Eutanazija
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Eutanazija
dobro ti si tetkica, tebe sigurno cvijeće smiruje.Riplex wrote:
Možda nisi znao, ali svježe meso smiruje muškarce.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neki i mrave jedu. Kažu da su skakavci prepuni bjelančevinah.bogomdani wrote:Mrafci su dobri Kayo,i korisni.. ..sthakori bas i ne...
aha, kosoki, sve jedu.Regoč wrote:Neki i mrave jedu. Kažu da su skakavci prepuni bjelančevinah.bogomdani wrote:Mrafci su dobri Kayo,i korisni.. ..sthakori bas i ne...
2015-08-15
Regoč wrote:Bolje slina s očnjakah, nego sperma iz guzice.bogomdani wrote:kojima slina curi sa ocnjaka kad se siroto janje okrece na raznju
janje ili odojak, vječita dilema.
Za božić ću odojak jer mi janjetine dosta i mislim daje neću jesti neko vrijeme.
Inače na godišnjici Lesnine u Zadru okrenuli su vola od tonu......i nijke loše meso.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobro ti već podsvjesno želišnda te čovik ko ja rasčupa, nije ti za zamjeritkaja_333 wrote:dobro ti si tetkica, tebe sigurno cvijeće smiruje.Riplex wrote:
Nego, kako me smiruje? Svježe u smislu nepečeno ili svježe kao svježe spravljeno?kaja_333 wrote:dobro ti si tetkica, tebe sigurno cvijeće smiruje.Riplex wrote:
aha, sigurno.Riplex wrote:Dobro ti već podsvjesno želišnda te čovik ko ja rasčupa, nije ti za zamjeritkaja_333 wrote:dobro ti si tetkica, tebe sigurno cvijeće smiruje.Riplex wrote:
2015-08-15
Čuj, da je u pitanju život, jeo bih i ja, glad ne pita.kaja_333 wrote:aha, kosoki, sve jedu.Regoč wrote:Neki i mrave jedu. Kažu da su skakavci prepuni bjelančevinah.bogomdani wrote:Mrafci su dobri Kayo,i korisni.. ..sthakori bas i ne...
epikur37 wrote:Regoč wrote:Bolje slina s očnjakah, nego sperma iz guzice.bogomdani wrote:kojima slina curi sa ocnjaka kad se siroto janje okrece na raznju
Za božić ću odojak jer mi janjetine dosta i mislim daje neću jesti neko vrijeme.
Inače na godišnjici Lesnine u Zadru okrenuli su vola od tonu......i nijke loše meso.
Nekako sam od janjeta sada, odmah slina niz očnjak što reče svetac, jbg biti će da sam primitivan
pa to su ti sve životinje, sve što se kreće, giba, gmiže je životinjakaja_333 wrote:hoćemo sada o tome zato što ti ne razlikuješ mačku i štakora ili mrava?
to što ti imaš suženo vidno polje, pa ti je vrijedan samo pseći ili mačji život, ili ajd dodat ćemo tu još i malo bijelo janje
to je samo pokazatelj koliko ti nisu sve na broju,
imaš takve komplekse da se kod tebe javljaju emotivni ispadi bijesa i srdžbe zbog percipirane nepravde spram tebi važnih kategorija životinja
treba ti terapija kajo... nisi baš stabilna ličnost...
Guest- Guest
Probo skakavce, s dobrim umakom prava delicijaRegoč wrote:Čuj, da je u pitanju život, jeo bih i ja, glad ne pita.kaja_333 wrote:aha, kosoki, sve jedu.Regoč wrote:Neki i mrave jedu. Kažu da su skakavci prepuni bjelančevinah.bogomdani wrote:Mrafci su dobri Kayo,i korisni.. ..sthakori bas i ne...
kao sirovo on misli, pravi muškarac kao on jede sirove šnicle. grize kravu na livadi..to je tako macho..Regoč wrote:Nego, kako me smiruje? Svježe u smislu nepečeno ili svježe kao svježe spravljeno?kaja_333 wrote:dobro ti si tetkica, tebe sigurno cvijeće smiruje.Riplex wrote:
2015-08-15
kaja_333 wrote:aha, sigurno.Riplex wrote:Dobro ti već podsvjesno želišnda te čovik ko ja rasčupa, nije ti za zamjeritkaja_333 wrote:dobro ti si tetkica, tebe sigurno cvijeće smiruje.Riplex wrote:
Ne poričeš.
Najbolje je kombinirati, meni se u Zadru najviše svidjelo meso morskoga psa, jeo na Noći punog mjeseca.epikur37 wrote:Regoč wrote:Bolje slina s očnjakah, nego sperma iz guzice.bogomdani wrote:kojima slina curi sa ocnjaka kad se siroto janje okrece na raznju
e svašta zbilja, a na što komplekse imam nisi mi rekaodeda wrote:
imaš takve komplekse da se kod tebe javljaju emotivni ispadi bijesa i srdžbe zbog percipirane nepravde spram tebi važnih kategorija životinja
treba ti terapija kajo... nisi baš stabilna ličnost...
2015-08-15
riplex ti roni i grize morskog psa u moru..Regoč wrote:
Najbolje je kombinirati, meni se u Zadru najviše svidjelo meso morskoga psa, jeo na Noći punog mjeseca.
2015-08-15
kaja_333 wrote:kao sirovo on misli, pravi muškarac kao on jede sirove šnicle. grize kravu na livadi..to je tako macho..Regoč wrote:Nego, kako me smiruje? Svježe u smislu nepečeno ili svježe kao svježe spravljeno?kaja_333 wrote:dobro ti si tetkica, tebe sigurno cvijeće smiruje.Riplex wrote:
Ne nego pogled na sirovo, snižava stres jer se ne moraš brinuti oko hrane i lova, ispred tebe je...
Istražicanje pokazuje da ne djeluje na žene tako.
A probo sam svježu jetru
Preskočio čovjek dva milijuna godinah evolucije.kaja_333 wrote:kao sirovo on misli, pravi muškarac kao on jede sirove šnicle. grize kravu na livadi..to je tako macho..Regoč wrote:Nego, kako me smiruje? Svježe u smislu nepečeno ili svježe kao svježe spravljeno?kaja_333 wrote:dobro ti si tetkica, tebe sigurno cvijeće smiruje.Riplex wrote:
Što se tiče vrjednovanja životinjah: mi smo na vrhu i određujemo hijerarhiju ostalih, nema tu filozofiranja.
a s koje si ti sunce planine?Riplex wrote:
Ne nego pogled na sirovo, snižava stres jer se ne moraš brinuti oko hrane i lova, ispred tebe je...
Istražicanje pokazuje da ne djeluje na žene tako.
A probo sam svježu jetru
2015-08-15
kaja_333 wrote:riplex ti roni i grize morskog psa u moru..Regoč wrote:
Najbolje je kombinirati, meni se u Zadru najviše svidjelo meso morskoga psa, jeo na Noći punog mjeseca.
Morski pas mi varira, kako di jedem...
A Kajo, znam ja dabbi volila da tebe progonim, neka pomalo, di si navalila
nisam te analizirao, niti razgovarao s tobom da bih to mogao znati, vidim samo njihovu manifestacijukaja_333 wrote:
e svašta zbilja, a na što komplekse imam nisi mi rekao
a pas i mačka je pretpostavljam racionalna supstitucija za dijete, jer imaju velike oči i okruglu glavu
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Eutanazija
» Eutanazija: da ili ne?
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» eutanazija na "civiliziranom" zapadu...
» Eutanazija: da ili ne?
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» eutanazija na "civiliziranom" zapadu...
Page 6 of 8