U Osijeku uveden policijski sat
Page 20 of 31
Page 20 of 31 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
Glupa ti je usporedba.danni1 wrote:
Ne nije.Zar tebe kuhanje pasa uznemirava? Ako da zašto?
Guest- Guest
Ne, ozbiljno. Jako si loš pravnik. Ali, ti nisi pravnik. Pravnik ne baljezga ovakve gluposti poput tebe.asilovski wrote:S obzirom da je to isto izjavio Regoč to bi bila neka sui generis pohvala mojem pravništvu, hvala Zeko :)))red wolf wrote:Ti si jako loš pravnik...asilovski wrote:
Da "savjest" ko i Regoč zato mu je i bakica spakirana u ladičaru
Guest- Guest
Jbga...glupo je i tvoje čuđenje ljudima koji suosjećaju sa staricom koju je pritisnuo policajac od 120kg.red wolf wrote:Glupa ti je usporedba.danni1 wrote:
Ne nije.Zar tebe kuhanje pasa uznemirava? Ako da zašto?
Ja policajca ne osuđujem i baba je bila bahata ali svakako razumijem i ljude koji su ogorčeni takvom reakcijom policajca i uopće im se ne čudim.
Nije ju pritisnuo, nego ju je polegao na zemlju i stavio joj lisice. Sve u skladu sa zakonom.danni1 wrote:
Jbga...glupo je i tvoje čuđenje ljudima koji suosjećaju sa staricom koju je pritisnuo policajac od 120kg.
Ja policajca ne osuđujem i baba je bila bahata ali svakako razumijem i ljude koji su ogorčeni takvom reakcijom policajca i uopće im se ne čudim.
Guest- Guest
pa je i kuhanje pasa je u skladu sa zakonom.red wolf wrote:Nije ju pritisnuo, nego ju je polegao na zemlju i stavio joj lisice. Sve u skladu sa zakonom.danni1 wrote:
Jbga...glupo je i tvoje čuđenje ljudima koji suosjećaju sa staricom koju je pritisnuo policajac od 120kg.
danni1-
2014-04-16
Kako sam ranije naveo hvala ti Zeko predvodniče sociopatije na ovom divnom forumured wolf wrote:Ne, ozbiljno. Jako si loš pravnik. Ali, ti nisi pravnik. Pravnik ne baljezga ovakve gluposti poput tebe.asilovski wrote:S obzirom da je to isto izjavio Regoč to bi bila neka sui generis pohvala mojem pravništvu, hvala Zeko :)))red wolf wrote:Ti si jako loš pravnik...asilovski wrote:
Da "savjest" ko i Regoč zato mu je i bakica spakirana u ladičaru
Kermit-
2014-04-17
Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.asilovski wrote:Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
lookatme-
2014-04-18
Ne. To nema veze sa zakonima, pravom i slično, već sa kulturom...Ona ti se može sviđati ili ne...Što se mene tiče, biram pse i ako ljudi koji jedu pse nestanu sa lica Zemlje, ja neću imati ništa protiv.danni1 wrote:
pa je i kuhanje pasa je u skladu sa zakonom.
