Da remiziramo...
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Da remiziramo...
opet lupetaš bez veze.Eroo wrote:Ako nisi pušač i ako znaš kontrolirat stres, brojke koje vidim su ti super.epikur37 wrote:Eroo wrote:O kakvoj hipertenziji pričaš? To je normalan tlak za tvoje godine, posebno preko dana kad si aktivan.epikur37 wrote:
Bio sam danas kod internistice...iz ekg i pulsa vidi da sam sportaš, moj tlak jeste normalan no u pojedinim intervalima bliži se hipertenzivnom 90-140
Šta si pozitivan?
Nisam pozitivan.
Nego ja inače svake dvij godine imam sistematski pregled a na primjetnija kolebanja reagiram.
Tako mi je u listopadu tlak malo porastao i odmah sam ga uzeo pod lupu. Bilo je dva tri puta 140-100.
No prosjek za ova 4 tjedna je jutarnji: 127-88
večernji: 125-84
Veli mi doktorica da mi je puls sportaški...:)
40-te su zajebane po mnogo stavri...treba paziti :)
Inače kažu da je tlak normalan ako je : 100 + godine starosti, kod tebe bi to bilo 142.
narodna predanja bez znanstvenih podloga.
tlak je neovisno dobu života unutar nekih granica, za muškarce 120-140/80-90.
ženi 10mm niže.
po tebi bi moj stari imao "normalan" tlak 100+80, za to te inače strpaju odmah u bolnicu i smatra se predinfarktnim stanjem ako traje 2h.
a, moj stari s 80 ima 120/80.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Tehnički grijem, ima godinu i po...Noor wrote:još i dimišT. wrote:A žderem ja dobro, imam i sam viška 5-6 kila...
Ni sebe ne isključujem iz ove moje filozofije...
Bez dima, samo para...
Nije otrovno ko cigareta ali nije baš ni da je ljekovito...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Promašen ceo fudbal...Ra wrote:Ako su pretili zaslužili da odapnu zbog viška kilograma (kao vlastitog nemara), možda ne bi bilo zgoreg da svaki pušač odmah sad potpiše da nema pravo koristiti nametnuto i mrsko javno zdravstvo u primjeru bilo koje bolesti pluća. Oni koji puše i konzumiraju alkohol bi morali platiti svaku zdravstvenu uslugu koja je povezana s bolestima koje su posljedica konzumiranja istog.
A kako gospojica Korona napada prvenstveno pluća, imat ćemo neviđeno rasterećenje zdravstvenog sustava.
Nije loše ne voljeti ljude. Pravo je osvježenje.
Po običaju...
2014-04-14
Govorim ti iz vlastitog iskustva, a ti kako hoćeš....glikol je otrov za pluća, reče mi moj mladi doktur i nisam mu vjerovao.T. wrote:Tehnički grijem, ima godinu i po...Noor wrote:još i dimišT. wrote:A žderem ja dobro, imam i sam viška 5-6 kila...
Bez dima, samo para...
Prešao sam na IQOS (NEETS). Samo grijanje duvana na određen stupanj.Dobra je fora i za napuštanje bilo kakvog pušenja.
20 cigareta je kao da popušiš jednu klasičnu.
Pa to je grijanje...
Samo ja koristim heets a ti neets...
Ne planiram napuštanje, mogu se samo vratit na cigaretu...
Vidiću još...
Vidiću još...
ne kužim, kaj je tako teško prestati?T. wrote:Tehnički grijem, ima godinu i po...Noor wrote:još i dimišT. wrote:A žderem ja dobro, imam i sam viška 5-6 kila...
Bez dima, samo para...
ja sam imao krizu 7 dana i odjebao to.
za razliku od svih bivših ovisnika, ne popujem.
kod mene doma se ionako nikad nije smjelo pušit. bila jedna prostorija, smoking room za po zimi, ljei svi na terasu.
sada u stanu bez obzira na veličinu, možeš na terasi.
2014-12-30
heets....greška, jebiga.Na ćirilici bi bilo skoro pa ispravno.T. wrote:Pa to je grijanje...
Vidiću još...
Samo tako i ne boj se KOPB-a...ja već imam blagi oblik. Čeka me respirator kad-tad.
Zašto bi prestao ako mi je gušt?
Jedina ovisnost koje sam se riješio u roku 'sekund' i nikad više nisam ni pomislio, bila je kocka...
Evo biće 14 godina za badnjak...
Jedina ovisnost koje sam se riješio u roku 'sekund' i nikad više nisam ni pomislio, bila je kocka...
darth_vader likes this post
Wiip? :)T. wrote:Tehnički grijem, ima godinu i po...Noor wrote:još i dimišT. wrote:A žderem ja dobro, imam i sam viška 5-6 kila...
