ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U Osijeku uveden policijski sat

Page 21 of 31 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Next

Go down

U Osijeku uveden policijski sat - Page 21 Empty Re: U Osijeku uveden policijski sat

Post by Kermit 17/12/2015, 22:15

red wolf wrote:
asilovski wrote:
Naravno samo poremećene osobe mogu imati mentalni sklop kao ti Zeko, odi i ti gledati Otvoreno možda se napališ ko i Regoč
To neće promijeniti činjnicu da si lažov i da nisi pravnik, a ako i jesi koji slučajem, to je onda katastrofa...
Naravno da neće, samo bilo bi nam lakše da zadovoljiš pohotu, ono smanjile bi se tenzije na forumu

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

U Osijeku uveden policijski sat - Page 21 Empty Re: U Osijeku uveden policijski sat

Post by kaya 17/12/2015, 22:16

asilovski wrote:
kaja_333 wrote:a gle, ružno izgleda ali gospođa nije stala. policajac je hodao za njom, govorio da stane, uhvatio je za ruku. na to sve ona se nije zaustavljala nego ga gurnula, odgovorila da ju ostavi  i nastavila dalje. kako da ju drugacije zaustavi? kako bi vi nju zaustavilli?!
Metkom u čelo a onda sjeo na Ninju
U Osijeku uveden policijski sat - Page 21 12347710_749790881792613_1153564580021938139_n
a ne možeš ju drugačije zaustaviti realno, za ruku uhvatiti? pa možda ali otme se tako, mislim kako nego ovako.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Kermit 17/12/2015, 22:16

danni1 wrote:
asilovski wrote:
danni1 wrote:
asilovski wrote:
lookatme wrote:
asilovski wrote:
lookatme wrote:
asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.
Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz grada
 Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.
Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represiju
Ha...represija je nužna i prisutna je u nekom obliku u svim zajednicama ,bilo da se radi o državama pa do najmanjih zajednica kao što je obitelj. Kršenje pravila povlači za sobom sankcije. da nije tako ovaj svijet bi bio u većem rasulu nego je sad. Represija nije nužno uvijek zlo.
Grad je u rasulu a represija nikad veća, mislim da si sve pogrešno povezao
Ne kažem da nije, samo kažem da bi bio u većem rasulu da represije nema.
hahaha pa represija ide isključivo prem sirotinji, a ne izvoru rasula koji je u odličnim odnosima sa represivnim aparatom a što na kraju izaziva još veće rasulo, vrlo jednostavno
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 17/12/2015, 22:18

asilovski wrote:
hahaha pa represija ide isključivo prem sirotinji,
dobro a zašto nije stala? jel misliš da je normalno reći policajcu koji kaže stani, ostavi me na miru i produžit dalje?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/12/2015, 22:19

asilovski wrote:
red wolf wrote:
asilovski wrote:
Naravno samo poremećene osobe mogu imati mentalni sklop kao ti Zeko, odi i ti gledati Otvoreno možda se napališ ko i Regoč
To neće promijeniti činjnicu da si lažov i da nisi pravnik, a ako i jesi koji slučajem, to je onda katastrofa...
Naravno da neće, samo bilo bi nam lakše da zadovoljiš pohotu, ono smanjile bi se tenzije na forumu
Razumio si me, ali i drugi koji ovo čitaju...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 17/12/2015, 22:20

asilovski wrote:
danni1 wrote:
asilovski wrote:
danni1 wrote:
asilovski wrote:
lookatme wrote:
asilovski wrote:
lookatme wrote:
asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.
Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz grada
 Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.
Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represiju
Ha...represija je nužna i prisutna je u nekom obliku u svim zajednicama ,bilo da se radi o državama pa do najmanjih zajednica kao što je obitelj. Kršenje pravila povlači za sobom sankcije. da nije tako ovaj svijet bi bio u većem rasulu nego je sad. Represija nije nužno uvijek zlo.
hahaha pa represija ide isključivo prem sirotinji, a ne izvoru rasula koji je u odličnim odnosima sa represivnim aparatom a što na kraju izaziva još veće rasulo, vrlo jednostavno
A riješenje koje predlažeš je ukidanje represije i prema sirotinji,tako da svi mogu raditi što žele ili usmjeravanje represije prema svim izvorima rasula?

Što bi rezultiralo smirivanjem rasua? Ukidanje represije za sve ili uvođenje represije prema svima?

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Kermit 17/12/2015, 22:21

kaja_333 wrote:
asilovski wrote:
dobro a zašto nije stala? jel misliš da je normalno reći policajcu koji kaže stani, ostavi me na miru i produžit dalje?
Vidiš da je baba rubna, sirotinja koja hoda u kaputu i nosi bijele patike i raščupana stoga i ne čudi nepravilna reakcija babe, ali svaliti babu nba pod, vezati ju i privesti u postaju ko cigana ne znam, da ne govorim da ova represija po gradu traje već godinama i da je grozno, a da je Prgoemt poznat po nasilju
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 17/12/2015, 22:22

i glupa je priča kako poznate vode kao gospodu u zatvor, oni se ne opiru jbg. da se ova jadna nije opirala ne bi ni ona tako prošla.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Kermit 17/12/2015, 22:23

danni1 wrote:
asilovski wrote:
danni1 wrote:
asilovski wrote:
danni1 wrote:
asilovski wrote:
lookatme wrote:
asilovski wrote:
lookatme wrote:
A riješenje koje predlažeš je ukidanje represije i prema sirotinji,tako da svi mogu raditi što žele ili usmjeravanje represije prema svim izvorima rasula?

