Da remiziramo...
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Da remiziramo...
ne možeš ti eru preobratit,on ima svoje podatke iz kojih se vidi da hrvatska stoji dobro i da su glavonje sve najbolje učinile u ovoj situaciji i fertig.
vili40- Posts : 11076
2015-08-02
vili40 wrote: ne možeš ti eru preobratit,on ima svoje podatke iz kojih se vidi da hrvatska stoji dobro i da su glavonje sve najbolje učinile u ovoj situaciji i fertig.
ero ima komorbiditet više psiholoških devijacija, aberacja i mentalnih boleština između ostalog i paranoidnu samoobmanu. ako se lažemo i obmanjujemo a dok ne prihvatimo realnost kakva je ne možemo promijeniti ništa.
Guest- Guest
Vili, sve sam s brojkama objasnio. Novinar je bio površan i inače ne razumije materiju o kojoj piše.vili40 wrote: ne možeš ti eru preobratit,on ima svoje podatke iz kojih se vidi da hrvatska stoji dobro i da su glavonje sve najbolje učinile u ovoj situaciji i fertig.
Čak ne zna ni prepisat originalni tekst. Da je to uradio ne bi ispao bedast.
Sve sam gore objasnio. Ako ti još uvijek nije jasno slobodan si pitati, stojim na raspolaganju.Gnječ wrote:vili40 wrote: ne možeš ti eru preobratit,on ima svoje podatke iz kojih se vidi da hrvatska stoji dobro i da su glavonje sve najbolje učinile u ovoj situaciji i fertig.
ero ima komorbiditet više psiholoških devijacija, aberacja i mentalnih boleština između ostalog i paranoidnu samoobmanu. ako se lažemo i obmanjujemo a dok ne prihvatimo realnost kakva je ne možemo promijeniti ništa.
Mario MjertanEroo wrote:Vili, sve sam s brojkama objasnio. Novinar je bio površan i inače ne razumije materiju o kojoj piše.vili40 wrote: ne možeš ti eru preobratit,on ima svoje podatke iz kojih se vidi da hrvatska stoji dobro i da su glavonje sve najbolje učinile u ovoj situaciji i fertig.
Čak ne zna ni prepisat originalni tekst. Da je to uradio ne bi ispao bedast.
Trideset godina čekanja da izbijemo na bilo kakvo prvo mjesto u konkurenciji europskih država.
I zato duboko poštovanje premijeru, njegovoj Vladi i Stožeru.
Igor Drašković
Sva sreća da se dobro i stručno nosimo s pandemijom...bojim se i pomisliti što bi tek bilo da ne znamo i da nemamo ovako stručan Stožer..
Rosa Luxemburg
I to s nikakvim mjerenjem. Sa udjelom pozitivnih preko 30%
Marina Radočaj
a gdje bismo tek bili da dodaju rezultate antigenskih (skrivaju k'o zmija noge), i podatke o proglašeno pozitivnim bez testiranja?
samo zagreb (onako proslječno) ima dnevno oko 500 antigenskih pozitivnih...
Ivan Horvat
Ovo je rezultat dominacije politike iznad struke. I dok je god tako... dok se god struka toliko malo pita, nema tu pomaka. Ovo vrijedi i za ekonomiju i gospodarstvo.
vili40-
2015-08-02
nema njuzi kod Menea,sve sto se moze lockati,a bitno ne utice na bilancu,se locka..Sve cemo kupovati u Lidloa i Kajuflanda..u Saturnu nemaju kurtchev USB 3.0 HAB....i tako..
Guest- Guest
Vili, smiješni su mi oni podaci, u kojima se navode države koje lošije stoje od Hrvatske.vili40 wrote: ne možeš ti eru preobratit,on ima svoje podatke iz kojih se vidi da hrvatska stoji dobro i da su glavonje sve najbolje učinile u ovoj situaciji i fertig.
Među njima nema, na primer, Belgije.
Belgija: 11.61 milijun stanovnika
Ukupno zaraženih: 603,159
Aktivnih: 544,578 iliti 4,690/100k stanovnika
Ukupno umrlih 17,792 ili 1,532/1M stanovnika
Danas novozaraženih: +2,762
Danas umrlih: +100
Ako samo gledamo zadnja 2 podatka onda bi se reklo da super stoje i da su daleko bolji od Hrvatske.
Vili, ne može se uspoređivati kruške i jabuke, jbga.
PS: Ono gore što si c.p. tek sad vidim, ne želim uopće komentirati. Gadi se mi, sory.
@Vili
Smrtnost u zemljama EU na 1 milijun stanovnika:
1.) Belgija: 1,532
2.) Italija: 1,060
3.) Španjolska 1,018
4.) Slovenija 982
5.) UK 933
6.) Češka 882
7.) Romunija 692
8.) Švica 688
9.) Hrvatska 626
Ovo su relevantne činjenice.
