ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YouTube

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

YouTube - Page 46 Empty Re: YouTube

Post by mativka 22/5/2021, 00:20

mativka

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 09:37

violator wrote:
Venus wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
to je zato kai si ti pametna a ja ne baš pa mi duže treba da se izrazim :P

If by my life or death I can protect you, I will. You have my sword!

Ti si vitez, a on je djeva...? 
Pa dobro, ako vama tako paše... :D

:D Zapravo, ne... Buduci da je malo zacvilio Ra, odlucila sam ga postaviti u jednu drugaciju vrstu relacije u kojoj moze ostati tako sav ponjezan/hipersenzibilan, a opet zadrzati svu hrabrost svijeta... Ja sam zametnuti kralj, a on je hobit. :)

Omg, kud ovo vodi...od glavnog forumskog roastera vodiš ga u smjeru kamiličnog metroseksualca za kojim ostaje 2 metra trag parfema... :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 09:39

Baka Doris je zakon, ona bi upelala sportski autić u blato...di ćeš to radit kolekcionarima koji pljuvačkom i maramicom brišu haubu ako padne kap rose  :P

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 09:44

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 12:31

Venus wrote:
violator wrote:
Venus wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:

:D Zapravo, ne... Buduci da je malo zacvilio Ra, odlucila sam ga postaviti u jednu drugaciju vrstu relacije u kojoj moze ostati tako sav ponjezan/hipersenzibilan, a opet zadrzati svu hrabrost svijeta... Ja sam zametnuti kralj, a on je hobit. :)

Omg, kud ovo vodi...od glavnog forumskog roastera vodiš ga u smjeru kamiličnog metroseksualca za kojim ostaje 2 metra trag parfema... :^0
jesam ja spomenuo da imam dvije sestre? naučio sam da me žene "pikaju" cijeli život, od sestara je krenulo a proširilo se na sve žene, netko bi to nazvao karizmom ja nazivam prokletstvom,
ali se ne uzbuđujem previše :P

Last edited by ebenica on 22/5/2021, 12:32; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 12:32

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 22/5/2021, 21:20

violator wrote:
Ra wrote:I da pozdravim i ebenicu. 

Bome te Vi dobro prodrmala. :p 
Zapravo je super promatrati to vaše gađanje iglicama (za akupunkturu), pa nitko ne komentira. ;D

A vidis da sam se povukla, uskocila u natikace i raskomotila... Damski maniri. :)

Nego, kako ovdje ipak vlada glazbeno ozracje, u moru preglupih vijesti i vjestica, sokirala me je info da nam je Albincica ispala iz natjecanja. Razocarani Hrvati pokrecu peticiju i traze Milanovicevu intervenciju! : )))

Ne mogu ti reci koliko me je ovo ganulo. A sve su napravili trendovski, umilili se sa svime sto su mogli, od Tik-tok naslovcica, isproducirane moderne glazbicice do primjereno provokativne haljinice, sta ne? Jest da nista od toga nije identitetski vezano uz nase krajeve (sto bi i trebala biti sustina Eurosonga, predstavljati razlicite narode, a ne replike replikinih replika)...
Nije li se na Dori dogodila ista stvar s glasovima Nine Kraljić? Čini mi se da je Albinina pobjeda na Dori bila na nečiju štetu, a kao što znamo karma je neumoljiva. 

Uostalom naši nikako ukorak s vremenom. Kad su prolazile pjesme na engleskom mi smo slali one koji ne znaju engleski, a sad kad se vraća sve etno zvuku, umjesto da pošaljemo nešto svoje i orginalno, mi se pokušamo učmariti nekim niđe-veze pjesmuljkom.  Jbg, obilo nam se o glavu.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 21:47

ebenica wrote:
Venus wrote:
violator wrote:
Venus wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:

jesam ja spomenuo da imam dvije sestre? naučio sam da me žene "pikaju" cijeli život, od sestara je krenulo a proširilo se na sve žene, netko bi to nazvao karizmom ja nazivam prokletstvom,
ali se ne uzbuđujem previše :P

Gle, kad žene pikaju to ti je jako dobar znak. Ako ne pikaju nikako, tek onda muškarac treba bit zabrinut.. :shy ..najgore je kad žena šuti, onda je jasno da je baš sve zayebo  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 22/5/2021, 21:48

ebenica wrote:
Ra wrote:I da pozdravim i ebenicu. 

Bome te Vi dobro prodrmala. :p 
Zapravo je super promatrati to vaše gađanje iglicama (za akupunkturu), pa nitko ne komentira. ;D
naklon;)

jel sam ja pepeljuga ovdje? sve žene ovdje neke zlice :O
šta ne bi ti mogla malo zašpotat pinky umjesto ovakvog ohrabrivanja :P barem jedna sestra da je dobra :P

Hahaha ne mogu iz 3 razloga:

1. Teško onom koga ja branim, jer sam u obrani kao slon među kristalom. Vjeruj mi, bolje je da te napadam nego da te branim.  :rasta
Pitaj Venus i Violator kako su prošli oni koje sam ja branila. A možeš i Kica. Njega sam jednom branila pa mu se forumska stoka s guštom napila krvi.  

