U Osijeku uveden policijski sat
Page 26 of 31
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
kakve noge jebote, napravice ga invalidom i onda ce biti trosak drustvu, u glavu i rijesenomarcellus wrote:drugi put kad klinac prijeđe na crveno pa počne bježat a debeli ga ne može stić nek mu puca u noge, nećemo valjda dopustiti da se opasni prekršitelji izvuku
žao mi ženice ali što je poruka? ako se ne zaustavite na poziv policije i stariji ste od 65 ministar plaća kazne?!Yehudi wrote:Ostojić poslao oholog pandura i šefa mu da odu kod
bakice i ispričaju joj se.
Takodjer je Ostojić iz svog djepa platio kaznu ženi.
za starije od 65 ne vrijede prometni znakovi? ako vas policija zaustavlja a imate više od 65 odjebite ih i produžite dalje?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
za stare,za djecu,za trudnice i invalide postoje drugi načini,ovo što je onaj muflon demonstrirao je žal,tuga jad i sramota.Tko od nas nije napravio nešto slično bar jednom?Osim toga ako je policija toliko sigurna da je postupao po pravilu,zašto su se išli ženskoj ispričati?Ne govori i to nešto?Ja osobno da mi se nakon toga dođe ispričavati bi mu rekao marš govedo i zalupio vratima.kaja_333 wrote:žao mi ženice ali što je poruka? ako se ne zaustavite na poziv policije i stariji ste od 65 ministar plaća kazne?!Yehudi wrote:Ostojić poslao oholog pandura i šefa mu da odu kod
bakice i ispričaju joj se.
za starije od 65 ne vrijede prometni znakovi? ako vas policija zaustavlja a imate više od 65 odjebite ih i produžite dalje?
vili40-
2015-08-02
Yehudi wrote:
Aha možeš misliti. Sve to porezni obaveznici plačaju njegovo skupljanje političkih bodova kod anarhista i kompleksaša :)
catabbath-
2015-08-22
postoje, ali kada je već tako napravljeno trebalo je i ostati tako. bez plaćanja kazne i isprika. ovo je poziv drugima na slično ponašanje.vili40 wrote:
za stare,za djecu,za trudnice i invalide postoje drugi načini
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Citao ministar nase komentare i vidio da mu je mudro tako napraviti.:D
2014-04-12
Aj u njemačkoj nemoj stat policajcu kad te zaustavlja,oš šipak,u austriji kad zaustavi gledaš u pod.....ovdje narod vidi da policija nije po zakonu već po statusu i ugledu.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Dobro,nesto i ovo okoloizborno doba znaci..:P
2014-04-12
ne pričaj i ne govori mi za austriju i njemačku,pa tamo su policajci gospoda policajciv_vlado wrote:Aj u njemačkoj nemoj stat policajcu kad te zaustavlja,oš šipak,u austriji kad zaustavi gledaš u pod.....ovdje narod vidi da policija nije po zakonu već po statusu i ugledu.....
vili40-
2015-08-02
EmberSpirit wrote:e i ? šta siromašna žena , mora trpiti nekoga redikula kojoj joj puše za vratom?
imaju jebenog horvantičića koji je zgazio i ubio 4 osobe u 4 prometne nesreće pa nitko ga ne dira..
imaju čobankovića koji je opljačkao milijune pa ga nitko nedira..
imaju ekipu koja po slavoniji bwm-om, pokosi djecu, i jedan takav iz dalmacije, pa ga pustili jer je iz "ugledne obitelji"
kroz državu im prolazi horda terorista, još ih hrane i sve o stalo pa nikome ništa..
nego našli se iživljavati na jebenoj starici.. bilo bi mu "gospodine vi stanite tren da vas nešto upitan" da mi je to napravio materi
Guest- Guest
ni legendarni yoda ovo ne bi bolje srocioStarhemberg wrote:EmberSpirit wrote:e i ? šta siromašna žena , mora trpiti nekoga redikula kojoj joj puše za vratom?
imaju jebenog horvantičića koji je zgazio i ubio 4 osobe u 4 prometne nesreće pa nitko ga ne dira..
imaju čobankovića koji je opljačkao milijune pa ga nitko nedira..
imaju ekipu koja po slavoniji bwm-om, pokosi djecu, i jedan takav iz dalmacije, pa ga pustili jer je iz "ugledne obitelji"
kroz državu im prolazi horda terorista, još ih hrane i sve o stalo pa nikome ništa..
