U Osijeku uveden policijski sat
Page 25 of 31
Page 25 of 31 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
marcellus wrote:acab
nikako da se izmiriš s ćaćom, ne?
nije on kriv što si ti takav.
ti si izabrao svoj put...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
sitting_bull wrote:je, treba napraviti sliku kako policija uvijek pretjeruje pa onda pozivati na neposluh kad izdaju naredbe!
to je pravi put u anarhiju, a tvoj šef upravo od tebe kao logi boysa to traži.
ti samo kimneš glavom i kažeš: stara'ću se!
ma ne ne pretjeruje, pajčiću su razbili glavu maturante mlave ko stoku kad se napiju na norijadi ulijeću u crkvu bez razloga i naloga tuć invalide i onda seru da invalidi nasrću na njih, murija je tu uglavnom radi punjenja proračuna, ranko je komad budale, a trolovi drkaju na muriju kad je sdp na vlasti a bacaju kamenje na nju u radićevoj kad je na vlasti hdz
Ja kad čujem za nekog da je murjak sve mi je jasno koji je to mentalni sklop. Samo nasilnici, debili i niš koristi ljudi biraju to zvanje da bi mogli srat po ljudima. Evo, ovaj debil iz Osijeka na babi demonstrira silu i provodi zakon. Jadno da nemre jadnije.Sora wrote:Ma ide . Ali sad počinje ista spirala nasilja kao i u Americi, otprilike. Policajaci su cesto meta napada pa prelaze u sktivnostima obranu...Eva wrote:Ajde, kaži pa tko normalan ide u policajce?asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Guest- Guest
Ja znam jednog interventnog koji je umjetnik. Po noći mlati ljude a po danu slika :)
Ja sad kad vidim semafor i policajca....legnem dolje,pa da vidiš belaja.......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Boli te kiki ako te policaja sere samo kažeš daj kaznu Ranko je to srediti :)
marcellus wrote:sitting_bull wrote:je, treba napraviti sliku kako policija uvijek pretjeruje pa onda pozivati na neposluh kad izdaju naredbe!
ma ne ne pretjeruje, pajčiću su razbili glavu maturante mlave ko stoku kad se napiju na norijadi ulijeću u crkvu bez razloga i naloga tuć invalide i onda seru da invalidi nasrću na njih, murija je tu uglavnom radi punjenja proračuna, ranko je komad budale, a trolovi drkaju na muriju kad je sdp na vlasti a bacaju kamenje na nju u radićevoj kad je na vlasti hdz
Guest- Guest
Kao i svaki murjak. Karatutlek, Vaso, Ranko, sve moroniEmberSpirit wrote:marcellus wrote:sitting_bull wrote:je, treba napraviti sliku kako policija uvijek pretjeruje pa onda pozivati na neposluh kad izdaju naredbe!
Guest- Guest
Jel kršila zakon? Je. isto ako i baba, zakon i autoritet treba poštivati makar gladan i bos bio, ti i djeca...neka proda dijete a ne teglu ajvara...tu djecu ionako ne nalaze nikadvili40 wrote:sad bi svi trebali pljeskati tom muflonu od policajca što provodi red i zakon i trebali bi biti sretni što nas takvi čuvaju.Isto kao kad se diglo desetak carinika da ufate nezaposlenu samohranu majku u Slavonskom Brodu radi dvije teglice ajvara i meda.Da,kršila je zakon i trebali su dići radi nje i helikoptere i avijaciju koju nemamo da spriječe međunarodni šverc ajvara i meda.A nju prebiti na mrtvo ime da je poslije ne prepozna ni to njeno jadno dijete.
n_razbojnik-
2014-04-15
Eva wrote:Ja kad čujem za nekog da je murjak sve mi je jasno koji je to mentalni sklop. Samo nasilnici, debili i niš koristi ljudi biraju to zvanje da bi mogli srat po ljudima. Evo, ovaj debil iz Osijeka na babi demonstrira silu i provodi zakon. Jadno da nemre jadnije.Sora wrote:Ma ide . Ali sad počinje ista spirala nasilja kao i u Americi, otprilike. Policajaci su cesto meta napada pa prelaze u sktivnostima obranu...Eva wrote:Ajde, kaži pa tko normalan ide u policajce?asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Točno to...ne mogu se sjetiti baš nešto puno pozitivnih likova u policiji...
darth_vader-
2014-04-17
dawson wrote:Ja znam jednog interventnog koji je umjetnik. Po noći mlati ljude a po danu slika :)
Znam i ja jednog...slika, a umlatio svoju ženu par puta i toliko je zlostavljao da je na psihijatriji bila završila...umjetnička duša...srećom taj ne operira više u policiji, ali eto čisto da se nađe za primjer...
