U Osijeku uveden policijski sat
Page 2 of 31
Page 2 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
Pa bio sam npr. u PP Osijek da ti to vidiš pa tu radi tisuću ljudi tajnice, tipkačice, hodačice, mafijaši, lopovi, sjecikese majkomila imaju 3 dvorane, teretanu, đakuzi, saunu kao da je vojna baza u Afganistanu a ponašanje van kontrole, eo bio sam sa malim Meksikancem da ga prijavim kao stranca u Osijeku ono stav MUP-ovca je kao da je mali uhvaćen kako prodaje dječje organe, nedopustivo, međutim kad sam mu rekao da mi kaže broj značke i da ću obavijestiti Ostojića te moju Komoru brzo se smirioEmberSpirit wrote:a nije samo policija..asilovski wrote:tri puta više to mi je rekao inspektor, a u Osijeku je najviše policije po glavi stanovnika, brutalni su a ovaj Prgomet sije nasilje godinamaEmberSpirit wrote:je li ono istina da imamo pun kurac više policije nego diktatorska yuga?
meni je najjače udriti đir Splitom, tamo zimi, prošetati se maromontovom, ili rivom, sa ekipom posli treninga oko 23h..
ono ciča zima, udara bura, vanka nema 10ak ljudi,.. ali policija svako 15metara zaustavlja i reketari ljude.. dok odeš sa jednog kraja marmontove na drugi prema rivi, pretresu te 3-4puta
nađu frendu neki privjesak gdje je bio neki nožić, odmah aj na sud, aj 3000 kuna kazne, onaj policajac mu se bahati sa značkom, a u civilu kada ga sretne spusti glavu do poda..
sud odbacio sve to, ali ogroman trošak, sudski troškovi, troškovi policije, pretresa..
tu se gube ogromni resursi na tu birokraciju koja terorizira RH građane
http://www.index.hr/vijesti/clanak/porezna-haraci-po-zagrebackom-adventu-vec-su-naplatili-55-kazni-ponasaju-se-kao-bijesni-psi/862765.aspx
recimo pun kurac inspketora, ostalih birokrata.. zatim tajnica od tajnice..
samo reket nad RH građanima.. sve HDZ/SDP(i sateliti) preko njih zaposleno..
samo ekipa nehsvaća da svaki "suvišni" birokrat, policajac, i ostali zaposlen preko veze, na nepotrebno radno mjesto, u isto vrijeme znači da jedan ili dva mlada Hrvata nemaju posao radi toga.. to je ekonomija. eh sada ako vi imate ovakvih viškova 50 - 100 000 zaposlenih, to znači da je 100 000 - 200 000 mladih trajno bez perspektive - jer da bi se prehranilo 100 000 višak zaposlenih za državu, moraju se dignuti porezi, nameti, opterećenja, koja unište X2 radnih mjesta u realnom sektoru - a to najviše pogađa mlade..
zato da bi se RH kao država Hrvata i drugi građana RH spasila, ista ta RH mora bankrotirati što prije..
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
jedina dobra stvar kod ove sjebane i nesposobne i prekobrojne birokracije jest da ovi islamisti nemogu doći do RH papira i prava.. jedina dobra stvar što mi pada napamet
Guest- Guest
Sigurno je glasala za zokija....ali još je dobro i prošla da je nije ubio....takvu hrvatsku žele domoljubi,horvatinčiću,gazi dalje....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Vidi se da baba ne poštuje organ hrvatske države. Jeste vidjeli na slikama kako se ceri i provocira?
Guest- Guest
Da je branitelj,mogla je ona njega davit i nikom ništa....
2015-07-28
Znači, Hrvat.tre911 wrote:Nasilnik nema nacijuEva wrote:Jel taj policajac Srbin?
Guest- Guest
U ovom slučaju da, u drugom slučaju je to izraelac, rusin,srbin,zoka...Eva wrote:Znači, Hrvat.tre911 wrote:Nasilnik nema nacijuEva wrote:Jel taj policajac Srbin?