nego našli se iživljavati na jebenoj starici.. bilo bi mu "gospodine vi stanite tren da vas nešto upitan" da mi je to napravio materi
dijagram-
2015-08-09
jebiga, tebi je zaustavni put oko 50 metara s tom kilažom i to je olakšavajuća okolnost.n_razbojnik wrote:ako vidi mene da prelazim makar na žuto neka puca odma'...ovih 100 kila neide u polugu nikako :D
udba- Posts : 4945
2015-11-10
levi jebiga što moš kod mene po tom pitanju doživjet to u hrvatskoj ne moš nigdje. još dok sam radio... zove me šef i veli mi da se uputim na tobogan da prometna policija zove nas da izađemo na intervenciju. i aj dobro iako mi nikako nije bilo jasno tko je tu lud šta ću uptim se tamo.. i dođem na mjesto događaja, a lik naganja jednog policajca oko službenog auta, a drugi se zaključao u autu....i aj dobro poznam lika bili smo zajedno u gromovima i smirim malo situaciju, i reko de sadda vidimo o čemu se radi.. i veli mi lik da su ga od sunje do tobogana ta ista patrola 4 puta zaustavili i zajebavali uzduž i poprijeko i da je popizdio i da nema boga da će ih ako ne večeras al kako god nakantati.... i niš ja javim svom šefu o čem se radi i da za nas nema tu posla, a lik iz prometne počne vrištat da ga moramo zatvorit jer da se oni njega boje.... a ja rekoh tom, ne znam kako bi ga nazvao, jel imaš ti značku, pištolj, lisice i palicu... eto ti ga pa ga hapsi.... tak da stvarno ima svakavih u toj policiji... mene to nije jebalo ja nikad u 13 godina službe nisam napisao niti jednu kaznu po prometu, jer kad sam prvu još tamo 96 krenuo napisati odmah me šef zvao da ju storniram pa sam mu rekao da ih ubuduće sam piše, naravno neka lokalna faca bila u pitanju...s druge strane ok mi je bilo hvatati lokalne siledžije i krimose, mada sam uvijek gledao da izbjegnem svaku primjenu sile ukoliko se moglo riješiti bez tih pizdarija... sjetim se jednom sam zbog neke pljačke morao ići na blokadni punkt i dobijem neku likušu, iajde rekoh neka ona bude u vozilu a ja ću zaustavljati i vršiti pregled (malo jebena šema kad se radi sa dugom cijevi) i tak ja zaustavljam i uglavnom većinu ljudi poznam.. bez obzira sve pregledam i aj bok.. naravno neki nisu bili vezani... i tak nakon 30 i kusur vozila, veli meni likuša... jel mislim ja koga kazniti za pojas i ostale uočene prekršaje.. a ja ju gledam jel ona normalna...ni inače nisam kažnjavao, a kamoli na blokadnom punktu kad se pokušava ući u trag kriminalcima nevezano jeli razbojništvo ili ubojstvo u pitanju... i tak ja ju odjebem a ona mene zato što sam ju na neki način zaštitio ne izlažući ju pogibelji (ostavio ju u autu) ona mene prijavi da sam propustio kazniti prekršitelje prometnih prekršaja a pametni zapovjednik me po kazni pošalje na zelenu granicu iza topuskog... ono baš me zajebo, em nemam s nikim posla, em sam na čistom zraku i tako sam skužio kako mogu po kazni na miru odraditi dobrih 3 godine taman dok mi nije sve dopizdilo pa sam ih sve poslo u mp3 i otišo proć....
2015-08-08
eto bikane, sad ajmo redom kome god je policija neš krivo prikrpila samo šaljite ministru, pa će on platiti.... ili neće... već je objavio da ne misli plaćat kazne svima koje je policija krivo ili lažno olešila....
2015-08-08
zanimljiva priča, ovo zadnje pretpostavljam sarkazam?michaellcmacha wrote:levi jebiga što moš kod mene po tom pitanju doživjet to u hrvatskoj ne moš nigdje. još dok sam radio... zove me šef i veli mi da se uputim na tobogan da prometna policija zove nas da izađemo na intervenciju. i aj dobro iako mi nikako nije bilo jasno tko je tu lud šta ću uptim se tamo.. i dođem na mjesto događaja, a lik naganja jednog policajca oko službenog auta, a drugi se zaključao u autu....i aj dobro poznam lika bili smo zajedno u gromovima i smirim malo situaciju, i reko de sadda vidimo o čemu se radi.. i veli mi lik da su ga od sunje do tobogana ta ista patrola 4 puta zaustavili i zajebavali uzduž i poprijeko i da je popizdio i da nema boga da će ih ako ne večeras al kako god nakantati.... i niš ja javim svom šefu o čem se radi i da za nas nema tu posla, a lik iz prometne počne vrištat da ga moramo zatvorit jer da se oni njega boje.... a ja rekoh tom, ne znam kako bi ga nazvao, jel imaš ti značku, pištolj, lisice i palicu... eto ti ga pa ga hapsi.... tak da stvarno ima svakavih u toj policiji... mene to nije jebalo ja nikad u 13 godina službe nisam napisao niti jednu kaznu po prometu, jer kad