Da remiziramo...
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Da remiziramo...
michaellcmacha wrote:Pa laže u oči, jebote a ja stavljao slike šatora u Dubravi, svi bili zapečaćeni...T. wrote:Udrlia ga corona u glavu malo...michaellcmacha wrote:Pa što lažeš, kakav šator, kakva dubrava... Tamo te nitko nije primao u šatoru... Jebote pa koji je vama kurac ljudi...vuksadinare wrote:nemam pojma uglavnom me strpali u šator u dubravi izvadili mi krv...i ezultat dobio za dva danakaya wrote:a koji si ti test radio za tu koronu?vuksadinare wrote:gnječo...svatko u svijetu ima teoriju ovog ili onog...i zbog cega i zasto...kako onda objasnjavas da do sad u ovom periodu nije prijavljen nijedan slucaj gripe kod nas...ne postoji ocito nijedna druga bolest osim korone...ja sam imao koronu...ali nekako sam mislim da i nisam i da sam imao gripoznost a koja je pripisana koroni...prije dva mjeseca sam se puno losije osjecao a tad sam dobio nalaz da imam jacu virozu..Gnječ wrote:jasambrend wrote:vuksadinare wrote:...u nizozemskoj jedan medij pise da neke drzave muljaju sa brojkama i namjerno povecavaju brojke i oboljele da sto prije dođu na red za lijek...jer ako imas veci broj zarazenih i umrlih imas prioritet...
vrh su mi ovi sijači kaosa. veli ustaški isprdak iz jugoslavenske crvotočine kodnog imena vuksadinare da u nizozemskoj jedan medij piše. naravno da ustaški crv iz jugo crvotočine neće nikada staviti link za taj jedan medij iz nizozemske koji piše jer ako je on to vrlo naočito i odlučno herojski napisao nema potrebe da provjeravamo da li laže ili vergla istinu.
Još se nije pošteno ni rekuperao a cijepite ga s detaljima...
Ne zna što je PCR test, a veli pozitivan...Vučko, Vučko lepiš se na lepak nepotrebno....
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Dajte ljudi, tko bi znao sve te kratice i potpuno zdrav, kamoli u fazi rehabilitacije od zaraze ubojitim virusom...
Ja. Ma kakvi dovoljno. Prvo ide za zdravstvene radnike, pa stare, pa s kroničnim bolestima pa tek onda ostali..michaellcmacha wrote:Danas u vijestima objavili da će vjerojatno biti puno više zainteresiranih za cjepivo nego će istoga biti... Jer se sporo proizvodi... Netko je pričao nešto o tome da će biti nedostatne količine... Ali ne, bit će cjepiva koliko ti volja... Al u kurcu
Znači prvu turu zaboravi, pa drugu, pa tek možda u trećoj..
Snalazi se kako znaš, ovo redovnim putem bi se načekali bogme..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma vučko stao zabunom u neki red za aids ili hepatitis , malo čudno svima guraju štapić u nos a njemu vade krv..al nema veze, nasmijali smo sejasambrend wrote:michaellcmacha wrote:Pa laže u oči, jebote a ja stavljao slike šatora u Dubravi, svi bili zapečaćeni...T. wrote:Udrlia ga corona u glavu malo...michaellcmacha wrote:Pa što lažeš, kakav šator, kakva dubrava... Tamo te nitko nije primao u šatoru... Jebote pa koji je vama kurac ljudi...vuksadinare wrote:nemam pojma uglavnom me strpali u šator u dubravi izvadili mi krv...i ezultat dobio za dva danakaya wrote:a koji si ti test radio za tu koronu?vuksadinare wrote:gnječo...svatko u svijetu ima teoriju ovog ili onog...i zbog cega i zasto...kako onda objasnjavas da do sad u ovom periodu nije prijavljen nijedan slucaj gripe kod nas...ne postoji ocito nijedna druga bolest osim korone...ja sam imao koronu...ali nekako sam mislim da i nisam i da sam imao gripoznost a koja je pripisana koroni...prije dva mjeseca sam se puno losije osjecao a tad sam dobio nalaz da imam jacu virozu..Gnječ wrote:jasambrend wrote:vuksadinare wrote:...u nizozemskoj jedan medij pise da neke drzave muljaju sa brojkama i namjerno povecavaju brojke i oboljele da sto prije dođu na red za lijek...jer ako imas veci broj zarazenih i umrlih imas prioritet...
