Da remiziramo...
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Da remiziramo...
Neki znalci kažu da je ovaj virus glede mutacije ipak stabilan. Kao mutacije se događaju ali u osnovi ostaje isti poLegendovich wrote:Eroo wrote:I rezultat +2,360 (polovica od očekivanog broja) za Hrvatsku predstvalja pad i za mene je veliko iznenađenje.
Možda već sutra bude barem malo jasnije o čemu se točno radi.
Viruz muthira,procitaj prethodna 2 Gnječova teksta..vrlo zanimljivo..i na kraju uvijek otkriju nesh od cega se u buducnosti moramo najeziti..
osnovnoj strukturi i da upravo zbog toga neće biti problem za cjepivo. U tom smislu se bitno razlikuje od virusa gripe,
koji se stalno mijenja i cjepivo se mora prom,jeni prilagođavati svake godine iznova.
Malo znam o ovome, samo prenosim ono šta sam čuo ili pročitao.
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
Eroo wrote:A pazi ovo-krajnji desni dio. Već oblik mi je čudan...Dijagram od pika desno je uvijek razvučeniji od dijela lijevo,Gnječ wrote:Eroo wrote:I rezultat +2,360 (polovica od očekivanog broja) za Hrvatsku predstvalja pad i za mene je veliko iznenađenje.
imaš pravo, treba prespavat. jutro je ipak pametnije od večeri.
Guest- Guest
Jebiga, Gnječo, ne moraš vidjeti isto što i ja...Nema svatko "oko sokolovo".Gnječ wrote:Eroo wrote:A pazi ovo-krajnji desni dio. Već oblik mi je čudan...Dijagram od pika desno je uvijek razvučeniji od dijela lijevo,Gnječ wrote:Eroo wrote:I rezultat +2,360 (polovica od očekivanog broja) za Hrvatsku predstvalja pad i za mene je veliko iznenađenje.
imaš pravo, treba prespavat. jutro je ipak pametnije od večeri.
Već se na prvi pogled (bez ikakvog računanja) iz oblika dijagrama vidi trend
širenja virusa- može biti rast linearan, eksponencijalan, usporavajući ili stabilan.
Za sve navedenoi postoje karakteristični oblici dijagrama. To je tako.
Bergamo danas +87/1M st., a Brescia +70/1M st.
Općenito veliki pad novozaraženih u regiji Lombardija.
Općenito veliki pad novozaraženih u regiji Lombardija.
U Njemačkoj Ausweis bis zum Lidl und zuruck
To uvest u Splitu
To uvest u Splitu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a vjerojatno i noćne trgovine ne rade kad je policijski satLegendovich wrote:u lidlo se ne ide navecer od 21-05,za kad ti je potreban ausvajs
Trinity-
2014-04-17
Brnjičarka?Noor wrote:U Njemačkoj Ausweis bis zum Lidl und zuruck
To uvest u Splitu
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
jok...to mutavi, strina & Co.Ra wrote:Brnjičarka?Noor wrote:U Njemačkoj Ausweis bis zum Lidl und zuruck
To uvest u Splitu
nema tod nocnih trgovina..ni nedjeljom sram ih bilo nece da radeTriny wrote:a vjerojatno i noćne trgovine ne rade kad je policijski satLegendovich wrote:u lidlo se ne ide navecer od 21-05,za kad ti je potreban ausvajs
Guest- Guest
Ovdje ima. I onih koje rade nedjeljom.Legendovich wrote:nema tod nocnih trgovina..ni nedjeljom sram ih bilo nece da radeTriny wrote:a vjerojatno i noćne trgovine ne rade kad je policijski satLegendovich wrote:u lidlo se ne ide navecer od 21-05,za kad ti je potreban ausvajs
Trinity-
2014-04-17
ovisno..ovdje svabi istisnu energiju iz driftera vrlo ospjesno u 5-6 dana,nedjelju im milosrdno ostave..Triny wrote:Ovdje ima. I onih koje rade nedjeljom.Legendovich wrote:nema tod nocnih trgovina..ni nedjeljom sram ih bilo nece da radeTriny wrote:a vjerojatno i noćne trgovine ne rade kad je policijski satLegendovich wrote:u lidlo se ne ide navecer od 21-05,za kad ti je potreban ausvajs
Guest- Guest
Ovo KAKI neko cudno voce..niti mirisa niti arome neke,samo slatko,mekano i zluzavo,ali mami,jebajga..
