U Osijeku uveden policijski sat
Page 17 of 31
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
Pa normalno, zato u Osijeku su na svakom ćošku i vrebaju da ti naplate kaznu ili namlate uz vezivanje i torturuprckov wrote:Niti mozes vidit policiju da stoji na ulici i zvirlja okolo ko dzukela. Moras ih svijecom trazit ako to trebaju
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Policajac nije bezgrešan autoritet ali ima ovlasti koja moraš poštivati ili dobiješ po pičoki. Za sve druge prigovore imaš sud.Leviathan2 wrote:na stranu tvoj ene slaganje s regocom, vasa posla, al ogroman problem je u ljudima sto dozivljavaju policajce kao bezgresne autoritete, ja sam puno puta svjedocio gdje rade prekrsaje svjesno sa uzrecicom sto mogu bogovi ne mogu volovi, osobno poznam dosta policajaca i sve i jedan od njih ima debelih prekrsaja koji nisu nigdje zabiljezeni ali zbog istih bi te spizdili u bajbokanu jer krsis zakon, al ne samo policajci nego i takozvana financijska policija, bivsi carinici, kompa iz mladosti zavrsio na carini i covjek se financijski razbacao ko veliki, sad kad su maknuti sa granice teroriziraju ljude po zagorju koji peku rakiju i slicno, i naravno, i dalje primaju mito, i takovi meni da uredjuju zakone i zivot????asilovski wrote:hahaha kome ti pišeš, pa Regoču se ukrutilo kad je vidio babu na podu, osim toga kod nas je snihodljivost, kmetstvo i opravdavanje nasilja i zla osnovna karakteristika naroda, a ovo je samo zoran primejr kako se teororizira i dresira naord, da ne govorim da se vrši zulum sa kaznama, pa MUP ima dvije osnove svrhe da krpaju proračun te da terorom narodu utjeruju strah, a ostali da pobjegnu iz gradaLeviathan2 wrote:boli me kurac za babu, ali policajac nije imao pravo primijenit nasilje ni lisiti je slobode, ustavRegoč wrote:Ne, a i da jesam, što bi to promienilo na stvari? Pitanje je samo zakonitosti postupanja, a ne kuknjava "jadna baba, kako može tako na nju".Leviathan2 wrote:jes ti policajac???Regoč wrote:Naravno da sam dokazao: ne prelazi na crveno, ne vrieđaj policajca, ne bježi od policajca, ne opiri se policajcu.asilovski wrote:Ma ne ti si dokazao umjesto mene, pa ja nemam ništa drugo nego to potvriditi i ukazati, drž se Prgometa, a prava se kloniRegoč wrote:Nadam se da ti sud povjeruje to "šta ja imam dokazivati, valjda se zna". Inače gubiš klijente.asilovski wrote:Dokazivati? Pa to si ti sam uradio sada znamo da među nama imamo pravog i živog sociopata i da živi pored nasRegoč wrote:Jebo te, baš si me razbio u dokazivanju. Nadam se da na sudu ne radiš ovako ofrlje.asilovski wrote:hahahah trebaš vidjeti policajaca uživo izjebo mi Regoča na bakinom trosjedu samo tako skočile bi mu oči kao u varenog zecadijagram wrote:Tek radi ostalih neupucenih forumasa: baka je asilina punica ,a policajac regocev sogor:)
druga stvar,
ovom gore ne vrijedjaj policajca ne bjezi od policajca i ne opiri se policajcu je samo povladjivanje nekim takozvanim autoritetima, po tvojem policajac je uvijek u pravu i samo u pravu, bezgresni,
osobno smatram da nema povarenije skupine od policajaca i da zloupotrebljavaju takozvani autoritet u vecini slucajeva zbog svog hira ili dokazivanja da su oni netko, obavezno ako nisu uvjerljivo jaci zovu pojacanje i onda krece psihicko i fizicko maltretiranje zrtve,
i jedna druga stvar, da je zena stala i da joj je on naplatio kaznu, sto bi on s tim rijesio, ponistio bi njen prelazak na crveno ili je to sistem dresiranja kao kod pasa da ne ponovi gresku,
