Da remiziramo...
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Da remiziramo...
Nije to to...T. wrote:Može se i sada, na benzinsku...Triny wrote:Nek se širi kako se širi, prije će završiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ti bi se nosio sa ovim kako? Nek se siri...ko umre umre...glavno da se moze na kavicu i pivicu. Pun mi vas je kurac svih.
Pa da možemo na kavu.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Triny wrote:Nije to to...T. wrote:Može se i sada, na benzinsku...Triny wrote:Nek se širi kako se širi, prije će završiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ti bi se nosio sa ovim kako? Nek se siri...ko umre umre...glavno da se moze na kavicu i pivicu. Pun mi vas je kurac svih.
Pa da možemo na kavu.
bojim se da su nekad po tom pitanju sjajna vremena zavrsila...valja kut u sobi omotati sankom i par klupskih garnitura ubaciiti..
Guest- Guest
Kako za koga...novonormalni nek si prave šank doma, normalni u kafić...Legendovich wrote:Triny wrote:Nije to to...T. wrote:Može se i sada, na benzinsku...Triny wrote:Nek se širi kako se širi, prije će završiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ti bi se nosio sa ovim kako? Nek se siri...ko umre umre...glavno da se moze na kavicu i pivicu. Pun mi vas je kurac svih.
Pa da možemo na kavu.
bojim se da su nekad po tom pitanju sjajna vremena zavrsila...valja kut u sobi omotati sankom i par klupskih garnitura ubaciiti..
Trinity-
2014-04-17
Nisi me shvatila..dakle,nadam se da si u neko lijepo doba ,bar prosla Parizom...mogao si sjesti na terase,u kafice,uzivati doslovno..sa ovom kugom,i ekonomskom krizom i emigracijom iz najzaguljenijih drzava i nacija,sve se pretvorilo u smetljiste..Triny wrote:Kako za koga...novonormalni nek si prave šank doma, normalni u kafić...Legendovich wrote:Triny wrote:Nije to to...T. wrote:Može se i sada, na benzinsku...Triny wrote:Nek se širi kako se širi, prije će završiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ti bi se nosio sa ovim kako? Nek se siri...ko umre umre...glavno da se moze na kavicu i pivicu. Pun mi vas je kurac svih.
Pa da možemo na kavu.
Nisi nigdje siguran,niti se opustiti mozes..da kafić,no lockani su,a kad i ako se otvore,drustvo ce vec tako biti uzas zivi kao i mjesta za nagdasnje druzenje..
Guest- Guest
Bila sam ti u Parizu prije 20-ak godina i tada je crnih čini mi se bilo više nego bijelih, nije ti to ništa novo. Odavde do Pariza imam 3 sata vožnje, ali došlo je ovo sranje s coronamjerama, pa je Pariz sada udaljen svjetlosnim godinama.Legendovich wrote:Nisi me shvatila..dakle,nadam se da si u neko lijepo doba ,bar prosla Parizom...mogao si sjesti na terase,u kafice,uzivati doslovno..sa ovom kugom,i ekonomskom krizom i emigracijom iz najzaguljenijih drzava i nacija,sve se pretvorilo u smetljiste..Triny wrote:Kako za koga...novonormalni nek si prave šank doma, normalni u kafić...Legendovich wrote:Triny wrote:Nije to to...T. wrote:Može se i sada, na benzinsku...Triny wrote:Nek se širi kako se širi, prije će završiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ti bi se nosio sa ovim kako? Nek se siri...ko umre umre...glavno da se moze na kavicu i pivicu. Pun mi vas je kurac svih.
Pa da možemo na kavu.
Nisi nigdje siguran,niti se opustiti mozes..da kafić,no lockani su,a kad i ako se otvore,drustvo ce vec tako biti uzas zivi kao i mjesta za nagdasnje druzenje..
A oni što vide problem samo u nelockanju kafića, ne vide dalje od nosa.
Trinity-
2014-04-17
Eto vidiš da se vidi s fotke...michaellcmacha wrote:Da, unazad par godina se jako udebljao, i mislim da je imao dijabetes... Uglavnom borio se u Dubravi dosta dugo, skoro 2 mjesecaT. wrote:Bez uvrede prema pokojniku ali na prvi pogled je uočljiv komorbiditet...
