche wrote:Lopovcine šugave...
Pljuc!
;)
Kada se tom iznosu pribroji i proračunski novac koji je otišao za sanaciju maksimirskog stadiona od 1997. godine do danas, dobije se iznos veći od milijardu kuna..
dva sektaša uboga jebu jedan drugoga.Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:NOGOMETNI klub Dinamo od 2007. godine do danas, u vrijeme dok je klub vodio Zdravko Mamić, a Grad Zagreb Milan Bandić, dobio je izravno na račun više od 350 milijuna kuna našeg novca.fridrih-niche wrote:Lopovcine šugave...
Pljuc!
;)
Kada se tom iznosu pribroji i proračunski novac koji je otišao za sanaciju maksimirskog stadiona od 1997. godine do danas, dobije se iznos veći od milijardu kuna..
2015-09-28
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» lopovi ferenčak i vrdoljak za HDZ ostali lopovi iz HNS-a protiv
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 11