i najvaznija stvar, ta zena nije nikom nanijela fizicku ni materijalnu stetu i nije nikog ugrozila , prema svim moralnim paramtrima je zrtva policijske brutalnosti kao i ogroman broj ljudi
hahaha evo još jedan majkomiladanni1 wrote:Policajac nije bezgrešan autoritet ali ima ovlasti koja moraš poštivati ili dobiješ po pičoki. Za sve druge prigovore imaš sud.Leviathan2 wrote:na stranu tvoj ene slaganje s regocom, vasa posla, al ogroman problem je u ljudima sto dozivljavaju policajce kao bezgresne autoritete, ja sam puno puta svjedocio gdje rade prekrsaje svjesno sa uzrecicom sto mogu bogovi ne mogu volovi, osobno poznam dosta policajaca i sve i jedan od njih ima debelih prekrsaja koji nisu nigdje zabiljezeni ali zbog istih bi te spizdili u bajbokanu jer krsis zakon, al ne samo policajci nego i takozvana financijska policija, bivsi carinici, kompa iz mladosti zavrsio na carini i covjek se financijski razbacao ko veliki, sad kad su maknuti sa granice teroriziraju ljude po zagorju koji peku rakiju i slicno, i naravno, i dalje primaju mito, i takovi meni da uredjuju zakone i zivot????asilovski wrote:hahaha kome ti pišeš, pa Regoču se ukrutilo kad je vidio babu na podu, osim toga kod nas je snihodljivost, kmetstvo i opravdavanje nasilja i zla osnovna karakteristika naroda, a ovo je samo zoran primejr kako se teororizira i dresira naord, da ne govorim da se vrši zulum sa kaznama, pa MUP ima dvije osnove svrhe da krpaju proračun te da terorom narodu utjeruju strah, a ostali da pobjegnu iz gradaLeviathan2 wrote:boli me kurac za babu, ali policajac nije imao pravo primijenit nasilje ni lisiti je slobode, ustavRegoč wrote:Ne, a i da jesam, što bi to promienilo na stvari? Pitanje je samo zakonitosti postupanja, a ne kuknjava "jadna baba, kako može tako na nju".Leviathan2 wrote:jes ti policajac???Regoč wrote:Naravno da sam dokazao: ne prelazi na crveno, ne vrieđaj policajca, ne bježi od policajca, ne opiri se policajcu.asilovski wrote:Ma ne ti si dokazao umjesto mene, pa ja nemam ništa drugo nego to potvriditi i ukazati, drž se Prgometa, a prava se kloniRegoč wrote:Nadam se da ti sud povjeruje to "šta ja imam dokazivati, valjda se zna". Inače gubiš klijente.asilovski wrote:Dokazivati? Pa to si ti sam uradio sada znamo da među nama imamo pravog i živog sociopata i da živi pored nasRegoč wrote:Jebo te, baš si me razbio u dokazivanju. Nadam se da na sudu ne radiš ovako ofrlje.asilovski wrote:hahahah trebaš vidjeti policajaca uživo izjebo mi Regoča na bakinom trosjedu samo tako skočile bi mu oči kao u varenog zecadijagram wrote:Tek radi ostalih neupucenih forumasa: baka je asilina punica ,a policajac regocev sogor:)
druga stvar,
ovom gore ne vrijedjaj policajca ne bjezi od policajca i ne opiri se policajcu je samo povladjivanje nekim takozvanim autoritetima, po tvojem policajac je uvijek u pravu i samo u pravu, bezgresni,
osobno smatram da nema povarenije skupine od policajaca i da zloupotrebljavaju takozvani autoritet u vecini slucajeva zbog svog hira ili dokazivanja da su oni netko, obavezno ako nisu uvjerljivo jaci zovu pojacanje i onda krece psihicko i fizicko maltretiranje zrtve,
i jedna druga stvar, da je zena stala i da joj je on naplatio kaznu, sto bi on s tim rijesio, ponistio bi njen prelazak na crveno ili je to sistem dresiranja kao kod pasa da ne ponovi gresku,
i najvaznija stvar, ta zena nije nikom nanijela fizicku ni materijalnu stetu i nije nikog ugrozila , prema svim moralnim paramtrima je zrtva policijske brutalnosti kao i ogroman broj ljudi
Kermit-
2014-04-17
Ono vi znate za neki sudski slučaj da je uvažena vaša riječ umiesto one službene osobe?
