U Osijeku uveden policijski sat
Page 21 of 31
Page 21 of 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
Naravno da neće, samo bilo bi nam lakše da zadovoljiš pohotu, ono smanjile bi se tenzije na forumured wolf wrote:To neće promijeniti činjnicu da si lažov i da nisi pravnik, a ako i jesi koji slučajem, to je onda katastrofa...asilovski wrote:
Naravno samo poremećene osobe mogu imati mentalni sklop kao ti Zeko, odi i ti gledati Otvoreno možda se napališ ko i Regoč
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
a ne možeš ju drugačije zaustaviti realno, za ruku uhvatiti? pa možda ali otme se tako, mislim kako nego ovako.asilovski wrote:Metkom u čelo a onda sjeo na Ninjukaja_333 wrote:a gle, ružno izgleda ali gospođa nije stala. policajac je hodao za njom, govorio da stane, uhvatio je za ruku. na to sve ona se nije zaustavljala nego ga gurnula, odgovorila da ju ostavi i nastavila dalje. kako da ju drugacije zaustavi? kako bi vi nju zaustavilli?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hahaha pa represija ide isključivo prem sirotinji, a ne izvoru rasula koji je u odličnim odnosima sa represivnim aparatom a što na kraju izaziva još veće rasulo, vrlo jednostavnodanni1 wrote:Ne kažem da nije, samo kažem da bi bio u većem rasulu da represije nema.asilovski wrote:Grad je u rasulu a represija nikad veća, mislim da si sve pogrešno povezaodanni1 wrote:Ha...represija je nužna i prisutna je u nekom obliku u svim zajednicama ,bilo da se radi o državama pa do najmanjih zajednica kao što je obitelj. Kršenje pravila povlači za sobom sankcije. da nije tako ovaj svijet bi bio u većem rasulu nego je sad. Represija nije nužno uvijek zlo.asilovski wrote:Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represijulookatme wrote:Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.asilovski wrote:Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Kermit-
2014-04-17
dobro a zašto nije stala? jel misliš da je normalno reći policajcu koji kaže stani, ostavi me na miru i produžit dalje?asilovski wrote:
hahaha pa represija ide isključivo prem sirotinji,
2015-08-15
Razumio si me, ali i drugi koji ovo čitaju...asilovski wrote:Naravno da neće, samo bilo bi nam lakše da zadovoljiš pohotu, ono smanjile bi se tenzije na forumured wolf wrote:To neće promijeniti činjnicu da si lažov i da nisi pravnik, a ako i jesi koji slučajem, to je onda katastrofa...asilovski wrote:
Naravno samo poremećene osobe mogu imati mentalni sklop kao ti Zeko, odi i ti gledati Otvoreno možda se napališ ko i Regoč
Guest- Guest
A riješenje koje predlažeš je ukidanje represije i prema sirotinji,tako da svi mogu raditi što žele ili usmjeravanje represije prema svim izvorima rasula?asilovski wrote:hahaha pa represija ide isključivo prem sirotinji, a ne izvoru rasula koji je u odličnim odnosima sa represivnim aparatom a što na kraju izaziva još veće rasulo, vrlo jednostavnodanni1 wrote:Ne kažem da nije, samo kažem da bi bio u većem rasulu da represije nema.asilovski wrote:Grad je u rasulu a represija nikad veća, mislim da si sve pogrešno povezaodanni1 wrote:Ha...represija je nužna i prisutna je u nekom obliku u svim zajednicama ,bilo da se radi o državama pa do najmanjih zajednica kao što je obitelj. Kršenje pravila povlači za sobom sankcije. da nije tako ovaj svijet bi bio u većem rasulu nego je sad. Represija nije nužno uvijek zlo.asilovski wrote:Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represijulookatme wrote:Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.asilovski wrote:Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Što bi rezultiralo smirivanjem rasua? Ukidanje represije za sve ili uvođenje represije prema svima?
