Eutanazija
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Eutanazija
nisam te analizirao, niti razgovarao s tobom da bih to mogao znati, vidim samo njihovu manifestacijukaja_333 wrote:
e svašta zbilja, a na što komplekse imam nisi mi rekao
a pas i mačka je pretpostavljam racionalna supstitucija za dijete, jer imaju velike oči i okruglu glavu
Guest- Guest
Stvarno je faca. A meni žao i komšinog otrovat. E, jesam jadan, pravi pederčić.kaja_333 wrote:riplex ti roni i grize morskog psa u moru..Regoč wrote:
Najbolje je kombinirati, meni se u Zadru najviše svidjelo meso morskoga psa, jeo na Noći punog mjeseca.
a oči imaju i glavu? baš si bistar zbilja. a što spominješ onda komplekse kada nisi analiziraodeda wrote:nisam te analizirao, niti razgovarao s tobom da bih to mogao znati, vidim samo njihovu manifestacijukaja_333 wrote:
a pas i mačka je pretpostavljam racionalna supstitucija za dijete, jer imaju velike oči i okruglu glavu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako kad, okružen sam, Kamešnica, Dinara, Staretina, Cincar, Golija, Tušnica. Milina, zaželi i pokazat će ti sekaja_333 wrote:a s koje si ti sunce planine?Riplex wrote:
Ne nego pogled na sirovo, snižava stres jer se ne moraš brinuti oko hrane i lova, ispred tebe je...
Istražicanje pokazuje da ne djeluje na žene tako.
A probo sam svježu jetru
Nimalo te ne smatram primitivcem,ali i hranjenje mora biti dostojanstveno i sa respektom prema finom komadu mesa,a ne onako se poredati oko vatre i sliniti kao pecinski ljudi..Riplex wrote:bogomdani wrote:Hajd,hajd,ne sve bas srcem dozivljavati ovdje..fino pricamo i zezamo se..nes se valjda na curu naljutiti,sto ne misli kao ti..Riplex wrote:bogomdani wrote:...kaja_333 wrote:riplex tetkica
Auuu baš mi sredila, gotov sam.
Jebeni licemjeri
Sve 5, vi mislite o meni kao primitivcu i ne znam koje kakvim epitetima, ja vas smatram licemjerima.
Tvoj predhodni post govori za sebe.
Možda nisi znao, ali svježe meso smiruje muškarce. Ali jebiga to je biologija, ne uklapa de u bajke o svijetu
Ja jesam mesojed,i efo,Rujka upravo priprema debele steakove ghovedine i przenog krumpira,ali ipak treba imati neka nuzna mjerila..
Guest- Guest
a faca je jbg..viš kako ima opasan avić..i sam lovi bizone, jer ga smiruje, i jede sirove.Regoč wrote:Stvarno je faca. A meni žao i komšinog otrovat. E, jesam jadan, pravi pederčić.kaja_333 wrote:riplex ti roni i grize morskog psa u moru..Regoč wrote:
Najbolje je kombinirati, meni se u Zadru najviše svidjelo meso morskoga psa, jeo na Noći punog mjeseca.
2015-08-15
Najbolja bi zamjena za diete, osim drugoga djeteta, bio majmunčić, najsličniji je.
Regoč wrote:Stvarno je faca. A meni žao i komšinog otrovat. E, jesam jadan, pravi pederčić.kaja_333 wrote:riplex ti roni i grize morskog psa u moru..Regoč wrote:
Kolga vi ste uvučeni u kolo, različitosti i poštivanje, nema više primitizma za vas
aha, da..to sam si i mislila.Riplex wrote:
Kako kad, okružen sam, Kamešnica, Dinara, Staretina, Cincar, Golija, Tušnica. Milina, zaželi i pokazat će ti se
2015-08-15
Kolege i kolegico, nastavite pisat, odo ja nešto pregristi pa se vraćam. Valjda.
njega se nije sjetio ili misli da ima kockastu glavu i peraju.Regoč wrote:Najbolja bi zamjena za diete, osim drugoga djeteta, bio majmunčić, najsličniji je.
2015-08-15
ajd..dobar tek, sirovo samo probaj..Regoč wrote:Kolege i kolegico, nastavite pisat, odo ja nešto pregristi pa se vraćam. Valjda.
2015-08-15
bogomdani wrote:Nimalo te ne smatram primitivcem,ali i hranjenje mora biti dostojanstveno i sa respektom prema finom komadu mesa,a ne onako se poredati oko vatre i sliniti kao pecinski ljudi..Riplex wrote:bogomdani wrote:Hajd,hajd,ne sve bas srcem dozivljavati ovdje..fino pricamo i zezamo se..nes se valjda na curu naljutiti,sto ne misli kao ti..Riplex wrote:bogomdani wrote:...kaja_333 wrote:riplex tetkica
Jebeni licemjeri
Sve 5, vi mislite o meni kao primitivcu i ne znam koje kakvim epitetima, ja vas smatram licemjerima.