Last edited by n_razbojnik on 17/12/2015, 20:58; edited 1 time in total
n_razbojnik-
2014-04-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Rijec nije ali dokaz crno n bijelo jest, i to bas u OS DAVNE 98-99...n_razbojnik wrote:Ono vi znate za neki sudski slučaj da je uvažena vaša riječ umijesto one službene osobe?
Prometni policajac "nasao"mi tri prekrsaja svaki od po 500 kuna,ukupno 1500.
Na sudu pokazem papiric i sudac shvati da je prometnik idiot i odem doma uz ispriku da mi to vise ne radi:)
dijagram-
2015-08-09
da. Vrlo rijetko policijski službenici dolaze na ročišta i u pravilu se žalbe prihvaćaju.n_razbojnik wrote:Ono vi znate za neki sudski slučaj da je uvažena vaša riječ umiesto one službene osobe?
Ja si spasio 2000kn i 3 mj. bez vozačke.prije godinu dana.
Za sve postoji mirno riješenje.Bijeg i opiranje to nije.
Dapače ja sam pročitao obrazloženje presude gdje se navod da je sud povjerovao u isaz pol. službenika jer ovaj ne smije lagati jer je službena osoba, osim toga stvar je u odnosu i terorou, znači ista država i policija a u Osijeku je broj ispisanih kazni sa npr. Istrom jedno 40 puta većin_razbojnik wrote:Ono vi znate za neki sudski slučaj da je uvažena vaša riječ umiesto one službene osobe?
Kermit-
2014-04-17
Ma stoji, ali bacati staricu od 70 godina na pod u lisicama zbog prelaska ceste od strane višestruko suspedniranog policajca u zemlji koja je optočena kriminalom je dobar pokazatelj posvemašnje truležidanni1 wrote:da. Vrlo rijetko policijski službenici dolaze na ročišta i u pravilu se žalbe prihvaćaju.n_razbojnik wrote:Ono vi znate za neki sudski slučaj da je uvažena vaša riječ umiesto one službene osobe?
Kermit-
2014-04-17
trulež je čestitanje na profesionalno odrađenom zadatku...samo jako samo po kičmiasilovski wrote:Ma stoji, ali bacati staricu od 70 godina na pod u lisicama zbog prelaska ceste od strane višestruko suspedniranog policajca u zemlji koja je optočena kriminalom je dobar pokazatelj posvemašnje truležidanni1 wrote:da. Vrlo rijetko policijski službenici dolaze na ročišta i u pravilu se žalbe prihvaćaju.n_razbojnik wrote:Ono vi znate za neki sudski slučaj da je uvažena vaša riječ umiesto one službene osobe?
n_razbojnik-
2014-04-15
gledajte, baka ima tek 60 a ne 70 sto je kljucna razlika, a takodjer je pripadnica cepinske asiline mafije, stoga,...jel...n_razbojnik wrote:trulež je čestitanje na profesionalno odrađenom zadatku...samo jako samo po kičmiasilovski wrote:Ma stoji, ali bacati staricu od 70 godina na pod u lisicama zbog prelaska ceste od strane višestruko suspedniranog policajca u zemlji koja je optočena kriminalom je dobar pokazatelj posvemašnje truležidanni1 wrote:da. Vrlo rijetko policijski službenici dolaze na ročišta i u pravilu se žalbe prihvaćaju.n_razbojnik wrote:Ono vi znate za neki sudski slučaj da je uvažena vaša riječ umiesto one službene osobe?
dijagram-
2015-08-09
zar nije punica?