sam prvu još tamo 96 krenuo napisati odmah me šef zvao da ju storniram pa sam mu rekao da ih ubuduće sam piše, naravno neka lokalna faca bila u pitanju...s druge strane ok mi je bilo hvatati lokalne siledžije i krimose, mada sam uvijek gledao da izbjegnem svaku primjenu sile ukoliko se moglo riješiti bez tih pizdarija... sjetim se jednom sam zbog neke pljačke morao ići na blokadni punkt i dobijem neku likušu, iajde rekoh neka ona bude u vozilu a ja ću zaustavljati i vršiti pregled (malo jebena šema kad se radi sa dugom cijevi) i tak ja zaustavljam i uglavnom većinu ljudi poznam.. bez obzira sve pregledam i aj bok.. naravno neki nisu bili vezani... i tak nakon 30 i kusur vozila, veli meni likuša... jel mislim ja koga kazniti za pojas i ostale uočene prekršaje.. a ja ju gledam jel ona normalna...ni inače nisam kažnjavao, a kamoli na blokadnom punktu kad se pokušava ući u trag kriminalcima nevezano jeli razbojništvo ili ubojstvo u pitanju... i tak ja ju odjebem a ona mene zato što sam ju na neki način zaštitio ne izlažući ju pogibelji (ostavio ju u autu) ona mene prijavi da sam propustio kazniti prekršitelje prometnih prekršaja a pametni zapovjednik me po kazni pošalje na zelenu granicu iza topuskog... ono baš me zajebo, em nemam s nikim posla, em sam na čistom zraku i tako sam skužio kako mogu po kazni na miru odraditi dobrih 3 godine taman dok mi nije sve dopizdilo pa sam ih sve poslo u mp3 i otišo proć....
Guest- Guest
masa moze uciniti puno ali istomoze biti beskorisna, ovisi od hrpe faktoramativka wrote:Što masa može učiniti, a zapravo ne učiniti !?
Da, upravo je u tome poanta...Masa je ipak, masa.....Leviathan2 wrote:masa moze uciniti puno ali istomoze biti beskorisna, ovisi od hrpe faktoramativka wrote:Što masa može učiniti, a zapravo ne učiniti !?
Guest- Guest
I taj pojas.....nije u redu...koga ja ugrožavam ako se ne vežem osim sebe,a sloboda....u jednom dijelu kao država pazi na tebe pojasom ,a drugi dan dojdeš doktoru i on ti da najeftinije lijekove koji više štete nego koriste.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
između ostalog ja se nikad nisam vezao u autu niti kao vozač niti kao suvozač i kojom bi logikom onda išao ljude zajebavat za tu blesavoću.... u stvari jesam jednom 92 i to kao suvozač i na staroj cesti prema zaprešiču nas je neki lik puko u moj retrovizor, jer je kompa izbjegavao frontalni sudar. sreća je bila što je pogodio u štok pa je auto puko po sredini i slomio se štok gdje se nalazila kopča od pojasa pa me odbacilo na vozačevu stranu, a prednji desni špic tog pijanca je skliznuo sa štoka i natjero moja vrata na pol sica... da sam ostao vezan do danas bi bilo plast sijena za nakosit nada mnom.... tak da je po meni to vezanje bzvz... ovi što ispadaju iz auta kod sudara su najčešće 6-ti ili 7-mi putnik, a i njima najčešće bude tak svejedno jer im oči ispadnu još u letu....npr ona cura u ferrariju štoje izgorila ona je bila vezana, dok vozač nije bio i on je ispao iz makine i ostao živ, a ona izgorila....
2015-08-08
doduše ruku na srce neman problema sa zakonom, ne drogiram se(rijetko koji joint), ne divljam sa autom, to mi nije napeto, čak se i vežem, nepijem alkohol, itd,
naravno policija treba biti u službi građana i štiti građane od krimanalaca i čega već, a ne da reketari građane, i iživljava se, ili što ovi naši rade - pune doslovno proračun. to je žalosno, nebi smio biti posao policije punit proračun, aj kada je netko pijan u vozilu pa ga kazniti jer ugrožava druge, ali gledam ove situacije doslovno im dođe naredba da se ne vraćaju u stanicu dok ne ispišu X kazni.. to je žalosno, meni bi bilo neugodno raditi takav posao, nebih mogao.. opet jadni i policajci, rade danas za 3500kuna, u tri smjene, trpe takve naredbe
naravno policija treba biti u službi građana i štiti građane od krimanalaca i čega već, a ne da reketari građane, i iživljava se, ili što ovi naši rade - pune doslovno proračun. to je žalosno, nebi smio biti posao policije punit proračun, aj kada je netko pijan u vozilu pa ga kazniti jer ugrožava druge, ali gledam ove situacije doslovno im dođe naredba da se ne vraćaju u stanicu dok ne ispišu X kazni.. to je žalosno, meni bi bilo neugodno raditi takav posao, nebih mogao.. opet jadni i policajci, rade danas za 3500kuna, u tri smjene, trpe takve naredbe
Guest- Guest
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 26 of 31