YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: YouTube
ebenica wrote:da za ovako nježnog i njegovanog muškarca netko insinuira da je gay, jel mo'š vjerovat? blasfemija, bokte :/Venus wrote:ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
Nije dovoljno gay. :p
Samo pravi frajeri zalaze u Oštariju!
:-/
Zelis li ti to nama poruciti da te ne mozemo priustiti? :D
..ovo mi je uljepšalo dan..!!!
Pa ne znam nijednog nježnog i njegovanog BBB koji zalazi u jarunske kvartovske kafiće, a da je gay..
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
A pazi nje! Onamo u Ostariji prica kako ljudima prilazi s ljubavlju, a ovdje se raduje nasilnistvu. Ma imam ja jos jednu ruku, ako te opizdim njome, priustit cu ti dvostruko zadovoljstvo!
:p
hahhahah...pazi samo da me što jače opizdiš jer će principom karmičkog pištolja (x3 in return) tebe snaći 3x jača bol...više će boljet tebe nego mene koja ti to dopustim
Trenutno uređujem gajbu da mi bude zen i slušam ovo...odličan osjećaj:
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:violator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :P
Tipicno ponasanje osoba koje poricu sex. orijentaciju. Lomi ti meni prste, ma od sebe pobjeci ne mozes!
ahahhahahahahhh....predobri ste...
i još malo latino ritma...
Guest- Guest
eto vidiš a ne kao ova riječka 'čka koja bi me silom na tamnu stranu :PVenus wrote:ebenica wrote:da za ovako nježnog i njegovanog muškarca netko insinuira da je gay, jel mo'š vjerovat? blasfemija, bokte :/Venus wrote:ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
Pa ne znam nijednog nježnog i njegovanog BBB koji zalazi u jarunske kvartovske kafiće, a da je gay..
(ne zalazim u jarunske kafiće, znao sam navratit ponekad jer mi na jarunu živi par frendova sa utakmica, ali to nije zalaženje )
Guest- Guest
ebenica wrote:eto vidiš a ne kao ova riječka 'čka koja bi me silom na tamnu stranu :PVenus wrote:ebenica wrote:da za ovako nježnog i njegovanog muškarca netko insinuira da je gay, jel mo'š vjerovat? blasfemija, bokte :/Venus wrote:ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
(ne zalazim u jarunske kafiće, znao sam navratit ponekad jer mi na jarunu živi par frendova sa utakmica, ali to nije zalaženje )
...vrhunski te je zroastala, još se smijem...
Nez otkud sam uopće iskopala to sjećanje, ima puno godina čak da smo pričali o tome...
Guest- Guest
Laganini za nedjeljno jutro, nešto od čega mi plačipi*kastoj naraste srce za 2 broja..
Guest- Guest
Venus wrote:Laganini za nedjeljno jutro, nešto od čega mi plačipi*kastoj naraste srce za 2 broja..
Ako nemaš s kim na njegov koncert možeš slobodno računati na mene :)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
ebenica wrote:eto vidiš a ne kao ova riječka 'čka koja bi me silom na tamnu stranu :PVenus wrote:ebenica wrote:da za ovako nježnog i njegovanog muškarca netko insinuira da je gay, jel mo'š vjerovat? blasfemija, bokte :/Venus wrote:ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
ebenica wrote:njeee. to je kad ti silom 'oš bit trendseter pa izmišljaš moderne prijatelje, jedan treba bit gay, drugi manjina, treći metrosexualac itd.violator wrote:[
Tipicno ponasanje osoba koje poricu sex. orijentaciju. Lomi ti meni prste, ma od sebe pobjeci ne mozes!
trendseteru :/
Ma ne izmisljam ja nista, samo zamjecujem..
Pazi sad, obozavas nogomet i naslovio si se po macchiatu! Helooouu!
Sto je vise gay od grupnih, kontaktnih muskih sportova? Mladici, muskarci u naponu fizicke i seksualne snage, trckaraju za nekakvom loptom, treniraju povazdan jedni s drugima, tusiraju se zajedno, pljescu se po dupetu.. A drugi muskarci, sa tribina, navijaju njihovoj homoeroticnosti... Pfff.
Uostalom..
https://www.instagram.com/p/CMf2C8PA33p/?utm_source=ig_web_copy_link
Guest- Guest
ebenica wrote:sigurno će ti neki gay lajkat tu pjesmu _:P
Lajkati znaci izaci iz ornara. Nitko nije lajkao, dakle... ormari su puni.
Guest- Guest
Venus wrote:ebenica wrote:da za ovako nježnog i njegovanog muškarca netko insinuira da je gay, jel mo'š vjerovat? blasfemija, bokte :/Venus wrote:ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
Ne, oni su na tribinama. Navijaju za svoje big hot dadyje. :D
Ubit ce me.
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:Venus wrote:ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
A pazi nje! Onamo u Ostariji prica kako ljudima prilazi s ljubavlju, a ovdje se raduje nasilnistvu. Ma imam ja jos jednu ruku, ako te opizdim njome, priustit cu ti dvostruko zadovoljstvo!
hahhahah...pazi samo da me što jače opizdiš jer će principom karmičkog pištolja (x3 in return) tebe snaći 3x jača bol...više će boljet tebe nego mene koja ti to dopustim
Trenutno uređujem gajbu da mi bude zen i slušam ovo...odličan osjećaj:
Je, svi smo svjedoci kako taj 3x funkcionira... Lopine, koljaci i brojne druge spodobe fino su se uzvrpoljile zbog toga .. Eno ih snasle patnje svih onih kojima su ucinili nazao. Dok ispijaju whiskey, komarci ih krvolocno ujedaju
----
Uzivaj u zen gajbici! :)
Guest- Guest
P. S. zbilja moram prestat' s ovim forama, ne mogu dovijeka ovako, a mogao bi me netko ozbiljno i shvatiti. :D
Doduse, mislim da ima zrnce istine u ovome za nogomet, kosarkicu i tako to...
Doduse, mislim da ima zrnce istine u ovome za nogomet, kosarkicu i tako to...
Guest- Guest
čemu služi taj tvoj brat? šta on radi cijele dane, samo bradu pušta? pa kud' ide ovaj svijet ako te ja moram sve naučit' :/violator wrote:
Ma ne izmisljam ja nista, samo zamjecujem..
Pazi sad, obozavas nogomet i naslovio si se po macchiatu! Helooouu!
Sto je vise gay od grupnih, kontaktnih muskih sportova? Mladici, muskarci u naponu fizicke i seksualne snage, trckaraju za nekakvom loptom, treniraju povazdan jedni s drugima, tusiraju se zajedno, pljescu se po dupetu.. A drugi muskarci, sa tribina, navijaju njihovoj homoeroticnosti... Pfff.
Uostalom..
https://www.instagram.com/p/CMf2C8PA33p/?utm_source=ig_web_copy_link
pazi sad: gay je samo kad se dva pimpeka dodirnu! i to vrhovi, glavići. :P
ti k'o da si u kostreni predugo ronjala pa da ne znaš tak neš jednostavno:/
Guest- Guest
je sigurno, na starom forumu. ja i kafići smo se rastali davnih dana tak da meni osobno ova korona uopće nije teško pala.Venus wrote:
Nez otkud sam uopće iskopala to sjećanje, ima puno godina čak da smo pričali o tome...
od kad sam prestao pušit a počeo vejpat, ima jedno 2 i pol godine ni piva mi nije nešto a kave imam doma tak da, birtije su mi davno postale nicht.
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 43 of 50