Vratite lovu, lopovi!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Vratite lovu, lopovi!
FRANK wrote:Totalno je odlipijafridrih-niche wrote:Ti si totalno pogubljen lik, al totalno...sitting_bull wrote:ti si glasovao za anemično đubre, ne pravi se sad tošo kao tvoj buraz bracala.fridrih-niche wrote:Kad vidin ove upise Shittinga onda me i ne čudi da HDZ vlada ovom državom...
Samo napalm...
;)
Prije bi da glas tebi i Mamicu, nego tom prevarantu i varalici...
Smanji droge, alkohol i parizer i odlogiraj se malo...
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Totalno je odlipijafridrih-niche wrote:Ti si totalno pogubljen lik, al totalno...sitting_bull wrote:ti si glasovao za anemično đubre, ne pravi se sad tošo kao tvoj buraz bracala.fridrih-niche wrote:Kad vidin ove upise Shittinga onda me i ne čudi da HDZ vlada ovom državom...
Samo napalm...
;)
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svatko tko brani Mamica je cinker udbas druker.
Bez razlike.
Najveci olos su mamicevci.
Djeca alkoholicara i prostituki
Bez razlike.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Navodno ce za Zdravka cijena biti 40.000 a za Zorana 30.000 po interpolu.
Znaci dovoljno je alarmirati imotsku nazovi mafiju jer 70.000 za dvojicu pravomocno osudjenih kriminalaca nije lose.
Znaci docekas odalamis po glavi otmes pridas policiji RH a dvojica kriminalaca lezu u zatvoru i jos Shitting dobije srcani.
I rjesis se mamicevih ideologa u komadu.
A zeko.
Zeko je bezopasan ideolog bez mozga
Znaci dovoljno je alarmirati imotsku nazovi mafiju jer 70.000 za dvojicu pravomocno osudjenih kriminalaca nije lose.
Znaci docekas odalamis po glavi otmes pridas policiji RH a dvojica kriminalaca lezu u zatvoru i jos Shitting dobije srcani.
A zeko.
2015-09-13
Ne žesti se Ante, popij jednu, smotaj jedan džoint i bude ti lakše ... Raspisali se o Mamićima ko da su oni glavni problem ove države ... Da bar jesu, to bi značilo da je Hrvatska zemlja blagostanja i sreće ...
Zeko-
2015-08-26
jebote, nitko sad nije glasovao za plavušu, a kokoš u drugom krugu u 10. izbornoj jedinici dobila 30.000 glasova više, a kod antinih 18.000 glasova više!fridrih-niche wrote:Ti si totalno pogubljen lik, al totalno...sitting_bull wrote:ti si glasovao za anemično đubre, ne pravi se sad tošo kao tvoj buraz bracala.fridrih-niche wrote:Kad vidin ove upise Shittinga onda me i ne čudi da HDZ vlada ovom državom...
Samo napalm...
;)
<3
ako lažu sektaške koze, ne laže rog.
sitting_bull-
2015-09-28
navodno.FRANK wrote:Navodno ce za Zdravka cijena biti 40.000 a za Zorana 30.000 po interpolu.
A zeko.
navodno su i sektaši pošteni i pametni.
problem je što za to nema nikih dokaza.
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:NOGOMETNI klub Dinamo od 2007. godine do danas, u vrijeme dok je klub vodio Zdravko Mamić, a Grad Zagreb Milan Bandić, dobio je izravno na račun više od 350 milijuna kuna našeg novca.fridrih-niche wrote:Lopovcine šugave...
Pljuc!
;)
Kada se tom iznosu pribroji i proračunski novac koji je otišao za sanaciju maksimirskog stadiona od 1997. godine do danas, dobije se iznos veći od milijardu kuna..
hajduk nije pas, ali se puno sektaških beštija mota oko njega i laje kako bi prikrili zulum načinjen hajduku.fridrih-niche wrote:Prestani se drogirat, bolesnice šta kidas pasima repove!
:(
povremeno odaješ dojam kako nisi baš tako glup kao što obično jesi, a onda se dovoljno potrudiš da sam taj dojam demantiraš.
razlika između tebe i ampera je u tome što si amper ne može pomoći, a ti bi mogao, ali ideš linijom manjeg otpora.
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Vraćajte pare, GNK lopovcine!
Nemate srama, jadnici...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Vraćajte pare, GNK lopovcine!
Nemate srama, jadnici...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
opet ti napaćeni tovari
svjetski prvaci u kmečanju
svjetski prvaci u kmečanju
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kome da vratimo pare?fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Vraćajte pare, GNK lopovcine!
Nemate srama, jadnici...
Pljuc!
;)
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Vraćajte pare, GNK lopovcine!
Nemate srama, jadnici...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
laporta ti porucuje da mu se napusis katalonske kurcinefridrih-niche wrote:Šta Laporta kaže?
Koliko mu para fali?
:8)
End- Posts : 21177
2015-08-25
FRANK wrote:Svatko tko brani Mamica je cinker udbas druker.
Bez razlike.
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Svatko tko brani Mamica je cinker udbas druker.
Bez razlike.
2015-09-13
Vidim da je i danasnja rasprava pocela na najvisem nivouEnd wrote:laporta ti porucuje da mu se napusis katalonske kurcinefridrih-niche wrote:Šta Laporta kaže?
Koliko mu para fali?
:8)
2015-09-13
Jebote, ovaj forum je vrh vrhova ... Ovdje čak i srbočetnik podržava uju i obrnuto ... To ti je bratstvo i jedinstvo ...FRANK wrote:Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Svatko tko brani Mamica je cinker udbas druker.
Bez razlike.
Zeko-
2015-08-26
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» lopovi ferenčak i vrdoljak za HDZ ostali lopovi iz HNS-a protiv
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 11