svakao su Osječani sigurniji ako je baka ostala na promatranju...večeras su ulic Osijeka čišće
svakao su Osječani sigurniji ako je baka ostala na promatranju...večeras su ulic Osijeka čišće
2014-04-15
hahaha baba nema niti za frizera a ne da je mafija, Prgomet je stručno procijenio da se radi o korisnici pučke kuhinje Donji grad, te odlučio isprobati svoj omiljeni judo potez te dodatno poniziti sirotinju te sa njeziniom kaputom i facom pomesti pod...dobro barem je Regoč doživio erekciju to se nije dogodilo od posjete Kumrovcu daleke 1989.g.dijagram wrote:gledajte, baka ima tek 60 a ne 70 sto je kljucna razlika, a takodjer je pripadnica cepinske asiline mafije, stoga,...jel...n_razbojnik wrote:trulež je čestitanje na profesionalno odrađenom zadatku...samo jako samo po kičmiasilovski wrote:Ma stoji, ali bacati staricu od 70 godina na pod u lisicama zbog prelaska ceste od strane višestruko suspedniranog policajca u zemlji koja je optočena kriminalom je dobar pokazatelj posvemašnje truležidanni1 wrote:da. Vrlo rijetko policijski službenici dolaze na ročišta i u pravilu se žalbe prihvaćaju.n_razbojnik wrote:Ono vi znate za neki sudski slučaj da je uvažena vaša riječ umiesto one službene osobe?
Kermit-
2014-04-17
Mislio si da se nema što dokazivati? Jesi ti sigurno završio faks i položio pravosudni?asilovski wrote:Bože moj pa ja sam mislio da se evidentno prekoračenje ovlasti te teror nad građanima nema šta dokazivati, ali izgleda da sam se prevario, nekima je posve normalno nasilje nad ženama 3. dobi zbog banalnih nazovi razloga, a takve stvari se uče u obitelji tu nema druge...a što se tiče teka dao Bog da ti prisjeloRegoč wrote:Dobro, drago mi je da priznaš da nisi dokazao bit spora, svoju tvrdnju o neprimjerenom postupanju. A psihologiju ostavi stručnjacima, ne ide ti.asilovski wrote:Ma daj ne to, već da si sociopata, osim toga primjena sile mora biti razmjerna sa opasnošću, odnosno prijetnjom i dijelom koje je počinjeno što ovdje ne da nije slučaj već je dijelo posve bagatelno i u prekršajnom smislu, ali kako god zar te nije mamica zvala na kasnu večeru...Regoč wrote:Naravno da sam dokazao: ne prelazi na crveno, ne vrieđaj policajca, ne bježi od policajca, ne opiri se policajcu.asilovski wrote:Ma ne ti si dokazao umjesto mene, pa ja nemam ništa drugo nego to potvriditi i ukazati, drž se Prgometa, a prava se kloniRegoč wrote:Nadam se da ti sud povjeruje to "šta ja imam dokazivati, valjda se zna". Inače gubiš klijente.asilovski wrote:Dokazivati? Pa to si ti sam uradio sada znamo da među nama imamo pravog i živog sociopata i da živi pored nasRegoč wrote:Jebo te, baš si me razbio u dokazivanju. Nadam se da na sudu ne radiš ovako ofrlje.asilovski wrote:hahahah trebaš vidjeti policajaca uživo izjebo mi Regoča na bakinom trosjedu samo tako skočile bi mu oči kao u varenog zecadijagram wrote:Tek radi ostalih neupucenih forumasa: baka je asilina punica ,a policajac regocev sogor:)
Dobar mi tek, čitamo se za sat, ako se ne raziđete.
A što se teka tiče, baš je bilo fino, svakom tko ne sluša policajca i njegovu "odvjetniku" u inat.
šta misliš sad su se kerovi osokolili MUP je otvoreno rekao da se građane može vezati i mlatiti za najbanalniju stvarn_razbojnik wrote:zar nije punica?