Pa ne treba bit doktor da vidiš kako netko ima 60 kg viška, a uz to onda idu i drugi zdravstveni problemi...
Nego ovi što 'vjeruju u znanost'...
Ne vjeruju ništa što nije kazao ministar beroš na htv-u...
I onda su drugi 'ravnozemljaši'...
A oni slijepi pored zdravih očiju...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Legendovich wrote:Eroo wrote:S mojim skromnim softverom sam gornju fotografiju u marsovim bojama približno
pretvorio u boje koji bismo imali ako bi isto fotografirali pod našim nebom.
Radi se o tkzv. White-balaced. Naznačio sam i smjer po kojoj će se vozilo kretati
na putu na "gornji" nivo (označeno strjelicom).
a a ju obicnom fotosupu u ađastmensu,auto-levels,napravio za 1-2 sekunde ovo..u biti fotosop sve napravijo..
Boja neba se na Marsu tijekom dana stalno mijenja. To je najveći problem, ako nemaš softver koji podacima
s Marsa u trenutku snimanjaraspolažu majstori na Zemlji i to uzmu u obir kod obrade. Na taj način kao prvo
obiješ prave Marsove boje, a onda s izboromboje našega neba sve skupa white-balanced načinom pretvore
u fotografiju kao da je slikana pod našim nebom.
I ja koristim fotoshop za pretvorbu....imam nekoliko filtera kroz koje puštam original, a onda na kraju,
s klikom na fotografiju pokušavam pogoditi boju našega neba...probam nekoliko puta dok nedobijem najbolje.
Traje 2-3 minuta minuta, ne više.
Slično činim i kad pretvaram crno-bijelu fotografiju u foto u boji. S vremenom i s praksom brzo to ide.
Pa radi se o našem nebu i ne o Marsovoj.Legendovich wrote:bajdeveju marsovoj "atmosferi" nemqa ozona,pa nebo ne moze biti plavi..Ero ero..
Nego, na zalasku sunca na Marsu zna im nebo (u jednom dijelu) biti i plavo....raspršivanje svjetlosti kroz ledene kristale.
i još štošta....O2, ugljik i tako.
@Sveto,
ovo je u originalu bila crno-bijela fotografija.
ovo je u originalu bila crno-bijela fotografija.
Nisam ja ni komentirao ništa kontra toga, ja sam čovjeka osobno poznavao, imao je zdravstvenih problema, bubrezi, dijabetes, hipertenzija... Uz sve te komorbiditete borio se skoro 2 mjeseca, toliko je bio u bolnici od čega 5 tjedana na ventilatoru... Neki zdraviji ljudi, manje tjelesne težine, i s neznatnim komorbiditet ima su otplivali za 15 dana od pojave simptoma...T. wrote:Eto vidiš da se vidi s fotke...michaellcmacha wrote:Da, unazad par godina se jako udebljao, i mislim da je imao dijabetes... Uglavnom borio se u Dubravi dosta dugo, skoro 2 mjesecaT. wrote:Bez uvrede prema pokojniku ali na prvi pogled je uočljiv komorbiditet...
Pa ne treba bit doktor da vidiš kako netko ima 60 kg viška, a uz to onda idu i drugi zdravstveni problemi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
darth_vader likes this post
Triny wrote:Nek se širi kako se širi, prije će završiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ti bi se nosio sa ovim kako? Nek se siri...ko umre umre...glavno da se moze na kavicu i pivicu. Pun mi vas je kurac svih.
Pa da možemo na kavu.
Nevezano za pandemiju. Na kavu u kafiću bi nabija porez 1800 posto. Na pivu uveo subvencije i poticaje...jebale vas kave. Nastavite sad dalje svi.
darth_vader-
2014-04-17
T. wrote:Eto vidiš da se vidi s fotke...michaellcmacha wrote:Da, unazad par godina se jako udebljao, i mislim da je imao dijabetes... Uglavnom borio se u Dubravi dosta dugo, skoro 2 mjesecaT. wrote:Bez uvrede prema pokojniku ali na prvi pogled je uočljiv komorbiditet...