2. Zašpotat Violatoricu? Šta si puko?  Pa svi strepimo i drhtimo pred njenom vatrom. YouTube - Page 46 C135 
U zadnjih 10-15 godina koliko se zajedno muvamo po ovim prostorima, imala sam raznoraznih zaštopavanja nakon zašpotavanja dotične dame. 
Nećem više, fala. Azbestna obleka mi je pomalo demode, a ne da mi se tražiti ili šivati novu. 

3. Nije ti suđeno imati dobru sestru (vidiš da te čak i forumske maltretiraju), a ja ne želim skretati tok tvoje sudbine. 

Ovo zadnje je još ponajbolji izgovor od svega, zar ne? YouTube - Page 46 E02211
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 22/5/2021, 21:50

Venus wrote:

Gle, kad žene pikaju to ti je jako dobar znak. Ako ne pikaju nikako, tek onda muškarac treba bit zabrinut.. :shy ..najgore je kad žena šuti, onda je jasno da je baš sve zayebo  :D
Istina.  :)

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 21:52

Ovo me zabavi svaki put, ne znam jesam li već stavila, ako jesam nema veze...:^0

Ne bi ja tija bit
Di živi bisan svit
Di lete grube riči, milestine
Ne bi ja tija bit

Svugdi na svitu su
Prsti na nišanu
Cila planeta Ahilova peta
I svaki svakom smeta

Ja bi, ja bi, ja bi da san opet mali
Za pistole na vodu smo samo znali
Mater za uši bi potegla
Jedna bi svitu sad tribala...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 22/5/2021, 22:05

Venus wrote:Ovo me zabavi svaki put, ne znam jesam li već stavila, ako jesam nema veze...:^0

Ne bi ja tija bit
Di živi bisan svit
Di lete grube riči, milestine
Ne bi ja tija bit

Svugdi na svitu su
Prsti na nišanu
Cila planeta Ahilova peta
I svaki svakom smeta

Ja bi, ja bi, ja bi da san opet mali
Za pistole na vodu smo samo znali
Mater za uši bi potegla
Jedna bi svitu sad tribala...

Oh, kao da je bitno koliko puta  si nešto stavila.
Kad mi se nešto sluša, ja to lijepo okačim bez obzira je li bilo i jučer isto. Nije obavezno preslušavanje, može se i preskočiti. ;)

Nije li sjajno kad ljudi dođu u fazu da se mogu zezati s onim što rade, bez potrebe da im se dive, da ih hvale? Upravo takav dojam imam da je Tonči došao do te faze. 
Nikad mi se nije sviđala glazba koju je pisao našim "zvijezdama", ali od kad se počeo sprdati s onim što radi, postao mi je čak i drag. :)

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 22:12

Ra wrote:

Oh, kao da je bitno koliko puta  si nešto stavila.
Kad mi se nešto sluša, ja to lijepo okačim bez obzira je li bilo i jučer isto. Nije obavezno preslušavanje, može se i preskočiti. ;)

Nije li sjajno kad ljudi dođu u fazu da se mogu zezati s onim što rade, bez potrebe da im se dive, da ih hvale? Upravo takav dojam imam da je Tonči došao do te faze. 
Nikad mi se nije sviđala glazba koju je pisao našim "zvijezdama", ali od kad se počeo sprdati s onim što radi, postao mi je čak i drag. :)

I meni je on velika fora otkad se zafrkava, svoj je, radi ono što voli i baš ga briga.
Premda moram priznati, bila sam veliki fan Magazina u onoj prvoj postavi, sa Ljiljom. 
Poslije Ljilje mi više nijedna pjevačica nije imala taj senzibilitet. 

Ovo je isto sprdex..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 22/5/2021, 22:24

Venus wrote:

I meni je on velika fora otkad se zafrkava, svoj je, radi ono što voli i baš ga briga.
Premda moram priznati, bila sam veliki fan Magazina u onoj prvoj postavi, sa Ljiljom. 

Ja ne. Komercijalnost je doslovce vrištala iz svake njihove pjesme. 
Kad sam u ovakvom raspoloženju volim slušati ove luđake. 

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 22/5/2021, 22:32

Nema bradonje... :(
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 22:35

Ra wrote:
Venus wrote:

Ja ne. Komercijalnost je doslovce vrištala iz svake njihove pjesme. 
Kad sam u ovakvom raspoloženju volim slušati ove luđake. 

Jesu, bili su jako komercijalni i s razlogom, tržište je tražilo oni su dali. Zakon ponude i potražnje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/5/2021, 22:36

Ra wrote:
Nema bradonje... :(

:love
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 22/5/2021, 22:40

Venus wrote:

Jesu, bili su jako komercijalni i s razlogom, tržište je tražilo oni su dali. Zakon ponude i potražnje.
Naravno. Zato se sad i može zezati s glazbom. :)

Ovo nisam odavno čula

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 22/5/2021, 22:51

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down