vrh su mi ovi sijači kaosa. veli ustaški isprdak iz jugoslavenske crvotočine kodnog imena vuksadinare da u nizozemskoj jedan medij piše. naravno da ustaški crv iz jugo crvotočine neće nikada staviti link za taj jedan medij iz nizozemske koji piše jer ako je on to vrlo naočito i odlučno herojski napisao nema potrebe da provjeravamo da li laže ili vergla istinu.
Još se nije pošteno ni rekuperao a cijepite ga s detaljima...
Ne zna što je PCR test, a veli pozitivan...Vučko, Vučko lepiš se na lepak nepotrebno....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
darth_vader likes this post
Jbg morao sam se suosjecati sa vilijem..najbolje se suosjecas kad se i ti pravis bolestan onom drugom je odmah lakse jer nihe sam
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Farmacija kalkulira rashode i prihode..ne biti naivni..moze se napraviti kolikogod je potrebno i to brzo..poanta je samo sto se racuna profit..davno je Farmaciju napustila humanost,kako Kaya nabraja,koji redom..to se samo dize hype u drustvu da se postigne sto veci efekat i zaradakaya wrote:Ja. Ma kakvi dovoljno. Prvo ide za zdravstvene radnike, pa stare, pa s kroničnim bolestima pa tek onda ostali..michaellcmacha wrote:Danas u vijestima objavili da će vjerojatno biti puno više zainteresiranih za cjepivo nego će istoga biti... Jer se sporo proizvodi... Netko je pričao nešto o tome da će biti nedostatne količine... Ali ne, bit će cjepiva koliko ti volja... Al u kurcu
Znači prvu turu zaboravi, pa drugu, pa tek možda u trećoj..
Snalazi se kako znaš, ovo redovnim putem bi se načekali bogme..
Hipoteticki da se cijepi SVAKI gradjanin svijeta,uz to da vakcina koshta 10dolara,od toga 4 dolara direktno je profit farmacije 32 miljarde dolara..
Ono sto se nece dogoditi je upravo to,da se vakciniraju svi,jerbo je potrebno najmasovnija produkcija,ponajnizim cjenama,dakle profit se gubi..,a ovi napotrebitiji,pa manje,pa ostali,to ne mirise na profit..profit se nalazi u srednjem segmentu masovnosti,a to josh zaraza nije dosegla..
Dakle ovo su sve price da se raja donele smiri,jer nema josh dovoljno bolesnih,u kriticnom segmentu i dovoljno mrtvih..
Okrutno zvuci,ali je ovo istina..
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Jbg morao sam se suosjecati sa vilijem..najbolje se suosjecas kad se i ti pravis bolestan onom drugom je odmah lakse jer nihe sam
Legendo..
