U Osijeku uveden policijski sat
Page 27 of 31
Page 27 of 31 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
doduše ruku na srce neman problema sa zakonom, ne drogiram se(rijetko koji joint), ne divljam sa autom, to mi nije napeto, čak se i vežem, nepijem alkohol, itd,
naravno policija treba biti u službi građana i štiti građane od krimanalaca i čega već, a ne da reketari građane, i iživljava se, ili što ovi naši rade - pune doslovno proračun. to je žalosno, nebi smio biti posao policije punit proračun, aj kada je netko pijan u vozilu pa ga kazniti jer ugrožava druge, ali gledam ove situacije doslovno im dođe naredba da se ne vraćaju u stanicu dok ne ispišu X kazni.. to je žalosno, meni bi bilo neugodno raditi takav posao, nebih mogao.. opet jadni i policajci, rade danas za 3500kuna, u tri smjene, trpe takve naredbe
naravno policija treba biti u službi građana i štiti građane od krimanalaca i čega već, a ne da reketari građane, i iživljava se, ili što ovi naši rade - pune doslovno proračun. to je žalosno, nebi smio biti posao policije punit proračun, aj kada je netko pijan u vozilu pa ga kazniti jer ugrožava druge, ali gledam ove situacije doslovno im dođe naredba da se ne vraćaju u stanicu dok ne ispišu X kazni.. to je žalosno, meni bi bilo neugodno raditi takav posao, nebih mogao.. opet jadni i policajci, rade danas za 3500kuna, u tri smjene, trpe takve naredbe
Guest- Guest
ljude triba kazniti kad učinu nešto nažao drugima, a ne kad se ponašaju na nočin ki možda more nauditi drugima.EmberSpirit wrote: aj kada je netko pijan u vozilu pa ga kazniti jer ugrožava druge,
2014-04-16
Znači moreš pijan kroz pješačku zonu 200 na sat, pucat kroz prozor po ljudima i ako se svi na vreme sklonu nemaš ga šta kažnjavat jer niko nije stradoaben wrote:ljude triba kazniti kad učinu nešto nažao drugima, a ne kad se ponašaju na nočin ki možda more nauditi drugima.EmberSpirit wrote: aj kada je netko pijan u vozilu pa ga kazniti jer ugrožava druge,
udba- Posts : 4945
2015-11-10
prvo da, drugo ne.udba wrote:Znači moreš pijan kroz pješačku zonu 200 na sat, pucat kroz prozor po ljudima i ako se svi na vreme sklonu nemaš ga šta kažnjavat jer niko nije stradoaben wrote:ljude triba kazniti kad učinu nešto nažao drugima, a ne kad se ponašaju na nočin ki možda more nauditi drugima.EmberSpirit wrote: aj kada je netko pijan u vozilu pa ga kazniti jer ugrožava druge,
2014-04-16
je ali u ovoj situaciji taj filozofija je kasna, jer netko pijan u autu, već sjebe nekoga niti krivog niti dužnog.. tu podržavam da država može vršiti preventivnu represiju na pijane vozače.aben wrote:ljude triba kazniti kad učinu nešto nažao drugima, a ne kad se ponašaju na nočin ki možda more nauditi drugima.EmberSpirit wrote: aj kada je netko pijan u vozilu pa ga kazniti jer ugrožava druge,
sa druge strane ja se osobno vežem, ali nebih kažnjavao nikoga drugoga tko se ne veže.. to rade na vlastitu odgovnorst..
a da ne govorim ovaj reket, tipa otvoren prozor i kazne, i onda zasjede iza čoška, ili šetaš splitom zimi navečer, sve puno pandura nigdje mladosti itd..
Guest- Guest
Zašto ne bi smio pucat ako metak nikog ne zahvati?aben wrote:prvo da, drugo ne.udba wrote:Znači moreš pijan kroz pješačku zonu 200 na sat, pucat kroz prozor po ljudima i ako se svi na vreme sklonu nemaš ga šta kažnjavat jer niko nije stradoaben wrote:ljude triba kazniti kad učinu nešto nažao drugima, a ne kad se ponašaju na nočin ki možda more nauditi drugima.EmberSpirit wrote: aj kada je netko pijan u vozilu pa ga kazniti jer ugrožava druge,
smiš, ali ne po tujoj imovini.