Vidiš da je baba rubna, sirotinja koja hoda u kaputu i nosi bijele patike i raščupana stoga i ne čudi nepravilna reakcija babe, ali svaliti babu nba pod, vezati ju i privesti u postaju ko cigana ne znam, da ne govorim da ova represija po gradu traje već godinama i da je grozno, a da je Prgoemt poznat po nasiljukaja_333 wrote:dobro a zašto nije stala? jel misliš da je normalno reći policajcu koji kaže stani, ostavi me na miru i produžit dalje?asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
i glupa je priča kako poznate vode kao gospodu u zatvor, oni se ne opiru jbg. da se ova jadna nije opirala ne bi ni ona tako prošla.
2015-08-15
Čuj ne može represija u Osijeku biti tolika da ljudi bježe iz grada a na moru ili Zagrebu kao da si u drugoj državi, da ne govorim da pokazivanje sile na javnom mjestu u sred garada po danu zbog prelaženja ceste ostavlja dojam da su građani zapravo mete MUP-a a kriminalci njihovi partneridanni1 wrote:A riješenje koje predlažeš je ukidanje represije i prema sirotinji,tako da svi mogu raditi što žele ili usmjeravanje represije prema svim izvorima rasula?asilovski wrote:hahaha pa represija ide isključivo prem sirotinji, a ne izvoru rasula koji je u odličnim odnosima sa represivnim aparatom a što na kraju izaziva još veće rasulo, vrlo jednostavnodanni1 wrote:Ne kažem da nije, samo kažem da bi bio u većem rasulu da represije nema.asilovski wrote:Grad je u rasulu a represija nikad veća, mislim da si sve pogrešno povezaodanni1 wrote:Ha...represija je nužna i prisutna je u nekom obliku u svim zajednicama ,bilo da se radi o državama pa do najmanjih zajednica kao što je obitelj. Kršenje pravila povlači za sobom sankcije. da nije tako ovaj svijet bi bio u većem rasulu nego je sad. Represija nije nužno uvijek zlo.asilovski wrote:Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represijulookatme wrote:Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.asilovski wrote:Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Što bi rezultiralo smirivanjem rasua? Ukidanje represije za sve ili uvođenje represije prema svima?
Kermit-
2014-04-17
Ne bi. Napravila je prekršaj. Da se odazvala pozivima policajca, nije bježala i nije opirala nasilno, ova situacija bi završila normalno.kaja_333 wrote:i glupa je priča kako poznate vode kao gospodu u zatvor, oni se ne opiru jbg. da se ova jadna nije opirala ne bi ni ona tako prošla.
Guest- Guest
Vjerojatno ne bi, ali ako non stop provodiš racije po gradu, a zapoišljvaš ovakve sirovine pravo čudo je što nema ovoga višekaja_333 wrote:i glupa je priča kako poznate vode kao gospodu u zatvor, oni se ne opiru jbg. da se ova jadna nije opirala ne bi ni ona tako prošla.
Kermit-
2014-04-17
sve vidim, da je žena jadna i van sebe, ali hoću reći da on nema druge ako se netko ne zaustavlja. mislim i mene su zaustavili jučer zbog prolaza na žuto/crveno, skrenuli i izašla sam iz auta najpokornije na svijetu pa su mi i oprostili. da sam produžila dalje i viknula kroz prozor ostavite me na miru vjerojatno bi isto ovako prošla. to ti je tako.asilovski wrote:
Vidiš da je baba rubna, sirotinja koja hoda u kaputu i nosi bijele patike i raščupana stoga i ne čudi nepravilna reakcija babe, ali svaliti babu nba pod, vezati ju i privesti u postaju ko cigana ne znam, da ne govorim da ova represija po gradu traje već godinama i da je grozno, a da je Prgoemt poznat po nasilju
2015-08-15
e to je već druga stvar..asilovski wrote:, ali ako non stop provodiš racije po gradu, a zapoišljvaš ovakve sirovine pravo čudo je što nema ovoga više
2015-08-15
