U Osijeku uveden policijski sat
Page 28 of 31
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
To kaj se dogodilo i nije tak loše. Sad kad eventualni i potencijalni teroristi vide kak se ovdje murja obruši na babu koja prijeđe cestu na crveno tri put budu razmislili prije nego nekaj pokušaju.asilovski wrote:http://www.glas-slavonije.hr/288247/1/Policajac-srusio-zenu-jer-je-prosla-kroz-crveno
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
semafori ne.udba wrote:E tako je, i obavještajna služba, ured za bezbjednost, svaka država to ima, i to košta, ajde ti budi sudija volonter. I semafor i znakovi trebaju jer lako je u tvom selu gdje se svi znate pa ima prednost najstariji po godinama. Sve to traži logistiku, infrastrukturu. Nema više marksističkog odumiranja države, to je prošlo.aben wrote:tako je. to je vojska, sud i policija.
ali ono ča vi oćete je sve, ko da su ljudi nesposobni somi se brinuti o sebi.
infrastruktura također ne.
2014-04-16
Veliš, bombaši samoubojice se neće usuditi bilo što poduzeti da im ne bi murija naudila.provocator wrote:To kaj se dogodilo i nije tak loše. Sad kad eventualni i potencijalni teroristi vide kak se ovdje murja obruši na babu koja prijeđe cestu na crveno tri put budu razmislili prije nego nekaj pokušaju.asilovski wrote:http://www.glas-slavonije.hr/288247/1/Policajac-srusio-zenu-jer-je-prosla-kroz-crveno
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ima naša murja da bombaša samoubojcu skrši ko čačkalicu prije nego se ovaj i snađe.
Ne treba u tvom selu, ali treba tamo gdje kroz jednu točku protiče 10.000 vozila svako jutro kad idu na poso, a petlju i pet nivoa isto nećemo graditi jer onda treba dić poreze. Ne treba ni ceste, ničeg, šta će ti onda i sud? Čemu? Nek živi svako za sebe dok ne dođe sto konjanika i sve baci u lance.aben wrote:semafori ne.udba wrote:E tako je, i obavještajna služba, ured za bezbjednost, svaka država to ima, i to košta, ajde ti budi sudija volonter. I semafor i znakovi trebaju jer lako je u tvom selu gdje se svi znate pa ima prednost najstariji po godinama. Sve to traži logistiku, infrastrukturu. Nema više marksističkog odumiranja države, to je prošlo.aben wrote:tako je. to je vojska, sud i policija.
to ti ni istina, provjeri druge opcije.udba wrote:Ne treba u tvom selu, ali treba tamo gdje kroz jednu točku protiče 10.000 vozila svako jutro kad idu na poso, a petlju i pet nivoa isto nećemo graditi jer onda treba dić poreze. Ne treba ni ceste, ničeg, šta će ti onda i sud? Čemu? Nek živi svako za sebe dok ne dođe sto konjanika i sve baci u lance.aben wrote:semafori ne.udba wrote:E tako je, i obavještajna služba, ured za bezbjednost, svaka država to ima, i to košta, ajde ti budi sudija volonter. I semafor i znakovi trebaju jer lako je u tvom selu gdje se svi znate pa ima prednost najstariji po godinama. Sve to traži logistiku, infrastrukturu. Nema više marksističkog odumiranja države, to je prošlo.aben wrote:tako je. to je vojska, sud i policija.
opet pretpostavljaš da udba gradi ceste, ko da je izravnavanje puta roket sajens ki samo činovnici moru znati:(
jo ti stvarno ne morin pomoći:(
2014-04-16
Nije problem zakrpat rupu na cesti u tvom selu, ali koja će to privatna incijativa odraditi 100 kilometara auto-puta? Ili nam ne trebaju ceste? Ne gradi Ured za Bezbednost ceste, ali gradi Ured za Ceste, jope država.aben wrote:to ti ni istina, provjeri druge opcije.
opet pretpostavljaš da udba gradi ceste, ko da je izravnavanje puta roket sajens ki samo činovnici moru znati:(
2015-11-10
udba, država ista stvor.udba wrote:Nije problem zakrpat rupu na cesti u tvom selu, ali koja će to privatna incijativa odraditi 100 kilometara auto-puta? Ili nam ne trebaju ceste? Ne gradi Ured za Bezbednost ceste, ali gradi Ured za Ceste, jope država.aben wrote:to ti ni istina, provjeri druge opcije.
koja privatna inicijativa? bilokoja. https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Northern_Railway_(U.S.)
