U Osijeku uveden policijski sat
Page 3 of 31
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
Znači baba prešla preko crvenog, policajac je zaostavio ovamu nešto odbrusila i krenula odalje a on popizdio i primjenio sredstva prisile. Nije da branim pandure ali znam kako bezobrazni stari ljudi mogu biti a iz iskustva znam da nije pametno svađati se s pandurima pogotovo kad te uhvate u prekršaju...
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Nema zajebancije. Ovo je pravna država. Trebali su je iscipelariti... Još je žena dobro i prošla.asilovski wrote:http://www.glas-slavonije.hr/288247/1/Policajac-srusio-zenu-jer-je-prosla-kroz-crveno
hahaha ti opravdavaš sociopata, pa to je još gore od ovog idiotadawson wrote:Znači baba prešla preko crvenog, policajac je zaostavio ovamu nešto odbrusila i krenula odalje a on popizdio i primjenio sredstva prisile. Nije da branim pandure ali znam kako bezobrazni stari ljudi mogu biti a iz iskustva znam da nije pametno svađati se s pandurima pogotovo kad te uhvate u prekršaju...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:hahaha ti opravdavaš sociopata, pa to je još gore od ovog idiota
Ne opravdavam, čitaj bolje. U svakom slučaju baba će paziti drugi put kad bude crveno :)
catabbath-
2015-08-22
hahaha ti si toliko glup da nesvjesno opravdavaš strašno, baš strašno ono podanički mentalitet u najgorem mogućem obliku, slijedeća faza jedino može biti tranformacija u puža balavnjakadawson wrote:asilovski wrote:hahaha ti opravdavaš sociopata, pa to je još gore od ovog idiota
Ne opravdavam, čitaj bolje. U svakom slučaju baba će paziti drugi put kad bude crveno :)
Kermit-
2014-04-17
https://www.facebook.com/darko.prgomet.56
Kermit-
2014-04-17
e da mi je ovo mojoj materi napravio, isusami kada bi ga uhvatio tamo negdje u civilku..asilovski wrote:
Guest- Guest
asilovski wrote: slijedeća faza jedino može biti tranformacija u puža balavnjaka
Misliš? Čudno kako nikada nisam imao previše problema s policiom osim standardnog maltretiranja kad sam bio klinac. Ili kako ono ide "nigge neće imati problema s pandurima kad se prestanu ponašati kao nigge", u ovom slučaju to vrijedi i za glupe balkance :)
catabbath-
2015-08-22
Ne balavi mi temu ljigodawson wrote:asilovski wrote: slijedeća faza jedino može biti tranformacija u puža balavnjaka
Misliš? Čudno kako nikada nisam imao previše problema s policiom osim standardnog maltretiranja kad sam bio klinac. Ili kako ono ide "nigge neće imati problema s pandurima kad se prestanu ponašati kao nigge", u ovom slučaju to vrijedi i za glupe balkance :)
Kermit-
2014-04-17
Ok ok, pandur je zao, baba je dobra i tako to :)
dobro nije niš novog murija u hrvatskoj je smeće ali im tulava raja svejedno plješće kad ulete u crkvu pendrečiti invalide bez ikakvog razloga i povoda, pa nek ih onda mlate
ne ne ti si ološ i jado a sad tutanjdawson wrote:Ok ok, pandur je zao, baba je dobra i tako to :)
Kermit-
2014-04-17
znam policajca, redovito mlati ljude, ono sociopata, a MUP u Osijeku je ala odredi smrti u Hondurasu ti to ne možeš vjerovati šta oni rade ovdje...marcellus wrote:dobro nije niš novog murija u hrvatskoj je smeće ali im tulava raja svejedno plješće kad ulete u crkvu pendrečiti invalide bez ikakvog razloga i povoda, pa nek ih onda mlate
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:ne ne ti si ološ i jado a sad tutanjdawson wrote:Ok ok, pandur je zao, baba je dobra i tako to :)
Sam sa sobom se svađaš :)
catabbath-
2015-08-22
Izgleda jer bazično ti nisi osobadawson wrote:asilovski wrote:ne ne ti si ološ i jado a sad tutanjdawson wrote:Ok ok, pandur je zao, baba je dobra i tako to :)
Sam sa sobom se svađaš :)
Kermit-
2014-04-17
Nadam se da će i tvoja mater ovako lizati pod
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 3 of 31