U Osijeku uveden policijski sat
Page 1 of 31
Page 1 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
U Osijeku uveden policijski sat
http://www.glas-slavonije.hr/288247/1/Policajac-srusio-zenu-jer-je-prosla-kroz-crveno
Kermit-
2014-04-17
Re: U Osijeku uveden policijski sat
[size=32]Policajac srušio ženu jer
je prošla kroz “crveno”?![/size]
je prošla kroz “crveno”?![/size]
Kermit-
2014-04-17
Policajac Prgomet ponovno u akciji
Kermit-
2014-04-17
Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Kermit-
2014-04-17
je li ono istina da imamo pun kurac više policije nego diktatorska yuga?
meni je najjače udriti đir Splitom, tamo zimi, prošetati se maromontovom, ili rivom, sa ekipom posli treninga oko 23h..
ono ciča zima, udara bura, vanka nema 10ak ljudi,.. ali policija svako 15metara zaustavlja i reketari ljude.. dok odeš sa jednog kraja marmontove na drugi prema rivi, pretresu te 3-4puta
nađu frendu neki privjesak gdje je bio neki nožić, odmah aj na sud, aj 3000 kuna kazne, onaj policajac mu se bahati sa značkom, a u civilu kada ga sretne spusti glavu do poda..
sud odbacio sve to, ali ogroman trošak, sudski troškovi, troškovi policije, pretresa..
tu se gube ogromni resursi na tu birokraciju koja terorizira RH građane
meni je najjače udriti đir Splitom, tamo zimi, prošetati se maromontovom, ili rivom, sa ekipom posli treninga oko 23h..
ono ciča zima, udara bura, vanka nema 10ak ljudi,.. ali policija svako 15metara zaustavlja i reketari ljude.. dok odeš sa jednog kraja marmontove na drugi prema rivi, pretresu te 3-4puta
nađu frendu neki privjesak gdje je bio neki nožić, odmah aj na sud, aj 3000 kuna kazne, onaj policajac mu se bahati sa značkom, a u civilu kada ga sretne spusti glavu do poda..
sud odbacio sve to, ali ogroman trošak, sudski troškovi, troškovi policije, pretresa..
Last edited by EmberSpirit on 17/12/2015, 11:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ajde, kaži pa tko normalan ide u policajce?asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Guest- Guest
Tvoj ljubimac saša sabadošEva wrote:Ajde, kaži pa tko normalan ide u policajce?asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Guest- Guest
tri puta više to mi je rekao inspektor, a u Osijeku je najviše policije po glavi stanovnika, brutalni su a ovaj Prgomet sije nasilje godinamaEmberSpirit wrote:je li ono istina da imamo pun kurac više policije nego diktatorska yuga?
Kermit-
2014-04-17
Otkrivat javno Mihine podatke je za ban. Admini, udaljite Trea do Uskrsa!tre911 wrote:Tvoj ljubimac saša sabadošEva wrote:Ajde, kaži pa tko normalan ide u policajce?asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Guest- Guest
Pa nije ti muž hebo te on :))Eva wrote:Otkrivat javno Mihine podatke je za ban. Admini, udaljite Trea do Uskrsa!tre911 wrote:Tvoj ljubimac saša sabadošEva wrote:Ajde, kaži pa tko normalan ide u policajce?asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Guest- Guest
a nije samo policija..asilovski wrote:tri puta više to mi je rekao inspektor, a u Osijeku je najviše policije po glavi stanovnika, brutalni su a ovaj Prgomet sije nasilje godinamaEmberSpirit wrote:je li ono istina da imamo pun kurac više policije nego diktatorska yuga?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/porezna-haraci-po-zagrebackom-adventu-vec-su-naplatili-55-kazni-ponasaju-se-kao-bijesni-psi/862765.aspx
recimo pun kurac inspketora, ostalih birokrata.. zatim tajnica od tajnice..
samo reket nad RH građanima.. sve HDZ/SDP(i sateliti) preko njih zaposleno..
samo ekipa nehsvaća da svaki "suvišni" birokrat, policajac, i ostali zaposlen preko veze, na nepotrebno radno mjesto, u isto vrijeme znači da jedan ili dva mlada Hrvata nemaju posao radi toga.. to je ekonomija. eh sada ako vi imate ovakvih viškova 50 - 100 000 zaposlenih, to znači da je 100 000 - 200 000 mladih trajno bez perspektive - jer da bi se prehranilo 100 000 višak zaposlenih za državu, moraju se dignuti porezi, nameti, opterećenja, koja unište X2 radnih mjesta u realnom sektoru - a to najviše pogađa mlade..
zato da bi se RH kao država Hrvata i drugi građana RH spasila, ista ta RH mora bankrotirati što prije..
Guest- Guest
Jedino od RH "birokracije" poštujem vojsku aj i bolnice, a u vojsku se najmanje ulaže.
Guest- Guest
Saša sabadoš naravno a ovo sa mihom nema veze ni u ludilu.tre911 wrote:Pa nije ti muž hebo te on :))Eva wrote:Otkrivat javno Mihine podatke je za ban. Admini, udaljite Trea do Uskrsa!tre911 wrote:Tvoj ljubimac saša sabadošEva wrote:Ajde, kaži pa tko normalan ide u policajce?asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Guest- Guest
e da mi je mater ovako napao jebo mu pas mater, našao bih ga ja u civilu , pa bi onda vidio debil jedan
Guest- Guest
Jel taj policajac Srbin?
Last edited by Eva on 17/12/2015, 12:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa bio sam npr. u PP Osijek da ti to vidiš pa tu radi tisuću ljudi tajnice, tipkačice, hodačice, mafijaši, lopovi, sjecikese majkomila imaju 3 dvorane, teretanu, đakuzi, saunu kao da je vojna baza u Afganistanu a ponašanje van kontrole, eo bio sam sa malim Meksikancem da ga prijavim kao stranca u Osijeku ono stav MUP-ovca je kao da je mali uhvaćen kako prodaje dječje organe, nedopustivo, međutim kad sam mu rekao da mi kaže broj značke i da ću obavijestiti Ostojića te moju Komoru brzo se smirioEmberSpirit wrote:a nije samo policija..asilovski wrote:tri puta više to mi je rekao inspektor, a u Osijeku je najviše policije po glavi stanovnika, brutalni su a ovaj Prgomet sije nasilje godinamaEmberSpirit wrote:je li ono istina da imamo pun kurac više policije nego diktatorska yuga?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/porezna-haraci-po-zagrebackom-adventu-vec-su-naplatili-55-kazni-ponasaju-se-kao-bijesni-psi/862765.aspx
recimo pun kurac inspketora, ostalih birokrata.. zatim tajnica od tajnice..
samo reket nad RH građanima.. sve HDZ/SDP(i sateliti) preko njih zaposleno..
samo ekipa nehsvaća da svaki "suvišni" birokrat, policajac, i ostali zaposlen preko veze, na nepotrebno radno mjesto, u isto vrijeme znači da jedan ili dva mlada Hrvata nemaju posao radi toga.. to je ekonomija. eh sada ako vi imate ovakvih viškova 50 - 100 000 zaposlenih, to znači da je 100 000 - 200 000 mladih trajno bez perspektive - jer da bi se prehranilo 100 000 višak zaposlenih za državu, moraju se dignuti porezi, nameti, opterećenja, koja unište X2 radnih mjesta u realnom sektoru - a to najviše pogađa mlade..
zato da bi se RH kao država Hrvata i drugi građana RH spasila, ista ta RH mora bankrotirati što prije..
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 1 of 31