2014-04-16
Je, koliko ima takvih u postocima prema ukupnoj državnoj infrastrukturi? Ima li na toj pruzi nekakve signalizacije ili voze po nahođenju?aben wrote:udba, država ista stvor.udba wrote:Nije problem zakrpat rupu na cesti u tvom selu, ali koja će to privatna incijativa odraditi 100 kilometara auto-puta? Ili nam ne trebaju ceste? Ne gradi Ured za Bezbednost ceste, ali gradi Ured za Ceste, jope država.aben wrote:to ti ni istina, provjeri druge opcije.
koja privatna inicijativa? bilokoja. https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Northern_Railway_(U.S.)
2015-11-10
misliš da ta usporedba imo smisla?udba wrote:Je, koliko ima takvih u postocima prema ukupnoj državnoj infrastrukturi? Ima li na toj pruzi nekakve signalizacije ili voze po nahođenju?aben wrote:udba, država ista stvor.udba wrote:Nije problem zakrpat rupu na cesti u tvom selu, ali koja će to privatna incijativa odraditi 100 kilometara auto-puta? Ili nam ne trebaju ceste? Ne gradi Ured za Bezbednost ceste, ali gradi Ured za Ceste, jope država.aben wrote:to ti ni istina, provjeri druge opcije.
ne zun za signalizaciju, ali znun da je vožnja bila udobnija i jeftinija od državne:) pogljedoj primjer aviokompanija prije nego je postojala regulatorna agencija u meriki. mislin, sve ti piše.
i s ovin sa signalizacijun si upravo zarodi crveni kartun; čl 4. moga pravilnika kože da "..opetovano podmetanje vlasniku ovog pravilnika ideje o izostanku svih pravila kaznit će se kaznom koju u ton trenu odredin jo.."
zoto, laku noć
2014-04-16
Teret dokazah je na tužitelju, osim u slučaju radnih sporovah kad je na poslodavcu, da sve ne elaboriramo. A Zeko nikoga niti tuži, niti brani.asilovski wrote:Šta ću dokazivati da si sociopata kad si to to učinio za mene, pravila dokazivanja elementarna logika ono ne znam pitaj Zeku on predvodi psihopatološki klan na forumu...Regoč wrote:Ček, ček, koji ti je ono argument? A, da, ništa ne treba dokazivati! E, moj odvjetniče.asilovski wrote:hahaha ti stvarno bolesna osoba, namjerno nisam rekao čovjek jer bazično ti nemaš neke atribute za tako što, ali kako god opravdavati teror i represiju je isto kao i činiti tako šta, dobro ti si bezkurica je jedino što možeš tipkati iz donje kupisine i naslađivati se tuđoj nesreći, na sreću naravno, jer takve individue kao ti u biti i čine najviše zločina u doba terora, one su glavna poluga represivnom aparatu...Regoč wrote:Ne, ne tako, trebao si opsovati policajca, spičiti ga šakom u trbuh, bježati... pa kukati kako su te ni krivog, ni dužnog priveli. I, jasno, zvati Asilu da te brani. Kakav prigovor, kakav sud, ulična pravda se traži. Kaže fiškal Asila.dijagram wrote:Rijec nije ali dokaz crno n bijelo jest, i to bas u OS DAVNE 98-99...n_razbojnik wrote:Ono vi znate za neki sudski slučaj da je uvažena vaša riječ umijesto one službene osobe?
Prometni policajac "nasao"mi tri prekrsaja svaki od po 500 kuna,ukupno 1500.
Na sudu pokazem papiric i sudac shvati da je prometnik idiot i odem doma uz ispriku da mi to vise ne radi:)
Moja je savjest sasvim OK, zanima me kako ti možeš spavati kad ti se život sastoji od maltretiranja ljudi koji savjesno rade posao za koji su plaćeni.asilovski wrote:Da "savjest" ko i Regoč zato mu je i bakica spakirana u ladičarured wolf wrote:Ja imam savjest...To društvo to nema.asilovski wrote:
Šta ću dokazivati da si sociopata kad si to to učinio za mene, pravila dokazivanja elementarna logika ono ne znam pitaj Zeku on predvodi psihopatološki klan na forumu...
