HDZ lopovi
Page 1 of 1
HDZ lopovi
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=990502
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: HDZ lopovi
Bljuje mi se od politike u Hr zato je puno ni ne pratim nego globalno
Ovo ovdje je čisti šljam
Ovo ovdje je čisti šljam
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
viko je hdz lopovi?
tribo ga uhapsiti zbog pleonazma
2014-04-16
aben wrote:viko je hdz lopovi?
:^0
lamentiramo o slobodi govora u Jemerici, a ovdje tisuću puta gore ahah novinari
lakše je razmišljati o problemima ljudi iz zemlje slobodnih, manji sukic wrote:aben wrote:viko je hdz lopovi?
:^0
lamentiramo o slobodi govora u Jemerici, a ovdje tisuću puta gore ahah novinari
2014-04-16
ahahahaha jebote, cardakistan,
nesmijes ni lopovima reci da su lopovi odmah prekrsajna
a cuj pandura, ja nista neznam mene su poslali da urucim, ja samo radim svoj posao i te sheme
sad ce momak da ode kod suca a ovaj mu odreze kaznacu, da je pametan sasjece i suca i onog ko je to poslao da bi im se pushilo iza ushiju,
no, svi se useru kod sudaca a ovi ih ispreskacu rijecima da je za ne vjerovat
jebena cardak diktatura
nesmijes ni lopovima reci da su lopovi odmah prekrsajna
a cuj pandura, ja nista neznam mene su poslali da urucim, ja samo radim svoj posao i te sheme
sad ce momak da ode kod suca a ovaj mu odreze kaznacu, da je pametan sasjece i suca i onog ko je to poslao da bi im se pushilo iza ushiju,
no, svi se useru kod sudaca a ovi ih ispreskacu rijecima da je za ne vjerovat
jebena cardak diktatura
Da se dosljedno privodi zbog vikanja na javnom mjestu, pola bi naroda gulilo robiju. Namještaljka da se utišaju javni iskazi nezadovoljstva, kao i svečanost na kninskoj tvrđavi, umjesto na Trgu Oluje. Milanović je to hrabrije podniel.
RayMabus wrote:
ha ...... nema labavo u državi danskoj - već sam zaboravila, ali koliko se sjećam HDZ ima pravomoćnu presudu za lopovluk.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Nema, srušena je na drugostupanjskom sudu.orion wrote:RayMabus wrote:
ha ...... nema labavo u državi danskoj - već sam zaboravila, ali koliko se sjećam HDZ ima pravomoćnu presudu za lopovluk.
Regoč wrote:Nema, srušena je na drugostupanjskom sudu.orion wrote:RayMabus wrote:
kaj da ....
Za prijavu je to nebitno...pretpostavljam da je prijava išla s osnove remećenja javnog reda i mira, a ne s osnove iznošenja neistina.
2017-06-06
Da, piše u članku. Iako, da zatvore svakoga tko galami, rekoh već da nas pola ne bi bilo na slobodi.orion wrote:Regoč wrote:Nema, srušena je na drugostupanjskom sudu.orion wrote:RayMabus wrote:
kaj da ....
Za prijavu je to nebitno...pretpostavljam da je prijava išla s osnove remećenja javnog reda i mira, a ne s osnove iznošenja neistina.
jos malo necu smjet ni prdnut na ulici da mi ne iskoci neka revna pandurcina i napise globu
jebate,
ovo u dnrh j epostala hajducija samo takova, eto samo sto jos ne pocnu ugradjivat mjerace kapaciteta pluca da se placa cisti hrvatski zrak
jebate,
ovo u dnrh j epostala hajducija samo takova, eto samo sto jos ne pocnu ugradjivat mjerace kapaciteta pluca da se placa cisti hrvatski zrak
nego kaj nego nećeš ..... čistoća je pola zdravlja
2017-06-06
Ma svi koji su bili na vlasti su lopovali i krali...HDZ,SDP,posto su ovi potonji ipak malo ukiji,finije su svoje velenecasne radnje skrivali...itakako se marnjavalo javno dobro,firme,ljetnja odmaralista,primamljive parcele zemlje,šume,i vodni resursi...
Guest- Guest
a ako ne prdnes razbolis se, kontradikcija ali dok to zakonom ne reguliraju ja preferiram prdnut i ne imat bolove ;Dorion wrote:Leviathan2 wrote:jos malo necu smjet ni prdnut na ulici da mi ne iskoci neka revna pandurcina i napise globu
jebate,
nego kaj nego nećeš ..... čistoća je pola zdravlja
goni bagru, masta im je nepresusna za otimanje novca sa izmisljotinama koje zovu zakoni
» Pomočnici ministara lopovi, razbojnici i idioti
» Lopovi se razbezali
» Neron hodao Splitom, prolaznici mu vikali "lopovi"
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Pomočnici ministara lopovi, razbojnici i idioti
» Lopovi se razbezali
» Neron hodao Splitom, prolaznici mu vikali "lopovi"
Page 1 of 1