PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT U Trstu marširalo gotovo dvije tisuće neofašista i čak pet tisuća antifašista
Proglašen je policijski sat od 15 sati, a gradska vlast je građanima savjetovala da zbog sigurnosti ostanu u svojim kućama od 12 do 20 sati
NOVO 20.30 Prema policijskoj procjeni, u maršu antifašista sudjelovalo je čak pet tisuća ljudi, dok je u neofašističkoj koloni bilo nešto manje od dvije tisuće sudionika, piše Il Piccolo.
NOVO 19.30 Il Piccolo piše da dosad u Trstu nije bilo sukoba. Fašisti su zaključili marš i oko 19.30 su spremni održati govor.
Na tršćanskim ulicama koje su prepune policajaca i karabinjera, sudionici dvaju marševa, onog neofašističkog i onog antifašističkog, kasnili su s polaskom.
http://novilist.hr/Vijesti/Svijet/PROGLASEN-POLICIJSKI-SAT-U-Trstu-marsiralo-gotovo-dvije-tisuce-neofasista-i-cak-pet-tisuca-antifasista?meta_refresh=true
----------------------------------------------------
Malo je falilo da fašisti dobiju po gubici
Proglašen je policijski sat od 15 sati, a gradska vlast je građanima savjetovala da zbog sigurnosti ostanu u svojim kućama od 12 do 20 sati
NOVO 20.30 Prema policijskoj procjeni, u maršu antifašista sudjelovalo je čak pet tisuća ljudi, dok je u neofašističkoj koloni bilo nešto manje od dvije tisuće sudionika, piše Il Piccolo.
NOVO 19.30 Il Piccolo piše da dosad u Trstu nije bilo sukoba. Fašisti su zaključili marš i oko 19.30 su spremni održati govor.
Na tršćanskim ulicama koje su prepune policajaca i karabinjera, sudionici dvaju marševa, onog neofašističkog i onog antifašističkog, kasnili su s polaskom.
http://novilist.hr/Vijesti/Svijet/PROGLASEN-POLICIJSKI-SAT-U-Trstu-marsiralo-gotovo-dvije-tisuce-neofasista-i-cak-pet-tisuca-antifasista?meta_refresh=true
----------------------------------------------------
Malo je falilo da fašisti dobiju po gubici
Re: PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
zar si ti na strani antifašista?
antifašisti su ti protiv izraela, protiv zhidova i za muslimanske imigrante za pedere i transrodne osobe, za islamiste za otvorene granice
fashisti su danas (ne svi ali većina) na strani izraela, protiv mujaga.
biraj na čijoj je si strani, ili sa nama (europljanima , izraelom) ili si sa njima (mujagama )
antifašisti su ti protiv izraela, protiv zhidova i za muslimanske imigrante za pedere i transrodne osobe, za islamiste za otvorene granice
biraj na čijoj je si strani, ili sa nama (europljanima , izraelom) ili si sa njima (mujagama )
Nećeš me ti valda učiti tko su fašisti i nacisti i šta su im ciljevi ?
Historia is magistrae vitae
ma dzaba kad si glupYehudim wrote:Nećeš me ti valda učiti tko su fašisti i nacisti i šta su im ciljevi ?
tebi jedino moze pomoc da sutis I pokoji put trepnes
pa mozda neko nasjedne da si bistar
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to sve i je proizvod izraela.. masonaAssadNaPodmornici wrote:zar si ti na strani antifašista?
immortal-
2014-04-16
Steta sto gradjani ne iskoriste priliku pa pobiju obe falange za bolju buducnost.
omni-
2014-04-12
prckov wrote:ma dzaba kad si glupYehudim wrote:Nećeš me ti valda učiti tko su fašisti i nacisti i šta su im ciljevi ?
Sisaj kurac ovco pederska glupa
Yehudim wrote:prckov wrote:ma dzaba kad si glupYehudim wrote:Nećeš me ti valda učiti tko su fašisti i nacisti i šta su im ciljevi ?
pa ako si čitao Protokole sionskih mudraca danas se događa točno ono što tamo piše investiranjem gospodina György Schwartza...
Guest- Guest
ove jednostavne recenicne konstrukcije ti ipak idu, ali to ti je i krajnji domet da se sigurno izrazis a da te svi ne procitaju da si glupYehudim wrote:prckov wrote:ma dzaba kad si glupYehudim wrote:Nećeš me ti valda učiti tko su fašisti i nacisti i šta su im ciljevi ?
zato nemoj puno sverat zavrsices ces u sve dubljpj gluposti
2014-04-19
metilda wrote:Yehudim wrote:prckov wrote:ma dzaba kad si glupYehudim wrote:Nećeš me ti valda učiti tko su fašisti i nacisti i šta su im ciljevi ?
pa ako si čitao Protokole sionskih mudraca danas se događa točno ono što tamo piše investiranjem gospodina György Schwartza...