gljedoj, moreš se glupirati, ni mi problem, ali ideja ide za tin da pijan čovik koji more voziti auto po propisima ne bi tribo biti kažnjen. jo nis napiso da bi bilokakovo voženje tribalo projti lišo, jo govorin da administrativna razina alkohola u krvi ne pomože ničemu. jer, moroš priznati da ti voziš puno bolje pod jednun čašun vina neko trizna nevjesta.
gljedoj, moreš se glupirati, ni mi problem, ali ideja ide za tin da pijan čovik koji more voziti auto po propisima ne bi tribo biti kažnjen. jo nis napiso da bi bilokakovo voženje tribalo projti lišo, jo govorin da administrativna razina alkohola u krvi ne pomože ničemu. jer, moroš priznati da ti voziš puno bolje pod jednun čašun vina neko trizna nevjesta.
2014-04-16
Reko si da treba kažnjavat tek kad neko strada, prva greška. Drugo, mogu se složit da pripit imam bolje reflekse jer mi na treznom ruke drhte i tlak mi visok, ali rizična ponašanja koja statistički uzrokuju velike troškove duštvu zbog čega ti plaćaš porez moraju biti sankcionisana. jasno sve u nekoj meri.aben wrote:smiš, ali ne po tujoj imovini.
2015-11-10
jo ploćun porez jer morun, a ne radi statistike.udba wrote:Reko si da treba kažnjavat tek kad neko strada, prva greška. Drugo, mogu se složit da pripit imam bolje reflekse jer mi na treznom ruke drhte i tlak mi visok, ali rizična ponašanja koja statistički uzrokuju velike troškove duštvu zbog čega ti plaćaš porez moraju biti sankcionisana. jasno sve u nekoj meri.aben wrote:smiš, ali ne po tujoj imovini.
te troškove se tribo prebociti na pojedince, ionako, i unda uživati u slobodi i osobnoj odgovornosti.
2014-04-16
aben wrote:jo ploćun porez jer morun, a ne radi statistike.udba wrote:Reko si da treba kažnjavat tek kad neko strada, prva greška. Drugo, mogu se složit da pripit imam bolje reflekse jer mi na treznom ruke drhte i tlak mi visok, ali rizična ponašanja koja statistički uzrokuju velike troškove duštvu zbog čega ti plaćaš porez moraju biti sankcionisana. jasno sve u nekoj meri.aben wrote:smiš, ali ne po tujoj imovini.
te troškove se tribo prebociti na pojedince, ionako, i unda uživati u slobodi i osobnoj odgovornosti.
Kad pijan čoek satre semafor deset metara kromovane državne ograde i ubije dvoje ljudi i 10 državnih službenika obavlja uviđaje i obrađuje predmet, ti plaćaš troškove, jel to jer si moron ili statistika zovi to kako oćeš. I ako su svi ti troškovi 20 iljada evra, a počinioc kaznenog čina to nema, trošak se prebacuje na tebe.
2015-11-10
udba wrote:
Kad pijan čoek satre semafor deset metara kromovane državne ograde i ubije dvoje ljudi i 10 državnih službenika obavlja uviđaje i obrađuje predmet, ti plaćaš troškove, jel to jer si moron ili statistika zovi to kako oćeš. I ako su svi ti troškovi 20 iljada evra, a ovaj to nema trošak se prebacuje na tebe.
jo ne morin biti kriv zbog krivega sustava, to tribo plotiti un ki je i skrivi stvor, ma ne jo krez porezni sustav.
ako nemo šoldov, unda mu se more uzesti druga imovina. ako nemo druge imovine, unda imam zdravi bubrig. ako nemo zdravi bubrig, unda neka ploti un čigov je semafor.
uostalon, semafore tribo razoriti.
2014-04-16
aben wrote:
jo ne morin biti kriv zbog krivega sustava, to tribo plotiti un ki je i skrivi stvor, ma ne jo krez porezni sustav.
ako nemo šoldov, unda mu se more uzesti druga imovina. ako nemo druge imovine, unda imam zdravi bubrig. ako nemo zdravi bubrig, unda neka ploti un čigov je semafor.
Semafor je i tvoj. Služi da u naseljima preko 1000 ljudi promet funkcioniše po nekim pravilima, ne po tome ko ima precizniju utoku. Po tebi bi zemljom brzo zavladali Sopranosi, ajd dobro, barem bi porez bio manji.