Guest- Guest
Ajde djavlu naravno da sam imao koronu..ne bi se sa tim salio..poruka za mihu..da bio sam u dubravi a ti se malo sredi..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jbte
svi pomrijese od korone, jedino na ovom forumu svi besmrtni :D
od cega ste ljudi
da i vi niste iz plemena :D
od cega ste ljudi
od cega ste ljudi
Guest- Guest
a eo arbajtujem, baustela i toLegendovich wrote:yahh...yahh..!!! Nego đe se ti izgubija Levi?..kako si?Leviathan2 wrote:jbte
od cega ste ljudi
bas danas nes armirali, pa prekosutra betonaza
provokativno u birtiji narucujem koronu
i seruckam laganini
tu i tam malo proviri ovde i vidim svi na broju, nemre vam ni korona nista :D
hehehe,samo pazi na sebe...ma ovo je patopsiholoska zona,od tud i viruz bjezi...Leviathan2 wrote:a eo arbajtujem, baustela i toLegendovich wrote:yahh...yahh..!!! Nego đe se ti izgubija Levi?..kako si?Leviathan2 wrote:jbte
od cega ste ljudi
i seruckam laganini
Guest- Guest
LOLLegendovich wrote:hehehe,samo pazi na sebe...ma ovo je patopsiholoska zona,od tud i viruz bjezi...Leviathan2 wrote:a eo arbajtujem, baustela i toLegendovich wrote:yahh...yahh..!!! Nego đe se ti izgubija Levi?..kako si?Leviathan2 wrote:jbte
od cega ste ljudi
i seruckam laganini
ma pazim ja, sljem na glavi, cipele sa zeljezom i ni blizu gradjevinskim strojevima jer ih voze budale uglavnom
a viruzi, pfffff
prosli tjedan me murjak ustavi na cesti i pita gdje mi maska, reko pa ne idem u baku jebote, stacemu, pa korona, reko drmno sam koronu prije pol sata
lik me blijedo gleda
a vi trebate platit globu jer nemate maskicu ,
pitam ja a komu, tebi, on se sav pogubio, reko aj bjez, jbte, trazi on osobnu, reko nedam, zove upomoc, dojdu kolege s autom, jedan od njih koji me pozna se samo prekrizio , nakezio se onak kiselo i veli murjaku koji me zaustavio nek ide dalje kontrolirat, ovo je pretezak slucaj
jbmti globu da ti jebem, ja lomim kicmu na bausteli a oni bi para za dzabana, nemore
inace murjak koji je dosao u pmoc me zna jer je i on u prvom valu, proljetos pokusao da mi naplati globu pa sam ga napatio ko budalu, morao je i na sud ici a to mu nije placeno, sjebo si slobodni dan
sta ima u germaniji, cujem merkelica prebolila koronu i sad prca cjelu svabiju
Leviathan2 wrote:LOLLegendovich wrote:hehehe,samo pazi na sebe...ma ovo je patopsiholoska zona,od tud i viruz bjezi...Leviathan2 wrote:a eo arbajtujem, baustela i toLegendovich wrote:yahh...yahh..!!! Nego đe se ti izgubija Levi?..kako si?Leviathan2 wrote:jbte
od cega ste ljudi
i seruckam laganini
ma pazim ja, sljem na glavi, cipele sa zeljezom i ni blizu gradjevinskim strojevima jer ih voze budale uglavnom
a viruzi, pfffff
prosli tjedan me murjak ustavi na cesti i pita gdje mi maska, reko pa ne idem u baku jebote, stacemu, pa korona, reko drmno sam koronu prije pol sata
lik me blijedo gleda
a vi trebate platit globu jer nemate maskicu ,
pitam ja a komu, tebi, on se sav pogubio, reko aj bjez, jbte, trazi on osobnu, reko nedam, zove upomoc, dojdu kolege s autom, jedan od njih koji me pozna se samo prekrizio , nakezio se onak kiselo i veli murjaku koji me zaustavio nek ide dalje kontrolirat, ovo je pretezak slucaj
jbmti globu da ti jebem, ja lomim kicmu na bausteli a oni bi para za dzabana, nemore
inace murjak koji je dosao u pmoc me zna jer je i on u prvom valu, proljetos pokusao da mi naplati globu pa sam ga napatio ko budalu, morao je i na sud ici a to mu nije placeno, sjebo si slobodni dan
sta ima u germaniji, cujem merkelica prebolila koronu i sad prca cjelu svabiju
E da..tako je to,kad neuki rade drzavne poslove..sve ode u kuratz...