Pozivaš se na povijesno dokazani falsifikat ( od tebe me ne čudi jer gutaš i veće gluposti )
prckov wrote:ove jednostavne recenicne konstrukcije ti ipak idu, ali to ti je i krajnji domet da se sigurno izrazis a da te svi ne procitaju da si glupYehudim wrote:prckov wrote:ma dzaba kad si glupYehudim wrote:Nećeš me ti valda učiti tko su fašisti i nacisti i šta su im ciljevi ?
Pa moram ti se obraćati na tvom nivou...............da bi ti jasno bilo
Jer si tako glup da ne kužiš ništa drugo.
Yehudim wrote:metilda wrote:Yehudim wrote:prckov wrote:ma dzaba kad si glupYehudim wrote:Nećeš me ti valda učiti tko su fašisti i nacisti i šta su im ciljevi ?
Pozivaš se na povijesno dokazani falsifikat ( od tebe me ne čudi jer gutaš i veće gluposti )
falsifikat ili ne - zanimljivo je da se događa točno ono što tamo piše pa ti razmisli o sintagmi his-story
Guest- Guest
ne Kazem ja tebi da si glup iz zlobeYehudim wrote:prckov wrote:ove jednostavne recenicne konstrukcije ti ipak idu, ali to ti je i krajnji domet da se sigurno izrazis a da te svi ne procitaju da si glupYehudim wrote:prckov wrote:ma dzaba kad si glupYehudim wrote:Nećeš me ti valda učiti tko su fašisti i nacisti i šta su im ciljevi ?
Pa moram ti se obraćati na tvom nivou...............da bi ti jasno bilo
Jer si tako glup da ne kužiš ništa drugo.
to je samo tuzna istina mada mi je smijesno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Maškare
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/573434/neofasisti-marsirali-ulicama-a-na-celu-kolone-vijorila-se-zastava-dalmacijenbspatmosfera-u-trstu-bila-je-usijana-na-rubu-fizickih-obracuna-i-nereda
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/573434/neofasisti-marsirali-ulicama-a-na-celu-kolone-vijorila-se-zastava-dalmacijenbspatmosfera-u-trstu-bila-je-usijana-na-rubu-fizickih-obracuna-i-nereda
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Liga sve jača, 35% podrške
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/italija-liga-sve-jaca-pokret-pet-zvjezdica-slabi
Mussolini se vraća
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/italija-liga-sve-jaca-pokret-pet-zvjezdica-slabi
Mussolini se vraća
2014-04-11
Mussolini si ritorna
Triba san otić popit kavu u taj Trst, izgleda da je bila dobra zabava
Sad još pustit malo kozojeba po Balkanu i kokice
Mussolini si ritorna, L, Italia si zveglia
Triba san otić popit kavu u taj Trst, izgleda da je bila dobra zabava
Sad još pustit malo kozojeba po Balkanu i kokice
Mussolini si ritorna, L, Italia si zveglia
2014-04-11
RayMabus wrote:Triba san otić popit kavu u taj Trst, izgleda da je bila dobra zabava
Ima dosta kineza i crnaca i nešto između, kad dođeš na piazzu Unita' čuješ dosta ex-yu jezika uglavnom...u pizeriji na stolu pored mene su se neki Slovenci svađali na srbskom jeziku...
Grad kao grad dosta baca na Rijeku, gotovo su isto dizajnirani
catabbath-
2015-08-22
Ha ha ha mislija san otić na ove maškarecatabbath wrote:RayMabus wrote:Triba san otić popit kavu u taj Trst, izgleda da je bila dobra zabava
Ima dosta kineza i crnaca i nešto između, kad dođeš na piazzu Unita' čuješ dosta ex-yu jezika uglavnom...u pizeriji na stolu pored mene su se neki Slovenci svađali na srbskom jeziku...
Grad kao grad dosta baca na Rijeku, gotovo su isto dizajnirani
E taj Trst godina je 1998, trajekt Split Trst, turistički, mi se ubili u diksku na Trajektu, ja zaspa na hodniku, bauljali cili dan po Trstu, opili se ko deve
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Policijski sat za tinejdžere
» policijski sat nepoželjan
» francuzi uvode policijski sat
» Austrija uvodi policijski sat
» U Osijeku uveden policijski sat
» policijski sat nepoželjan
» francuzi uvode policijski sat
» Austrija uvodi policijski sat