2015-11-10
to je zoto ča si udba...ili zoto za nemoš mašte, svejedno. semafori nisu pošteni i tribaju biti ukinuti.udba wrote:aben wrote:
Semafor je i tvoj. Služi da u naseljima preko 1000 ljudi promet funkcioniše po nekim pravilima, ne po tome ko ima precizniju utoku. Po tebi bi zemljom brzo zavladali Sopranosi, ajd dobro, barem bi porez bio manji.
išćeš rješenja u okviru nojlakšega, a jo u okviru nojboljega. a svi vi udbaši imote isti refleks, ili država ili soprano.
a jo ti kolo toga ne morin pomoći:(
2014-04-16
Država ili Soprano to ti je isto, uvek najorganizovanija skupina određuje pravila, ovaj tvoj distopijski svet gde ćemo biti svi samosvesni, pošteni i ne treba nam nikakvo usmeravanje od nikog je na pragu komunizma za kojeg smo mi komunisti prvi uvideli da nije ostvariv.aben wrote:to je zoto ča si udba...ili zoto za nemoš mašte, svejedno. semafori nisu pošteni i tribaju biti ukinuti.
išćeš rješenja u okviru nojlakšega, a jo u okviru nojboljega. a svi vi udbaši imote isti refleks, ili država ili soprano.
2015-11-10
naravski da je isto, slijedžija je siledžija.udba wrote:Država ili Soprano to ti je isto, uvek najorganizovanija skupina određuje pravila, ovaj tvoj distopijski svet gde ćemo biti svi samosvesni, pošteni i ne treba nam nikakvo usmeravanje od nikog je na pragu komunizma za kojeg smo mi komunisti prvi uvideli da nije ostvariv.aben wrote:to je zoto ča si udba...ili zoto za nemoš mašte, svejedno. semafori nisu pošteni i tribaju biti ukinuti.
samosjesni? pošteni? o čemu ti, čoviče božji:) sloboda ne znoči sigurnost. ovo ča danaska imomo je iluzija sigurnosti ku smo plotili svojun slobodun.
onomu komu triba usmjeravanje neka potroži usmjeravanje. meni, fola na pitanju, ne tribo.
2014-04-16
Dio slobode moraš dat društvu da bi zadržao ostatak slobode, jer ne možeš zaštiti vilama svoje vlasništvo kao na tvojoj slici.aben wrote:naravski da je isto, slijedžija je siledžija.
samosjesni? pošteni? o čemu ti, čoviče božji:) sloboda ne znoči sigurnost. ovo ča danaska imomo je iluzija sigurnosti ku smo plotili svojun slobodun.
onomu komu triba usmjeravanje neka potroži usmjeravanje. meni, fola na pitanju, ne tribo.
2015-11-10
tako je. to je vojska, sud i policija.udba wrote:Dio slobode moraš dat društvu da bi zadržao ostatak slobode, jer ne možeš zaštiti vilama svoje vlasništvo kao na tvojoj slici.aben wrote:naravski da je isto, slijedžija je siledžija.
ali ono ča vi oćete je sve, ko da su ljudi nesposobni somi se brinuti o sebi.
2014-04-16
E tako je, i obavještajna služba, ured za bezbjednost, svaka država to ima, i to košta, ajde ti budi sudija volonter. I semafor i znakovi trebaju jer lako je u tvom selu gdje se svi znate pa ima prednost najstariji po godinama. Sve to traži logistiku, infrastrukturu. Nema više marksističkog odumiranja države, to je prošlo.aben wrote:tako je. to je vojska, sud i policija.
ali ono ča vi oćete je sve, ko da su ljudi nesposobni somi se brinuti o sebi.
2015-11-10
Štite osiguravajuće kuće koje u slučaju ozljede moraju isplačivati premije,štite zdravstvo koje mora trošiti svoje resurse na tvoju ozljedu,u slučaju invaliditeta očekuješ i invalidninu da ti država isplaćuje do kraja života....v_vlado wrote:I taj pojas.....nije u redu...koga ja ugrožavam ako se ne vežem osim sebe,a sloboda....u jednom dijelu kao država pazi na tebe pojasom ,a drugi dan dojdeš doktoru i on ti da najeftinije lijekove koji više štete nego koriste.....
Tvoja glava ali državni džep.
To kaj se dogodilo i nije tak loše. Sad kad eventualni i potencijalni teroristi vide kak se ovdje murja obruši na babu koja prijeđe cestu na crveno tri put budu razmislili prije nego nekaj pokušaju.asilovski wrote:http://www.glas-slavonije.hr/288247/1/Policajac-srusio-zenu-jer-je-prosla-kroz-crveno
Page 27 of 31 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 27 of 31