Možda nisi znao, ali svježe meso smiruje muškarce. Ali jebiga to je biologija, ne uklapa de u bajke o svijetu
Ja jesam mesojed,i efo,Rujka upravo priprema debele steakove ghovedine i przenog krumpira,ali ipak treba imati neka nuzna mjerila..
Nema većeg poštovanja, nego kad je uzgojeno, žrtvovano i spremljno od vlastite ruke. Ta di je dostojanstvo u plastičnoj kutiji iz supermarketa?
Kakvo slinjenje? Jedan čovik priprema, ekipa igra karte, balote, na male, pije se piva, druži se. Ma milina
zato što imaš emotivne ispade, eto zaštokaja_333 wrote:a oči imaju i glavu? baš si bistar zbilja. a što spominješ onda komplekse kada nisi analiziraodeda wrote:nisam te analizirao, niti razgovarao s tobom da bih to mogao znati, vidim samo njihovu manifestacijukaja_333 wrote:
ti nama želiš pokazati da mi vidimo koliko si ti ljuta i bjesna...
a o tome da li je pas ili mačka dobra supstitucija za dijete samo zbog velikih očiju i okrugle glave, o tome porazgovaraj sa svojim mozgom
ako njemu to ima smisla onda nabavi još koje, bit ćeš sretnija
Guest- Guest
A di nećeš?! Mora da te uzbudi, e đavle paklenikaja_333 wrote:aha, da..to sam si i mislila.Riplex wrote:
Kako kad, okružen sam, Kamešnica, Dinara, Staretina, Cincar, Golija, Tušnica. Milina, zaželi i pokazat će ti se
a zašto ja ne bi smjela biti ljuta zbog stvari koji me ljute?deda wrote:
zato što imaš emotivne ispade, eto zašto
2015-08-15
uzimam u turskom ducanu meso,a osobno vlasnik ga obradjuje..nis ne jedem iz plastike ili konzerve,zato i kupujem kod Rusa,Turaka i Grka.,..oke je druzenje uz vatru,kao rostilj,samo rekoh da treba jesti drtine,zrelo meso,a mladjad pustati da raste i postane puno vise mesa..Riplex wrote:bogomdani wrote:Nimalo te ne smatram primitivcem,ali i hranjenje mora biti dostojanstveno i sa respektom prema finom komadu mesa,a ne onako se poredati oko vatre i sliniti kao pecinski ljudi..Riplex wrote:bogomdani wrote:Hajd,hajd,ne sve bas srcem dozivljavati ovdje..fino pricamo i zezamo se..nes se valjda na curu naljutiti,sto ne misli kao ti..Riplex wrote:bogomdani wrote:...kaja_333 wrote:riplex tetkica
Jebeni licemjeri
Nema većeg poštovanja, nego kad je uzgojeno, žrtvovano i spremljno od vlastite ruke. Ta di je dostojanstvo u plastičnoj kutiji iz supermarketa?
Kakvo slinjenje? Jedan čovik priprema, ekipa igra karte, balote, na male, pije se piva, druži se. Ma milina
Guest- Guest
:)Riplex wrote:A di nećeš?! Mora da te uzbudi, e đavle paklenikaja_333 wrote:aha, da..to sam si i mislila.Riplex wrote:
2015-08-15
Regoč wrote:Najbolje je kombinirati, meni se u Zadru najviše svidjelo meso morskoga psa, jeo na Noći punog mjeseca.epikur37 wrote:Regoč wrote:Bolje slina s očnjakah, nego sperma iz guzice.bogomdani wrote:kojima slina curi sa ocnjaka kad se siroto janje okrece na raznju
janje ili odojak, vječita dilema.
Za božić ću odojak jer mi janjetine dosta i mislim daje neću jesti neko vrijeme.
Inače na godišnjici Lesnine u Zadru okrenuli su vola od tonu......i nijke loše meso.
Ja sam danas kušao dimljeni file tune.......ko med je. Rade ga u Kaštel Novom, 200 kn za 1 kg...mislim da ću sutra uzeti pola kile.
Preliti mladim maslinovim uljem ne može bolje i zdravije :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaja_333 wrote:a zašto ja ne bi smjela biti ljuta zbog stvari koji me ljute?deda wrote:
zato što imaš emotivne ispade, eto zašto
ne znam ja, porazgovaraj sa svojom mačkom, siguran sam da to ona jedina rzumije
Guest- Guest
al vidi , ja imam papige i konja, kako ti se sada to uklapa u ovu tvoju analizu? nema niti jedno okruglu glavu, što sada?!deda wrote:na...
a o tome da li je pas ili mačka dobra supstitucija za dijete samo zbog velikih očiju i okrugle glave, o tome porazgovaraj sa svojim mozgom
ako njemu to ima smisla onda nabavi još koje, bit ćeš sretnija
2015-08-15
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Eutanazija
» Eutanazija: da ili ne?
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» eutanazija na "civiliziranom" zapadu...
» Eutanazija: da ili ne?
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» eutanazija na "civiliziranom" zapadu...
Page 7 of 8