darth_vader-
2014-04-17
n_razbojnik-
2014-04-15
dobro to je priča za sebe, on je auto doveo tamo radi predstave kad su mu ga vratili jer mu ga je carina zaplijenila kao ukradenog
a što se bakice tiče, zaključili smo dakle da bi ovakvo postupanje policije bilo opravdano samo da je bakica skidala ćirilićne ploče ili nedajbože izlazila iz šatora
bravo marc...baba se mogla branit' umjetničkim performansom, kako se ne sjetismo togamarcellus wrote:dobro to je priča za sebe, on je auto doveo tamo radi predstave kad su mu ga vratili jer mu ga je carina zaplijenila kao ukradenog
baba slobodni umjetnik sa privatnim problemima...fuj policiji koja zatire umjetničke i ine slobode
n_razbojnik-
2014-04-15
drugi put kad klinac prijeđe na crveno pa počne bježat a debeli ga ne može stić nek mu puca u noge, nećemo valjda dopustiti da se opasni prekršitelji izvuku
ako vidi mene da prelazim makar na žuto neka puca odma'...ovih 100 kila neide u polugu nikako :D
2014-04-15
Ostojić poslao oholog pandura i šefa mu da odu kod
bakice i ispričaju joj se.
Takodjer je Ostojić iz svog djepa platio kaznu ženi.
bakice i ispričaju joj se.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
sta fali anarhiji??????sitting_bull wrote:je, treba napraviti sliku kako policija uvijek pretjeruje pa onda pozivati na neposluh kad izdaju naredbe!
radi vas koji zelite imat gazde i imamo policiju koja misli da je boga uhvatila za jaja,
taj niskorisni okot je stvoren i sluzi da jebe narod a ne gazde, kad kazda kaze zic oni sjedaju ko psi a drugo i nisu
o cemu pricamo
ta policija bi trebala biti u sluzbi naroda, da stiti narod , da pomaze jebeni narod, baba presla na semafor, nebi bilo moralnije i humanije da je babu zaspotao, veci bi efekt bio nego kazna 3000 kuna, kazna za koji kurac, kome je ona stetu nanijela i ciji je zivot ugrozila, de ne jedi govna jebote
kad vec spominjes druge zemlje, vozim kroz neko poluselo u austriji i ogranicenje 60 zbog nekih radova a inace dozvoljeno 80, ja vozim 80 po navici, iskoci pandur pred mene, stanem, pita me covjek koliko sam vozio ja odvalim 50, jedino od njega je bilo, lazes, sram te bilo, idi, sledecih 10 km sam vozio 50 i nisam sebi mogao doci od srama, sad kad su radovi na cesti ili kad vidim znak sa djecom na cesti vozim ispod dopustene, italija, obavezna svjetla na autoputevima, kazna 250 eura, na naplatnim kucicama izmjesti me policija na stranu i ja spustim sajbu, pozdravi covjek sa dobar dan, gurne ruku unutra i upali mi svjetla, nas supcina od murjaka il slovensko govno bi ti odmah rebnulo kaznetinu, hrvatska, prema kostajnici vozim se nekih 70 km dopustena 80 kako mi i navigacija govori, zaustavlja me murja u nigdjezemskoj i naplacuje mi kaznu zbog prebrze voznje u naseljenom mjestu a kuca udaljena 500m zracne linije, po povratku sam trazio znak za naseljeno mjesto i ogranicenje brzine a i jos sam puno puta prosao onuda i nisam ga vido, oteli su mi pare na prevaru kao drumski razbojnici, zabok . na ulici me legitimira neki kurs pandur i pita sta ja radim u zaboku, rekoh setam, a zasto setas ovuda, reko ne tice te se, voki toki i zvanje pojacanja zbog privodjenja potencijalno opasnog sumnjivca, nakon 4 sata u policiji oko utvrdjivanja mog identiteta sam pusten, bilo je i nekih unosenja u facu i prijetnje batinama, nakon sto sam uredno rekao panduru ako stavi ruku na mene ista mu bude odrezana je pocelo psihicko maltretiranje za prijetnju policajcu, nakon 4 sata njihovog drkanja su saznali ko jesaam i povukli su se ko zadnje pickice uz izvinjavanje
i ti mi pricaj o nekom redi koji policija odrzava, odrzavaju moj kurac, odrzavaj red terora uglavnom
kakve noge jebote, napravice ga invalidom i onda ce biti trosak drustvu, u glavu i rijesenomarcellus wrote:drugi put kad klinac prijeđe na crveno pa počne bježat a debeli ga ne može stić nek mu puca u noge, nećemo valjda dopustiti da se opasni prekršitelji izvuku
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 25 of 31