Eutanazija
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Eutanazija
A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Nekad se dalmatinci bili pun kurac nehumani.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
oni su nehumani i danas.kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
2015-08-15
moraš da se ne potruješ mesom.kaja_333 wrote:
a ružno u koju god da ga staviš.
kao i sve glavonošce ili školjkaše.
2014-12-30
kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Piškur je vrsta ribe.
Stave ju živu lonac da se kuha, a oni stoje okolo i smiju joj se jer ne može nikud pobjeći.
crvenkasti-
2014-04-17
pa dobro, ali ne moraju biti žive, svježe da ali ne žive.veber wrote:moraš da se ne potruješ mesom.kaja_333 wrote:
a ružno u koju god da ga staviš.
kao i sve glavonošce ili školjkaše.
2015-08-15
crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Piškur je vrsta ribe.
Stave ju živu lonac da se kuha, a oni stoje okolo i smiju joj se jer ne može nikud pobjeći.
Pa ni životinje se trako ne ponašaju...užas.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a užas, a kada krenu klati one janjce, hvala ti bože da to nisam nikad vidjela jer bi završila na psihijatriji.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Piškur je vrsta ribe.
2015-08-15
blasfemija.kaja_333 wrote:
a užas, a kada krenu klati one janjce, hvala ti bože da to nisam nikad vidjela jer bi završila na psihijatriji.
ne jedeš meso?
2014-12-30
kaja_333 wrote:a užas, a kada krenu klati one janjce, hvala ti bože da to nisam nikad vidjela jer bi završila na psihijatriji.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Piškur je vrsta ribe.
Tako je i Jodie Foster poludjela od vrištanja janjaca koje su klali.
Inače, to je glupost i laž, jer janjci tada uopće ne vrište.
Svinje vrište.
Valjda bi glup bio naziv filma: "Kad svinjčad utihne"
crvenkasti-
2014-04-17
janje je najlakše povalit, samo dođe, nema muke nikakve.kaja_333 wrote:a užas, a kada krenu klati one janjce, hvala ti bože da to nisam nikad vidjela jer bi završila na psihijatriji.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Piškur je vrsta ribe.
P.S sve ove lutalice triba pobit
I tebe također.Riplex wrote:janje je najlakše povalit, samo dođe, nema muke nikakve.kaja_333 wrote:a užas, a kada krenu klati one janjce, hvala ti bože da to nisam nikad vidjela jer bi završila na psihijatriji.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Piškur je vrsta ribe.
2015-08-15
kaja_333 wrote:I tebe također.Riplex wrote:janje je najlakše povalit, samo dođe, nema muke nikakve.kaja_333 wrote:a užas, a kada krenu klati one janjce, hvala ti bože da to nisam nikad vidjela jer bi završila na psihijatriji.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Piškur je vrsta ribe.
Di ćeš mene, ta nisam ja lutalica.
More bit da bi ti janjetine? Lako se to odradi, fino na ražnju kad zacvrči...mmm...niko sritniji
Nisi lutalica al si bolesnik.Riplex wrote:kaja_333 wrote:I tebe također.Riplex wrote:janje je najlakše povalit, samo dođe, nema muke nikakve.kaja_333 wrote:a užas, a kada krenu klati one janjce, hvala ti bože da to nisam nikad vidjela jer bi završila na psihijatriji.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Piškur je vrsta ribe.
More bit da bi ti janjetine? Lako se to odradi, fino na ražnju kad zacvrči...mmm...niko sritniji
2015-08-15
Eto sad...čim voliš janjetinu na ražnju, bolesnik.kaja_333 wrote:Nisi lutalica al si bolesnik.Riplex wrote:kaja_333 wrote:I tebe također.Riplex wrote:janje je najlakše povalit, samo dođe, nema muke nikakve.kaja_333 wrote:a užas, a kada krenu klati one janjce, hvala ti bože da to nisam nikad vidjela jer bi završila na psihijatriji.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:ne, što je to?crvenkasti wrote:A jeste li čuli za izraz "piškur u loncu"?
Piškur je vrsta ribe.
Šta bi tribo? Biti peder i hodati po paradama? Jel se tako kvalificira za normalnost i Eju građanina?
nego voliš li janjetinu?
https://www.rt.com/news/325731-leipzig-nazi-clashes-gas/
2014-04-14
Da li su štakori životinje?
Vidio sam susjeda kako ih truje i ubija, trebam li zvati policiju?
Ili, može li mi netko dati popis, što se sve smatra životinjom, a što ne, da me te stvari ne zbunjuju.
Ili, može li mi netko dati popis, što se sve smatra životinjom, a što ne, da me te stvari ne zbunjuju.
Guest- Guest
štakori su zakon,kod mene je jedan otjerao tvora tako da ga sad totalno gotivim
2014-04-14
Zao mi je ali to su trebali napraviti tvoji roditelji. Nećemo mi sada ispravljati njihove greške sa 30 godišnjim zakašnjenjem.deda wrote:Da li su štakori životinje?
2015-08-15
Daj nas sad jos pitaj smiješ li jesti kuglice s bora i lizati zid?!
2015-08-15
samo se pitam,kako neki mogu zderati tako pohlepno zivotinjsku mladuncad...
ja rokam po drtinavoj ghovedini,koja se mora prziti na breneru ili kuati satima..i opet ima najbolji okus...
nikako nisam sklon gastronomskoj pedofiliji..
ja rokam po drtinavoj ghovedini,koja se mora prziti na breneru ili kuati satima..i opet ima najbolji okus...
nikako nisam sklon gastronomskoj pedofiliji..
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Eutanazija
» Eutanazija: da ili ne?
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» eutanazija na "civiliziranom" zapadu...
» Eutanazija: da ili ne?
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» eutanazija na "civiliziranom" zapadu...
Page 2 of 8