YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
YouTube
Nije do ideologije...ebenica wrote:
to je zato što sam komunjara, nitko ne voli komunjare :P
Re: YouTube
ebenica wrote:nekad mi treba neki konflikt umjesto pacifizma :PRa wrote:
Pozdrav i ebenici kojeg nema( kao nekad kave u doba omrznute Yuge) :p
bravo prinčipesa :) srce mi ej sad k'o kuća pod ponosa :)
pekmez, tvrdoglavost nije snaga :P
ostalima cmok :P
Jest, ako ti je sugovornik poveca cigla ili potvrdi panj. :p
Guest- Guest
proturiječiš bezze :Dviolator wrote:ebenica wrote:
pekmez, tvrdoglavost nije snaga :P
Jest, ako ti je sugovornik poveca cigla ili potvrdi panj. :p
Guest- Guest
znam, stvar je ljubomore, to što sam zgodan, pametan, karizmartičan, ne može me se preplašit, ucijenit, emotivno manipulirati, svrstat u tor...sve ja to razumijem, ali kao krist okrivljujem sebe i svoja stajališta kao krivca. križ moj svagdašnji. moli se za mene.mativka wrote:Nije do ideologije...ebenica wrote:
Guest- Guest
ebenica wrote:znam, stvar je ljubomore, to što sam zgodan, pametan, karizmartičan, ne može me se preplašit, ucijenit, emotivno manipulirati, svrstat u tor...sve ja to razumijem, ali kao krist okrivljujem sebe i svoja stajališta kao krivca. križ moj svagdašnji. moli se za mene.mativka wrote:Nije do ideologije...ebenica wrote:
Oh, tesko je nosit' taj kriz ponajboljeg. Pri vrhu uvijek samoca nagriza radost koja proizlazi iz shvacanja vlastite posebnosti.
Oh, ne pitaj me kako to znam...
Guest- Guest
a što da pitam kada se isti prepoznaju i u najcrnjem mraku :Pviolator wrote:
Guest- Guest
Ne okrivljuj sebe, ovo je samo pokazatelj da vanzemaljci nisu savršeni u genetskom inženjeringu.ebenica wrote:znam, stvar je ljubomore, to što sam zgodan, pametan, karizmartičan, ne može me se preplašit, ucijenit, emotivno manipulirati, svrstat u tor...sve ja to razumijem, ali kao krist okrivljujem sebe i svoja stajališta kao krivca. križ moj svagdašnji. moli se za mene.mativka wrote:Nije do ideologije...ebenica wrote:
ebenica wrote:a što da pitam kada se isti prepoznaju i u najcrnjem mraku :Pviolator wrote:
Oprosti, ali drzi se ti svoje planinice, sad kad te je Mate razotkrila.. Ti, ti, abominacijo genetskog inzenjeringa! :p
Guest- Guest
idem se igrat sa svojim phaserom sad....pew-pew-pew. mativka pogodio sam te, lezi i pravi se mrtva :pviolator wrote:
Oprosti, ali drzi se ti svoje planinice, sad kad te je Mate razotkrila.. Ti, ti, abominacijo genetskog inzenjeringa! :p
Guest- Guest
Toliko loše gađaš da jedino što mogu, praviti se mrtva.ebenica wrote:
idem se igrat sa svojim phaserom sad....pew-pew-pew. mativka pogodio sam te, lezi i pravi se mrtva :p
Last edited by mativka on 6/10/2021, 08:05; edited 1 time in total
kad živiš radi križa i samo se praviš da živiš onda ne možeš stvarno ni umrijeti jer vi koji živite radi križa nastavljate dalje, šta ne? ;)mativka wrote:Toliko loše gađaš da jedino što mogu, praviti se mrtva.ebenica wrote:
idem se igrat sa svojim phaserom sad....pew-pew-pew. mativka pogodio sam te, lezi i pravi se mrtva :p
pa kako bi te ja onda stvarno mogao ubiti? nema to nikakave veze sa mojim pew-pew-pew.
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 50