Da remiziramo...
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Da remiziramo...
meni ne veliš, zlato.Noor wrote:zlato, oni koju su imali covid u ožujak-svibanj, sada ga opet mogu pokupitiAssadNaPodmornici wrote:preko 40% hrvata je u ovom trenutko preboljelo koronu ili bilo zaraženo.. dakle .. ovo sranje mora usporiti tom logikom..
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ti nisi mladveber wrote:meni ne veliš, zlato.Noor wrote:zlato, oni koju su imali covid u ožujak-svibanj, sada ga opet mogu pokupitiAssadNaPodmornici wrote:preko 40% hrvata je u ovom trenutko preboljelo koronu ili bilo zaraženo.. dakle .. ovo sranje mora usporiti tom logikom..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
yoda je endemska vrsta mladosti na forumu..ispod 30....svi ostali manje vise 40+...cudim se sto radi ovdje valjda se pali na stare
2015-09-08
impliciraš da je noorka stara?vuksadinare wrote:yoda je endemska vrsta mladosti na forumu..ispod 30....svi ostali manje vise 40+...cudim se sto radi ovdje valjda se pali na stare
2014-12-30
Puno više ljudi se zarazilo zadnja tri mjesecaNoor wrote:zlato, oni koju su imali covid u ožujak-svibanj, sada ga opet mogu pokupitiAssadNaPodmornici wrote:preko 40% hrvata je u ovom trenutko preboljelo koronu ili bilo zaraženo.. dakle .. ovo sranje mora usporiti tom logikom..
nisu ti to vodene kozice, mada se i taj virus može rektivirati (herpes zoster)
ne nego opcenito...ne znam je'l osim yode netko ovdje ispod 35...vecina je 40+...bar ovdje..ne znam na drugim pdf...nisam pratioveber wrote:impliciraš da je noorka stara?vuksadinare wrote:yoda je endemska vrsta mladosti na forumu..ispod 30....svi ostali manje vise 40+...cudim se sto radi ovdje valjda se pali na stare
2015-09-08
....logicno...narocito preko ljeta je bila cirkulacija velikog broja ljudi i u i van hrvatske i kroz hrvatsku...i tu je udaren temelj sirenja korone...do kraja 10 mjeseca vecina ljudi nije jos ozbiljno nije shvacala situaciju...pa su sirili virus...AssadNaPodmornici wrote:Puno više ljudi se zarazilo zadnja tri mjesecaNoor wrote:zlato, oni koju su imali covid u ožujak-svibanj, sada ga opet mogu pokupitiAssadNaPodmornici wrote:preko 40% hrvata je u ovom trenutko preboljelo koronu ili bilo zaraženo.. dakle .. ovo sranje mora usporiti tom logikom..
2015-09-08
ovdje nam ero i svetoje kvare prosjek koji yoda nemre nadoknaditi.vuksadinare wrote:ne nego opcenito...ne znam je'l osim yode netko ovdje ispod 35...vecina je 40+...bar ovdje..ne znam na drugim pdf...nisam pratioveber wrote:impliciraš da je noorka stara?vuksadinare wrote:yoda je endemska vrsta mladosti na forumu..ispod 30....svi ostali manje vise 40+...cudim se sto radi ovdje valjda se pali na stare
general je mlađi od yode pa nam spašava prosjek.
2014-12-30
...inace dalmacija i opcenito primorje zbog turista je bio pocetni polozaj za sirenje virusa...vracajuci se sa mora virus se poceo siriti po kontinentalnom dijelu hrvatske...kad smo kod cacica...interesantno je da je on optuzio tada zuane primosrksog dijela hrvatske da ne rade na preventivi sirenja zaraze i ne vode propagandu drzanja mjera koje su tada bile propisane..istina bog ni vladajuci tada nisu davali primjer sjetimo se da je pola vlade tulumarilo po jadranu na celu s plenkijem...
2015-09-08
sto general nema pet banki?veber wrote:ovdje nam ero i svetoje kvare prosjek koji yoda nemre nadoknaditi.vuksadinare wrote:ne nego opcenito...ne znam je'l osim yode netko ovdje ispod 35...vecina je 40+...bar ovdje..ne znam na drugim pdf...nisam pratioveber wrote:impliciraš da je noorka stara?vuksadinare wrote:yoda je endemska vrsta mladosti na forumu..ispod 30....svi ostali manje vise 40+...cudim se sto radi ovdje valjda se pali na stare
2015-09-08
Rad moždanih ćelija određuje starost. S te strane su člani čopora đuturumi.
on je još mali, zato :Dveber wrote:meni ne veliš, zlato.Noor wrote:zlato, oni koju su imali covid u ožujak-svibanj, sada ga opet mogu pokupitiAssadNaPodmornici wrote:preko 40% hrvata je u ovom trenutko preboljelo koronu ili bilo zaraženo.. dakle .. ovo sranje mora usporiti tom logikom..
Čačić 4.8.2020:'Gdje su nestale mjere u jadranskim ljetovalištima?U ugostiteljskim objektima nitko se ne pridržava mjera mada su one jasno naznačene.Upozoravam župane,gradonačelnike primorskih županija da bi mogli biti suodgovorni za moguću novu pandemiju korone u Hrvatskoj zbog zanemarivanja propisanih epidemioloških mjera i zbog brze zarade.Pemijer Kenwood Kenon i vlada bi morali reagirati na ovo očito kršenje propisanih mjera jer se tu ne radi o pojedinačnim slučajevima već masovnoj pojavi.Gdje su inspekcije i inspektori?Kad treba kazniti ilegalne iznajmljivače evo ih odmah a prave se slijepi na očito ne pridržavanje mjera od ugostiteljskih objekata preko iznajmljivača apartmana do hotela.'