Bez dima, samo para...
i alkiću je gušt, pa zakaj bi se riješio?T. wrote:Zašto bi prestao ako mi je gušt?
u mostaru se ekipa stalno kladila i jednom mene nafukali na neko klađenje.
nije mi jasan sistem ni danas niti onda.
otprilike moji parovi su bili;
mozambik-nigerija
šmrkalj vs hračak
i uplatio 4 KDM
i dobio 400
200 s ekipom, 200 ženi.
nikad više se nisam kladio.
kartam belu za novac, ali kao partner. moja partnerica plaća ulaz i nosi dobit. ne kartam za lovu jer sam praznovjeran da kada bi zaigrao za lovu da bi sve spušio, ovako pobjeđijem, partnerica pobere lovu. mada su nam već zabranili na dosta mjesta kartat.
2014-12-30
Možeš heets guštat, to nije neko preveliko opterećenje za pluća.T. wrote:Zašto bi prestao ako mi je gušt?
Imam tu, blizu, kutiju klasičnih cigareta, tako da sam po jednu klasičnu cigaretu zapalio jednom tjedno.
Gore sam ti dao foto IQOS koje ja koristim. Možeš dvije cigarete zaredom zapaliti bez punjenja.
Ima i za više, ali ne preporučam, dvije je sasvim dovoljno...nakon ovog tipa nisam ni jednu klasičnu zapalio,
niti mi je palo na pamet...
Eroo wrote:Govorim ti iz vlastitog iskustva, a ti kako hoćeš....glikol je otrov za pluća, reče mi moj mladi doktur i nisam mu vjerovao.T. wrote:Tehnički grijem, ima godinu i po...Noor wrote:još i dimišT. wrote:A žderem ja dobro, imam i sam viška 5-6 kila...
Bez dima, samo para...
Prešao sam na IQOS (NEETS). Samo grijanje duvana na određen stupanj.Dobra je fora i za napuštanje bilo kakvog pušenja.
Ima dvije stvari, ustvari 3, koje su za pohvaliti:
- možeš dvije cigarete zaredom popušiti bez punjenja,
- zavibrira kad je cigareta dovoljno zagrijana,
- čistač je daleko bolji nego kod prve verzije IQOS
epikur37 wrote:Evo sam borerom uhvatio trenirku...zamotalo i stegnulo jaja.
pocijepalo novu trenirku ...
Pozdrav.
ča je borero?
jesi ti živ, ćo? stroh me bilo da se nisi razboli pa u bolnicu, duplo na grbaču poreznih obveznikov...
2014-04-16
T. wrote:Zašto bi prestao ako mi je gušt?
kocka i cigareti su, uz drogu i alkohol, nojbolje droge
2014-04-16
darth_vader likes this post
kozojeb burgijo trinerku da more pišat ,,,i eto nezgoda se desila ,,kajganaaben wrote:epikur37 wrote:Evo sam borerom uhvatio trenirku...zamotalo i stegnulo jaja.
Pozdrav.
ča je borero?
jesi ti živ, ćo? stroh me bilo da se nisi razboli pa u bolnicu, duplo na grbaču poreznih obveznikov...
to izbaci guglito kad preveden sa kalesijskog
Guest- Guest
jebote, ni tebe ne razumin:)obala razuma wrote:kozojeb burgijo trinerku da more pišat ,,,i eto nezgoda se desila ,,kajganaaben wrote:epikur37 wrote:Evo sam borerom uhvatio trenirku...zamotalo i stegnulo jaja.
Pozdrav.
ča je borero?
2014-04-16
obala razuma wrote:kacavidon nije moga pa je unda bužu sa svrdlon pravija na mudantama
a to, jo sun misli da komentiroš socijalizam svog kolege
2014-04-16
Vidiš sad kako je nama s tobom...aben wrote:jebote, ni tebe ne razumin:)obala razuma wrote:kozojeb burgijo trinerku da more pišat ,,,i eto nezgoda se desila ,,kajganaaben wrote:epikur37 wrote:Evo sam borerom uhvatio trenirku...zamotalo i stegnulo jaja.
Pozdrav.
ča je borero?
2014-04-14
Znam, imam oba...Eroo wrote:Eroo wrote:Govorim ti iz vlastitog iskustva, a ti kako hoćeš....glikol je otrov za pluća, reče mi moj mladi doktur i nisam mu vjerovao.T. wrote:Tehnički grijem, ima godinu i po...Noor wrote:još i dimišT. wrote:A žderem ja dobro, imam i sam viška 5-6 kila...
Bez dima, samo para...
Ima dvije stvari, ustvari 3, koje su za pohvaliti:
- možeš dvije cigarete zaredom popušiti bez punjenja,
- zavibrira kad je cigareta dovoljno zagrijana,
- čistač je daleko bolji nego kod prve verzije IQOS
Pričali smo već o tome...
2014-04-14
T. wrote:Vidiš sad kako je nama s tobom...aben wrote:jebote, ni tebe ne razumin:)obala razuma wrote:kozojeb burgijo trinerku da more pišat ,,,i eto nezgoda se desila ,,kajganaaben wrote:epikur37 wrote:Evo sam borerom uhvatio trenirku...zamotalo i stegnulo jaja.
Pozdrav.
ča je borero?
kome nami?
razumi bi da mi je to reko niki iz turskoga, njemačkoga ili mađarskoga područja utjecaja, ali da to reče moj domoći čovik..
2014-04-16
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50