Guest- Guest
Kaki ima aromu, al ti nemaš možda osjet...korona?
Onda sam nešto krivo shvatila.Noor wrote:jok...to mutavi, strina & Co.Ra wrote:Brnjičarka?Noor wrote:U Njemačkoj Ausweis bis zum Lidl und zuruck
To uvest u Splitu
Mislila sam da brnjičari navijaju za maske (brnjice), a ravnozemljaši negiraju postojanje korone.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Samo informiram one koje zanima, ostali mogu i preskočit...
Ne, ide okolo, dok ne stigne u donji lijevi kut i dalje.T. wrote:Još malo i ode u more...
Dekan Katoličkog fakulteta: Oxfordsko i rusko cjepivo nisu etički prihvatljivi
U EMISIJI Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 14. prosinca razgovaralo se o stavu Katoličke crkve prema cijepljenju.
Rekao da neka cjepiva nisu etički prihvatljiva
Dugalić je istaknuo da treba dobro razlikovati koja su cjepiva etički prihvatljiva, a koja ne.
"Iz onoga što sada raspolažemo i ono što pokazuju znanstvene studije saznajemo da neka cjepiva, primjerice oxfordsko pa i rusko i kinesko, nisu etički prihvatljiva. Crkva jest za cijepljenje i to je razborita odluka, ali pri tome ćemo trebati voditi računa s kojim cjepivom se cijepimo. Moramo znati je li to cjepivo etički prihvatljivo ili ne", rekao je.
Kaić je pojasnio da će u Hrvatsku stići Pfizerovo i Modernino cjepivo. To su messenger RNK cjepiva i nabavljena su dva cjepiva na adenovirusnom vektoru. "Što se etičnosti tiče, rekao bih kako ova messenger RNK cjepiva nisu uzgajana ni na kakvim staničnim kulturama, nego su sintetizirana, a adenovirusna cjepiva jesu uzgajana na staničnim kulturama koje imaju porijeklo u embrionima stanicama", rekao je.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dekan-katolickog-fakulteta-neka-cjepiva-nisu-eticki-prihvatljiva/2239203.aspx
toooooooo... čobane nek ti krepa cijelo stado sve ovce i jaganjčad boli te kurac.
U EMISIJI Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 14. prosinca razgovaralo se o stavu Katoličke crkve prema cijepljenju.
Rekao da neka cjepiva nisu etički prihvatljiva
Dugalić je istaknuo da treba dobro razlikovati koja su cjepiva etički prihvatljiva, a koja ne.
"Iz onoga što sada raspolažemo i ono što pokazuju znanstvene studije saznajemo da neka cjepiva, primjerice oxfordsko pa i rusko i kinesko, nisu etički prihvatljiva. Crkva jest za cijepljenje i to je razborita odluka, ali pri tome ćemo trebati voditi računa s kojim cjepivom se cijepimo. Moramo znati je li to cjepivo etički prihvatljivo ili ne", rekao je.
Kaić je pojasnio da će u Hrvatsku stići Pfizerovo i Modernino cjepivo. To su messenger RNK cjepiva i nabavljena su dva cjepiva na adenovirusnom vektoru. "Što se etičnosti tiče, rekao bih kako ova messenger RNK cjepiva nisu uzgajana ni na kakvim staničnim kulturama, nego su sintetizirana, a adenovirusna cjepiva jesu uzgajana na staničnim kulturama koje imaju porijeklo u embrionima stanicama", rekao je.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dekan-katolickog-fakulteta-neka-cjepiva-nisu-eticki-prihvatljiva/2239203.aspx
toooooooo... čobane nek ti krepa cijelo stado sve ovce i jaganjčad boli te kurac.
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50