Vili, ja se ne bavim s politikom. Ono tvoje gore, kopirane izjave nekih blebetala,
ne zaslužuje pažnju ozbiljnih ljudi.
PS: Kako si ti ?
3.) Španjolska 1,018
4.) Slovenija 982
5.) UK 933
6.) Češka 882
7.) Romunija 692
8.) Švica 688
9.) Hrvatska 626
Vili, ja se ne bavim s politikom. Ono tvoje gore, kopirane izjave nekih blebetala,
Gdje nestade onaj istarski boškarin? Pljucne i ode, ne može to tako.
dobro sam,hvala na pitanju.A za ovo drugo nisam siguran.Eroo wrote:@Vili
3.) Španjolska 1,018
4.) Slovenija 982
5.) UK 933
6.) Češka 882
7.) Romunija 692
8.) Švica 688
9.) Hrvatska 626
vili40-
2015-08-02
Jesi li doma?vili40 wrote:dobro sam,hvala na pitanju.A za ovo drugo nisam siguran.Eroo wrote:@Vili
3.) Španjolska 1,018
4.) Slovenija 982
5.) UK 933
6.) Češka 882
7.) Romunija 692
8.) Švica 688
9.) Hrvatska 626
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Ako si pod "drugo" mislio na iznesene podatke evo link pa provjeri.
U sve možeš sumnjati osim u broj mrtvih, to se ne da sakrit.
Naravno, znam da se metodologije razlikuju, ali, isto tako znam,
da nema smisla nikakvo šmugljanje s podacima, jer će se to na kraju godine
neminovno razotkriti u godišnjem izvještaju WHO.
Last edited by Eroo on Sat 12 Dec - 18:41; edited 1 time in total
Kaze cacic..da su politicari za jeftine politicke bodove ugrozili zivote gradjana...dobro jutro kolumbo...di ti je koalicijski partner plenki?..kao fol tesko bolestan..vidio da je zasro i stratesko izvlacenje u samoizolaciju pa ti medo vadi kestenje iz vatre
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da, unazad par godina se jako udebljao, i mislim da je imao dijabetes... Uglavnom borio se u Dubravi dosta dugo, skoro 2 mjesecaT. wrote:Bez uvrede prema pokojniku ali na prvi pogled je uočljiv komorbiditet...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Da, unazad par godina se jako udebljao, i mislim da je imao dijabetes... Uglavnom borio se u Dubravi dosta dugo, skoro 2 mjesecaT. wrote:Bez uvrede prema pokojniku ali na prvi pogled je uočljiv komorbiditet...
Od covida umro Siščanin Damir Kukuruzović (45), jedan od najboljih svjetskih jazz gitarista
RIP
https://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/od-covida-umro-siscanin-damir-kukuruzovic-45-jedan-od-najboljih-svjetskih-jazz-gitarista-15036471
Guest- Guest
A sad nešto najnovije s Marsa...
Vidimo područje kroz koje će rover proći ...odoka, kroz godinu dana.Nisam još proračunao.
Vidimo područje kroz koje će rover proći ...odoka, kroz godinu dana.Nisam još proračunao.
S mojim skromnim softverom sam gornju fotografiju u marsovim bojama približno
pretvorio u boje koji bismo imali ako bi isto fotografirali pod našim nebom.
Radi se o tkzv. White-balaced. Naznačio sam i smjer po kojoj će se vozilo kretati
na putu na "gornji" nivo (označeno strjelicom).
Radi se o tkzv. White-balaced. Naznačio sam i smjer po kojoj će se vozilo kretati
Eroo wrote:S mojim skromnim softverom sam gornju fotografiju u marsovim bojama približno
a a ju obicnom fotosupu u ađastmensu,auto-levels,napravio za 1-2 sekunde ovo..u biti fotosop sve napravijo..
Guest- Guest
bajdeveju marsovoj "atmosferi" nemqa ozona,pa nebo ne moze biti plavi..Ero ero..
Guest- Guest
Nek se širi kako se širi, prije će završiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ti bi se nosio sa ovim kako? Nek se siri...ko umre umre...glavno da se moze na kavicu i pivicu. Pun mi vas je kurac svih.
Pa da možemo na kavu.
Trinity-
2014-04-17
Može se i sada, na benzinsku...Triny wrote:Nek se širi kako se širi, prije će završiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ti bi se nosio sa ovim kako? Nek se siri...ko umre umre...glavno da se moze na kavicu i pivicu. Pun mi vas je kurac svih.
Pa da možemo na kavu.
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Nije to to...T. wrote:Može se i sada, na benzinsku...Triny wrote:Nek se širi kako se širi, prije će završiti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ti bi se nosio sa ovim kako? Nek se siri...ko umre umre...glavno da se moze na kavicu i pivicu. Pun mi vas je kurac svih.
Pa da možemo na kavu.
Trinity-
2014-04-17
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50