Što bi rezultiralo smirivanjem rasua? Ukidanje represije za sve ili uvođenje represije prema svima?
Čuj ne može represija u Osijeku biti tolika da ljudi bježe iz grada a na moru ili Zagrebu kao da si u drugoj državi, da ne govorim da pokazivanje sile na javnom mjestu u sred garada po danu zbog prelaženja ceste ostavlja dojam da su građani zapravo mete MUP-a a kriminalci njihovi partneri
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 17/12/2015, 22:24

kaja_333 wrote:i glupa je priča kako poznate vode kao gospodu u zatvor, oni se ne opiru jbg. da se ova jadna nije opirala ne bi ni ona tako prošla.
Ne bi. Napravila je prekršaj. Da se odazvala pozivima policajca, nije bježala i nije opirala nasilno, ova situacija bi završila normalno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 17/12/2015, 22:24

kaja_333 wrote:i glupa je priča kako poznate vode kao gospodu u zatvor, oni se ne opiru jbg. da se ova jadna nije opirala ne bi ni ona tako prošla.
Vjerojatno ne bi, ali ako non stop provodiš racije po gradu, a zapoišljvaš ovakve sirovine pravo čudo je što nema ovoga više
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 17/12/2015, 22:25

asilovski wrote:
Vidiš da je baba rubna, sirotinja koja hoda u kaputu i nosi bijele patike i raščupana stoga i ne čudi nepravilna reakcija babe, ali svaliti babu nba pod, vezati ju i privesti u postaju ko cigana ne znam, da ne govorim da ova represija po gradu traje već godinama i da je grozno, a da je Prgoemt poznat po nasilju
sve vidim, da je žena jadna i van sebe, ali hoću reći da on nema druge ako se netko ne zaustavlja. mislim i mene su zaustavili jučer zbog prolaza na žuto/crveno, skrenuli i izašla sam iz auta najpokornije na svijetu pa su mi i oprostili. da sam produžila dalje i viknula kroz prozor ostavite me na miru vjerojatno bi isto ovako prošla. to ti je tako.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 17/12/2015, 22:26

asilovski wrote:, ali ako non stop provodiš racije po gradu, a zapoišljvaš ovakve sirovine pravo čudo je što nema ovoga više
e to je već druga stvar..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Kermit 17/12/2015, 22:28

kaja_333 wrote:
asilovski wrote:
sve vidim, da je žena jadna i van sebe, ali hoću reći da on nema druge ako se netko ne zaustavlja. mislim i mene su zaustavili jučer zbog prolaza na žuto/crveno, skrenuli i izašla sam iz auta najpokornije na svijetu pa su mi i oprostili. da sam produžila dalje i viknula kroz prozor ostavite me na miru vjerojatno bi isto ovako prošla. to ti je tako.
Kako na zapadu skoro pa ne vidiš policajce, a kamoli da svakodnevno zaustavljaju, legitimiraju i naplaćuju kazne, vrlo jednostavno jer to nije normalno, odnosno ovako šta je normalno u "državama" kao što su Srbija, Honduras, Maroko i osobama koji pate od poremećaja kao Zeko ili Regoč...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 17/12/2015, 22:31

eo ja reko što imo za reć

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/je-li-prelazak-ceste-na-crveno-tezi-prekrsaj-od-ilegalnog-prelaska-granice-zasto-prgomet-nije-ursa-871425

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 17/12/2015, 22:31

asilovski wrote:
Kako na zapadu skoro pa ne vidiš policajce, a kamoli da svakodnevno zaustavljaju, legitimiraju i naplaćuju kazne, vrlo jednostavno jer to nije normalno, odnosno ovako šta je normalno u "državama" kao što su Srbija, Honduras, Maroko i osobama koji pate od poremećaja kao Zeko ili Regoč...
pa istina, vani ih ne vidiš, kod nas su u haraču, skupljaju novce. ne opravdavam ja njih, ženica je sirota i u svojim brigama i filmu, samo kažem da nema drugog načina da ju zaustaviš, za ruku možda ali otrgla bi se.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Yehudi 17/12/2015, 22:37

kaja_333 wrote:
asilovski wrote:

Tribao ju je ostaviti na miru. Zar je dotle došlo da se rade sačekuše za 70 godišnje žene 

kojoj se crveno upalilo na pola zebre. Prije će biti da mu je stradao ego jer se vidi da je

budala iskompleksirana.

Možda je bolesna, možda daltonista ili je ovaj podli

napuhani seljober pomislio da baba nosi kilo trave ili oružje ,pa ju je sustigao i oborio na tle.

Ma sramota.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by danni1 17/12/2015, 22:41

Yehudi wrote:
kaja_333 wrote:
asilovski wrote:

Tribao ju je ostaviti na miru. Zar je dotle došlo da se rade sačekuše za 70 godišnje žene 

kojoj se crveno upalilo na pola zebre. Prije će biti da mu je stradao ego jer se vidi da je

budala iskompleksirana.

Možda je bolesna, možda daltonista ili je ovaj podli

napuhani seljober pomislio da baba nosi kilo trave ili oružje ,pa ju je sustigao i oborio na tle.

Ma sramota.
Pa je. Ali onda treba ostaviti sve ljude na miru koji prelaze cestu na crveno. Ili treba uvesti u zakon da crveno ne važi za ljude starije od 60g.
danni1
danni1

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 17/12/2015, 22:48

sad pogledah snimku, isuse boze kako bi mu se napio krvi.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Kermit 17/12/2015, 22:49

kic wrote:sad pogledah snimku, isuse boze kako bi mu se napio krvi.
Štaa? Pa Regoč i Zeko  bi mu polabali malog samo tako
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 17/12/2015, 22:51

asilovski wrote:
kic wrote:sad pogledah snimku, isuse boze kako bi mu se napio krvi.
Štaa? Pa Regoč i Zeko  bi mu polabali malog samo tako
Valjda vide u njemu dominantnog muzjaka.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 31 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics