Vratite lovu, lopovi!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Vratite lovu, lopovi!
Jebote, ovaj forum je vrh vrhova ... Ovdje čak i srbočetnik podržava uju i obrnuto ... To ti je bratstvo i jedinstvo ...FRANK wrote:Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Svatko tko brani Mamica je cinker udbas druker.
Bez razlike.
Najveci olos su mamicevci.
Djeca alkoholicara i prostituki
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Vraćajte pare, GNK lopovcine!
Nemate srama, jadnici...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Vraćajte pare, GNK lopovcine!
Nemate srama, jadnici...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
mirno gziraši, još koja godina patnje dok ne prestanete postojati i bit će lakše
jedino ako vas HDZ opet ne spasi od bankrota
jedino ako vas HDZ opet ne spasi od bankrota
End- Posts : 21177
2015-08-25
a kako tek pomaže u europi, svake sezone LP, osmina i četvrfinale EL
HDZ svima pomaže, al tovarima najviše jer ne bi više egzistirali
HDZ svima pomaže, al tovarima najviše jer ne bi više egzistirali
2015-08-25
mlatni se tim ginom po glavi i na spavanje
čeka te sutra novi dan kmečanja
čeka te sutra novi dan kmečanja
2015-08-25
Kako te nije sram to reci. Sta mislis da naleti neki normalni forumas i vidi sta ti pises.fridrih-niche wrote:Lipo je zapalit nakon dugo vrimena...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Kako te nije sram to reci. Sta mislis da naleti neki normalni forumas i vidi sta ti pises.fridrih-niche wrote:Lipo je zapalit nakon dugo vrimena...
<3
Guest- Guest
I onda se ja cudim zasto me moja obitelj gleda sa prijezirom.fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Kako te nije sram to reci. Sta mislis da naleti neki normalni forumas i vidi sta ti pises.fridrih-niche wrote:Lipo je zapalit nakon dugo vrimena...
<3
Sin me se srami
Kcerke placu
Zena sa gadjenjem gleda na mene.
Sin me pita tata kako mozes sa tim sljamom pricat
Kcerke pitaju tata jel te sram
Zena im kaze NIJE JER JE ON ISTI SLJAM KAO I ONI.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:I onda se ja cudim zasto me moja obitelj gleda sa prijezirom.fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Kako te nije sram to reci. Sta mislis da naleti neki normalni forumas i vidi sta ti pises.fridrih-niche wrote:Lipo je zapalit nakon dugo vrimena...
<3
Sin me se srami
Kcerke placu
Zena sa gadjenjem gleda na mene.
Sin me pita tata kako mozes sa tim sljamom pricat
Kcerke pitaju tata jel te sram
Zena im kaze NIJE JER JE ON ISTI SLJAM KAO I ONI.
Guest- Guest
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» lopovi ferenčak i vrdoljak za HDZ ostali lopovi iz HNS-a protiv
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» JEDNOM LOPOVI-UVEK LOPOVI
» HDZ lopovi
» sve lopovi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 11