Guest- Guest
Hoda u muškim trapericama, muškim tenisicama, istrošenom kaputu i sa izlizanom torbicom od umjetne kože, nije ni čudo što su je uhitili. A preko crvenog je trčala jer se uspaničarila kad je vidjela policiju pa je počela bježati, znala je da su ju uočili.
Guest- Guest
Treba Goli aktivirat. Dvije tri godine ljetovanja smiri svakog. Blaga mediteranska klima i sunce liječi svaku agresivnost.tre911 wrote:U ovom slučaju da, u drugom slučaju je to izraelac, rusin,srbin,zoka...Eva wrote:Znači, Hrvat.tre911 wrote:Nasilnik nema nacijuEva wrote:Jel taj policajac Srbin?
Guest- Guest
Policajci sa 22 godine radnog staža idu u punu mirovinu, jer je njihov posao iznimno težak.
Guest- Guest
Ovu agresivnu babu prvo, darka pajčića da je živ drugog pa po redu, neće valjda nasilnička policija tamoEva wrote:Treba Goli aktivirat. Dvije tri godine ljetovanja smiri svakog. Blaga mediteranska klima i sunce liječi svaku agresivnost.tre911 wrote:U ovom slučaju da, u drugom slučaju je to izraelac, rusin,srbin,zoka...Eva wrote:Znači, Hrvat.tre911 wrote:Nasilnik nema nacijuEva wrote:Jel taj policajac Srbin?
Guest- Guest
Jel smije branitelj proći preko crvenog??
2015-07-28
Dajte molim Vas, kakav Zakon, pa to su branitelji. Karatutlek svibnja 2015 na Markovu trguv_vlado wrote:Jel smije branitelj proći preko crvenog??
Guest- Guest
Mi smo gotovi, ovdje se uskoro neće moći živjeti, tako da i emigranti nemaju nikakav interes da idu u državu koja je maltene na isto putanji kao i ona iz koje begaju, pa nisu ni oni tolike budaleEmberSpirit wrote:jedina dobra stvar kod ove sjebane i nesposobne i prekobrojne birokracije jest da ovi islamisti nemogu doći do RH papira i prava.. jedina dobra stvar što mi pada napamet
Kermit-
2014-04-17
Pa on pretuče svaki mjesec nekog, ono sociopataEmberSpirit wrote:e da mi je mater ovako napao jebo mu pas mater, našao bih ga ja u civilu , pa bi onda vidio debil jedan
Kermit-
2014-04-17
Ne bih se štela mešat u redosljed. Samostalna HR odlučuje tko je neprijatelj države.tre911 wrote:Ovu agresivnu babu prvo, darka pajčića da je živ drugog pa po redu, neće valjda nasilnička policija tamoEva wrote:Treba Goli aktivirat. Dvije tri godine ljetovanja smiri svakog. Blaga mediteranska klima i sunce liječi svaku agresivnost.tre911 wrote:U ovom slučaju da, u drugom slučaju je to izraelac, rusin,srbin,zoka...Eva wrote:Znači, Hrvat.tre911 wrote:Nasilnik nema nacijuEva wrote:Jel taj policajac Srbin?
Guest- Guest
Smeće pandursko.asilovski wrote:[size=32]Policajac srušio ženu jer
je prošla kroz “crveno”?![/size]
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
za to vrijeme isilovcima je upaljeno zeleno svijetlo kroz kukuruze...Yehudi wrote:Smeće pandursko.asilovski wrote:[size=32]Policajac srušio ženu jer
je prošla kroz “crveno”?![/size]
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Znači baba prešla preko crvenog, policajac je zaostavio ovamu nešto odbrusila i krenula odalje a on popizdio i primjenio sredstva prisile. Nije da branim pandure ali znam kako bezobrazni stari ljudi mogu biti a iz iskustva znam da nije pametno svađati se s pandurima pogotovo kad te uhvate u prekršaju...
Page 2 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 2 of 31