Kermit-
2014-04-17
Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
lookatme-
2014-04-18
To što ti smatraš je tvoja osobna stvar. Ako je smatrala da policajac ne postupa ispravno, zna se pravni put. Naravno, može probati i nepravnim putom, ali to ima posljedice koje se vide na filmu. Pa nek svatko bira.Leviathan2 wrote:boli me kurac za babu, ali policajac nije imao pravo primijenit nasilje ni lisiti je slobode, ustavRegoč wrote:Ne, a i da jesam, što bi to promienilo na stvari? Pitanje je samo zakonitosti postupanja, a ne kuknjava "jadna baba, kako može tako na nju".Leviathan2 wrote:jes ti policajac???Regoč wrote:Naravno da sam dokazao: ne prelazi na crveno, ne vrieđaj policajca, ne bježi od policajca, ne opiri se policajcu.asilovski wrote:Ma ne ti si dokazao umjesto mene, pa ja nemam ništa drugo nego to potvriditi i ukazati, drž se Prgometa, a prava se kloniRegoč wrote:Nadam se da ti sud povjeruje to "šta ja imam dokazivati, valjda se zna". Inače gubiš klijente.asilovski wrote:Dokazivati? Pa to si ti sam uradio sada znamo da među nama imamo pravog i živog sociopata i da živi pored nasRegoč wrote:Jebo te, baš si me razbio u dokazivanju. Nadam se da na sudu ne radiš ovako ofrlje.asilovski wrote:hahahah trebaš vidjeti policajaca uživo izjebo mi Regoča na bakinom trosjedu samo tako skočile bi mu oči kao u varenog zecadijagram wrote:Tek radi ostalih neupucenih forumasa: baka je asilina punica ,a policajac regocev sogor:)
druga stvar,
Regoč wrote:Mislio si da se nema što dokazivati? Jesi ti sigurno završio faks i položio pravosudni?asilovski wrote:Bože moj pa ja sam mislio da se evidentno prekoračenje ovlasti te teror nad građanima nema šta dokazivati, ali izgleda da sam se prevario, nekima je posve normalno nasilje nad ženama 3. dobi zbog banalnih nazovi razloga, a takve stvari se uče u obitelji tu nema druge...a što se tiče teka dao Bog da ti prisjeloRegoč wrote:Dobro, drago mi je da priznaš da nisi dokazao bit spora, svoju tvrdnju o neprimjerenom postupanju. A psihologiju ostavi stručnjacima, ne ide ti.asilovski wrote:Ma daj ne to, već da si sociopata, osim toga primjena sile mora biti razmjerna sa opasnošću, odnosno prijetnjom i dijelom koje je počinjeno što ovdje ne da nije slučaj već je dijelo posve bagatelno i u prekršajnom smislu, ali kako god zar te nije mamica zvala na kasnu večeru...Regoč wrote:Naravno da sam dokazao: ne prelazi na crveno, ne vrieđaj policajca, ne bježi od policajca, ne opiri se policajcu.asilovski wrote:Ma ne ti si dokazao umjesto mene, pa ja nemam ništa drugo nego to potvriditi i ukazati, drž se Prgometa, a prava se kloniRegoč wrote:Nadam se da ti sud povjeruje to "šta ja imam dokazivati, valjda se zna". Inače gubiš klijente.asilovski wrote:Dokazivati? Pa to si ti sam uradio sada znamo da među nama imamo pravog i živog sociopata i da živi pored nasRegoč wrote:Jebo te, baš si me razbio u dokazivanju. Nadam se da na sudu ne radiš ovako ofrlje.asilovski wrote:hahahah trebaš vidjeti policajaca uživo izjebo mi Regoča na bakinom trosjedu samo tako skočile bi mu oči kao u varenog zecadijagram wrote:Tek radi ostalih neupucenih forumasa: baka je asilina punica ,a policajac regocev sogor:)
Dobar mi tek, čitamo se za sat, ako se ne raziđete.
A što se teka tiče, baš je bilo fino, svakom tko ne sluša policajca i njegovu "odvjetniku" u inat.
Kermit-
2014-04-17
slijedeci je kakav klinac od 12 godina, ide iz skole i hop na crveno,pretrci cestu
murijak se hrabro baci na njega i vjesto ga svlada, utegne u lisice, sve po pravilima sluzbe jer je klinac namjeravao pobjeci:)
murijak se hrabro baci na njega i vjesto ga svlada, utegne u lisice, sve po pravilima sluzbe jer je klinac namjeravao pobjeci:)
dijagram-
2015-08-09
Načelnik hoće postati ministar ili šef ravnateljstva pa nabija statistiku, osim toga tu je rupa u proračunu kako države i garada, te teororiziranje građana radi psolušnosti, odnosno da se otjeraju mladi iz gradalookatme wrote:Jel' se zna ili barem naslućuje razlog, jer to što si napisao ne zvuči nimalo dobro.asilovski wrote:Inače ovo u Osijeku je potpuno ludilo hapse, premlaćuju, kažnjavaju zbog najmanje sitnice, strahota više...
Kermit-
2014-04-17
pucati u koljeno, ta mularija bježidijagram wrote:slijedeci je kakav klinac od 12 godina, ide iz skole i hop na crveno,pretrci cestu
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 17 of 31