2015-09-08
e, ti su spremni za novu turu korone tam u proljeće..ožujak na daljeAssadNaPodmornici wrote:Puno više ljudi se zarazilo zadnja tri mjesecaNoor wrote:zlato, oni koju su imali covid u ožujak-svibanj, sada ga opet mogu pokupitiAssadNaPodmornici wrote:preko 40% hrvata je u ovom trenutko preboljelo koronu ili bilo zaraženo.. dakle .. ovo sranje mora usporiti tom logikom..
ma ima 8.vuksadinare wrote:sto general nema pet banki?veber wrote:ovdje nam ero i svetoje kvare prosjek koji yoda nemre nadoknaditi.vuksadinare wrote:ne nego opcenito...ne znam je'l osim yode netko ovdje ispod 35...vecina je 40+...bar ovdje..ne znam na drugim pdf...nisam pratioveber wrote:impliciraš da je noorka stara?vuksadinare wrote:yoda je endemska vrsta mladosti na forumu..ispod 30....svi ostali manje vise 40+...cudim se sto radi ovdje valjda se pali na stare
mlađi je od yode.
nije ni 30 ili je tu negdje
2014-12-30
aaaa, zato meni veliš konju stari.Noor wrote:on je još mali, zato :Dveber wrote:meni ne veliš, zlato.Noor wrote:zlato, oni koju su imali covid u ožujak-svibanj, sada ga opet mogu pokupitiAssadNaPodmornici wrote:preko 40% hrvata je u ovom trenutko preboljelo koronu ili bilo zaraženo.. dakle .. ovo sranje mora usporiti tom logikom..
sada je sve jasno.
moraš jodu zaljevat svaki dan da naraste ko svetoje.
2014-12-30
nisam ti to nikad reklaveber wrote:aaaa, zato meni veliš konju stari.Noor wrote:on je još mali, zato :Dveber wrote:meni ne veliš, zlato.Noor wrote:zlato, oni koju su imali covid u ožujak-svibanj, sada ga opet mogu pokupitiAssadNaPodmornici wrote:preko 40% hrvata je u ovom trenutko preboljelo koronu ili bilo zaraženo.. dakle .. ovo sranje mora usporiti tom logikom..
sada je sve jasno.
yoda ima kratko pamćenje, al nije bedast
gle, nisam fotošopirao.Noor wrote:nisam ti to nikad reklaveber wrote:aaaa, zato meni veliš konju stari.Noor wrote:on je još mali, zato :Dveber wrote:meni ne veliš, zlato.Noor wrote:zlato, oni koju su imali covid u ožujak-svibanj, sada ga opet mogu pokupitiAssadNaPodmornici wrote:preko 40% hrvata je u ovom trenutko preboljelo koronu ili bilo zaraženo.. dakle .. ovo sranje mora usporiti tom logikom..
sada je sve jasno.
yoda ima kratko pamćenje, al nije bedast
irfan mi je skroz ok
mace u knjižnici
2014-12-30
Nema to nikakvog smisla uspoređivat. Brojke su točne, ali ne znači da su i istinite.
Nije istina da se samo od upale pluća umire, kao što je to već u prvom valu tvrdio
glavni švedski epidemiolog.
Srpski Kon na novinarsku provokaciju o broju umrlih odgovara pitanjem:
- Od čega je umro pozitivni koji nastrada u prometu prilikom prijevoza u bolnicu?
Kon u ovom slučaju može biti i u pravu, ali su mu brojke od umrlih neistinite.
Jučer sam studirao talijanske službene podatke o smrtnosti u Bergamu. Smučilo mi se.
Sve brojke su im točne, ali i nestinite. Teško mi je ovo ukratko objasniti...
Đavo je u detaljima.
Eroo wrote:
Nema to nikakvog smisla uspoređivat. Brojke su točne, ali ne znači da su i istinite.
Nije istina da se samo od upale pluća umire, kao što je to već u prvom valu tvrdio
glavni švedski epidemiolog.
Srpski Kon na novinarsku provokaciju o broju umrlih odgovara pitanjem:
- Od čega je umro pozitivni koji nastrada u prometu prilikom prijevoza u bolnicu?
Kon u ovom slučaju može biti i u pravu, ali su mu brojke od umrlih neistinite.
Jučer sam studirao talijanske službene podatke o smrtnosti u Bergamu. Smučilo mi se.
Đavo je u detaljima.
pa od čega je umro?Srpski Kon na novinarsku provokaciju o broju umrlih odgovara pitanjem:
ti si "studirao"?Jučer sam studirao talijanske službene podatke o smrtnosti u Bergamu. Smučilo mi se.
kakvi su to istiniti, a kakvi neistiniti brojevi.
broj je broj 9 je 9.
sada
prije korone i sutra.
probaj udugačkoTeško mi je ovo ukratko objasniti...
Đavo je u detaljima.
nije. đavo je kod vas muslimana, kod kršćana je vrag.
2014-12-30
Yoda ima 39-40 ostario je na forumuvuksadinare wrote:ne nego opcenito...ne znam je'l osim yode netko ovdje ispod 35...vecina je 40+...bar ovdje..ne znam na drugim pdf...nisam pratioveber wrote:impliciraš da je noorka stara?vuksadinare wrote:yoda je endemska vrsta mladosti na forumu..ispod 30....svi ostali manje vise 40+...cudim se sto radi ovdje valjda se pali na stare
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50