Kako na zapadu skoro pa ne vidiš policajce, a kamoli da svakodnevno zaustavljaju, legitimiraju i naplaćuju kazne, vrlo jednostavno jer to nije normalno, odnosno ovako šta je normalno u "državama" kao što su Srbija, Honduras, Maroko i osobama koji pate od poremećaja kao Zeko ili Regoč...kaja_333 wrote:sve vidim, da je žena jadna i van sebe, ali hoću reći da on nema druge ako se netko ne zaustavlja. mislim i mene su zaustavili jučer zbog prolaza na žuto/crveno, skrenuli i izašla sam iz auta najpokornije na svijetu pa su mi i oprostili. da sam produžila dalje i viknula kroz prozor ostavite me na miru vjerojatno bi isto ovako prošla. to ti je tako.asilovski wrote:
Vidiš da je baba rubna, sirotinja koja hoda u kaputu i nosi bijele patike i raščupana stoga i ne čudi nepravilna reakcija babe, ali svaliti babu nba pod, vezati ju i privesti u postaju ko cigana ne znam, da ne govorim da ova represija po gradu traje već godinama i da je grozno, a da je Prgoemt poznat po nasilju
Kermit-
2014-04-17
eo ja reko što imo za reć
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/je-li-prelazak-ceste-na-crveno-tezi-prekrsaj-od-ilegalnog-prelaska-granice-zasto-prgomet-nije-ursa-871425
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/je-li-prelazak-ceste-na-crveno-tezi-prekrsaj-od-ilegalnog-prelaska-granice-zasto-prgomet-nije-ursa-871425
pa istina, vani ih ne vidiš, kod nas su u haraču, skupljaju novce. ne opravdavam ja njih, ženica je sirota i u svojim brigama i filmu, samo kažem da nema drugog načina da ju zaustaviš, za ruku možda ali otrgla bi se.asilovski wrote:
Kako na zapadu skoro pa ne vidiš policajce, a kamoli da svakodnevno zaustavljaju, legitimiraju i naplaćuju kazne, vrlo jednostavno jer to nije normalno, odnosno ovako šta je normalno u "državama" kao što su Srbija, Honduras, Maroko i osobama koji pate od poremećaja kao Zeko ili Regoč...
2015-08-15
kaja_333 wrote:dobro a zašto nije stala? jel misliš da je normalno reći policajcu koji kaže stani, ostavi me na miru i produžit dalje?asilovski wrote:
Tribao ju je ostaviti na miru. Zar je dotle došlo da se rade sačekuše za 70 godišnje žene
kojoj se crveno upalilo na pola zebre. Prije će biti da mu je stradao ego jer se vidi da je
budala iskompleksirana.
Možda je bolesna, možda daltonista ili je ovaj podli
napuhani seljober pomislio da baba nosi kilo trave ili oružje ,pa ju je sustigao i oborio na tle.
Ma sramota.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa je. Ali onda treba ostaviti sve ljude na miru koji prelaze cestu na crveno. Ili treba uvesti u zakon da crveno ne važi za ljude starije od 60g.Yehudi wrote:kaja_333 wrote:dobro a zašto nije stala? jel misliš da je normalno reći policajcu koji kaže stani, ostavi me na miru i produžit dalje?asilovski wrote:
Tribao ju je ostaviti na miru. Zar je dotle došlo da se rade sačekuše za 70 godišnje žene
kojoj se crveno upalilo na pola zebre. Prije će biti da mu je stradao ego jer se vidi da je
budala iskompleksirana.
Možda je bolesna, možda daltonista ili je ovaj podli
napuhani seljober pomislio da baba nosi kilo trave ili oružje ,pa ju je sustigao i oborio na tle.
Ma sramota.
danni1-
2014-04-16
Štaa? Pa Regoč i Zeko bi mu polabali malog samo takokic wrote:sad pogledah snimku, isuse boze kako bi mu se napio krvi.
Kermit-
2014-04-17
Valjda vide u njemu dominantnog muzjaka..asilovski wrote:Štaa? Pa Regoč i Zeko bi mu polabali malog samo takokic wrote:sad pogledah snimku, isuse boze kako bi mu se napio krvi.
Guest- Guest
Page 21 of 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 21 of 31