Nadripisar, taj je na pravu bio samo kao domar.red wolf wrote:Ti si jako loš pravnik...asilovski wrote:
Da "savjest" ko i Regoč zato mu je i bakica spakirana u ladičaru
Tvoje pravništvo najbolje dokazuje broj sporova koje si dobio. A protiv Prgometa sam kažeš ni jedan. E, jebo sebe, tko ti diplomu dade.asilovski wrote:S obzirom da je to isto izjavio Regoč to bi bila neka sui generis pohvala mojem pravništvu, hvala Zeko :)))red wolf wrote:Ti si jako loš pravnik...asilovski wrote:
Da "savjest" ko i Regoč zato mu je i bakica spakirana u ladičaru
U Bujici bila ciela snimka. Iako se Bujo zgražao, snimka je dokaz s kolikim je obzirom i s kolikom taktičnošću policajac postupao. Kad ju je tražio drugu ruku, a ova nije dala, nije ju išao lomiti, nego ju je držao na zemlji i tražio ruku desetak puta. A kad su ga sa strane pitali zašto to radi, mirno je odgovarao da je "gospođa u postupanju".red wolf wrote:Nije ju pritisnuo, nego ju je polegao na zemlju i stavio joj lisice. Sve u skladu sa zakonom.danni1 wrote:
Jbga...glupo je i tvoje čuđenje ljudima koji suosjećaju sa staricom koju je pritisnuo policajac od 120kg.
Ja policajca ne osuđujem i baba je bila bahata ali svakako razumijem i ljude koji su ogorčeni takvom reakcijom policajca i uopće im se ne čudim.
Podržavam zakonito postupanje. Prelazak na crveno je kažnjiv kako u diktaturi, tako i u demokraciji. Ako netko ubije pa ga zatvore, on nije žrtva ni komunizma, ni fašizma, ni demokracije, on je jednostavno zločinac. Baba je prekršitelj, a policajac je postupio kako treba: taktično i obazrivo. A druge probleme neće rješavati Prgomet, ako se želiš okomiti na nekoga imaš političare i privrednike pa o njima ovako piši, ako imaš muda.asilovski wrote:Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represijulookatme wrote:Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.asilovski wrote:Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Poremećen je "odvjetnik" kojem prelazak na crveno i bieg od policije ne predstavlja problem. Zapravo, problem mu je snimka jer je dokaz na sudu pa se ne može izvlačiti na fiškalije i lažne svjedoke.asilovski wrote:Naravno samo poremećene osobe mogu imati mentalni sklop kao ti Zeko, odi i ti gledati Otvoreno možda se napališ ko i Regočred wolf wrote:Ne ne upijaš...Za takvo nešto si nesposoban.asilovski wrote:Zeko ja upijam svaku tvoju riječ, a ne da slušam
Slušaj me sada
Policajac je ispao glup i tu se uopće nema o čemu raspravljati. Nemreš skršiti jednu običnu babu kao da je teroristkinja do zuba oboružana eksplozivom samo zato jer je pješice prešla na crveno. I još frajer zove pojačanje jer baba pruža otpor?!... Majke ti mile. Klečati na starcima, frkati im ruke, mrcvariti ih na podu žalosno je i jadno. Jedan nasilni Mamić uleti u gradsku skupštinu pa tamo mlati referenta u njegovoj kancelariji a onda se spram istoga odnose s puno obzira i pažnje pazeći da ga ne uvrijede.
Koji je tebi kurac s tom slikom? Čovjek se slikao na motoru pa šta? A metkom u čelo ti je postupak koji je policajac izbjegao: mirno poziva gospođu da stane i s minimumom sile ju zadržava.asilovski wrote:Metkom u čelo a onda sjeo na Ninjukaja_333 wrote:a gle, ružno izgleda ali gospođa nije stala. policajac je hodao za njom, govorio da stane, uhvatio je za ruku. na to sve ona se nije zaustavljala nego ga gurnula, odgovorila da ju ostavi i nastavila dalje. kako da ju drugacije zaustavi? kako bi vi nju zaustavilli?!
Ko o čemu, djevac o seksu.asilovski wrote:Naravno da neće, samo bilo bi nam lakše da zadovoljiš pohotu, ono smanjile bi se tenzije na forumured wolf wrote:To neće promijeniti činjnicu da si lažov i da nisi pravnik, a ako i jesi koji slučajem, to je onda katastrofa...asilovski wrote:
Naravno samo poremećene osobe mogu imati mentalni sklop kao ti Zeko, odi i ti gledati Otvoreno možda se napališ ko i Regoč
smije prieći na crveno, bježati od policajca i vrieđati ga. Bravo, odvjetniče!asilovski wrote:Vidiš da je baba rubna, sirotinja koja hoda u kaputu i nosi bijele patike i raščupana stogakaja_333 wrote:dobro a zašto nije stala? jel misliš da je normalno reći policajcu koji kaže stani, ostavi me na miru i produžit dalje?asilovski wrote:
hahaha pa represija ide isključivo prem sirotinji,
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 28 of 31