Guest- Guest
Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represijulookatme wrote:Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.asilovski wrote:Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Kermit-
2014-04-17
Slušaj me sada, ako i jesi pravnik, jako si loš pravnik...Svaki iskusni pravnik si ne bi dopustio ovakvo baljezganje koje si nam ti podario ovdje...asilovski wrote:
Kako sam ranije naveo hvala ti Zeko predvodniče sociopatije na ovom divnom forumu
Guest- Guest
Zeko ja upijam svaku tvoju riječ, a ne da slušam
Slušaj me sada
Kermit-
2014-04-17
Ne ne upijaš...Za takvo nešto si nesposoban.asilovski wrote:Zeko ja upijam svaku tvoju riječ, a ne da slušam
Slušaj me sada
Guest- Guest
Ha...represija je nužna i prisutna je u nekom obliku u svim zajednicama ,bilo da se radi o državama pa do najmanjih zajednica kao što je obitelj. Kršenje pravila povlači za sobom sankcije. da nije tako ovaj svijet bi bio u većem rasulu nego je sad. Represija nije nužno uvijek zlo.asilovski wrote:Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represijulookatme wrote:Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.asilovski wrote:Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Naravno samo poremećene osobe mogu imati mentalni sklop kao ti Zeko, odi i ti gledati Otvoreno možda se napališ ko i Regočred wolf wrote:Ne ne upijaš...Za takvo nešto si nesposoban.asilovski wrote:Zeko ja upijam svaku tvoju riječ, a ne da slušam
Slušaj me sada
Kermit-
2014-04-17
a gle, ružno izgleda ali gospođa nije stala. policajac je hodao za njom, govorio da stane, uhvatio je za ruku. na to sve ona se nije zaustavljala nego ga gurnula, odgovorila da ju ostavi i nastavila dalje. kako da ju drugacije zaustavi? kako bi vi nju zaustavilli?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Grad je u rasulu a represija nikad veća, mislim da si sve pogrešno povezaodanni1 wrote:Ha...represija je nužna i prisutna je u nekom obliku u svim zajednicama ,bilo da se radi o državama pa do najmanjih zajednica kao što je obitelj. Kršenje pravila povlači za sobom sankcije. da nije tako ovaj svijet bi bio u većem rasulu nego je sad. Represija nije nužno uvijek zlo.asilovski wrote:Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represijulookatme wrote:Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.asilovski wrote:Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:sitting_bull wrote:kaptol i hdz
budala i trol
idi na duhovnu obnovu, ali u sloveniju, austriju, italiju.
neće ti pomoći, ali ćeš barem moći reći kako si pokušao...
sitting_bull-
2015-09-28
Metkom u čelo a onda sjeo na Ninjukaja_333 wrote:a gle, ružno izgleda ali gospođa nije stala. policajac je hodao za njom, govorio da stane, uhvatio je za ruku. na to sve ona se nije zaustavljala nego ga gurnula, odgovorila da ju ostavi i nastavila dalje. kako da ju drugacije zaustavi? kako bi vi nju zaustavilli?!
Kermit-
2014-04-17
To neće promijeniti činjenicu da si lažov i da nisi pravnik, a ako i jesi koji slučajem, to je onda katastrofa...asilovski wrote:
Naravno samo poremećene osobe mogu imati mentalni sklop kao ti Zeko, odi i ti gledati Otvoreno možda se napališ ko i Regoč
Last edited by red wolf on 17/12/2015, 22:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne kažem da nije, samo kažem da bi bio u većem rasulu da represije nema.asilovski wrote:Grad je u rasulu a represija nikad veća, mislim da si sve pogrešno povezaodanni1 wrote:Ha...represija je nužna i prisutna je u nekom obliku u svim zajednicama ,bilo da se radi o državama pa do najmanjih zajednica kao što je obitelj. Kršenje pravila povlači za sobom sankcije. da nije tako ovaj svijet bi bio u većem rasulu nego je sad. Represija nije nužno uvijek zlo.asilovski wrote:Otporom? Narod je pasivan i snishodljiv, a osim toga vidiš da dobar dio populacije čine osobe kao Zeko i Regoč koji su u biti psihijatrijski slučajevi i koji podržavaju represijulookatme wrote:Ovo zadnje sam si nekako i mislila. Kaj je s otporom? Pa da mene netko maltretira, ne znam...mislim da bi požalio.asilovski wrote:Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Naravno da neće, samo bilo bi nam lakše da zadovoljiš pohotu, ono smanjile bi se tenzije na forumured wolf wrote:To neće promijeniti činjnicu da si lažov i da nisi pravnik, a ako i jesi koji slučajem, to je onda katastrofa...asilovski wrote:
Naravno samo poremećene osobe mogu imati mentalni sklop kao ti Zeko, odi i ti gledati Otvoreno možda se napališ ko i Regoč
Kermit-
2014-04-17
Page 20 of 31 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 20 of 31