Beroš je i ujeba situaciju, odnosno sve što se dalo ujebati. Njega se sigurno nema više što slušati za išta. Te njihove cirkuse sa stožerom većina odavno ionako ne prati.
darth_vader-
2014-04-17
Eroo wrote:Legendovich wrote:Eroo wrote:S mojim skromnim softverom sam gornju fotografiju u marsovim bojama približno
pretvorio u boje koji bismo imali ako bi isto fotografirali pod našim nebom.
Radi se o tkzv. White-balaced. Naznačio sam i smjer po kojoj će se vozilo kretati
na putu na "gornji" nivo (označeno strjelicom).
a a ju obicnom fotosupu u ađastmensu,auto-levels,napravio za 1-2 sekunde ovo..u biti fotosop sve napravijo..
Boja neba se na Marsu tijekom dana stalno mijenja. To je najveći problem, ako nemaš softver koji podacima
s Marsa u trenutku snimanjaraspolažu majstori na Zemlji i to uzmu u obir kod obrade. Na taj način kao prvo
obiješ prave Marsove boje, a onda s izboromboje našega neba sve skupa white-balanced načinom pretvore
u fotografiju kao da je slikana pod našim nebom.
I ja koristim fotoshop za pretvorbu....imam nekoliko filtera kroz koje puštam original, a onda na kraju,
s klikom na fotografiju pokušavam pogoditi boju našega neba...probam nekoliko puta dok nedobijem najbolje.
Traje 2-3 minuta minuta, ne više.
Slično činim i kad pretvaram crno-bijelu fotografiju u foto u boji. S vremenom i s praksom brzo to ide.
nisi shvatio..autolevels radi sa slikom,vracanje na prave prirodne parametre,dakle,uklanja colorizaciju radi postizanja efekata,obicno radi bolje rezolucije i naglasavanja detalja...boja se mijenja,ali nikad na plavu,jerbo je za to preduvjet ozon u atmosferi..no,mojastore-umjetniče,osobni izrazaj nije zabranjen..
Guest- Guest
To se oni tješe da njima ne može biti ništa jer eto umru debeli, s visokim tlakom i tako.michaellcmacha wrote:Nisam ja ni komentirao ništa kontra toga, ja sam čovjeka osobno poznavao, imao je zdravstvenih problema, bubrezi, dijabetes, hipertenzija... Uz sve te komorbiditete borio se skoro 2 mjeseca, toliko je bio u bolnici od čega 5 tjedana na ventilatoru... Neki zdraviji ljudi, manje tjelesne težine, i s neznatnim komorbiditet ima su otplivali za 15 dana od pojave simptoma...T. wrote:Eto vidiš da se vidi s fotke...michaellcmacha wrote:Da, unazad par godina se jako udebljao, i mislim da je imao dijabetes... Uglavnom borio se u Dubravi dosta dugo, skoro 2 mjesecaT. wrote:Bez uvrede prema pokojniku ali na prvi pogled je uočljiv komorbiditet...
Zato se svojski trude odmah pronaći nekom bar vidljiv znak npr težinu i ufurati se da su onda oni sigurni..jer nemaju 40 nego 20 kila viška i tlak samo 170 a ne 220.
Onda se napucaju češnjaka i misle da im ta gripica ne može ništa.
Last edited by kaya on 13/12/2020, 11:10; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E jesi pametan...a kako to napravitiLegendovich wrote:Ono najbitnije je ne dozvoliti viruzu input u organizam..
2015-08-15
cemu odmah napad?..kaya wrote:E jesi pametan...a kako to napravitiLegendovich wrote:Ono najbitnije je ne dozvoliti viruzu input u organizam..
Guest- Guest
Pa da, a kako ćeš ne dozvoliti virusu ulazLegendovich wrote:cemu odmah napad?..kaya wrote:E jesi pametan...a kako to napravitiLegendovich wrote:Ono najbitnije je ne dozvoliti viruzu input u organizam..
2015-08-15
Mislim ovo će proći, stali su na kraj i kugi pa će i ovom.
Neće nestati lokala i kava i normalnog života. Vratiti će se to, procijepiti će, pa možda i svake godine
Neće nestati lokala i kava i normalnog života. Vratiti će se to, procijepiti će, pa možda i svake godine
Last edited by kaya on 13/12/2020, 11:19; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50