Ovako...Policijski sat-doslovno,od 21-05h,bar u mojoj B-W regiji,zalockano sve osim krucijalnih industrija..hrana,medikamenti,energetika,poljoprivreda,autoindustrija u odumiranju laganom ali sigurnom..u Štatu pozatvarana gastronomija,sve osim hrana i medikamenti..cujem da ce i tekstilne trgovine pod kljuc..ostat ce samo Lidlo,Kajufland i aldi da hrane,odjevaju i daju ljudima sve sto im treba..
navecej je pusto i prazno,nema nikog do izjutra,po danu slabo ljudi na ulicama,sve se sredjuje autima,nabavka,posao i tako..cujem da bi,ako se povecanje zaraze nastavi,i po danu mogo biti policijski sat,osim za one sa ausvajsom za posao ili obavezu neke vrste..
na world stock marketu,svapsko brutalno pada doli..
Guest- Guest
Jel sa epijem sve u redu, danima ne piše ni slova
2015-08-08
u 17:43 je pogledao na Wapp, valjda je.michaellcmacha wrote:Jel sa epijem sve u redu, danima ne piše ni slova
2014-12-30
https://www.worldometers.info/coronavirus/vili40 wrote:Imamo i najviše aktivnih na 100.000 stanovnika među europskim zemljama
ECDC je tijekom vikenda objavio i kako Hrvatska ima najviše aktivnih slučajeva koronavirusne bolesti na 100.000 stanovnika u protekla dva tjedna među europskim zemljama.
Hrvatska je izbila na neslavno prvo mjesto među 31 europskom zemljom s 1194,3 aktivna slučaja bolesti na 100.000 stanovnika u prethodnih 14 dana. S više od 1000 slučajeva slijede je Litva (1146,7) i Luksemburg (1079,7).
Po broju umrlih, Hrvatska je na četvrtom mjestu sa stopom od 21,7. Više mrtvih na 100.000 stanovnika u prethodnih 14 dana imaju samo Bugarska, Slovenija i Mađarska, pokazuju podaci ECDC-a.
Hrvatska ima 22,769 aktivna slučaja, dakle:
22,769/40.973 = 556.2/100,000 stanovnika.
Novinar ne bi trebao pisati o nečemu gdje ne razumije niti osnovnu terminologiju u materiji o kojoj piše!
14 dnevna incidenca ne znači da se radi o aktivnim slučajevima. To skoro pa nikad nije isto.
Može da (slučajno) bidne, ne mora da znači.
evo, javio mi se.michaellcmacha wrote:Jel sa epijem sve u redu, danima ne piše ni slova
pozdravlja te, malo se odmaknuo od foruma, veli da je sve ok.
2014-12-30
Eroo wrote:https://www.worldometers.info/coronavirus/vili40 wrote:Imamo i najviše aktivnih na 100.000 stanovnika među europskim zemljama
ECDC je tijekom vikenda objavio i kako Hrvatska ima najviše aktivnih slučajeva koronavirusne bolesti na 100.000 stanovnika u protekla dva tjedna među europskim zemljama.
Hrvatska je izbila na neslavno prvo mjesto među 31 europskom zemljom s 1194,3 aktivna slučaja bolesti na 100.000 stanovnika u prethodnih 14 dana. S više od 1000 slučajeva slijede je Litva (1146,7) i Luksemburg (1079,7).
Po broju umrlih, Hrvatska je na četvrtom mjestu sa stopom od 21,7. Više mrtvih na 100.000 stanovnika u prethodnih 14 dana imaju samo Bugarska, Slovenija i Mađarska, pokazuju podaci ECDC-a.
Hrvatska ima 22,769 aktivna slučaja, dakle:
22,769/40.973 = 556.2/100,000 stanovnika.
Novinar ne bi trebao pisati o nečemu gdje ne razumije niti osnovnu terminologiju u materiji o kojoj piše!
14 dnevna incidenca ne znači da se radi o aktivnim slučajevima. To skoro pa nikad nije isto.
Može da (slučajno) bidne, ne mora da znači.
Bergamo: 81.5/1M stanovnika, 7.25x manje od Varždina.
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50